tron13 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Mporei kapoios please na mou pei me 3 logia apo kai poio programma prepei na exo gia na peraso sto V3x games? thanks Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Aν είναι να λαμβάνουμε υπόψη ότι γράφεται στο Internet,θα φτιαχναμε και μόνοι μας τα κινητά,χωρίς να χρειάζόνται ειξιδικευμένες γνώσεις.:lol: -Πόσες φορές δεν έχουν αναφερθεί λάθος πληροφορίες,ειδικά με τις αναβαθμίσεις?-Καλύτερα λοιπόν να βασιζόμαστε ότι μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας,ή να κάνουμε με το λιγότερο ρίσκο για την συσκευή. Καλα με τη λογικη δε πιστευουμε τπτ απο οσα γραφουν στο internet δεν κανουμε δουλεια. Η ουσια ειναι οτι αν οντως τωρα οπως ειμαστε το κινητο υποστιριζει πληρως την καρτα και οτι τα παιχνιδια απο τη σελιδα http://www.howardforums.com/showthread.php?t=891319&page=1&pp=15 ειναι ενα πρωτο δειγμα της αξιοποιησης της τοτε η καρτα ειναι για τα μπαζα γιατι game με 2-3 fps δεν παιζετε. Δηλαδη ποια η διαφορα με το gx30 που ειχα πριν, το οτι εχω να λεω οτι το κινητο παιζει 3d games? Σα να λεμε πηρα την fx5200 να παιζω dx9 games...Αρα συνεχιζουμε και δω με tertis και puzzle bobble και αφηνουμε τα βαρια παιχνιδια για σοβαρα κινητα. Φιλε μου για να περασεις παιχνιδια δε θελει κανενα προγραμμα απλα συνδεσε το κινητο με το pc σε τροπο τετιο ωστε να το βλεπει σαν usb disk και πανε στον φακελο mobile/kjava και τοποθετησε τα παιχνιδια εκει. Υστερα απο το κινητο καντα εγκατασταση (Για να δεις τον φακελο kjava πρεπει στις επιλογες φακελων των windows να εχεις επιλεγμενα να φαινονται οι κρυφοι φακελοι και τα αρχεια καθως και να αποεπιλεξεις την επιλογη αποκριψη προστατευμενων αρχειων λειτουργικου συστηματος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Τα στοιχεία που παράθεσες,είναι γνωστά και ισχύουν παρόμοια για όλα τα κινητά -Την αξιοποιηση που λές δεν θα την βρείς λαμβάνοντας υπόψη ότι διαβάζoυμε στο Internet σε hack site,αλλά τι βλέπουμε εμείς,και πάλι η αντίληψη καθένα μας είναι υποκειμενική-Τέλειο προιόν δεν θα υπάρξει ποτε για λόγους μαρκετινκ,οπότε διαλέγουμε ανάλογα τι θέλουμε σε προτεραιότητα σε μια συσκευή ή λίγο από όλα. Mporei kapoios please na mou pei me 3 logia apo kai poio programma prepei na exo gia na peraso sto V3x games? thanks Eχει αναφερθεί πιό πίσω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61792&page=41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Τα στοιχεία που παράθεσες,είναι γνωστά και ισχύουν παρόμοια για όλα τα κινητά -Την αξιοποιηση που λές δεν θα την βρείς λαμβάνοντας υπόψη ότι διαβάζoυμε στο Internet σε hack site,αλλά τι βλέπουμε εμείς,και πάλι η αντίληψη καθένα μας είναι υποκειμενική-Τέλειο προιόν δεν θα υπάρξει ποτε για λόγους μαρκετινκ,οπότε διαλέγουμε ανάλογα τι θέλουμε σε προτεραιότητα σε μια συσκευή ή λίγο από όλα. Πόσο υποκειμενικά μπορεί να είναι τα 3fps?? Όσο για την αξιοποίηση αναφερόμουν σε σελίδα με games που εσύ νωρίτερα με παρότρυνες να πάω για games που και καλα αξιοποιούν την κάρτα. Όσο για τα hack sites δεν είπαμε οτι τα κάνουμε ευαγγέλιο αλλά όχι και ότι βλέπεις εκεί είναι παραπληροφόρηση, μη τρελαθούμε κιόλας. Όπως και να το κάνουμε η κάρτα δεν υποστηρίζεται και τρανή απόδειξη το w900 που είναι μέρα με την νύχτα και δεν είναι και κάποιο μοντέλο που πλασάρεται ως παιχνιδομηχανη απλά το hardware που φοραει το σέβεται και το υποστηρίζει πληρως . Τώρα όπως λες αν χάνει λίγο στα χρώματα εκεί παίζει ρολό και η οθόνη αλλά η ουσία είναι η ταχύτητα σε συνδυασμό με την ποιότητα απεικόνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Nομίζω το θέμα το εξαντλήσαμε .Υπάρχει αλλο thread για συγκρίσεις κινητών ,και την γνώμη μου για το W900 την ανέφερα. Τα παιχνίδια που πόσταρα είναι γραμμένα για το V3x ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χρειάζεται να υποστηρίζουν την κάρτα γραφικών σε fps,γιατί η συμβατότητα δεν εχει να κάνει μόνο με ταχύτητα.Αν εσένα δεν σε ικανοποεί αυτό είναι υποκειμενικό (όπως ανέφερα πριν) τι θέλουμε από κινητό. Παραθέτω επίσης και το νέο Asterix (and the Vikings) για το V3X (αυτό του Vodafone Live) : http:// http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=604B22C1691B43DD που επίσης δεν λειτουργεί καλά με τα unbranded firmware (επίσημα και ανεπίσημα) ,αλλά όταν λειτουργεί είναι πιό καλό σε γραφικά από τα V3x Live (οι διαφοροποιήσεις που λέγαμε) Οσο αφορά τα "γνωστά" sites,μπορείς να κοιτάξεις στα πόσα προβλήματα έχουν όσοι δεν γνωρίζουν τεχνικά,ακολουθουν αυτά που διαβάζουν ,πολλοί που συμβουλεύουν ,δεν έχουν καν δοκιμάσει λύσεις,και απαντώντας ψάχνουν να βρούν οτιδήποτε εκ του ασφαλούς,και φυσικά σε μια πολυφωνία γνωμών κάπου αναφέρεται,ότι το περιεχόμενο τους είναι και υπευθύνη του καθενός μας για τις συσκευές μας . EDIT : To παιχνίδι Αsterix είναι σε νέο link που λειτουργεί καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ναι οντως παμε σε αλλα χωραφια με συγκρισεις κλπ. Οσο για τα παιχνιδια που ποσταρες ησουν απολυτος οτι υποστηριζουν την καρτα ενω τωρα μου λες οτι δεν ειναι αναγκη να υποστιριζονται απο αποψη ταχυτητας κλπ. Η καλυτερη ταχητυτα που θα ειχε το παιχνιδι θα ηταν αποτελεσμα της λειτουργιας της καρτας μιας και τμημα του φορτου επεξεργασιας θα γινοταν απο αυτην.Τεσπα δεν ειμαστε σιγουροι οτι τα games υποστιριζουν την καρτα οποτε ας μην ειμαστε απολυτοι οτι 100% υποστιριζεται. Ο χρονος θα δειξει οταν θα βγουν παιχνιδια που θα απαιτουν την υπαρξη της καρτας και το πως θα συμπεριφερονται τοτε στο v3x. Οσο για τα hack sites εννοειται οτι παντα λενε ο,τι οτι κανεις το κανεις με δικη σου ευθυνη και αυτο γιατι δε θελουν να σε παρουν στο λαιμο τους με τα οσα προκυψουν. Και σου λεω, οτι γραφεται εκει αποκλυεται να ειναι παντα σωστο απλα οταν θες να δοκιμασεις κατι που αναφερεται περιμενεις πρωτα να το εφαρμοσουν πολλοι αλλοι και στο τελος βλεπεις τα αποτελεσματα και κρινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 οσον αφορα τις επιδοσεις της καρτας κοιταξτε αυτο το thread για να δειτε τις ντροπιαστικες επιδοσεις του κινητου μας...:( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1371804&posted=1#post1371804 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Το παραπάνω παιχνίδι είναι σε πειραματικό στάδιο-Τι συμπερασμα να βγεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Οσο για τα παιχνιδια που ποσταρες ησουν απολυτος οτι υποστηριζουν την καρτα ενω τωρα μου λες οτι δεν ειναι αναγκη να υποστιριζονται απο αποψη ταχυτητας κλπ. Η καλυτερη ταχητυτα που θα ειχε το παιχνιδι θα ηταν αποτελεσμα της λειτουργιας της καρτας μιας και τμημα του φορτου επεξεργασιας θα γινοταν απο αυτην.. -Οταν μια εφαρμογή είναι γραμμένη για το V3x ,είναι αυτονόητο ότι συμπεριλαμβάνει και κάποιες ιδιαιτερότητες της συσκευής Το αν "αποδίδει" ή όχι ,εξαρτάται την εφαρμογή αν χρειάζεται την ταχύτητα ή όχι, ή τι θέλει ο κατασκευαστής ,όχι τι μας αρέσει εμάς Αν οι εφαρμογές του V3x παίζουν και σε άλλα κινητά,είναι απλά συμβατές και δεν σημαίνει ότι "αποδίδουν" και σωστά. -Εσύ εξαρχής αναφέρθηκες γενικά και αόριστα σε κάποιες εφαρμογές που είδες συγκριτικά με άλλο κινητό ,χωρίς αυτές να είναι για το V3x, απλά ήταν από τις συμβατές.-Τώρα βέβαια αν θες να λεμε τα ίδια και τα ίδια, με άλλα λόγια........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Sas eixa rotisei prin kana dio meres sxetika me to video pou to deixnei kapos stadiaka san na kollaei kai mou apanthse kapoios alla to provlima paramenei. Mipos kserete ti prepei na kano? Einai kamoia rithmish h prepei na to pao se kanena service??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 ειναι ευκολο να περνας παιχνιδια στο κινητο οταν ειναι σε .jar μορφη, αλλα τα παιχνιδια που εχω κατεβασει απο το forum περιεχουν το καθενα πολλα αρχεια με διαφορα extensions ...... μπορει να βοηθησει καποιος και να πει πως περνανε αυτα τα παιχνιδια στο κινητο? θελουν καποια μετατροπη? με ποια προγραμματα γινεται? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 ειναι ευκολο να περνας παιχνιδια στο κινητο οταν ειναι σε .jar μορφη, αλλα τα παιχνιδια που εχω κατεβασει απο το forum περιεχουν το καθενα πολλα αρχεια με διαφορα extensions ...... μπορει να βοηθησει καποιος και να πει πως περνανε αυτα τα παιχνιδια στο κινητο? θελουν καποια μετατροπη? με ποια προγραμματα γινεται? Ευχαριστω προκαταβολικα Αυτο συμβαινει οταν αποσυμπιεζεις το jar. Εχει μεσα κατι class και ΜΕΤΑ-INF ε; Προφανως αποσυμπιεσες το jar.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 ναι σωστα δηλαδη δεν πρεπει να το αποσυμπιεσω?......σε ρωταω γιατι οταν το κατεβαζω ερχεται σε μορφη .rar οποτε πρεπει να το αποσυμπιεσω για να το περασω στο κινητο. συνηθως οταν τα κατεβαζα ηταν συμπιεσμενα αλλα οταν τα αποσυμπιεζα ηταν σε μορφη .jar τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 ναι σωστα δηλαδη δεν πρεπει να το αποσυμπιεσω?......σε ρωταω γιατι οταν το κατεβαζω ερχεται σε μορφη .rar οποτε πρεπει να το αποσυμπιεσω για να το περασω στο κινητο. συνηθως οταν τα κατεβαζα ηταν συμπιεσμενα αλλα οταν τα αποσυμπιεζα ηταν σε μορφη .jar τι πρεπει να κανω? Δοκιμασε να μετονομασεις το rar σε jar! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Αυτο συμβαινει οταν αποσυμπιεζεις το jar. Εχει μεσα κατι class και ΜΕΤΑ-INF ε; Προφανως αποσυμπιεσες το jar.. οκ το βρηκα thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 -Οταν μια εφαρμογή είναι γραμμένη για το V3x ,είναι αυτονόητο ότι συμπεριλαμβάνει και κάποιες ιδιαιτερότητες της συσκευής Το αν "αποδίδει" ή όχι ,εξαρτάται την εφαρμογή αν χρειάζεται την ταχύτητα ή όχι, ή τι θέλει ο κατασκευαστής ,όχι τι μας αρέσει εμάς Αν οι εφαρμογές του V3x παίζουν και σε άλλα κινητά,είναι απλά συμβατές και δεν σημαίνει ότι "αποδίδουν" και σωστά. -Εσύ εξαρχής αναφέρθηκες γενικά και αόριστα σε κάποιες εφαρμογές που είδες συγκριτικά με άλλο κινητό ,χωρίς αυτές να είναι για το V3x, απλά ήταν από τις συμβατές.-Τώρα βέβαια αν θες να λεμε τα ίδια και τα ίδια, με άλλα λόγια........ Το JBenchmark που είχα αναφέρει σου μοιάζει για γενικό και αόριστο? Εσύ είσαι πεπεισμένος ότι η κάρτα λειτουργεί πλήρως και ότι όλα είναι ρόδινα και ωραία. Τεσπα, η υπόθεση έχει καταντήσει αηδία και δεν ξαναγράφω άλλο ποστ γι αυτό το θέμα. Όποιοι διάβασαν έβγαλαν συμπεράσματα αν και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να χαίρετε να παίζει με 3fps και γραφικά φουλ στο τετραγωνάκι. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι οποιαδήποτε εφαρμογή/παιχνίδι πλήρως 3D που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα δεν είναι σχεδιασμένο για το v3x τότε όταν την βρεις και αν υπάρξει ποτέ σφύρα. PS Για δοκίμασε και το SpMarkJava06 από εδω http://www.futuremark.com/products/spmarkjava06/ Βέβαια δεν αναφέρει το v3x αλλά τρέχει μια χαρά. Δες το 3D τμήμα τι άθλια γραφικά βγάζει και με τι τραγική ταχύτητα τρέχει. Και μη μου πεις ότι δεν υποστηρίζεται κλπ διότι και το w900 δεν υποστηρίζεται αλλά ως δια μαγείας εκεί όλα τρέχουν ικανοποιητικότατα...Πολύ συνομωσία εναντίων του v3x πέφτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 παιδια εχω το κινητο κοντα 2 εβδομαδες και θελω να αναφερω οτι εχω προβλημα καποιες φορες οταν κλεινω την οθονη το κινητο κανει κατι σαν επανεκινηση.το κινητο ειναι vodafone live. πηγα σημερα στη vodafone και μου ειπε ο υπαλληλος οτι συμφωνα με την εμπειρια του ειναι προβλημα λογισμικου και πως θελει αναβαθμιση. εκδοση λογισμικου εχω R25221LD_U_85.97.C3P εσεις τι λετε να παιζει; εχει αναφερθει ξανα τετοιο προβλημα; α και κατι αλλο πως μπορω να δω τι ωρα για παραδειγμα μου εγινε αναπαντητη η καποια εισερχομενη κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandro Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Παιδιά αφού συγχρόνισα τον τηλεφωνικό κατάλογο με το outlook, επιχείρησα να αναζητήσω την επαφή "Γιώργος". Δυστυχώς ατύχησα, γιατί ... δεν κατάφερα να βρω τον τόνο (αν και η επαφή είχε καταχωρηθεί έτσι!). any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 α και κατι αλλο πως μπορω να δω τι ωρα για παραδειγμα μου εγινε αναπαντητη η καποια εισερχομενη κληση Αν καταλαβα αυτο που εννοεις τοτε απο το μενου πανε στις τελευταιες κλησεις->εισερχομενες κλησεις . Απο εκει βλεπεις τις εισερχομενες και αναπ.κλησεις οπου ο μεγαλυτερος αριθμος ειναι και η πιο προσφατη κληση. Αν πατησεις σε καποια βλεπεις την ωρα που εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Το JBenchmark που είχα αναφέρει σου μοιάζει για γενικό και αόριστο? Εσύ είσαι πεπεισμένος ότι η κάρτα λειτουργεί πλήρως και ότι όλα είναι ρόδινα και ωραία. Τεσπα, η υπόθεση έχει καταντήσει αηδία και δεν ξαναγράφω άλλο ποστ γι αυτό το θέμα. Όποιοι διάβασαν έβγαλαν συμπεράσματα αν και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να χαίρετε να παίζει με 3fps και γραφικά φουλ στο τετραγωνάκι. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι οποιαδήποτε εφαρμογή/παιχνίδι πλήρως 3D που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα δεν είναι σχεδιασμένο για το v3x τότε όταν την βρεις και αν υπάρξει ποτέ σφύρα. PS Για δοκίμασε και το SpMarkJava06 από εδω http://www.futuremark.com/products/spmarkjava06/ Βέβαια δεν αναφέρει το v3x αλλά τρέχει μια χαρά. Δες το 3D τμήμα τι άθλια γραφικά βγάζει και με τι τραγική ταχύτητα τρέχει. Και μη μου πεις ότι δεν υποστηρίζεται κλπ διότι και το w900 δεν υποστηρίζεται αλλά ως δια μαγείας εκεί όλα τρέχουν ικανοποιητικότατα...Πολύ συνομωσία εναντίων του v3x πέφτει... Τις γραφικές περιγραφές σου με την μορφή υποδείξεων να τις αφήσεις για τους άσχετους περί κινητών-Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του,αλλά δεν αφορά κανένα τι μας αρέσει ατομικά. Αν εσύ έκανες λάθος επιλογή ,ήθελες κινητό μόνο για παιχνίδια και όπως αυτά σου αρέσουν, κάνεις ανόμοιες συγκρίσεις για εντυπώσεις,δεν σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι από τις πολύ καλές,σε πολλά καλύτερη (και από πωλήσεις) από το W900ι που έντεχνα προπαγανδίζεις,σε λάθος thread :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 παιδια εχω το κινητο κοντα 2 εβδομαδες και θελω να αναφερω οτι εχω προβλημα καποιες φορες οταν κλεινω την οθονη το κινητο κανει κατι σαν επανεκινηση.το κινητο ειναι vodafone live. πηγα σημερα στη vodafone και μου ειπε ο υπαλληλος οτι συμφωνα με την εμπειρια του ειναι προβλημα λογισμικου και πως θελει αναβαθμιση. εκδοση λογισμικου εχω R25221LD_U_85.97.C3P εσεις τι λετε να παιζει; εχει αναφερθει ξανα τετοιο προβλημα; Tι εννοείς κλείνεις την οθόνη,εννοείς το πορτακι ή πας να σβήσεις την συσκευή ? Δοκίμασε από τα παρακάτω : -Επειδή έχει πρόβλημα το δίκτυο της Vodafone στο συνχρονισμό 3G δοκίμασε στις ρυθμίσεις Δικτύου να επιλέξεις άλλη επιλογή όπως "Ευρωπαικές"-Σβήσε την συσκευή ,άναψε την και δες αν το ξανακάνει -Επίσης πιθανόν να οφείλεται και ότι η μπαταρία δεν εχει στρώσει ακόμα-Να την αφήνεις ν'αδειαζει τελείως -Μην κάνεις απότομη χρήση της φωτογραφικής μηχανής δηλ. να τραβήσεις φωτο με κακές συνθήκες λήψης,και απότομα να κάνεις exit (ή να κλείσεις το πορτάκι)-πολλές συσκευές μπλοκάρουν. Οσο αφορά την αναβάθμιση,δεν εχει ερθει ακόμα νέα,αναμένεται,δεν ήταν "διαβασμένος" ο τεχνικός.-Πιθανόν να ήθελε να σου ξαναπέρασει την ίδια έκδοση,καθώς συνήθως καλύπτει κάποια κενά των ρυθμίσεων των αρχικών από το εργοστάσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Παιδιά αφού συγχρόνισα τον τηλεφωνικό κατάλογο με το outlook, επιχείρησα να αναζητήσω την επαφή "Γιώργος". Δυστυχώς ατύχησα, γιατί ... δεν κατάφερα να βρω τον τόνο (αν και η επαφή είχε καταχωρηθεί έτσι!). any ideas? Πάντα με κεφαλαία γράμματα λειτουργεί καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comeon604 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ 3G ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ 3G ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... Για δοκιμασε να επιλεξεις στις ρυθμισεις δικτυου τη ζωνη Ευρωπη/Ασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comeon604 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 3G ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts