Jump to content

sof502

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sof502

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

sof502's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καλησπερα. θελω να παρω σε μια φιλη που δεν εχει και πολυ σχεση με την τεχνολογια ενα κινητο με καλη καμερα καπου στα 500 ευρω απο phonegallery. η μεγαλυτερη μπαταρια και η χωρητικοτητα το huawei μαρεσουν. απο καμερα αυτα π εχω δει μ φαινονται παρομοια. απ την αλλη το 1hour σερβις της samsung θα την βολεψει πολυ. εχει η huawei αναλογο σερβις ή θα πρεπει να το στειλουμε στο καταστημα και βλεπουμε?? σας ευχαριστω πολυ!!
  2. καλησπέρα σας. χαλασε το κινητο μ επειδη βρισκομαι αμεσα σε αναγκη νέου βρήκα αυτό το κιν στα 75 ευρω απο σκρουτζ. αξιζει λετε ή να παρω με 30 ευρω παραπανω το redmi 4a? επειδη δεν την ξέρω σαν εταιρία. επίσης το λογισμικό ειναι έστω στα αγγλικα? δεν θελω να μπλεξω με ρουτ κλπ γτ δεν εχω χρονο. σας ευχαριστώ πολυ!
  3. Καλημερα. Εχω μια βονταφον φοιτητικο με τα mb μου κ μια κοσμοτε για κλησεις. Ποια να κανω nanο κ ποια micro για να εχω το 4g?? Ευχαριστωω
  4. Καλημερα. Εχω μια βονταφον φοιτητικο με τα mb μου κ μια κοσμοτε για κλησεις. Ποια να κανω nanο κ ποια micro για να εχω το 4g?? Ευχαριστωω
  5. Τοτε γτ βρε παιδια αγοράζουν ολοι mtk?
  6. Καλησπερα! Εχει καποιος να μ προτεινει ενα μαγαζι με global απο κινα; minideal π αγοραζα παλια βλεπω λιγο φουσκωμενη τιμουλα... Σας ευχαριστώ πολυ!!
  7. Καλησπέρα παιδιά! Προχθές ξαφνικά το απόγευμα σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μ Όταν το έχω στο αυτί. Με ακούνε κανονικά Όταν μιλάω με Hands free και σε ανοιχτή ακρόαση. Το ίδιο πρωί δούλευε μια χαρά χωρίς να γίνει τπτ (πτωση/νερο) Εντωμεταξύ η εγγύηση έληξε πριν μισό μήνα. ΤΙ μ προτείνετε ως καλύτερο service και τι ως φθηνή εναλλακτική Αθήνα?
  8. Καλησπέρα παιδιά! Προχθές ξαφνικά το απόγευμα σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μ Όταν το έχω στο αυτί. Με ακούνε κανονικά Όταν μιλάω με Hands free και σε ανοιχτή ακρόαση. Το ίδιο πρωί δούλευε μια χαρά χωρίς να γίνει τπτ (πτωση/νερο) Εντωμεταξύ η εγγύηση έληξε πριν μισό μήνα. ΤΙ μ προτείνετε ως καλύτερο και τι ως φθηνή εναλλακτική Αθήνα?
  9. ειναι υπεροχο! και πανω π τα φτυνει η μπαταρια απ το παλιο...
  10. ηταν κλειστοι τη δευτερα λογω της καταστασης στη χωρα λενε. σημερα κανονικα πηγα και το αφησα ξαναλειτουργουν!
  11. πηγα και τους πίεσα! και μου ειπαν τελικα πως το τηλ δεν εφυγε ποτε απο λαρισα γτ εχει κλεισει η smartec και μονο εκει στελνουν και εκαναν λαθος π δεν μ το είπαν την παρασκευη στο τηλεφωνο! οι αχρειοι! οποτε πηρα το τηλεφωνακι μου και θα κατεβω αθηνα (ευτυχως είμαι απο κορινθο). ξερετε καποιο σερβις στην αθηνα που να μπορω να βγάλω νόημα ή θα ειναι καλύτερα να το παραδωσω στο καταστημα που το αγορασα και να τους αφησω να βγαλουν αυτοι περα με το σερβις;
  12. καλησπερα και απο εμενα. μενω λαρισα και την δευτερα παρεδωσα στο service ενα galaxy s6 που δεν φορτιζει αν κ εδειχνε το φωτακι σα να φορτιζει. ποσο χρονο αναμονης εχει συνηθως το σερβις? οσο και να ρωταω παιρνω μονο πολυ γενικες απαντησεις και πως απλα μπορουμε να περιμενουμε γτ το εστειλαν αθηνα. υπαρχει κατι που να μπορω να κανω? ευχαριστω πολυ! :)
  13. μετα την αναβαθμιση μ βγαζει 33 βαθμους. αρα νομιζω δεν θα υπαρξει προβλημα. σε ευχαριστω πολυ!
  14. καλημέρα παιδια! μολις μου ήρθε ενα galaxy s6 και το ρυθμιζω (πρακτικα το εχω μιση ωρα) ωστοσο μου φαινεται ζεστο στο χερι (ειδικα πανω απ την sim) μήπως να το ξαναγυρισω? update: εκανα την αναβαθμιση σε 5,02 και επεσε αισθητα. βεβαια δεν ξαναειχα μεταλλινο κινητο. τι λετε να συμβαινει?
×
×
  • Create New...