Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια διαπιστωσα καθως επαιζε παιχνιδι ανεβασμενες θερμοκρασιες (σε σχεση με οτι ηταν) ενω βλεπω συστηματικα μικροτερο sot. Οποτε μαλλον εχετε δικιο οτι η τελευταια rom τραβαει περισσοτερο. Κατα συνεπεια οσοι δεν την βαλατε ακομα περιμενετε να βγει η επομενη. Οσοι τη βαλατε ειτε κανετε υπομονη για το επομενο update ειτε φλασαρετε την προηγουμενη.

υπαρχει τροπος να κανω back up ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο το κινητο(εφαρμογες,ρυθμισεις τους κλπ) και μετα απο επαναφορα να γινει το κινητο ΑΚΡΙΒΩΣ οπως πριν για να μην εγκαθιστω 150 εφαρμογες μια μια συν το σεταρισμα τους?δεν θελω root,titanium κλπ!εχει κατι η xiaomi πχ?

8.2.10.0 λες οτι "καιει " περισσοτερο?εχεις καποιο λινκ για την προηγουμενη?τα εργαλεια flashtool κλπ ειναι τα ιδια οπως και στα μτκ κινητα?υπαρχουν φρεσκα καπου?σορρυ για τις ερωτησεις αλλα νεος στα xiaomi...

Edited by ilka71

Παρέλαβα και γω χθες το 4/64 και από το λίγο που πρόλαβα να το πειράξω άρεσε πολύ.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον εύκολο τρόπο να μεταφέρω όλα τα αρχεια, εφαρμογες, επαφές κλπ από το παλιό κινητό μου;

Δοκίμασα την εφαρμογή της Xiaomi Mi Move αλλά συνέχεια κρασάρει στο παλιό κινητό, ίσως επειδή δεν είναι Xiaomi.

Κανένα από τα δύο κινητά δεν έχει root.

ΔΕΝ εχει σχεση που δεν ειναι xiaomi τι μαρκα ειναι?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Τι κάνω ώστε η οποία αναβάθμιση έρχεται να γίνεται αυτόματα, και απλά να βγαινει μια ειδοποίηση για το αν θέλω να τη κατεβάσω;

κατι τετοιο υπαρχει στο redmi note 4 παιδες?

ετσι ωστε να βλεπω τη διαχειριση της ραμ οχι μονο τα apps που ειναι ανοιχτα αλλα και τη ραμ που τρωνε

ευχαριστω

https://drive.google.com/open?id=0B-HE2nhRRiy7RWw3MHphdkdHQ3M

υ.γ δεν ξερω πως να ανεβασω συνημενα στο site γι αυτο ανεβασα με το drive

Edited by loumos123
"το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο"

ΔΕΝ εχει σχεση που δεν ειναι xiaomi τι μαρκα ειναι?

Είναι Jiayu, μόλις πάνε να συνδεθούν τα δύο κινητά. το παλιό κρασάρει. Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Έχει κάπου ρύθμιση για να ανοίγει η εφαρμογή της μουσικής όταν συνδέονται τα ακουστικά;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Είναι Jiayu, μόλις πάνε να συνδεθούν τα δύο κινητά. το παλιό κρασάρει. Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Ααα φιλεου σε αυτη τη περιπτωση φταίει το κινητό που τι μαρκα ειναι αυτη καρακινεζικη ομως; Αν ηταν lg samsung motorola huawei κλπ γνωστοί κατασκευαστες και αξιόπιστοι δε θαχες θεμα, υποψιάστηκα οτι θα εχεις κατι περίεργο γιαυτο σε ρωτησα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Η ένταση της δόμησης δεν αλλάζει κάπως; μου φαίνεται πολύ αδύναμη...

Ειναι οντως αλλα ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ...στο προηγουμενο που ειχα ειχε χαλασει..

στο καινουριο το εχω οπως ειναι .

My Name Is George V.

υπαρχει τροπος να κανω back up ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο το κινητο(εφαρμογες,ρυθμισεις τους κλπ) και μετα απο επαναφορα να γινει το κινητο ΑΚΡΙΒΩΣ οπως πριν για να μην εγκαθιστω 150 εφαρμογες μια μια συν το σεταρισμα τους?δεν θελω root,titanium κλπ!εχει κατι η xiaomi πχ?

8.2.10.0 λες οτι "καιει " περισσοτερο?εχεις καποιο λινκ για την προηγουμενη?τα εργαλεια flashtool κλπ ειναι τα ιδια οπως και στα μτκ κινητα?υπαρχουν φρεσκα καπου?σορρυ για τις ερωτησεις αλλα νεος στα xiaomi...

Πηγαίνεις ρυθμίσεις/προσθετες ρυθμίσεις/αντ.ασφ και επαναφορά/τοπικα αντίγραφα ασφαλείας/ και κάνεις δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Έπειτα συνδέεις το κινητό με υπολογιστή μπαίνεις στο φάκελο miui/back up/ all back up και αντιγραφεις το back up που πήρες πριν στον υπολογιστή. Με την αντίστροφη διαδικασία επαναφέρεις μέχρι και την τελευταία ρύθμιση στο κινητό σου. Εγω το έκανα απο redmi note 3 σε redmi note 4, δούλεψε και το νέο μου κινητό ήταν όπως ακριβώς το παλιό

Edited by ANTEGEIA

Τις official roms τις βρισκεις και στη σελιδα en.miui.com

Μπαινεις εδω http://en.miui.com/download-309.html#468 . Προφανως για το δικο μας η καταλληλοτερη ειναι Redmi Note 4 Qualcomm και στο πλαιι πατας older versions.

Προσωπικα βεβαια θα περιμενω καμια βδομαδα να σιγουρευτω. Αλλωστε οταν μια rom εχει οντως bug βγαζουν συντομα update με διορθωση.

Edited by Antretng

Ρε παιδιά απο το πρωί προσπαθώ να βγάλω άκρη γιατί δεν με αφήνει να πάω σε global dev από global stable μέσο της εφαρμογής στο κινητό και δεν βγάζω άκρη το μήνυμα που βγάζει δεν το βγάζει σε πόλους και πολύ προτείνουν οσα έχω βρει με fastboot καμία ιδέα κανείς;

https://imgur.com/gallery/qQA5T

Ρε παιδιά απο το πρωί προσπαθώ να βγάλω άκρη γιατί δεν με αφήνει να πάω σε global dev από global stable μέσο της εφαρμογής στο κινητό και δεν βγάζω άκρη το μήνυμα που βγάζει δεν το βγάζει σε πόλους και πολύ προτείνουν οσα έχω βρει με fastboot καμία ιδέα κανείς;

Αμα κοιταξεις λιγο προηγουμενα μηνυματα, εχει ειπωθει αρκετες φορες οτι απο dev σε stable δεν μπορεις να πας απο τον updater. Μονο φλασαρισμα.

καλησπέρα και εγώ από εχτές κάτοχος του κινητού απόδο αγορασμένο http://www.unifone.gr/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-32GB-LTE-DUAL-Titan-Black με τι συνομιλία που είχα μου είπε ότι είναι Global Version και ότι έχει 800 έρθε το κινητό έγραφε κανονικά σε αυτοκόλλητα όλα αυτά που έχουμε pi και στο κουτί και μέσα στο κινητό το κινητό ήτανε σφραγισμένο όχι με ταινία αλλα όλο με χοντρή ζελατίνα η ερώτηση είναι αυτή που έχετε πάρει από μαγαζιά τα γνωστά μεγάλα το κουτί ότι έχει πάνω είναι αυτοκόλλητα ?

Αμα κοιταξεις λιγο προηγουμενα μηνυματα, εχει ειπωθει αρκετες φορες οτι απο dev σε stable δεν μπορεις να πας απο τον updater. Μονο φλασαρισμα.

Τα έχω μπερδέψει είχα διαβάσει οτι για να ξεκινήσεις την διαδικασία ξεκλειδωματος του bootloader βάζεις πρώτα την dev μετά μου παν οτι δεν χρειάζεται . Στο site λέει απλά το κατεβάζεις και το βάζεις στο φάκελο downloaded_rom. Έχω χαθεί.

Εκανες αιτηση για ξεκλειδωμα; Αν ναι μετα δοκιμασες αν ξεκλειδωνει; Μην αλλαζεις ασκοπα rom συνεχεια.

Τις official roms τις βρισκεις και στη σελιδα en.miui.com

Μπαινεις εδω http://en.miui.com/download-309.html#468 . Προφανως για το δικο μας η καταλληλοτερη ειναι Redmi Note 4 Qualcomm και στο πλαιι πατας older versions.

Προσωπικα βεβαια θα περιμενω καμια βδομαδα να σιγουρευτω. Αλλωστε οταν μια rom εχει οντως bug βγαζουν συντομα update με διορθωση.

ωραία όποτε και εγώ θα περιμένω!εγώ με την τελευταία φουλ 4g (πολλές ώρες εκτός σπιτιού όχι 4g και να είμαι σπίτι με Wi-Fi) ,8 συγχρονισμοι email,κλπ έχω 8 ώρες sot με την μια να είναι με χρήση GPS .το βράδυ χωρίς να το ακουμπήσω χάνει 1% κάθε 2 ώρες πάντως. 8 ώρες ύπνο χάνει 3 με 4%

Πηγαίνεις ρυθμίσεις/προσθετες ρυθμίσεις/αντ.ασφ και επαναφορά/τοπικα αντίγραφα ασφαλείας/ και κάνεις δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Έπειτα συνδέεις το κινητό με υπολογιστή μπαίνεις στο φάκελο miui/back up/ all back up και αντιγραφεις το back up που πήρες πριν στον υπολογιστή. Με την αντίστροφη διαδικασία επαναφέρεις μέχρι και την τελευταία ρύθμιση στο κινητό σου. Εγω το έκανα απο redmi note 3 σε redmi note 4, δούλεψε και το νέο μου κινητό ήταν όπως ακριβώς το παλιό

ευχαριστώ, κάνει back up και φώτο κλπ η μόνο ρυθμίσεις κινητού και εφαρμογές;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστώ, κάνει back up και φώτο κλπ η μόνο ρυθμίσεις κινητού και εφαρμογές;

Αν θυμαμαι καλα δεν κανει φωτογραφιες/βιντεο.

καλησπέρα και εγώ από εχτές κάτοχος του κινητού απόδο αγορασμένο http://www.unifone.gr/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-32GB-LTE-DUAL-Titan-Black με τι συνομιλία που είχα μου είπε ότι είναι Global Version και ότι έχει 800 έρθε το κινητό έγραφε κανονικά σε αυτοκόλλητα όλα αυτά που έχουμε pi και στο κουτί και μέσα στο κινητό το κινητό ήτανε σφραγισμένο όχι με ταινία αλλα όλο με χοντρή ζελατίνα η ερώτηση είναι αυτή που έχετε πάρει από μαγαζιά τα γνωστά μεγάλα το κουτί ότι έχει πάνω είναι αυτοκόλλητα ?

Η ερώτηση ποια ακριβώς είναι, δεν κατάλαβα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί να πας από stable σε dev; ποια η διαφορά; εκτός αν θες να πας σε nougat...

Η ερώτηση ποια ακριβώς είναι, δεν κατάλαβα.

η ερώτηση είναι εσείς που έχετε αγοράσει από μαγαζιά αλυσίδας το κουτί ότι έχει πάνω είναι αυτοκόλλητα GLOBAL EDITION kai

Edited by kakos2008

Σβησε τη φωτογραφια της πλατης που εχει το imei. Αυτα δεν τα βαζουμε δημοσια. ;)

Και ναι ειναι αυτοκολλητα.

η ερώτηση είναι εσείς που έχετε αγοράσει από μαγαζιά αλυσίδας το κουτί ότι έχει πάνω είναι αυτοκόλλητα GLOBAL EDITION kai

http://imgur.com/gG8kI5r

http://imgur.com/LBNJngq

Από σκρουτζομαγαζο που το πήρα εγώ έτσι είναι

Σβησε τη φωτογραφια της πλατης που εχει το imei. Αυτα δεν τα βαζουμε δημοσια. ;)

Και ναι ειναι αυτοκολλητα.

ευχάριστο . και κάτι ακόμα στα μηνύματα δεν μου βγάζει το όνομα όταν έρχεται το μήνυμα η όταν το διαβάζω έχει μονο το τηλ και το άλλο όταν εκεί που διαβάζω το μήνυμα και πατάω να πάει πίσω μου κάνει νερά η οθόνη αλλα μονο στα μηνύματα το έχω di αυτό πρέπει να κοιτάζω κάτι

ευχάριστο . και κάτι ακόμα στα μηνύματα δεν μου βγάζει το όνομα όταν έρχεται το μήνυμα η όταν το διαβάζω έχει μονο το τηλ και το άλλο όταν εκεί που διαβάζω το μήνυμα και πατάω να πάει πίσω μου κάνει νερά η οθόνη αλλα μονο στα μηνύματα το έχω di αυτό πρέπει να κοιτάζω κάτι

Καταρχην σβησε τη φωτογραφια απο το imgur και οχι απλα το Link.

Για το ονομα θελει το +30 στις αποθηκευμενες επαφες. Μπορεις ευκολα να τις αλλαξεις μαζικα ολες σου τις επαφες με το number fixer.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)