takaros31 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 χαιρετώ την παρέα και ρωτώ τους κατόχους του G6 και πρώην κατόχους s7 edge... Αξίζει μετάβαση απο το edge στο G6? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Το ακουστικό κατα τις κλήσεις κάνει τους άλλους να ακούγονται κάπως μπουκωμενοι σε αντίθεση με το βαιμπερ που ακουγονται κανονικά.είναι θεμα παροχου η συσκευής; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 παιδιά ήθελα να ρωτήσω το Ευρωπαϊκό υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση? είναι αδιάβροχο? δηλαδή άμα βγάλω φωτογραφίες. Κάτω από το νερό είναι οκ? έχω και το s7 edge αλλά δεν το έχω δοκιμάσει Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Όχι,το ευρωπαϊκό είναι το πιο ριγμένο σε χαρακτηριστικά. Λογικά μπορείς να τραβήξεις κάτω από το νερό,αλλά μιλάμε πάντα για ΓΛΥΚΟ νερό,δλδ. ΟΧΙ θάλασσα! Τέρμα η εγγύηση αν το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Επειδή έχασα την μπάλα με τόσες σελίδες , υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου αναφέρει αν βγάζει κάποιο πρόβλημα το τηλεφωνώ; Σκέφτομαι να το αγοράσω από τα μαγαζιά του "παρεμποριου", είναι ασφαλές; επίσης αν γνωρίζει να μου κανείς τι θα αντιμετωπίσω επειδή είδα στο τελευταίο είδα ότι έχουν και διαφορές μεταξύ τους τα μοντέλα και τελικά αν μου προτείνεται αυτό ή το s7 edge. ξέρω ότι τα μοντέλα έχουν διαφορά 1 χρόνου γιαυτό θα ήθελα την γνώμη σας. ευχαριστώ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 χαιρετώ την παρέα και ρωτώ τους κατόχους του G6 και πρώην κατόχους s7 edge... Αξίζει μετάβαση απο το edge στο G6? Όχι εκτος κι αν θες μια flat bezeless σχεδίαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mageironi Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλησπερα στη παρεα.... Εχω στη κατοχη μου το lg g6 εδω και μια βδομαδα... Πρωτες εντυπωσεις αριστες. Απλα θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους και μονο... Οταν το κινητο ειναι στην αναμονη και απαντήσω σε κλήση ειναι μια χαρα. Αλλα μολις τερματισω τη κληση και παει στην οθονη κλειδωματος, παρατηρησα κατα τον τερματισμο της κλησης εμφανίζεται μια ασπρη γραμμή στο πανω μερος που κατεβενει προς τα κατω και μετα εξαφανιζεται... Το εχετε παρατηρηση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Επειδή έχασα την μπάλα με τόσες σελίδες , υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου αναφέρει αν βγάζει κάποιο πρόβλημα το τηλεφωνώ; Σκέφτομαι να το αγοράσω από τα μαγαζιά του "παρεμποριου", είναι ασφαλές; επίσης αν γνωρίζει να μου κανείς τι θα αντιμετωπίσω επειδή είδα στο τελευταίο είδα ότι έχουν και διαφορές μεταξύ τους τα μοντέλα και τελικά αν μου προτείνεται αυτό ή το s7 edge. ξέρω ότι τα μοντέλα έχουν διαφορά 1 χρόνου γιαυτό θα ήθελα την γνώμη σας. ευχαριστώ όλους Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα. "Παρεμπόριο" είναι μάλλον λάθος ορισμός. Νόμιμοι είναι οι άνθρωποι, απλά δεν εισάγουν μέσω της αντιπροσωπείας :). Το πόσο ασφαλές είναι, εξαρτάται από το κατάστημα που θα επιλέξεις... Προσωπικά απ' όλες τις απόψεις προτιμώ το G6 σε σχέση με το S7 (Edge ή όχι), αλλά υπάρχουν και πιο κατάλληλα θέματα για συγκρίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα. "Παρεμπόριο" είναι μάλλον λάθος ορισμός. Νόμιμοι είναι οι άνθρωποι, απλά δεν εισάγουν μέσω της αντιπροσωπείας :). Το πόσο ασφαλές είναι, εξαρτάται από το κατάστημα που θα επιλέξεις... Προσωπικά απ' όλες τις απόψεις προτιμώ το G6 σε σχέση με το S7 (Edge ή όχι), αλλά υπάρχουν και πιο κατάλληλα θέματα για συγκρίσεις. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Γιατί η διαφορά στο να πάω στο σ8 (από την στιγμη που απορριπτουμε το σ7)είναι μεγάλη και νομίζω πάνω κάτω τα ίδια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Παιδιά έριξα μια μάτια στο νήμα και θέλω να ρωτήσω το εξής: Πως καταλαβαίνουμε ποια συσκευή έχει το quad dac; Εχθές έχασα το Nexus 5X μου και έχω αρχίσει να βλέπω κινητά... Το G6 το βρίσκω στην hellasphone περί τα 387€ 32GB black αλλά προφανώς είναι η απλή έκδοση ναι; Ρωτάω για το quad dac γιατί ασχολουμαι με το hifi χρόνια και έχω ήδη κάποια καλά και ακριβά ακουστικα. Απλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με audiophile κινητά.. Χεχ! Από κει και πέρα... από το Nexus 5 και μετά στο 5Χ λέω... πάλι LG; Είναι και αυτή πιθανότητα των bootloops! Κάποιες γνώμες; Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ka71 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Είναι και αυτή πιθανότητα των bootloops! Κάποιες γνώμες; Ευχαριστώ !! Ναι, όπως και όλα τα Samsung που ανατινάζονται, έτσι και όλα τα LG παρουσιάζουν bootloops. Παράθεση Htc Desire, Htc One S, LG G2, LG G4, LG G6, LG V40, S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ξεφυγε στην τιμη κ το eglobal πλεον..το βλεπω να γινεται απιαστο ονειρο..στα 460. Φίλε μου αφού έφτασε 360ευρω, γιατί δεν το πήρες τότε? Πιο κάτω δεν πήγαινε με τίποτα, ήταν ΤΡΟΜΕΡΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ τότε, εγώ παντός που το πήρα από eglobal δεν το ειχα μετανοιώσει ποτέ Χίλιες φορές αυτό πάρα το 32αρι που είναι στα ίδια λεφτά Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Htcxe Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 καινουργιος κατοχος απο αυριο και εγω..επελεξα το μαύρο χρώμα.. ψαχνω για θήκη 1)να ειναι μαυρη 2)να ειναι λεπτη 3)να κοστίζει μαξ 15ευρω Any suggestion LG-ers? :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 καινουργιος κατοχος απο αυριο και εγω..επελεξα το μαύρο χρώμα.. ψαχνω για θήκη 1)να ειναι μαυρη 2)να ειναι λεπτη 3)να κοστίζει μαξ 15ευρω Any suggestion LG-ers? :rolleyes::rolleyes: Spigen Thin Fit από 13,79€ :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Htcxe Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Spigen Thin Fit από 13,79€ :cool: συμφωνώ μαζί σου , αλλα δεν μου αρέσει που αφήνει απροστάτευτο το πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 όλες οι λεπτές έτσι είναι. αν θες πλήρη προστασία θα πας σε πιο κουμούτσα, εσύ επιλέγεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 καινουργιος κατοχος απο αυριο και εγω..επελεξα το μαύρο χρώμα.. ψαχνω για θήκη 1)να ειναι μαυρη 2)να ειναι λεπτη 3)να κοστίζει μαξ 15ευρω Any suggestion LG-ers? :rolleyes::rolleyes: Spigen rugged armor! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) Θήκη και τζαμακι πηρα σπιντζεν και είναι πολυ ωραία η αίσθηση που αφήνουν στο χέρι και τα δυο και η θήκη δεν κανει το κινητό πολυ χοντροκομμένη.ακόμα κάτι ακόμα παρατήρησα ότι η έξοδος για τα ακουστικά δεν βγάζει τόσο πολυ μπάσο.εχω την Ευρωπαϊκή έκδοση.εσείς τι γνώμη έχετε; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 29, 2017 by sysrq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Spigen rugged armor! δεν είναι λεπτή όμως που θέλει. την έχω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 καλησπερα παιδια.. θελω της γνωμες εχει καπιος την Spigen Liquid Crystal Διάφανο ?λογο του οτι εχω το ice platinum πιστευω θα του πηγενε καλητερα μια διαφανες..και λογο του οτι ολλες η σιληκονης κιτρινιζουνε ειδα αυτη εδω.αλιως θα πηγενα σε nillkin nature κλασικα. Επεισης δεν ειναι ολλα τα g6 quad dac? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Και αυτή κιτρινίζει αν διαβάσεις αξιολογήσεις στο σκρουτζ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 δεν είναι λεπτή όμως που θέλει. την έχω. Την έχω κ εγώ. Δεν δίνει πολύ όγκο. Επίσης προστατεύει κ οθόνη κ κάμερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πάντως παιδιά μετράει το αδιάβροχο. Πριν λίγο επινα ένα αναψυκτικό κ μου χύθηκε στην πάνω πλευρά εκεί που είναι το ακουστικο. Κάτω από την βρύση κ τελειώνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) Παιδιά έριξα μια μάτια στο νήμα και θέλω να ρωτήσω το εξής: Πως καταλαβαίνουμε ποια συσκευή έχει το quad dac; Εχθές έχασα το Nexus 5X μου και έχω αρχίσει να βλέπω κινητά... Το G6 το βρίσκω στην hellasphone περί τα 387€ 32GB black αλλά προφανώς είναι η απλή έκδοση ναι; Ρωτάω για το quad dac γιατί ασχολουμαι με το hifi χρόνια και έχω ήδη κάποια καλά και ακριβά ακουστικα. Απλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με audiophile κινητά.. Χεχ! Από κει και πέρα... από το Nexus 5 και μετά στο 5Χ λέω... πάλι LG; Είναι και αυτή πιθανότητα των bootloops! Κάποιες γνώμες; Ευχαριστώ !! Έκανα τη μετάβαση από το 5x στο G6. Καμμία σχέση. Το G6 είναι τρεις φορές καλύτερο. Μέρα με τη νύκτα. Πατάς το κουμπί κλήση και σου εμφανίζει τις επαφές σε dt. Αυτό το πράγμα που τις έβλεπες να σχηματίζονται φωτογραφία, φωτογραφία τα favorites, απλώς το ξεχνάς. Δεν ξέρω για το DAC, αλλά σαν τηλέφωνο τα σπάει. Άσε που στο 5x το android 8 σέρνεται κυριολεκτικά.... Edited August 29, 2017 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Φίλε μου αφού έφτασε 360ευρω, γιατί δεν το πήρες τότε? Πιο κάτω δεν πήγαινε με τίποτα, ήταν ΤΡΟΜΕΡΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ τότε, εγώ παντός που το πήρα από eglobal δεν το ειχα μετανοιώσει ποτέ Χίλιες φορές αυτό πάρα το 32αρι που είναι στα ίδια λεφτά Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο για τη χαμενη ευκαιρια..δε νομιζω να ξαναπαει συντομα τοσο κατω..απλα επειδη μενω Κυπρο κι αυτα τα κελεπουρια δεν στελνουν εδω,ειχα σταματησει να το παρακολουθω μεχρι να εβρισκα καποιον εναλλακτικο τροπο να το παρω στα χερια μου μεσω Ελλαδας..να το παραγγελνα ας πουμε με αποστολη σε συγγενη μου κοντα σε ημερομηνια που θα πεταγομουν ενα ταξιδακι κ θα το επαιρνα τοτε στα χερια μου..ειδωμεν..εξαλλου εχω κινητο για την ωρα..το θρυλικο G2 που παρα τα 3 χρονακια του ακομα αντεχει..κ με την ευκαρια της συζητησης,καλοριζικο το νεο πολυεργαλειο,να το χαιρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts