Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θες να κάνεις disable το fast charge γίνεται με κάποια επιλογή ή θέλει άλλο φορτιστή; Υπάρχει απλός φορτιστής Huawei; Δεν είμαι καθόλου φαν της ταχείας φόρτισης...

Αυτό δεν το γνωρίζω.

Ωραία είναι όλα αυτά που γράφεις και καλώς ήρθες στην Huawei. Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Εγώ πριν δύο χρόνια έκανα την μεταπηδήση από IPhone στην Huawei και πλέον δεν λέω να αλλάξω. Θεωρώ όμως ότι βιάστηκες να το πάρεις. Μετά από έξι μήνες συνήθως η τιμή των προϊόντων της Huawei πέφτει περίπου στο μισό. Πάντως θα το χαρείς.

Έχεις δίκιο, προφανώς και βιάστηκα αλλά το ήθελα πριν απ΄το καλοκαίρι οπότε σκέφτηκα απ'το να περιμένω 1-2 μήνες ας το πάρω τώρα να πάρω και το gift box.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία είναι όλα αυτά που γράφεις και καλώς ήρθες στην Huawei. Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Εγώ πριν δύο χρόνια έκανα την μεταπηδήση από IPhone στην Huawei και πλέον δεν λέω να αλλάξω. Θεωρώ όμως ότι βιάστηκες να το πάρεις. Μετά από έξι μήνες συνήθως η τιμή των προϊόντων της Huawei πέφτει περίπου στο μισό. Πάντως θα το χαρείς.

πως πέφτει στο μισό? 505 ξεκίνησε το π9 και 6 μήνες μετά έπεσε 100 ευρώ, τώρα, αφού έχει παρουσιαστεί και το π10 έπεσε 150 ευρώ, την μισή τιμή από που την έβαλες? mate 9 από 699 4 μήνες μετά έχει 580 ενώ έχει πέσει στα 568, να έλεγες για lg να το καταλάβω αλλά τα Huawei κρατάνε την υψηλή τιμή για πολύ καιρό

να πώ και εγώ την εμπειρία μια μέρα που το είχα...

(είχα το LG G5 πρίν)

Τα θετικά,

Premium κατασκευή, νιώθει καταπληκτικά στο χέρι, ταχύτατο σε σχέση με τον Snap820 της LG/Samy, σφεράτο και 100% επιτυχία ο αισθητήρας δακτυλικών, πανέμορφα χρώματα και μαύρο στο πάνελ. Πολύ καλή αντιγραφή του iPhone (με την καλή έννοια)

Αρνητικά

Μπαταρία δεν μου έβγαλε μέρα (όπως και το G5),

Στο θέμα κάμερα τα Κινεζόνια έχουν δρομο ακόμη να φτάσουν το επίπεδο των LG 5/Samy7/HTC 10.

(έχω κάποια εμπειρία απο φωτογραφία + μηχανές)

Τώρα εχω πιστεί που όλοι λένε το Leica είναι πουλμούρ μόνο.. (μπορώ να ανεβάσω δείγματα στο τόπικ φωτογραφίες).

Το autoφόκους δεν ειναι πολύ καλό και σε σκοτάδια ζορίζετε στο P10 Φαντάζομαι λόγω αργού aperture 2.2 . Στο Plus Περιμένω καλύτερα πράματα. Ισως σε manual mode να είναι καλύτερα αλλα το κινητό το έχω για Snaper, όχι να κάθομαι να σετάρω.

Για την τιμή που το ζητάνε τώρα δε αξίζει τα λεφτά του..

πως πέφτει στο μισό? 505 ξεκίνησε το π9 και 6 μήνες μετά έπεσε 100 ευρώ, τώρα, αφού έχει παρουσιαστεί και το π10 έπεσε 150 ευρώ, την μισή τιμή από που την έβαλες? mate 9 από 699 4 μήνες μετά έχει 580 ενώ έχει πέσει στα 568, να έλεγες για lg να το καταλάβω αλλά τα Huawei κρατάνε την υψηλή τιμή για πολύ καιρό

Εγώ πήρα το Ρ9 τα Χριστούγεννα 330 ευρώ από ελληνικό κατάστημα. Το παζάρεψα λιγάκι και μου το άφησε στα 330

Βεζούβιος

Ας γράψω κάποια πράγματα μετά από 6 μέρες χρήσης, πάντα σε σχέση με τα Sony που είχα προηγουμένως.

Κατασκευή: Εξαιρετική ποιότητα και premium αίσθηση στο χέρι.Η πλάτη αφήνει δακτυλίες πολύ εύκολα, ενώ μπροστά έχει τοποθετημένο glass και από πάνω μεμβράνη. Ωστόσο του έβαλα θήκη απ΄την πρώτη μέρα την οποία και συνηστώ ανεπιφύλακτα.

http://www.skroutz.gr/s/11504402/Huawei-Back-Cover-%CE%A5%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF-Dark-Grey-Huawei-P10.html

Οθόνη: Εδώ υπάρχει μεγάλη διαφορά με το Z5c. Πολύ φωτεινότερη, προσαρμόζεται στο περιβάλλον πολύ γρήγορα και ομαλά.

Μπαταρία: Περίπου στα ίδια με το Sony. Με πολλή χαλαρή χρήση βγάζω 2 μέρες, με βαριά χρήση 1 μέρα. Την ταχεία φόρτιση δεν την έχω μετρήσει ακριβώς αλλά από 10% φτάνει στο 60% ταχύτατα γύρω στο 30λεπτο. Για το 100% θέλει περίπου 90 λεπτά νομίζω.

Ήχος: Στις κλήσεις μια χαρά ο ήχος, μου αρέσει πολύ η ηχητική ένδειξη όταν το σηκώνει ο άλλος. Επίσης πολύ καλή η μείωση θορύβου αφού μιλάω στο τρένο και δεν περνάει καθόλου θόρυβος. Θετικό επίσης το εικονίδιο με την στάθμη της μπαταρίας του bluetooth. Το εξωτερικό ηχείο αρκετά καλό, όχι κάτι τρομερό θα προτιμούσα stereo. Σπαστικό είναι όταν το καλύπτεις κατα λάθος ενώ βλέπεις ένα βίντεο πχ.

Button: Το χρησιμοποιώ μόνο για ξεκλείδωμα, το οποίο είναι πραγματικά αστραπιαίο με απαλό άγγιγμα. Για πλοήγηση δε με βόλεψε απ΄την αρχή και δεν το ξαναδοκίμασα. Θα μπορούσε όπως ανέφεραν κάποιοι να κάνει και κάποια περαιτέρω actions.

Κάμερα: Εξαιρετική, με κέρδισε από την 1η λήψη. Νυχτερινές δεν έχω δοκιμάσει ακόμα όπως και κάποια από τα πολλά modes. Ο ασπρόμαυρος φακός δείχνει εντυπωσιακός και σε προκαλεί συνεχώς για λήψεις. To apperture mode πολύ καλό αλλά κάποιες φορές θα έχει ατέλειες στο θόλωμα δεν κάνει και θαύματα.

Αρνητικά: Το notification led. Σε μήνυμα messenger πχ, αναβοσβήνει ένα αχνό πράσινο φωτάκι που με δυσκολία διακρίνεται. Πιθανόν να διορθώνεται με εφαρμογή, εγώ ρύθμισα να ανοίγει η οθόνη σε αυτη την περίπτωση.

Έλλειψη ραδιοφώνου επίσης αρνητικό.

Η ασπρομαυρη μου φαινεται βγαζει πιο ποιοτικες φωτο απο την εγχρωμη

Πρέπει να είναι κορυφή αλλά από ότι βλέπω παίζει πάνω από 500€ οπότε θα πέριμένω να πέσει...πάνε οι καιροί που δίναμε 400αρια για κινητό!!! :(:(:(:(

Πρέπει να είναι κορυφή αλλά από ότι βλέπω παίζει πάνω από 500€ οπότε θα πέριμένω να πέσει...πάνε οι καιροί που δίναμε 400αρια για κινητό!!! :(:(:(:(

Καλα,κορυφη δεν ειναι,απλως ενα αξιοπρεπες κινητο ειναι,αλλα οντως η τιμη του αρκετα ακριβη γι αυτα που δινει και για Huawei...

Poco X3 nfc 6/128

Καλα,κορυφη δεν ειναι,απλως ενα αξιοπρεπες κινητο ειναι,αλλα οντως η τιμη του αρκετα ακριβη γι αυτα που δινει και για Huawei...

Εντάξει όχι και απλά ένα αξιοπρεπές κινητό! Κορυφή ίσως δεν είναι, αλλά πολύ κοντά φτάνει...

Edited by TimDeLAY

Εντάξει όχι και απλά ένα αξιοπρεπές κινητό! Κορυφή ίσως δεν είναι, αλλά πολύ κοντά φτάνει...

Ναι οντως,λαθος διατυπωση εκανα..

Poco X3 nfc 6/128

Σίγουρα είναι ακριβό, όπως όλα τα high end κινητά πλέον, και κατά τη γνώμη μου καμία συσκευή δεν αξίζει τόσα λεφτά. Αλλά, οι άλλοι τι παραπάνω δίνουν δηλαδή, που να αξίζουν τα 100, 200, 300 ευρώ παραπάνω που χρεώνουν;

Για να μην παρεξηγηθώ, το εκφράζω σαν απορία και εντελώς φιλικά.

Σίγουρα είναι ακριβό, όπως όλα τα high end κινητά πλέον, και κατά τη γνώμη μου καμία συσκευή δεν αξίζει τόσα λεφτά. Αλλά, οι άλλοι τι παραπάνω δίνουν δηλαδή, που να αξίζουν τα 100, 200, 300 ευρώ παραπάνω που χρεώνουν;

Για να μην παρεξηγηθώ, το εκφράζω σαν απορία και εντελώς φιλικά.

Σίγουρα πληρώνεις και το brand. Όπως και να το κάνουμε ή το Samsung ή το μηλαρακι το πληρώνεις. Δεν μπαίνουν τζάμπα.

Ενα θέμα έχω με το LG G6, που και αυτό έχει μια τιμή "γιουχου". Σ' αυτό ειλικρινά δεν ξέρω τι πληρώνεις.

Είμαι όμως εκτός θέματος γι' αυτό αλλά επειδή πραγματικά το έχω μεγάλη απορεία, το έγραψα.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σήμερα παρέλαβα το p10 plus!!! Δεν έχω προλάβει να το επεξεργαστώ αλλά για αρχή φαίνεται φανταστικό!!!! Έχω κάνει back up το s7 που ειχα στην smart switch ξέρει κάποιος αν μπορώ να το περάσω με κάποιο τρόπο στο huawei?

Καλορίζικο κι απροβλημάτιστο εύχομαι!

Το smart switch για Samsung δεν είναι; Δεν ξέρω αν κάνει και γι' άλλα brands. Δεν έχεις κάνει sync με Google account να τα μεταφέρεις από 'κει;

Να ρωτήσω, το Plus από πού το πήρες; Φαντάζομαι μιλάμε για την έκδοση με 6GB RAM; Μήπως μπορείς να δεις αν το OIS παίζει σε 1080p@60fps; Στο απλό δεν παίζει άρα μάλλον ούτε και σ' αυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Γενικά κάτι άλλο: το bokeh effect για το οποίο γίνεται τόσος ντόρος φαντάζομαι μπορεί ν' απενεργοποιηθεί; Δε θέλουν όλοι θολό background - τουλάχιστον όχι σ' όλες τις φωτογραφίες.

Σήμερα παρέλαβα το p10 plus!!! Δεν έχω προλάβει να το επεξεργαστώ αλλά για αρχή φαίνεται φανταστικό!!!! Έχω κάνει back up το s7 που ειχα στην smart switch ξέρει κάποιος αν μπορώ να το περάσω με κάποιο τρόπο στο huawei?

Από που το πηρες, και πόσο φίλε μου?

Nikos_S7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

To πήρα απο media markt 779! Ναι εννοείται 6gb/128! Τώρα για το βίντεο είμαι λίγο άσχετη που το βρίσκω?

Στην οθόνη για το βίντεο πήγαινε στις επιλογές και διάλεξε ανάλυση 1080p/60fps (προσοχή έχει και 30fps). Μετά πάλι στις επιλογές δες αν μπορείς να ενεργοποιήσεις OIS (ίσως το αναφέρει ως οπτικό σταθεροποιητή - μάλλον θα είναι απενεργοποιημένο κρίνοντας από το απλό P10 ή δε θα υπάρχει καθόλου ως επιλογή).

Αν θες δοκίμασε το ίδιο και για ανάλυση 2160@30fps.

Επίσης πες μας και εντυπώσεις από μπαταρία όταν το χρησιμοποιήσεις λίγο καιρό (SOT κτλ.).

Edited by TimDeLAY

να πώ και εγώ την εμπειρία μια μέρα που το είχα...

(είχα το LG G5 πρίν)

Τα θετικά,

Premium κατασκευή, νιώθει καταπληκτικά στο χέρι, ταχύτατο σε σχέση με τον Snap820 της LG/Samy, σφεράτο και 100% επιτυχία ο αισθητήρας δακτυλικών, πανέμορφα χρώματα και μαύρο στο πάνελ. Πολύ καλή αντιγραφή του iPhone (με την καλή έννοια)

Αρνητικά

Μπαταρία δεν μου έβγαλε μέρα (όπως και το G5),

Στο θέμα κάμερα τα Κινεζόνια έχουν δρομο ακόμη να φτάσουν το επίπεδο των LG 5/Samy7/HTC 10.

(έχω κάποια εμπειρία απο φωτογραφία + μηχανές)

Τώρα εχω πιστεί που όλοι λένε το Leica είναι πουλμούρ μόνο.. (μπορώ να ανεβάσω δείγματα στο τόπικ φωτογραφίες).

Το autoφόκους δεν ειναι πολύ καλό και σε σκοτάδια ζορίζετε στο P10 Φαντάζομαι λόγω αργού aperture 2.2 . Στο Plus Περιμένω καλύτερα πράματα. Ισως σε manual mode να είναι καλύτερα αλλα το κινητό το έχω για Snaper, όχι να κάθομαι να σετάρω.

Για την τιμή που το ζητάνε τώρα δε αξίζει τα λεφτά του..

Η καμερα για μενα σκετη απογοητευση. Ειναι 100 κλασεις χειροτερη απο lumia 950.

Leica διπλες καμερες και παπατζιλικι της huawei. Μη βιαστειτε να το παρετε μαγκες. Πατε πρωτα σε κανενα καταστημα να δειτε την καμερα.

Leica διπλες καμερες και παπατζιλικι της huawei. Μη βιαστειτε να το παρετε μαγκες. Πατε πρωτα σε κανενα καταστημα να δειτε την καμερα.

Τοσο χαλια;;Καλα το ξεραμε οτι η Huawei δεν εχει τοσο δυνατες καμερες οσο ο ανταγωνισμος (samsung s7,g5,htc10,lumia950) αλλα τοσο χαλια δεν το περιμενα το p10.Θα περιμενω βεβαια να δω δειγματα στο αντιστοιχο θρεντ εδω μεσα για να βγαλω συμπερασματα.Παντως οποιος ηθελε μεχρι τωρα κορυφαιο καμεροτηλεφωνο δεν πηγαινε σε huawei,ειδικα μεχρι το p8/mate8 ειχε καμερες ψιλομαπε

Ανέβασε μερικές φωτογραφίες των δύο κινητών να μας δείξεις τις διαφορές, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καμία σχέση, σύμφωνα με τα benchmarks έχει την καλύτερη κάμερα μετά το pixel και ισοβαθμούν με το s7

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Άστο φίλε! Κάηκες! Όπου υπογραφεί η Leica είναι εγγύηση.

Βεζούβιος

παιδια κι εγω που πηγα και το ειδα στα mediamarkt και τραβηξα φωτος ηταν εξαιρετικες. Τωρα δεν ξεεω τι παιζει σε ολες τις συνθηκες σε σχεση με το s7edge μου αλλα ηταν αψογες. Καμια σχεση μς αυτα που αναφερει ο φιλος για απογοητευση κτλ.

Άστο φίλε! Κάηκες! Όπου υπογραφεί η Leica είναι εγγύηση.

Πηγαινε δες το. Μιλαω για το p10 και οχι για το plus. Πηγαινε και τραβηξε μια φωτο με ενα λουλουδι. Το κιτρινο χρωμα σχεδον ανυπαρκτο. Εγω απογοητευτηκα εντελως απο την καμερα του. Δυστυχως δεν εχω δειγματα. Θα προσπαθησω να ξαναπαρω το κινητο και να ανεβασω δειγματα. Πιθανως χανει με το 2.2 διαφραγμα. Το plus με το 1.8 δεν το εχω δοκιμασει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια κι εγω που πηγα και το ειδα στα mediamarkt και τραβηξα φωτος ηταν εξαιρετικες. Τωρα δεν ξεεω τι παιζει σε ολες τις συνθηκες σε σχεση με το s7edge μου αλλα ηταν αψογες. Καμια σχεση μς αυτα που αναφερει ο φιλος για απογοητευση κτλ.

Σε τι συγκρινεις την καμερα του s7 edge με το p10;

Σου αρεσε το zoom στο p10; Βγαλε μια φωτο και με τα δυο και δες το zoom. Μερα με τη νυχτα.

Edited by mark1979