modechristo Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδια καλησπερα... επειδη πολλα μοντελα κυκλοφορουν και εχω μπερδευτει , το μοντελο του νηματος ειναι αυτο? https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 πάντως το double tap όποτε θυμάται λειτουργεί γμτ.και με την stable που το πήρα και με την 8.2.10.0 που έχω τώρα.πολύ κουραστικό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 πάντως το double tap όποτε θυμάται λειτουργεί γμτ.και με την stable που το πήρα και με την 8.2.10.0 που έχω τώρα.πολύ κουραστικό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν δουλευει αν σου σβησει η οθονη με καποια εφαρμογη ανοικτη το εχω προσεξει. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον περασα twrp και soupersu στην dev nougat και για να ξεκινησει δεν θελει να βαλεις το lazyflasher και πλεον ο υπολογιστη βλεπει το κινητο χωρις να βαλω το mtk fixer :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 αν θέλω να περάσω από την official global rom σε dev χωρίς ξεκλειδωμα bootloader μπορώ απευθείας μέσω του update της συσκευής; αν περάσω στη συσκευή την 7.6.29 dev, θα έχω κάποιο θέμα επειδή είναι nougat? μετά επιστρέφω και σε global stable με τον ίδιο τρόπο; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Η οθονη παντως γρατζουνιεται ΠΟΛΥ ευκολα τελικα, παροτι τα βιντεακια λενε το αντιθετο, δεν ξερω αν ειναι fake η απλα χαραζεται απο σκονη, εμενα εχει ηδη μετα απο 1 μηνα μια τεραστια γρατζουνια εκει που ειναι τα πληκτρα, και 2 μικρες (δε φαινονται αν δεν το εχεις σβηστο και το κοιτας απο το πλαι) στο μεσον. Εχει παρει καποιος φιλμ που να εφαρμοζουν καλα? Αποτι καταλαβα τα tempered glass Ποτε δεν εφαρμοζουν λογω κυρτοτητας, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 πάντως το double tap όποτε θυμάται λειτουργεί γμτ.και με την stable που το πήρα και με την 8.2.10.0 που έχω τώρα.πολύ κουραστικό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικά δεν έχει θέμα εμένα και το τώρα το δοκίμασα με ανοιχτό μια το Google play και μετά με ανοιχτό Gmail. Δουλεύει κανονικά απλά δεν το λες και το ποιο γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 αν θέλω να περάσω από την official global rom σε dev χωρίς ξεκλειδωμα bootloader μπορώ απευθείας μέσω του update της συσκευής; αν περάσω στη συσκευή την 7.6.29 dev, θα έχω κάποιο θέμα επειδή είναι nougat? μετά επιστρέφω και σε global stable με τον ίδιο τρόπο; Νομίζω ότι από stable σε development πας χωρίς ξεκλείδωμα το ανάποδο θέλει ξεκλείδωμα. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- A ok πειράματα δηλαδη η μανουλα του ακομα δεν την έδωσε, θα περιμενω την μαμα εγω. :) Μα και η global development μάνα είναι, μάλλον τα μπέρδεψες και θες να πεις ότι περιμένεις την stable nougat. Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Τελικά θα πάρει Nougat ή όχι; Διαβάστε εδώ: http://www.techgear.gr/xiaomi-android-nougat-list-123443/ ...αλλά υπάρχουν και ορισμένες εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα η απουσία του Redmi Note 4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Τελικά θα πάρει Nougat ή όχι; Διαβάστε εδώ: http://www.techgear.gr/xiaomi-android-nougat-list-123443/ το 4Χ με το 4 φορανε την ιδια rom.. Oτι θα παρει nougat θα παρει,λογικα μεσα στον μηνα,το θεμα ειναι να παρει και android 8,ειναι καινουργιο το τηλεφωνο,οφειλουν να δωσουν ακομα μια version android. Aπο τη στιγμη που θα παρει nougat το παλιο 4s πρεπει να δωσουν και android 8 στο δικο μας. Edited July 4, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Δεν μπορει επισημα η Xiaomi να δινει Nougat dev και στο τελος να μην δωσει τι τις φτιαχνουν τοτε τις dev για να περναει η ωρα τους; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Δεν μπορει επισημα η Xiaomi να δινει Nougat dev και στο τελος να μην δωσει τι τις φτιαχνουν τοτε τις dev για να περναει η ωρα τους; :lol: θα την δωσει,ενταξει..!