Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα, προερχομενος απο samsung s7 edge duos και λεω να προβω στην αγορα g6 dual sim , εχω 2-3 αποριες

1. Σκεφτομαι να κανω την αγορα απο το εξωτερικο ,θα εχω κανονικα εγγυηση εδω 2 χρονια η πρεπει να το στειλω εξω;

2. Δινω πολυ βαρυτητα στην φωτογραφια, ειναι πχ σαν αυτην απο το s7 edge; με το συγκεκριμενο ημουν ευχαριστημενος

3 Το συγκεκριμενο μοντελο εχει θεματα τυπου bootloop;

5. Η μπαταρια του πως τα πηγαινει; παιχνιδια δεν παιζω

6. Με τις αναβαθμισεις τι παιζει στην Lg;Υπαρχει υποστηριξη; ημουν κατοχος g2

Αυτα προς το παρων ,αν θελετε μπορειτε να μου πειτε και αν υπαρχει καποιο αρνητικο σημαντικο σημειο του , ευχαριστω εκ των προτερων.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα στην παρεα, προερχομενος απο samsung s7 edge duos και λεω να προβω στην αγορα g6 dual sim , εχω 2-3 αποριες

1. Σκεφτομαι να κανω την αγορα απο το εξωτερικο ,θα εχω κανονικα εγγυηση εδω 2 χρονια η πρεπει να το στειλω εξω;

2. Δινω πολυ βαρυτητα στην φωτογραφια, ειναι πχ σαν αυτην απο το s7 edge; με το συγκεκριμενο ημουν ευχαριστημενος

Αυτα προς το παρων ,αν θελετε μπορειτε να μου πειτε και αν υπαρχει καποιο αρνητικο σημαντικο σημειο του , ευχαριστω εκ των προτερων.

1. 1 χρόνο από το μαγαζί του εξωτερικού. Απο εδώ τίποτα.

2. Άλλοι λένε χειρότερα λογια, άλλοι καλύτερα. Θεωρώ ότι είναι τόσο μικρές οι διαφορές που ίσως πρέπει να δεις κάποιο συγκριτικό για να αποφασίσεις.

3. Όχι.

4. Δεν υπάρχει 4.

5. 4 ώρες οθόνη με 3g/4g. 5.5 ώρες οθόνη με Wi-Fi.

6. Το G6 έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον 8.1 oreo.

Αρνητικά

1. Μέτρια έως κακή σελφι κάμερα ανάλογα τον φωτισμό.

2. Το πίσω γυαλί γεμίζει δαχτυλιες με το πρώτο άγγιγμα (Στο μαύρο χρώμα που το έχω εγώ).

Κατά τα αλλά στα χρήματα που υπάρχει τώρα ειδικά το 32αρι single sim είναι εξαιρετική επιλογή.

Edited by stavrosspil

1. 1 χρόνο από το μαγαζί του εξωτερικού. Απο εδώ τίποτα.

2. Άλλοι λένε χειρότερα λογια, άλλοι καλύτερα. Θεωρώ ότι είναι τόσο μικρές οι διαφορές που ίσως πρέπει να δεις κάποιο συγκριτικό για να αποφασίσεις.

3. Όχι.

4. Δεν υπάρχει 4.

5. 4 ώρες οθόνη με 3g/4g. 5.5 ώρες οθόνη με Wi-Fi.

6. Το G6 έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον 8.1 oreo.

Αρνητικά

1. Μέτρια έως κακή σελφι κάμερα ανάλογα τον φωτισμό.

2. Το πίσω γυαλί γεμίζει δαχτυλιες με το πρώτο άγγιγμα (Στο μαύρο χρώμα που το έχω εγώ).

Κατά τα αλλά στα χρήματα που υπάρχει τώρα ειδικά το 32αρι single sim είναι εξαιρετική επιλογή.

Καλημέρα φίλε, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, όντως το 4 δεν υπάρχει :cool:

Καλημέρα φίλε μου. Μιας και τα είχα όλα θα σου πω το εξής.

Κάμερα έχει καλή, ίσως στα ίδια επίπεδα με σ7 τη μέρα. Έχει όμως το εξής μειονέκτημα: επειδή έχει μεγάλο shutter lag ειδικά σε δύσκολες σκηνές όπου αργεί να εστιασει κλπ χάνει από σ7 και μπορεί να χάσεις σκηνές ή να έχεις και πολλές θολες, και επειδή έχει και μικρό αισθητήρα χάνει σε λεπτομέρεια κυρίως μόλις φύγει το φως του ήλιου.

Άρα δεν ξέρω αν θα δεις βελτίωση από αυτό που έχεις.

Βελτίωση θα δεις αν πας u11, s8, mate 10 pro, 5t..

Τα οποία σαν συσκευές έχουν διάφορα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα..

Μπαταρία έχει καλή, όχι καλύτερη από s7 edge αλλά οκ.

Οθόνη για ips πολύ καλή!

Συνολικά η συσκευή είναι vfm αλλά αν θες κάμερα και έχεις απαιτήσεις πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω να πας πιο ψηλά. Αυτό που δε μου άρεσε είναι το γενικό lag που έχει λόγω επεξεργαστή μάλλον το οποίο υπάρχει έντονο και στην κάμερα που προσωπικά έχανα λήψεις που με τα παραπάνω κινητά που είπα δεν έχανα

Αυτά από εμένα

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Θα συμφωνήσω με τον Νίκο...εγώ πάντως ούτε βδομάδα δεν μπόρεσα με το g6 (τον περασμένο Οκτώβρη τι είχα πάρει)προτίμησα με διαφορά να παραμείνω με το 7edge ...κυρίως λόγω κάμερας και λόγω καρτούν για τα μάτια μου UI της LG (καθαρά προσωπική άποψη).
Konakis.

Δηλαδή παιδιά η κάμερα σε σχέση με LGV10 και LGV4 είναι χειρότερη; γιατί αυτά τα δύο ακόμη και σήμερα είναι κορυφαία στο θέμα αυτό..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά είναι απλά στις "λεπτομέρειες " λόγω μεγέθους αισθητήρα είναι υποδεέστερο από τις τωρινές κορυφαίες κι ακριβότερες ναυαρχίδες.
Konakis.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες, θεωρείται ότι το 5Τ έχει καλύτερη κάμερα;

νομιζω οτι το 5Τ ειναι αναμεσα στα 2-3 καλυτερα συνολικα φετος, αρα ενα κλικ πιο πανω απο G6, αν οχι παραπανω.

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή παιδιά η κάμερα σε σχέση με LGV10 και LGV4 είναι χειρότερη; γιατί αυτά τα δύο ακόμη και σήμερα είναι κορυφαία στο θέμα αυτό..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πραγματικα δεν τα ειχα τα κινητα και δεν ξερω, αλλα απο G5 που ειχα ειναι χειροτερο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μία απλή παράθεση του G6 και του OnePlus 5 (του παλιού). Ενδιαφέρον έχει ότι οι περισσότεροι προτιμούν την ύπαρξη του wide lens από το ψεύτικο Bokeh εφέ.

http://openattitude.com/2017/09/29/fun-with-focal-lengths-lg-g6-vs-oneplus-5/

και συνολικό φώτο review από έγκριτο περιοδικό.

(σημείωση: αυτό είναι το σάιτ αυτού που κάνει το review http://www.adampatrickmurray.com/)

Η καλύτερη κάμερα αυτή τη στιγμή πάντως, θεωρείται του S9+, με ένα βαθμό διαφορά από το Google Pixel 2.

Σημείωση: η εφαρμογή κάμερας του Google Pixel 2 δίνει πολύ καλά αποτελέσματα στο LG G6 (δεν ξέρω αν έχει σχέση ότι το Pixel 2 XL φτιάχνεται από την LG). Έχω καθιερώσει αυτή την έκδοση για χρήση του ευρυγωνίου.

Δεν τίθεται θέμα...

Για την χρήση που το θες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να δώσεις 150ε(για την ακριβεια 130ευρω αφου εχει πεσει στα 480 κοντα ευρω) παραπάνω για να πας σε s8 μιας και οι διαφορές είναι ελάχιστες

Μια χαρα αξιζει τα 130παραπανω ευρω ελεος με τις υπερβολες που γραφονται.

Το S8 εχει

την καλυτερη amoled οθονη της αγορας

μια απο τις καλυτερες κεντρικες καμερες του 2017,και στα χρηματα αυτα απο Ελλαδα με διαφορα την καλυτερη(κυριως σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου)

64gb αποθηκευτικου χωρου απο μονο του

ασυρματη φορτιση

τον τελευταιο και ισχυροτερο Snapdragon 835

πηρε προσφατα(αν και κατι εγινε με αυτο)Android 8

To g6 εχει το υπερ της χαμηλοτερης τιμης και του δευτερου φακου(ισως και λιγο καλυτερη αυτονομια)αλλα οχι οτι δεν αξιζει τα παραπανω χρηματα το S8,τουλαχιστον με βαση τις διαφορες που εχει.Τωρα μπορει για καποιον ορισμενα απο τα παραπανω να μην τον ενδιαφερουν ή να μην θελει το touchwiz της Samsung,αλλα με βαση τα specs παντα μια χαρα δικαιολογει την διαφορα τιμης το S8.

νομιζω οτι το 5Τ ειναι αναμεσα στα 2-3 καλυτερα συνολικα φετος, αρα ενα κλικ πιο πανω απο G6, αν οχι παραπανω.

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πραγματικα δεν τα ειχα τα κινητα και δεν ξερω, αλλα απο G5 που ειχα ειναι χειροτερο.

μαλιστα αν ειναι χειροτερο απο το G5 θα ειναι λογικα και απο το g4 και v10...

γιατι ρε παιδια η lg στο θεμα καμερας παει προς τα πισω οταν ειχε ανεβασει τον πήχη τοσο ψηλα ?

Ας σου απαντησω και εγω μιας και ειχα πιο πριν το απλο S7 πριν το g6.

1.Για εγγυηση οπως αναφερθηκε η εδω procordia καλυπτει μονο το G6 32gb(δηλαδη οχι το dual sim).Το dual sim στο καλυπτει το καταστημα αγορας μονο,σαν να αγοραζεις ενα κινητο απο Κινα μερια απο site τυπου gearbest.

2.Οπως αναφερθηκε το g6 κατω απο συνθηκες καλου φωτισμου βγαζει καλες φωτογραφιες,ισως και σε επιπεδα s7 αρα σε αυτο δεν υπαρχει θεμα ειδικα στα χρηματα του.

Το G6 τα βρισκει σκουρα μονο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου,εκει ειναι που υπερεχει εστω και λιγο το S7 edge που ειχες.

Εχει βεβαια το θετικο της wide καμερας αλλα κατι διαβασα πιο πισω οτι παιζουν 2 διαφορετικες εκδοσεις νομιζω μια ανωτερη και μια κατωτερη που ειναι τυχαιο τι θα σου κατσει?Δεν θυμαμαι ακριβως.

3.Ως τωρα δεν εχει αναφερθει τιποτα το σοβαρο σε αυτο το κομματι.

4.Το 4 που το πηγες?:P

5.Η μπαταρια του G6 ειναι καλη/τιμια δεδομενου οτι εχει και μια οθονη με αρκετα υψηλη αναλυση.

Λιγο προσοχη μονο με την φωτεινοτητα της οθονης που παιζει φυσικα ρολο στην μπαταρια. Αν το κινητο το χρησιμοποιεις αρκετα κατω απο φως του ηλιου,κλασσικα οπως και τα αλλα κινητα που δεν εχουν amoled panel θα χρειαστει την φωτεινοτητα να την βαζεις κοντα στο τερμα για να βλεπεις

6.Εδω ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση απο οσα αναφερεις παραπανω. Το κινητο ειναι πανω κατω 1 χρονο στην αγορα και ακομα ειναι με Android 7 ενω στις προηγουμενες συσκευες της η LG ηταν πιο γρηγορη. Αυτο δεν χτυπαει τοσο ασχημα στο φθηνοτερο πλεον G6 αλλα για σκεψου οτι ακομα και το LG V30 των κοντα 900ευρω δεν εχει παρει android 8. Αυτο επισης ειναι πολυ κακο σημαδι και για την επομενη αναβαθμιση android 9,αφου αν ειναι να αργησει τοσο πολυ να παρει την τελευταια εκδοση του Oreo τοτε για το android 9 τι θα γινει?

Για μενα προσωπικα δεν αξιζει ουτε για αστειο να αφησεις το S7 edge και να πας στο G6 εκτος αν θες να δοκιμασεις μια πιο προσφατη συσκευη της LG(ή σου αρεσει ξερω γω το design πχ ή θες να δοκιμασεις την wide καμερα).

Edited by Fulgore1

μαλιστα αν ειναι χειροτερο απο το G5 θα ειναι λογικα και απο το g4 και v10...

γιατι ρε παιδια η lg στο θεμα καμερας παει προς τα πισω οταν ειχε ανεβασει τον πήχη τοσο ψηλα ?

Γιατί απλά έβαλε μικρότερο αισθητήρα και το λογισμικό δεν μπορεί να νικήσει πάντα τη φυσική..

Απλό και ξεκάθαρο αν δεις δείγματα που ανέβασα.

Κατά τα άλλα σίγουρα το κινητό είναι vfm για τα λεφτά που έχει αλλά σίγουρα αν κάποιος θέλει το κάτι παραπάνω στην κάμερα, πρέπει να δώσει και παραπάνω λεφτά

Γιατί απλά έβαλε μικρότερο αισθητήρα και το λογισμικό δεν μπορεί να νικήσει πάντα τη φυσική..

Απλό και ξεκάθαρο αν δεις δείγματα που ανέβασα.

Κατά τα άλλα σίγουρα το κινητό είναι vfm για τα λεφτά που έχει αλλά σίγουρα αν κάποιος θέλει το κάτι παραπάνω στην κάμερα, πρέπει να δώσει και παραπάνω λεφτά

εχεις λινκ απο τα δειγματα που λες ?

Ας σου απαντησω και εγω μιας και ειχα πιο πριν το απλο S7 πριν το g6.

1.Για εγγυηση οπως αναφερθηκε η εδω procordia καλυπτει μονο το G6 32gb(δηλαδη οχι το dual sim).Το dual sim στο καλυπτει το καταστημα αγορας μονο,σαν να αγοραζεις ενα κινητο απο Κινα μερια απο site τυπου gearbest.

2.Οπως αναφερθηκε το g6 κατω απο συνθηκες καλου φωτισμου βγαζει καλες φωτογραφιες,ισως και σε επιπεδα s7 αρα σε αυτο δεν υπαρχει θεμα ειδικα στα χρηματα του.

Το G6 τα βρισκει σκουρα μονο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου,εκει ειναι που υπερεχει εστω και λιγο το S7 edge που ειχες.

Εχει βεβαια το θετικο της wide καμερας αλλα κατι διαβασα πιο πισω οτι παιζουν 2 διαφορετικες εκδοσεις νομιζω μια ανωτερη και μια κατωτερη που ειναι τυχαιο τι θα σου κατσει?Δεν θυμαμαι ακριβως.

3.Ως τωρα δεν εχει αναφερθει τιποτα το σοβαρο σε αυτο το κομματι.

4.Το 4 που το πηγες?:P

5.Η μπαταρια του G6 ειναι καλη/τιμια δεδομενου οτι εχει και μια οθονη με αρκετα υψηλη αναλυση.

Λιγο προσοχη μονο με την φωτεινοτητα της οθονης που παιζει φυσικα ρολο στην μπαταρια. Αν το κινητο το χρησιμοποιεις αρκετα κατω απο φως του ηλιου,κλασσικα οπως και τα αλλα κινητα που δεν εχουν amoled panel θα χρειαστει την φωτεινοτητα να την βαζεις κοντα στο τερμα για να βλεπεις

6.Εδω ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση απο οσα αναφερεις παραπανω. Το κινητο ειναι πανω κατω 1 χρονο στην αγορα και ακομα ειναι με Android 7 ενω στις προηγουμενες συσκευες της η LG ηταν πιο γρηγορη. Αυτο δεν χτυπαει τοσο ασχημα στο φθηνοτερο πλεον G6 αλλα για σκεψου οτι ακομα και το LG V30 των κοντα 900ευρω δεν εχει παρει android 8. Αυτο επισης ειναι πολυ κακο σημαδι και για την επομενη αναβαθμιση android 9,αφου αν ειναι να αργησει τοσο πολυ να παρει την τελευταια εκδοση του Oreo τοτε για το android 9 τι θα γινει?

Για μενα προσωπικα δεν αξιζει ουτε για αστειο να αφησεις το S7 edge και να πας στο G6 εκτος αν θες να δοκιμασεις μια πιο προσφατη συσκευη της LG(ή σου αρεσει ξερω γω το design πχ ή θες να δοκιμασεις την wide καμερα).

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για τον χρόνο σου, το s7 edge δεν υπάρχει πλέον, είμαι με το δεύτερο xiaomi note 4, ήθελα το g6 διότι αυτήν την στιγμή η τιμή του δεν είναι απαγορευμένη, με αυτά που αναφέρεις εσύ αλλά και τα παιδιά πιο πάνω λέω να περιμένω λίγο ακόμη το s9 για να πέσει η τιμή από το s8 duos, ξέρω και το s8 δεν θα έχει και αυτό επίσημη υποστήριξη εδώ αλλά δεν μ ενοχλεί ιδιαίτερα, θέλω αποκλειστικά duos και πολύ καλή κάμερα, σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσο για την κατηγορία 4. ούτε και εγώ θυμάμαι το τι ήθελα να γράψω :)

εχεις λινκ απο τα δειγματα που λες ?

Εδώ είναι το άλμπουμ μου του g6

https://flic.kr/s/aHsm1VgeHV

Έχω βγάλει και αντίστοιχα με τα άλλα κινητά που είχα. Στο θέμα των συγκρισεων καμερων κινητών είχα ανεβάσει δίπλα δίπλα αλλά τώρα πρέπει να κάνεις αναζήτηση στο θέμα και να τα βρεις. Το g6 το πήρα και πρόσφατα αλλά το έδωσα σε φίλο και δεν το κράτησα πολύ να κάνω κι άλλα συγκριτικά κυρίως βράδυ όμως ισχύει ότι είπα, με βάση αυτά που είδα εγώ, όχι με βάση τι λένε διάφοροι στο you tube κλπ.

Όσο για τη 2η κάμερα, τώρα διαπίστωσα ότι όντως υπάρχουν 2 ποιότητες και όντως η κακη ποιότητα είναι πολύ κατώτερη από την άλλη, με κακιστη λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Για social οκ κάνεις δουλειά αλλά η διαφορά που είχαν είναι μεγάλη

https://flic.kr/s/aHsm1VgeHV

Έχω βγάλει και αντίστοιχα με τα άλλα κινητά που είχα. Στο θέμα των συγκρισεων καμερων κινητών είχα ανεβάσει δίπλα δίπλα αλλά τώρα πρέπει να κάνεις αναζήτηση στο θέμα και να τα βρεις. Το g6 το πήρα και πρόσφατα αλλά το έδωσα σε φίλο και δεν το κράτησα πολύ να κάνω κι άλλα συγκριτικά κυρίως βράδυ όμως ισχύει ότι είπα, με βάση αυτά που είδα εγώ, όχι με βάση τι λένε διάφοροι στο you tube κλπ.

Όσο για τη 2η κάμερα, τώρα διαπίστωσα ότι όντως υπάρχουν 2 ποιότητες και όντως η κακη ποιότητα είναι πολύ κατώτερη από την άλλη, με κακιστη λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Για social οκ κάνεις δουλειά αλλά η διαφορά που είχαν είναι μεγάλη

ενταξει καλες ειναι οι photos ρε ..περιμενα πολλα χειροτερα ...

απο το βιντεο τι λεει ? γραφει καλα ?

σε ευχαριστω και για το λινκ ...

ενταξει καλες ειναι οι photos ρε ..περιμενα πολλα χειροτερα ...

απο το βιντεο τι λεει ? γραφει καλα ?

σε ευχαριστω και για το λινκ ...

Είναι καλές γιατί είναι πολλές ημερήσιες. Επειδή έχω κόρη μικρή και τραβάω μες το σπίτι, δεν τις έχω ανεβάσει, αλλά πραγματικά στο λέω, δεν κράτησα καμία. Είτε λόγω blur επειδή με το lag που είχε το παιδί είχε φύγει τελείως είτε λόγω επεξεργασίας στο μέγιστο. Τις κακές σε εσωτερικούς χώρους δεν τις έχω βάλει.

Κατά τα άλλα, τη μέρα όλα καλά βγάζουν.

Σίγουρα δεν είναι μάπα το κινητό, αλλά η μέρα ή οι καλά φωτισμενες δεν είναι κριτήριο..

Είναι καλές γιατί είναι πολλές ημερήσιες. Επειδή έχω κόρη μικρή και τραβάω μες το σπίτι, δεν τις έχω ανεβάσει, αλλά πραγματικά στο λέω, δεν κράτησα καμία. Είτε λόγω blur επειδή με το lag που είχε το παιδί είχε φύγει τελείως είτε λόγω επεξεργασίας στο μέγιστο. Τις κακές σε εσωτερικούς χώρους δεν τις έχω βάλει.

Κατά τα άλλα, τη μέρα όλα καλά βγάζουν.

Σίγουρα δεν είναι μάπα το κινητό, αλλά η μέρα ή οι καλά φωτισμενες δεν είναι κριτήριο..

Έχεις δοκιμάσει καθόλου το manual mode της κάμερας; Σε ρωτάω γιατί έβγαζα φωτογραφία μέσα απ το αυτοκίνητο μια μέρα που ειχε χιονίσει και στο αυτόματο έπιανε μια θολούρα απο το χιόνι γύρω γύρω στο δρόμο. Με το manual όμως σε μικρό shutter ήταν λες και στεκόμουν και τις έβγαζα.

Έχεις δοκιμάσει καθόλου το manual mode της κάμερας; Σε ρωτάω γιατί έβγαζα φωτογραφία μέσα απ το αυτοκίνητο μια μέρα που ειχε χιονίσει και στο αυτόματο έπιανε μια θολούρα απο το χιόνι γύρω γύρω στο δρόμο. Με το manual όμως σε μικρό shutter ήταν λες και στεκόμουν και τις έβγαζα.

το ειχα γραψει και αυτο. Με Manual, ακομα και στο αυτοματο να το βαλεις να τραβηξει αλλα μεσα απο manual, εχει καλυτερα αποτελεσματα αλλα οχι μεγαλη διαφορα.

Ομως εχει περισσοτερο Lag και ισως εχει να κανει με το γεγονος οτι κατεβαζει και το χρονο κλειστρου πιο πολυ.

Γενικα δεν βγαζω manual, ειμαι του αυτοματου, αν ηθελα για απλες σκηνες Manual, θα ειχα μια mirroless μαζι μου.

Σιγουρα σε βραδινα σκηνικα, με κανα φεγγαρι κλπ παιζω και Manual αλλα στης μετριας δυσκολιας σκηνες οπου αλλα κινητα ειναι οκ στο αυτοματο, δεν θελω να παιζω με ρυθμισεις.

edit:

Παιδες μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι κακες τιμες για την wide camera Και ποιες οι καλες? Εχω το v30 και μου δινει τιμη 1,9 στο διαγραφμα.

Edited by Nikos_Mpl

Καλησπέρα παιδιά, μόλις μπήκα κι εγώ στην παρέα... Πήρα κι ένα tempered terrapin μαζί με το κινητο αλλά έκανα χαζομάρα όταν το έβαζα και πέρασαν 2 κόκκοι σκόνης. Ξέρει κανείς καλό και φτηνό tempered γιατί τα λυπάμαι τα έξτρα 10 ευρώ για τζαμακι;;; και αν γνωρίζεται και μια καλή λεπτή θήκη θα με υποχρεωσετε κιόλας... Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θήκη λεπτή πήρα αυτή και μου αρέσει:

https://mnmlcase.com/products/lg-g6-mnml-case

https://flic.kr/s/aHsm1VgeHV ....

Καταπληκτικές φωτογραφίες Νικόλα και ωραία θεματολογία. Δεν ξέρω γιατί το έδωσες το δικό σου το g6, αλλά εμένα μ' έπεισες να σκεφτώ σοβαρά το κινητό αυτό, ειδικά τώρα που το βρίσκει κανείς, κάτω από 350 ευρώ!

Καλησπέρα. Σήμερα στην οθόνη μου κάτω δεξιά παρατηρησα μια άσπρη βούλα,η οποία είναι ορατή κυρίως σε λευκό background, σε μαύρο δεν φαίνεται καθόλου και σε χρωματιστό πιο λίγο.του έκανα ένα restart αλλά τίποτα. Το κινητό δεν έχει πέσει ποτέ,φοράει και τζαμακι.τι είναι αυτό?τι κάνουμε?
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3