Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω αυτο που πηρα το full tempered με μαυρο πλαισιο γυρω γυρω για να απαντησω στις ερωτησεις.

1. Ταιριαζει τελεια απο το εργοστασιο 100%, το προβλημα ειναι οτι θεωρω αδυνατο να το βαλεις να ακουμπησει 100% σωστα, και ακομα και 0,01 χιλιοστο δημιουργει "γωνιες απο τις οποιες το λεντ δεν ειναι τελεια ορατο, η τα κουμπια το ιδιο.

2. Εχει κολα μονο γυρω γυρω οποτε στη μεση δεν ειναι κολλημενο οποτε πολλες φορες κανει το rainbow effect λογω υγρασιας

3. Δεν ειναι τιποτα τρομερο ποιοτηκα, ηδη ραγισε. Παντως δεν γρατζουνιεται :)

Το ίδιο θα έχουμε

δεν ξερω,το χα δει προσφατα καπου.Αφου εισαι με dev γιατι δεν πας κατευθειαν miui 9?Πολυ πιθανον να ειναι οπως πρεπει εκει.

Κάτσε, MIUI 9 μόνο China έχει βγει έτσι; Το οποίο στην πράξη σημαίνει διαφορές, no Google services και κινέζικο bloatware?

Επίσης, πλέον εμφανίζονται στη statusbar εικονίδια και για non-clearable notifications. Δηλαδή με ένα εισερχόμενο στο Messenger, εμφανίζονται δύο εικονίδια πάνω, ένα για το μήνυμα και ένα που αντιστοιχεί στο notification "Chat head active".... ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! :mad::mad:

Τελικά κάνα τζαμακι ποιοτικό που να ταιριάζει σωστά έχουμε βρει; αυτό που έχω ναι μεν ταιριάζει αλλά ποιότητας δε το λες

Εγώ είχα πάρει κατά λάθος αυτό εδώ από gearbest (γιατί είναι για το 4 και όχι για το 4χ) και έχει καθίσει πολύ καλά. Έχει πιάσει σχεδόν όλη την οθόνη (αφήνοντας πολύ λίγα περιθώρια δεξιά αριστερά) και έχει κολλήσει σε όλη την οθόνη και όχι μόνο στις άκρες.

https://m.gearbest.com/screen-protectors/pp_503379.html?wid=21

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

τα μονα που ταιριαζουν 99.9% ειναι τα fullface:p και λογικο ειναι να μην φαινονται τα πληκτρα απο καποια γωνια,και ναι ειναι τζαμι πολυ πολυ λεπτο(οχι πλαστικο) και η ανταποκριση στην αφη ειναι τελεια.ουφ ουτε πωλητης να ειμουν..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τα μονα που ταιριαζουν 99.9% ειναι τα fullface:p και λογικο ειναι να μην φαινονται τα πληκτρα απο καποια γωνια,και ναι ειναι τζαμι πολυ πολυ λεπτο(οχι πλαστικο) και η ανταποκριση στην αφη ειναι τελεια.ουφ ουτε πωλητης να ειμουν..

επισης οσοι εχουν ρουταρει την συσκευη και θελουν να δοκιμασουν μια εξαιρετικη ελληνικη ρομ(nougat 7) ας ριξουν μια ματια εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26928-XTRV-7-7-20-AR%CE%A9MA-%CE%88%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-XTRV-AR%CE%A9MA-ROM-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81/

:ninja:

εγώ πήρα ένα από σκρουτζομαγαζο στην Σωκράτους ομόνοια όλα μια χαρά, με το μαύρο περίγραμμα γύρω γύρω. σχεδόν πέτυχα και όλα τα πλήκτρα σωστά.

το μόνο μείον οι δακτυλιες. πολλές. ένα άλλο που είχα μόνο διαφανές άφηνε μισό πόντο γύρω γύρω με αέρα αλλά δεν άφηνε καθόλου δακτυλιες. ένα που να μην τα κάνει αυτά τα δύο ταυτόχρονα δεν έχω βρει. όποιος ξέρει δοκιμασμένα ας προτείνει είτε από Ελλάδα είτε από Κίνα δεν πειράζει

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

καμια φορα το συνδεω στο λαπτοπ και δεν βγαζει επιλογη τι ειδους συνδεση θελω πχ mtp,φορτιση,μεταφορα.οχι παντα βεβαια και δεν καταλαβα γιατι συμβαινει.καμια λυση?
:ninja:

Βλεπω στο σκρουτζ το 64αρι με τα 4 γκιγκα 196 ευρω μηπως δε συμφερει η κινα πια; μετα τα τελευταια νεα;
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Βλεπω στο σκρουτζ το 64αρι με τα 4 γκιγκα 196 ευρω μηπως δε συμφερει η κινα πια; μετα τα τελευταια νεα;

Εσύ το έχεις το κινητό;

Εσύ το έχεις το κινητό;

Οχι το 32αρι εχω αλλα καποια παιδια θελουν 64αρι

Για κάποιους, τα 40€ διαφορά, είναι μεγάλη. Κι ας κάνει 1,5 μήνα να έρθει...

Τωρα με τα τελωνεια και την αυξηση των ταχυδρομειων μια η αλλη βγαινει και δεν περιμενεις 2 μήνες.

Ενταξει πληροφοριακα το εγραψα.

Κάτσε, MIUI 9 μόνο China έχει βγει έτσι; Το οποίο στην πράξη σημαίνει διαφορές, no Google services και κινέζικο bloatware?

china ναι,μονο αγγλικα.

gapps βαζεις εσυ,το bloatware γινεται uninstall ειναι user apps.

china ναι,μονο αγγλικα.

gapps βαζεις εσυ,το bloatware γινεται uninstall ειναι user apps.

Το έχεις κάνει; Αξίζει;

Πραγματικά τα Notifications είναι για πέταμα.... Βλέπω ότι στην Dev εμφανίζει εικονίδια και για non clearable notifications, και κάποιες φορές δεν εμφανίζει preview στο Inbox... Έχω αρχίσει να σκέφτομαι και custom roms...

Το έχεις κάνει; Αξίζει;

Πραγματικά τα Notifications είναι για πέταμα.... Βλέπω ότι στην Dev εμφανίζει εικονίδια και για non clearable notifications, και κάποιες φορές δεν εμφανίζει preview στο Inbox... Έχω αρχίσει να σκέφτομαι και custom roms...

dev ειναι,τα bugs ειναι μεσα στο προγραμμα!Βαλε stable

Eγω ειμαι με global stable και αραζω χωρις σκοτουρες,μπορεις να βαλεις ακομα το Χposed σου,το Miui 8 tweaks σου,το xMiui σου και να εισαι αρχοντας.Το τηλεφωνο και η rom ειναι ετσι κι αλλιως σφαιρα.

Δεν βρισκω τον λογο να παω καν σε chinese stable,ποσο καν dev,που εκει τα bugs ειναι μεσα στο προγραμμα ως beta rom.

(Καλα,υπερβολες,την κανουν την δουλεια τους και οι dev,αν εβγαινε πχ καποια stable με σημαντικο bug θα πηγαινα σε dev μεχρι να φτιαχτει.Οταν βρουν καποιο σημαντικο bug την αναβαλουν την rom εκεινης της εβδομαδας)

Σε προηγουμενα κινητα αλλαζα rom καθε 2 μερες.Με καλυπτει περισσοτερο απο καθε αλλη rom η miui,αν ξαναπαω σε custom βασισμενη σε aosp/lineage νομιζω θα χρειαστει να βαλω 30 εξτρα εφαρμογες για να την φερω στα μετρα μου.Και θα εχει γινει φρανκενσταιν η rom στο τελος.

Ενω με την miui ολα ενσωματωμενα,ομοιομορφα και λειτουργουν.

με 800 η χωρίς?

Τωρα αυτο δεν το διευκρινίζει πρεπει να παρεις τηλεφωνο.

dev ειναι,τα bugs ειναι μεσα στο προγραμμα!Βαλε stable

Eγω ειμαι με global stable και αραζω χωρις σκοτουρες,μπορεις να βαλεις ακομα το Χposed σου,το Miui 8 tweaks σου,το xMiui σου και να εισαι αρχοντας.Το τηλεφωνο και η rom ειναι ετσι κι αλλιως σφαιρα.

Δεν βρισκω τον λογο να παω καν σε chinese stable,ποσο καν dev,που εκει τα bugs ειναι μεσα στο προγραμμα ως beta rom.

(Καλα,υπερβολες,την κανουν την δουλεια τους και οι dev,αν εβγαινε πχ καποια stable με σημαντικο bug θα πηγαινα σε dev μεχρι να φτιαχτει.Οταν βρουν καποιο σημαντικο bug την αναβαλουν την rom εκεινης της εβδομαδας)

Σε προηγουμενα κινητα αλλαζα rom καθε 2 μερες.Με καλυπτει περισσοτερο απο καθε αλλη rom η miui,αν ξαναπαω σε custom βασισμενη σε aosp/lineage νομιζω θα χρειαστει να βαλω 30 εξτρα εφαρμογες για να την φερω στα μετρα μου.Και θα εχει γινει φρανκενσταιν η rom στο τελος.

Ενω με την miui ολα ενσωματωμενα,ομοιομορφα και λειτουργουν.

Καλά τα λες, δε λέω :smile:

Επιστροφή από dev σε stable μέσα από updater ή με miflash από fastboot? Και θ χρειαστεί να σβήσω τα πάντα;

Επίσης xposed τρέχει οκ η με θέματα;

Και τέλος, έχει παραμετροποιησεις xposed για notifications?

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! :wink:

Edited by mandiom

Καλά τα λες, δε λέω :smile:

Επιστροφή από dev σε stable μέσα από updater ή με miflash από fastboot? Και θ χρειαστεί να σβήσω τα πάντα;

Επίσης xposed τρέχει οκ η με θέματα;

Και τέλος, έχει παραμετροποιησεις xposed για notifications?

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! :wink:

Με miflash από fastboot γινεται σιγουρα αν εχεις ξεκλειδωσει bootloader.Νομιζω ειχα δει και καπου οτι γινεται και χωρις?Δεν θυμαμαι..

Eχει επιλογη να κρατησει τα user data αλλα ποια ακριβως δεν ξερω,χρησιμοποιω titanium κλπ προγραμματα.

Το xposed τρεχει κανονικα. Αν παιζει τετοιο module δεν ξερω.

Oταν κανεις swipe με τα 2 δαχτυλα προς τα κατω (πανω στο Notification που θελεις να απαντησεις) δεν σου βγαζει επιλογες για απαντηση?

Η μπορει αυτο το app να σε βολεψει : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.quickreply&referrer=utm_source%3D42matters.com%26utm_medium%3DWidgetWeb

Yποτιθεται οτι σου δινει και reply στα notifications αλλα και chat head αλα facebook messenger.

Edited by azuli

Καλημερα. Εχω μια βονταφον φοιτητικο με τα mb μου κ μια κοσμοτε για κλησεις. Ποια να κανω nanο κ ποια micro για να εχω το 4g?? Ευχαριστωω

Καλημερα. Εχω μια βονταφον φοιτητικο με τα mb μου κ μια κοσμοτε για κλησεις. Ποια να κανω nanο κ ποια micro για να εχω το 4g?? Ευχαριστωω

οποια και να κανεις το ιδιο ειναι. οποια επιλεξεις να εχει δεδομενα αυτη θα εχει αυτοματα το 4G

Edited by phpscript

Καλησπέρα, θέλω να μεταφέρω όλα τα wifi με τους κωδικούς τους από το παλιό μου κινητό στο note 4. Πως μπορώ να το κάνω; Βρήκα μια εφαρμογή που έχει επιλογή αλλά θέλει root

Καλησπέρα, θέλω να μεταφέρω όλα τα wifi με τους κωδικούς τους από το παλιό μου κινητό στο note 4. Πως μπορώ να το κάνω; Βρήκα μια εφαρμογή που έχει επιλογή αλλά θέλει root

Το παλιό τι μάρκα είναι;

Φιλικά.Γιώργος.

εχω κ εγω το κλασσικο προβλημα με τα notifications του messenger.

δοκιμασα ολα τα κολπα κ βηματα αλλα βλεπω οτι συνεχιζει να μη λειτουργει σωστα.

παρολο που εδωσα αδειες, αυτοματη εκκινηση, λουκετακια στο multitasking κλπ κανει τα ιδια.

Παρατηρησα οτι οταν αναβω την οθονη κ παω να ανοιξω το messenger βγαζει πανω-πανω την πορτοκαλι μπαρα κ λεει connecting,

μετα γινεται πρασινη κ σκανε τα μηνυματα μετα.

εχετε καμια ιδεα μηπως κοβεται το νετ οταν σβηνει η οθονη, γιαυτο δε ερχονται notifications?

στο μενου του wifi εχω βαλει να διατειρει τη συνδεση οταν ειναι ανενεργο κ κλεινει η οθονη!

(ολα τα παραπανω τα δοκιμασα σημερα με wifi οχι με ιντερνετ παροχου)

το mi account κάνει τα δικά του..

άλλες φορές στο καινούργιο κινητό συνδέεται απευθείας και άλλες φορές το βλέπει το δίκτυο σαν κλειδωμένο και αφου πατήσεις εσυ σύνδεση σε συνδέει χωρίς καν να περάσεις το κλειδί.

Μιας και λετε για notification μήπως εχει βρει κάποιος εύκολα τρόπο να φαίνονται στην μπάρα επάνω αριστερά αντι για τα κολωεικονιδια οι ειδοποιήσεις όπως τις στέλνει η κάθε εφαρμογή?

Πχ αντί για το σύμβολο του καιρού να φαίνεται η τρέχουσα θερμοκρασία.

Οπως γίνετε στο 99.9% των κινητών που υπάρχουν.

Edited by drdedus

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)