Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR V3x

satsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Help!!!! Aγορασαμε το κινητακι απο το Πλαισιο την Παρασκευη, δουλεψε λιγο το Σαββατο και φορτιστηκε, και σημερα δε θελει να ανοιξει... Βγαλαμε και βαλαμε μπαταριες, τιποτα αυτο!!! Εχει τυχει σε κανενα αλλο;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντα με κεφαλαία γράμματα λειτουργεί καλύτερα.

Ναι, αλλά μέχρι και στο εγχειρίδιο δείχνει μια οθόνη με μικρά ελληνικά με τόνους. Μη μου πείτε ότι δεν μπορώ να γράψω τόνους!!!!

Eσένα σε ενδιαφέρει να κάνεις την δουλειά σου ή το κακογραμμένο manual της vodafone ?-Η συσκευή έχει "πρόβλημα" με τους unicode χαρακτήρες και σύμβολα (λιγότερο όμως με τις Voda συσκευές)

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 3G ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...

Ελπίζω ότι αφήνεις ν'άπομνημονεύονται οι ρυθμίσεις-Δηλ. να σου βγάζει ένδειξη ότι "έγινε εγγραφή δικτύου".-Δοκίμασε ν'αλλάξεις κάποια ταχύτητα δικτύου.

Help!!!! Aγορασαμε το κινητακι απο το Πλαισιο την Παρασκευη, δουλεψε λιγο το Σαββατο και φορτιστηκε, και σημερα δε θελει να ανοιξει... Βγαλαμε και βαλαμε μπαταριες, τιποτα αυτο!!! Εχει τυχει σε κανενα αλλο;

Αν είσαι σίγουρη ότι φορτίστηκε καλά,μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση όπως κάνει η vodafone,με νέα συσκευή σε 4 εργάσιμες μέρες (δεν ξέρω όμως τι συμφωνίες έχει κάνει το Plaisio,και πιθανόν να σε παραπέμψουν σε service για επισκευή ή αντικατάσταση)

Βρέθηκε λύση! Καλώντας έναν άλλον αριθμό μιας επαφής, γίνεται αυτομάτως προεπιλογή ο τελευταίος αριθμός που καλέστηκε.

Μπορείς επίσης να πιέσεις το δεξί πλήκτρο navigation στην προβολή της λίστας των επαφών

Eσένα σε ενδιαφέρει να κάνεις την δουλειά σου ή το κακογραμμένο manual της vodafone ?-Η συσκευή έχει "πρόβλημα" με τους unicode χαρακτήρες και σύμβολα (λιγότερο όμως με τις Voda συσκευές)

Να σαι καλά, μια επιβεβαίωση ήθελα, πριν αρχίσω να διορθώνω τις 200 επαφές που έφερα από το Outlook...

παιδια πως μπορω να αποθηκευσω τις επαφες στην καρτα απο το τηλεφωνο; γιατι αυριο προκειται να παω για αναβαθμιση και δεν θελω να χασω τις επαφες μου

παιδια πως μπορω να αποθηκευσω τις επαφες στην καρτα απο το τηλεφωνο; γιατι αυριο προκειται να παω για αναβαθμιση και δεν θελω να χασω τις επαφες μου

Ξεκινάς από το μενού ευρετήριο>επιλογές>επιλογή πολλών για>αντιγραφή τηλέφωνο σε SIM>επιλογές>επιλογή όλων>τέλος

Πάντως αν έχεις το mobile phone tools 4 θα πρότεινα να κάνεις back up τον τηλ καταλογό σου εκεί γιατί με την αποθήκευση στη SIM δε θα έχεις λεπτομέρειες για τον τύπο του κάθε τηλ κτλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

εντός βδομάδας θα αποκτήσω και εγώ το V3x.

έχω μια πορία όμως:

πριν από ένα μήνα που άρχισα να ψάχνω για κινητό,φυσικά στάμπαρα το V3x αλλά η τιμή του ήταν αποτρεπτική για μένα (424 νομίζω)

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως έπεσε η τιμή 100 ευρώ σε μόλις ένα μήνα???

αν έχω άδικο για τις τιμές παρακαλώ διορθώστε με......(για να μου φύγουν και οι υποψίες)

και τέλος:

τί παίζει με την φωνητική κλήση?διάβασα ότι μπορείς να καλείς χωρίς την κλασική καταχώρηση της φωνής+μάλιστα λέγοντας κατευθείαν ένα-ένα τα ψηφία του αριθμού.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ 3G ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...

δοκιμασε να επιλεξεις στις ρυθμισεις δικτυου τη ζωνη Ευρωπη/Ασια και κανε αποδοχη της ρυθμισης πατωντας το πληκτρο ΄΄τελος΄΄

:!: :!: :!:

διάβασα από προηγούμενα post για την τιμή και τα υλικά κατασκευής και ψιλοκατάλαβα τι παίζει αν και πάλι μου φαίνεται λίγο περίεργο...

Υπάρχει περίπτωση να το βρώ χωρίς Vodafone live?Και αν ναι πού?

Βασικά δεν μου καλοκάθεται το Vodafone live γιατί απλούστατα έχω ΤΙΜ.

Ξέρετε αν γίνεται να τα βολέψω μαζί με οποιοδήποτε τρόπο???Είτε να χρησιμοποιώ το live με τσατσιά είτε να το βγάλω τελείως?Κάποιο προγραμματάκι μήπως?

Please help!!!

παιδια εχω μεγαλο προβλημα! οπως ειχα αναφερει πιο πανω το κινητο οταν κλεινω το πανω μερος κανει κατι σαν επανεκινηση. το παω στην voda αλλα διαπιστωνω οτι εχω χασει την αποδειξη αγορας τους λεω οτι εχω το συμβολαιο που εκανα και μου λενε μονο με αποδειξη γινεται το σερβις. αν μπορει καποιος να μου δανεισει την αποδειξη του θα του ημουν πολυ υποχρεως,γιατι ειναι πολυ μεγαλη μ@λ@κι@ να πληρωσω ενω ειμαι μεσα στην εγγυηση και το εχω το κινητο ουτε μηνα

παιδια εχω μεγαλο προβλημα! οπως ειχα αναφερει πιο πανω το κινητο οταν κλεινω το πανω μερος κανει κατι σαν επανεκινηση. το παω στην voda αλλα διαπιστωνω οτι εχω χασει την αποδειξη αγορας τους λεω οτι εχω το συμβολαιο που εκανα και μου λενε μονο με αποδειξη γινεται το σερβις. αν μπορει καποιος να μου δανεισει την αποδειξη του θα του ημουν πολυ υποχρεως,γιατι ειναι πολυ μεγαλη μ@λ@κι@ να πληρωσω ενω ειμαι μεσα στην εγγυηση και το εχω το κινητο ουτε μηνα

αν δεν κάνω λάθος μπορείς να πας στο κατάστημα που το αγόρασες και να ζητήσεις να σου δώσουν καινούργια,δειχνωντάς τους το συμβόλαιο σου.Αφού κρατάνε αρχείο δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

Το ίδιο πρόβλημα είχε και ένας φίλος και όχι μόνο του την βρίκανε αλλά του τη στείλανε με φαξ στο κατάστημα της vodafone που τον εξυπηρετούσε στον πειραιά(το είχε πάρει από Νάξο).Και όλα αυτά τηλεφωνικά,απλά τους λές ημερομηνία και όνομα που έγινε η αγορά.

καλησπέρα και από εμένα! πριν κανα δυο εβδομάδες αγόρασα και εγω αυτό το πολύ ωραίο τηλεφωνάκι! όταν λοιπόν ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ εκεί που μιλάω ξαφνικά κόβει την κλήση! το κάνει μια το κάνει δυο το κάνει τρεις!!! το πάιρνω και εγω και το πάω στο motorola service! Μετά από 4 μέρες μου λένε ότι ναι συγνώμη η συσκευή ειχε πρόβλημα και μου δίνουν καινούργιο! πάμε πάλι από την αρχή...το ίδιο πρόβλημα και στην νεα συσκευή! τι παίζετε μηπως ξε΄ρει κανείς????

μπορεί να παίζει ρόλο το γεγονός ότι ειναι voda live και το χρησιμοποιώ με sim card cosmote????

Please help

Kalispera pedes....molis apektesa to omorfo auto kinitaki alla mias kai to pira apo sponta , giati enas theios den to ithele den exo ta programma ta pou to sinodeuane gia sindesi tou sto pc ktl ktl....exei kaneis tin kalosini an gnorizei na mou pei kapio link na ta katevaso i an ginete na mou ta steilei ?

Euxaristo ek twn proteron

/ThoDis

T.T. Is Watching U ! ! ! ;)

καλησπέρα και από εμένα! πριν κανα δυο εβδομάδες αγόρασα και εγω αυτό το πολύ ωραίο τηλεφωνάκι! όταν λοιπόν ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ εκεί που μιλάω ξαφνικά κόβει την κλήση! το κάνει μια το κάνει δυο το κάνει τρεις!!! το πάιρνω και εγω και το πάω στο motorola service! Μετά από 4 μέρες μου λένε ότι ναι συγνώμη η συσκευή ειχε πρόβλημα και μου δίνουν καινούργιο! πάμε πάλι από την αρχή...το ίδιο πρόβλημα και στην νεα συσκευή! τι παίζετε μηπως ξε΄ρει κανείς????

μπορεί να παίζει ρόλο το γεγονός ότι ειναι voda live και το χρησιμοποιώ με sim card cosmote????

Please help

Η συσκευή είναι ρυθμισμένη για Vodafone-Στις 3G λειτουργίες υπάρχουν ασυμβατότητες ανάλογα την SIM,το άλλο δίκτυο,το σήμα,και το firmware.Δοκίμασε με SIM της Vodafone να δείς αν έχει πρόβλημα,ή άλλαξε στην υπάρχουσα σύνδεση,την ρύθμιση δικτύου σε Ευρώπη-Ασία (2G) με ταχύτητα δίκτύου Γρήγορη να δείς αν το κάνει.

Phone tools 4.x κλπ προγράμματα σε torrent download

http://isohunt.com/torrents.php?ihq=motorola

S'euxaristo Polu!!!!

to 'vala idi na katevenei :)

Phone tools 4.0 - auti ti ver

T.T. Is Watching U ! ! ! ;)

θα κυκλοφορησει συντομα v3i dolce gabbana το χρυσο οπως ειχαμε πει καποτε!

ρε παιδια ...πολυ φτηνο...430 ευρω περιπου..

Never Give Up:!:

Join friend!

Hello There

Mipws kseroume kanena site na katevasw themes kai screen savers gia to kinhto?

Thanks

Petros!

I dont know where to find you

I dont know where to reach you

I hear your voice in the wind

I feel you under my skin

Whithin my heart and my soul

I wait for you....ADAGIO

"Lara Fabian"

Δωράκι :love: για του κατόχους V3x Live συσκευών που δεν εχουν καμιά δυνατότητα ηχογράφισης φωνής (οι unbranded έχουν φωνητική σημείωση με μήνυμα) ,παρακάτω πρόγραμμα σε java που ηχογραφεί φωνή όσο το μέγεθος της μνήμη σας σε ΑΜR αρχεία.

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=69524D535E8352D2

από 27-Μαΐου

"Υπάρχει περίπτωση να το βρώ χωρίς Vodafone live?Και αν ναι πού?

Βασικά δεν μου καλοκάθεται το Vodafone live γιατί απλούστατα έχω ΤΙΜ.

Ξέρετε αν γίνεται να τα βολέψω μαζί με οποιοδήποτε τρόπο???Είτε να χρησιμοποιώ το live με τσατσιά είτε να το βγάλω τελείως?Κάποιο προγραμματάκι μήπως?"

ρε παιδιά θα απαντήσει και σε μένα κανένας???