Οχι πως αυτο που λες δεν γινεται,μου εχει τυχει ηδη με 2 εταιριες (Huawei και Coolpad) να μεινουν στην beta. Kαι MIUI 9 θα παρουμε,το θεμα ειναι να παρουμε και android 8 του χρονου,ελπιζω να μην υποστηριζει μονο τα ακριβα της μοντελα στις εξτρα αναβαθμισεις εκδοσης android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Άντε και να τις πάρει όλες αυτές τις αναβαθμίσεις. Αυτό που θυμάμαι από παλιότερα κινητά (και το Hongmi), όσο το αναβαθμιζα τόσο υστερούσε σε ταχύτητα (το smooth που λέμε) και μπαταρία. Γιατί το android 8 και το nougat θα θέλει περισσότερο ισχύ φαντάζομαι. Οπότε, εγώ τουλάχιστον, από το προηγούμενο κινητό μου (lenovo που από 4.4 πήγαινε 5.1 και ήταν μάπα μετά το κινητό), δεν αναβαθμιζω λογισμικό (το ίδιο κάνω και με τις εφαρμογές αν δω ότι λειτουργούν μια χαρά). Όσο πιο καινούργιο είναι, τόσο πιο πολλές απαιτήσεις έχει. Edited July 4, 2017 by Giorgis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Άντε και να τις πάρει όλες αυτές τις αναβαθμίσεις. Αυτό που θυμάμαι από παλιότερα κινητά (και το Hongmi), όσο το αναβαθμιζα τόσο υστερούσε σε ταχύτητα (το smooth που λέμε) και μπαταρία. Γιατί το android 8 και το nougat θα θέλει περισσότερο ισχύ φαντάζομαι. Οπότε, εγώ τουλάχιστον, από το προηγούμενο κινητό μου (lenovo που από 4.4 πήγαινε 5.1 και ήταν μάπα μετά το κινητό), δεν αναβαθμιζω λογισμικό (το ίδιο κάνω και με τις εφαρμογές αν δω ότι λειτουργούν μια χαρά). Όσο πιο καινούργιο είναι, τόσο πιο πολλές απαιτήσεις έχει. Οχι απαραιτητα.Αυτα που εχουν πιο πολλες απαιτησεις οσο περναει ο καιρος ειναι τα apps,σε cpu,σε ram και χωρο.Oσο μεγαλυτερη γινεται μια εφαρμογη με τις αναβαθμισεις της τοσο πιο πολυ χωρο πιανει στη μνημη οταν ειναι ανοιχτη και πιο πολυ cpu καιει για να τρεξει.Αυτο ειναι που κανει το τηλεφωνο πιο αργο κι οχι το os.Επισης οι οχι βελτιστοποιημενες εκδοσεις αναβαθμισεων που δινουν πολλες φορες οι εταιριες Edited July 4, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris30 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδια καλησπερα... επειδη πολλα μοντελα κυκλοφορουν και εχω μπερδευτει , το μοντελο του νηματος ειναι αυτο? https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html Τα περισσότερα ,όχι όλα όμως. Διάβασε την πρώτη σελίδα , και κάνε και ένα τηλέφωνο στο κατάστημα για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Τι εννοεις τα περισσοτερα οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris30 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Τι εννοεις τα περισσοτερα οχι? Ρωτάς εάν το κινητό του νήματος είναι αυτό , και παραθέτης ένα κατεβατό μαγαζιά. Και σου απαντώ ότι τα περισσότερα είναι. Όχι όλα όμως . Σε κάθε περίπτωση διάβασε την πρώτη σελίδα , και κάνε και ένα τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) παιδια εχω την stable global locked bootloader και πηγα να βαλω την global developer me updater αλλα δεν με αφησε! cant verify update, μπλα μπλα γιατι?!!!! επισημε ρομ ειναι και αυτη! "Can't verify update, You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable only" ενω εχω την stable!!!! Edited July 4, 2017 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Οχι απαραιτητα.Αυτα που εχουν πιο πολλες απαιτησεις οσο περναει ο καιρος ειναι τα apps,σε cpu,σε ram και χωρο.Oσο μεγαλυτερη γινεται μια εφαρμογη με τις αναβαθμισεις της τοσο πιο πολυ χωρο πιανει στη μνημη οταν ειναι ανοιχτη και πιο πολυ cpu καιει για να τρεξει.Αυτο ειναι που κανει το τηλεφωνο πιο αργο κι οχι το os.Επισης οι οχι βελτιστοποιημενες εκδοσεις αναβαθμισεων που δινουν πολλες φορες οι εταιριες Δηλαδή να μην κάνουμε update τα apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Νομίζω ότι από stable σε development πας χωρίς ξεκλείδωμα το ανάποδο θέλει ξεκλείδωμα. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα και η global development μάνα είναι, μάλλον τα μπέρδεψες και θες να πεις ότι περιμένεις την stable nougat. Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω περιμενω παντα ΟΤΑ αν δεν βγη; δεν κανω τίποτα. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Είμαι σε stable global 8.2.10.0 Το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημά με μία εφαρμογή και κάπου διάβασα ότι μπορώ να αναβαθμίσω από recovery mode μέσα από όνομα updater Θέλω να πάω από stable σε dev official. Δεν μπορώ να μπω σε recovery mode όμως. Μου βγάζει αυτό. Να το συνδέσω Στον υπολογιστή. Ξέρει κανείς γιατί Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ρωτάς εάν το κινητό του νήματος είναι αυτό , και παραθέτης ένα κατεβατό μαγαζιά. Και σου απαντώ ότι τα περισσότερα είναι. Όχι όλα όμως . Σε κάθε περίπτωση διάβασε την πρώτη σελίδα , και κάνε και ένα τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.... ;);):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Είμαι σε stable global 8.2.10.0 Το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημά με μία εφαρμογή και κάπου διάβασα ότι μπορώ να αναβαθμίσω από recovery mode μέσα από όνομα updater Θέλω να πάω από stable σε dev official. Δεν μπορώ να μπω σε recovery mode όμως. Μου βγάζει αυτό. Να το συνδέσω Στον υπολογιστή. Ξέρει κανείς γιατί Αυτο μου εβγαζε και εμενα το ξεκλειδωσα περιμενα 3 μερες για το ξεκλειδωμα του bootloader εβαλα TWRP και τελος. Τωρα φοραω την επισημη nougat δεω περασμενη με mi flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Είμαι σε stable global 8.2.10.0 Το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημά με μία εφαρμογή και κάπου διάβασα ότι μπορώ να αναβαθμίσω από recovery mode μέσα από όνομα updater Θέλω να πάω από stable σε dev official. Δεν μπορώ να μπω σε recovery mode όμως. Μου βγάζει αυτό. Να το συνδέσω Στον υπολογιστή. Ξέρει κανείς γιατί Μεσω updater δεν μπορείς. Με το miflash εννοείται. Το σημα που σου δείχνει ειναι πως η συσκευή σου (οπως ολες οσες εχουν την επίσημη Global stable ή developer) δεν έχει recovery.Τιποτα το ανησυχητικό για σενα φιλε μου. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Αυτο μου εβγαζε και εμενα το ξεκλειδωσα περιμενα 3 μερες για το ξεκλειδωμα του bootloader εβαλα TWRP και τελος. Τωρα φοραω την επισημη nougat δεω περασμενη με mi flash Μεσω updater δεν μπορείς. Με το miflash εννοείται. Το σημα που σου δείχνει ειναι πως η συσκευή σου (οπως ολες οσες εχουν την επίσημη Global stable ή developer) δεν έχει recovery.Τιποτα το ανησυχητικό για σενα φιλε μου. Καλώς ευχαριστώ. Έκανα την αίτηση πριν λίγο και κάτι μου έγραψε για 10 μέρες.?? Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω με το Miflash για να περάσω την dev; Edited July 4, 2017 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Καλώς ευχαριστώ. Έκανα την αίτηση πριν λίγο και κάτι μου έγραψε για 10 μέρες.?? Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω με το Miflash για να περάσω την dev; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21611-Γενικός-οδηγός-εγκατάστασης-της-Ελληνικής-ρομ-XTRV-σε-όλα-τα-κινητά-Xiaomi/?pageNo=1 πιο αναλυτικά πεθαίνεις. :p Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts