GEORGEGX20VF Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Παιδια μερικες ερωτήσεις για το v3x Ο ήχος πως ειναι?ειναι δυνατος και ποιοτικος στο ηχείο?καλύτερος απο του v3i?με ποιο κινητο θα το συγκρίνατε? Απο τα ακουστικα πως ειναι?εχει δυνατη ένταση,μπάσο κτλ? Η μπαταρία ποσο σας κρατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Σε σχεση με το v3i δεν ξερω να σου πω αλλα σε συγκριση με το k750 ειναι δυνατοτερος (αφου βαλεις το mod για τον ηχο στο v3x). Απο ποιοτητα ειναι ικανοποιητικη και σε σχεση παντα με το k750 βαζοντας τα στην ιδια ενταση εχουν ιδια ποιοτητα. Απο τα ακουστικα ο ηχος ειναι σαφος πιο χαμηλος σε σχεση με το εξωτερικο ηχειο-το mod δεν ποιανει σε αυτα. Μπασα κλπ. μια χαρα και υπαρχει και επιλογη να ενισχυθουν απο το κινητο. Η μπαταρια τελος με μετρια χρηση 2-3 μερες αντεχει χοντρικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Σε σχεση με το v3i δεν ξερω να σου πω αλλα σε συγκριση με το k750 ειναι δυνατοτερος (αφου βαλεις το mod για τον ηχο στο v3x). Απο ποιοτητα ειναι ικανοποιητικη και σε σχεση παντα με το k750 βαζοντας τα στην ιδια ενταση εχουν ιδια ποιοτητα. Απο τα ακουστικα ο ηχος ειναι σαφος πιο χαμηλος σε σχεση με το εξωτερικο ηχειο-το mod δεν ποιανει σε αυτα. Μπασα κλπ. μια χαρα και υπαρχει και επιλογη να ενισχυθουν απο το κινητο. Η μπαταρια τελος με μετρια χρηση 2-3 μερες αντεχει χοντρικα. Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Γενικα ειναι δυσκολα να το κανεις ολα αυτα?skin,mod κτλ? Υπάρχουν πολλα πραγματα που μπορεις να πειράξεις? Δλδ το ηχειο του v3x ειναι αρκετα δυνατο και ποιοτικο. Ανησυχώ για τα ακουστικα που λες,δλδ το κινητο δεν μπορει να σε ικανοποιησει ως Mp3 player,δεν παιζει δλδ δυνατα στα ακουστικα? Η μπαταρία σχετικα καλή ειναι οπως λες. Εισαι ευχαριστημένος εσυ απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Γενικα στο κινητο μπορεις πολλα να πειραξεις, απο το να αλλαξεις skin εως και γραμματοσειρες οπως θα ειδες! Δεν ειναι δυσκολο εφοσον ξερεις τι κανεις ;) Βεβαια ολα αυτα τα πειραγματα οπως θα φανταζεσαι ακυρωνουν την εγγυηση. Τωρα το ηχειο, αν δεν κανεις το mod ειναι ελαχιστα πιο αδυναμο απο του k750. Με το mod το περναει αλλα στην μεγαλυτερη σκαλα η ποιοτητα δεν ειναι και η πλεον αριστη(μιας και με το mod λειτουργεις το ηχειο εκτος των προδιαγραφων). Στα ακουστικα το mod δεν ποιανει-αν και εχει βγει νεο mod αρχειο ,αλλα δεν το δοκιμασα, που ενισχυει και τα ακουστικα-οποτε και η ενταση ειναι σαφως περιορισμενη δηλ.για εξωτερικους χωρους δεν ειναι και οτι καλυτερο.. Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος! Το μονο ψεγαδι ειναι οτι σε σχεση με τα v3xx/v6 η καρτα γραφικων δεν ειναι πληρως ενεργοποιημενη με αποτελεσμα τα java games με υψηλες απαιτησεις να κολλανε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 http://www.motox.info/showthread.php?t=41986 http://www.motox.info/showthread.php?t=6098 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos17 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 κατεβασα το αρχειο audio_cfg.db Πως το περναω στο κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 κατεβασα το αρχειο audio_cfg.db Πως το περναω στο κινητο ? Περασε το στο a:\mobile\system με καποιον file manager πχ P2K Commander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Το αρχειο λειτουργει οκ σε ολες τις περιπτωσεις και δυνατα,οπως αναφερεται στο ξενο φορουμ.Οσο αφορα την καρτα γραφικων ανεφερεται οτι καποιος εστειλε μαιλ στην Μοτορολα και του απαντησαν οτι η καρτα ειναι ενεργοποιημενη αλλα δεν υποστηριζεται απο τους κατασκευαστες εφαρμογων για δικους τους λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Το αρχείο όντως λειτουργεί πολύ καλύτερα,αλλά στην βίντεο κλήση μικροφωνίζει η ανοικτή ακρόαση και ανάλογα την ποιότητα σήματος μπορεί να γίνει "ανατριχιαστικό" για τους γύρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ναι οντως το δοκιμασα και γω και φαινετε καλυτερο εκτως απο ενα πραμα, οτι μειωνει τους ηχους ειδοποιησης κατι το οποιο δεν θελω με τπτ...Οποτε πισω στο παλιο γιατι hex edit δεν προκυται να κανω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Δεν μειώνει τους ήχους ειδοποιησης.ειναι σταδιακά αυξανόμενοι αλλά και ρυθμιζόμενοι από τα πλαινά πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Εμενα το κινητο πολλες φορες οταν τελοιωσω μια κληση η γενικα κανω κατι με το κινητο και το κλεισω μετα κανει επανεκινηση μονο του.Ειναι θεμα που λυνεται με καποια αναβαθμιση η θελει service?Και κατι αλλο ποια ειναι η νεωτερη εκδοση λογισμικου?Τωρα εχω την R252211LD_U_85.9B.E5 και Flex USRAZRV3XT677EDR25221008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffeehouse2k Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 pedia mia erotisi tha ithela na kano an kseri kaneis giati oti pexnidia pernao sto v3x den pezoun se fullscreen akoma kai an ta metatrepso se 240x320 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Δοκιμασε μερικα παιχνιδια που ειναι εξ αρχης φτιαγμενα για 320x240 απο εδω και πες http://motostuff.forumcommunity.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Παίδες μπορείτε να μου δώσετε ένα link με τους drivers ώστε να χρησιμοποιήσω το κινητό ως GPRS Modem στο PC μέσω του καλωδίου USB; Κανένα tutorial; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Οι drivers που χρειαζεσαι ειναι στο cd με το MPT που εχεις. Ολη η διαδικασια για να λειτουργησεις το κινητο σαν modem γινεται μεσω του προγραμματος αυτου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί, πάντως αξίζει : υπογράψτε το petition-διαμαρτυρία στη Motorola, ώστε σε κάποιο μελλοντικό firmware να έχει το V3X αξιόλογα 3D java games... http://www.petitiononline.com/v3xpet/petition.html :!: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Το εχουμε ξανα πει φιλε αλλα με τοσες σελιδες που εχει γινει το thread αντε βρες το.. Υπαρχει εδω και περισσοτερο απο 1 χρονο αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα που λεμε. Χαμενη υποθεση ειναι το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Καπου ειχε γραφτει οτι η Μοτορολα απαντησε οτι φταινε οι κατασκευαστες λογισμικου ,αυτοι δεν υποστηριζουν τα κινητα της,οι επιδοσεις του κινητου ειναι ενεργοποιημενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Αν το ειπαν απο την moto αυτο τοτε ειναι βλακες τελειως γιατι οτι παιχνιδι εχω δοκιμασει και laggαρε στο v3x δουλευει αψογα και με υψηλα fps στα v3xx/v6. Δεν γινεται οι κατασκευαστες να υποστηριζαν μελλοντικα κινητα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Εμενα το κινητο πολλες φορες οταν τελοιωσω μια κληση η γενικα κανω κατι με το κινητο και το κλεισω μετα κανει επανεκινηση μονο του.Ειναι θεμα που λυνεται με καποια αναβαθμιση η θελει service?Και κατι αλλο ποια ειναι η νεωτερη εκδοση λογισμικου?Τωρα εχω την R252211LD_U_85.9B.E5 και Flex USRAZRV3XT677EDR25221008 Το ίδιο πράγμα μου κανει και εμένα , μιας και τελειώνει η εγγύηση όπου να ναι σκέφτομαι να κάνω ενα "backup" και να το πάω για service . Το θέμα ειναι το πάω στην Motorola ή στην vodafone ? :worry: Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Απο εκδοση εχεις την τελευταια 85.9B.E5P? Σε μενα κανει επαννεκινησεις οταν ειμαι σε περιοχη χωρις σημα και ζωριζεται να συνδεθει. Κατα τα αλλα οι επανεκκινησεις οταν εβγαινα απο java games με αυτην την εκδοση σταματησε. Στην motorola θα το πας απευθειας ασχετα αν ειναι live εκδοση το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Απο εκδοση εχεις την τελευταια 85.9B.E5P? Σε μενα κανει επαννεκινησεις οταν ειμαι σε περιοχη χωρις σημα και ζωριζεται να συνδεθει. Κατα τα αλλα οι επανεκκινησεις οταν εβγαινα απο java games με αυτην την εκδοση σταματησε. Στην motorola θα το πας απευθειας ασχετα αν ειναι live εκδοση το κινητο. εχω την R252211LD_U_85.97.C3P δεν ξερω αν ειναι η τελευταία ... και εμενα μου κανει επανεκκίνηση οταν δεν εχει σήμα , αλλά και οταν ανοιξω απότομα το καπάκι :worry: Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Εσυ εχεις το live λογισμικο και εκει η αριθμιση των εκδοσεων ψιλο διαφερει οποτε και δεν ξερω αν εχεις και την πιο προσφατη. Παντως για να το πας στο service και να στο δεχτουν οσο ακομα εισαι στην εγγυηση μην του περασεις κανενα νεο λογισμικο (πχ στο δικο μου πριν το κανω unbranded περασα με επιτυχια το reflash της πιο προσφατης unbranded εκδοσης). Ουτως η αλλως θα στο αναβαθμισουν κιολας εκει. Γενικως αυτα ειναι κολληματα του software. Οταν κανει επανεκκινηση απο μονο του σημαινει οτι εχει κολλησει το προγραμμα και κανει reset. Κατι σαν την αυτοματη επανεκκινηση των XP ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Εσυ εχεις το live λογισμικο και εκει η αριθμιση των εκδοσεων ψιλο διαφερει οποτε και δεν ξερω αν εχεις και την πιο προσφατη. Παντως για να το πας στο service και να στο δεχτουν οσο ακομα εισαι στην εγγυηση μην του περασεις κανενα νεο λογισμικο (πχ στο δικο μου πριν το κανω unbranded περασα με επιτυχια το reflash της πιο προσφατης unbranded εκδοσης). Ουτως η αλλως θα στο αναβαθμισουν κιολας εκει. Γενικως αυτα ειναι κολληματα του software. Οταν κανει επανεκκινηση απο μονο του σημαινει οτι εχει κολλησει το προγραμμα και κανει reset. Κατι σαν την αυτοματη επανεκκινηση των XP ;) Ας κάνουν οτι θέλουν αρκει να το φτιαξουν :p :p Το θέμα είναι οτι θα μεινω χωρις συσκευή οπότε θα προτιμήσω να το παω απο την vodafone πρώτα μήπως και μου δώσουν προσωρινή συκσευή γιατι δεν μπορώ να μεινω χωρις κινητό (υποθέτω θα το κρατήσουν καμια βδομαδα - Ελλαδάρα ολέ :p :p :lol: - ) Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts