Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ ότι η λύση είναι η φορητότητα. Όμως όταν σε δουλεύουν ως ιθαγενή με διαφημίσεις άθλιας αισθητικής αλλά κυρίως ΑΠΟΛΥΤΑ παραπλανητικές, πρέπει να διαμαρτυρηθείς και να τους κράξεις. Είμαι βέβαιος ότι μπαίνουν και εδώ και "καμαρώνουν" το... σήμα καμπάνα τους!

Επίσης γλύτωσα πολλά χρήματα τα οποία θα έδινα σε ψυχαναλυτή όπου σκόπευα να πάω πριν διαβάσω τα παράπονα και των άλλων παθόντων εδώ μέσα για το... σήμα καμπάνα, γιατί νόμιζα ότι είχε όντως σήμα καμπάνα και για κάποιο λόγο εγώ ζούσα με την εμμονή ότι δεν έχει γιατί δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις, να ακούσω το συνομιλητή μου κτλ... :) :) :)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Στην επιστροφή ?Φένονται τα κεραιοσυστήματα?

Διορθωνω, αφου βελτιωθηκε αισθητα η κατασταση, τωρα πιανει και στις 3οις σηραγγες πολυ ικανοποιητικα, στην επιστροφη το ιδιο, κανενα προβλημα. οι κεραιες ναι φαινονται , εχουν μπει στις εισοδους των σηράγγων. :)

Να δουμε τι θα γίνει στην Κυψέλη αλλά και στα Πατήσια γιατί προς το παρόν εδώ και μήνα η cosmote ανοίκει στο παρελθόν! αν δεν έχεις ειδικές συσκευές σήμα στα κινητά ΔΕΝ έχεις! :lol::lol::lol: που είναι το σήμα ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ ? να το ερχετε απο τα βουνά και τα λαγκάδια και θα είναι το σήμα καμπάνα!!!! χχαχαχααχχαχααχ :lol::lol::lol::lol::lol:

Η αθλιότητα συνεχίζεται... Εννοώ τη διαφήμιση σήμα... καμπάνα, την οποία βλέπεις και θες να πετάξεις το κινητό κοσμοτέ σου που έχει σήμα... καμπάνα στην τηλεόραση ή ακόμα καλύτερα στο κεφάλι εκείνου που τη σκέφτηκε ! Προσπαθούν να πιάσουν καλοκαιρινα κορόιδα -συγνώμη, συνδρομητές !!! Όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση πάει προς το χειρότερο πάντως... Σε κάθε σημείο, βουνό ή πεδιάδα που λέει και η διαφήμιση !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καλά δεν μας φτάνει ότι δεν έχουμε σήμα ΚΑΘΟΛΟΥ μήνα και βάλε, αλλά δεν μπορώ να βγάλω και twin sim για να την έχω συνέχεια μέσα στο GSM gw! εδώ κοντά έχει μόνο Γερμανό και είναι 2η φορά και σήμερα που μου λένε πάλι ότι δεν έχουν και θα έχουν από εβδομάδα! τα ίδια έλεγαν και την προηγούμενη! να τέλειωσαν ΔΕ νομίζω! τι να συμβαίνει άραγε? καλά μη μιλήσω για δήλωμα καρτοκινητου! ΠΑΝΤΑ δεν παίζει το δίκτυο? μήπως βαριόμαστε????? λέω εγώ τώρα! ΑΙΣΧΟΣ και ΕΛΕΟΣ!

Από Αεροδρόμιο Ακτίου μέχρι Άγιο Νικόλαο η κάλυψη είναι από προβληματική έως ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σε μερικά σημεία. :(

Σήμερα διαπίστωσα οτι και τα τρία δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχουν πλέον κάλυψη στις σήραγγες της κακιάς σκάλας
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Τι να το κάνουμε εκεί περα? εδώ δεν έχουμε σημα στο κέντρο της Αθήνας! ΑΙΣΧΟΣ!!!! βλέπω την διαφήμιση στην tv και αλλάζω κανάλι προσπαθώντας να μην την διαλύσω από τα νεύρα μου! :wacko::wacko::wacko::wacko: σημερα μου ήρθε και ένα SMS από CALLS με κλήσεις 4 ημερών που δεν είχα σήμα! οι προηγούμενες τι έγιναν άραγε? τις έφαγε η μαρμάγκα? :lol::lol::lol::lol:

Τι να το κάνουμε εκεί περα? εδώ δεν έχουμε σημα στο κέντρο της Αθήνας! ΑΙΣΧΟΣ!!!! βλέπω την διαφήμιση στην tv και αλλάζω κανάλι προσπαθώντας να μην την διαλύσω από τα νεύρα μου! :wacko::wacko::wacko::wacko: σημερα μου ήρθε και ένα SMS από CALLS με κλήσεις 4 ημερών που δεν είχα σήμα! οι προηγούμενες τι έγιναν άραγε? τις έφαγε η μαρμάγκα? :lol::lol::lol::lol:

Κάνεις φορητότητα και τελειώνεις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνεις και ταλαιπωρείσαι.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Αν έχεις το iPhone, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τη 3G λειτουργία. Ίσως αυτό βοηθήσει.

lefkaditis μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα posts μου! έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να παρακαλάω με ότι τόνο μπορώ ακόμα και να γίνομαι ενοχλητικός να διακόψουμε το $%%#$%#$%δι το συμβόλαιο και ΔΕΝ με αφήνουν!!!! επειδή είχα κάνει επιδότηση και 18μηνο συμβόλαιο για να πάρω το iphone ΔΕΝ μου το κόβουν με ΤΙΠΟΤΑ! το μόνο που κατάφερα είναι αλλαγή προγράμματος (χατηρικά) σε cosmote 45 απεριόριστα με internet από το i-45 που είχα πριν. Πήγα και σε Γερμανό και τσακώθηκα και πάλι τίποτα δεν έγινε και ότι άλλο θες έχω κάνει. Αν έχει κανείς καμια καλύτερη ιδέα ας πει και σε εμένα που δεν το ξέρω!

Επίσης και με άλλα κινητά δεν έχει σήμα, δεν έχει να κάνει με το iphone, είτε με 3G enable είτε όχι!

Σκέφτομαι να πάρω τηλ την cosmote να γράψω κάτι για πλάκα σαν το παρακάτω:

Cosmote : Καλησπέρα σας, πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω?

Εγώ: Καλησπέρα, ψάχνω το σήμα καμπάνα που λέτε στην διαφήμιση!

Cosmote : Ναι..... τι πρόβλημα έχετε ακριβώς?

Eγώ : ότι δεν βλέπω το σήμα καμπάνα πουθενά, εκτός αν εννοείτε εδώ παρακάτω τις καμπάνες στο καμπαναριό στον Αγιο Αθανάσιο! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

Καλό!!!!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Edited by Nikifoross

Τελικά χτες το βράδυ έστειλα μυνημα στην φόρμα παραπόνων του my account και στο τέλος έγραψα ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα με το σήμα ΑΜΕΣΑ δεν πρόκεται να ξαναπληρώσω λογαρισμούς! και σήμερα νωρίς κιόλας να σου η cosmote να με παίρνει τηλέφωνο! :lol::lol:ήταν μια ευγενική κοπέλα και παραδέχτηκε το πρόβλημα οτι είναι από αποξηλωμένες κεραίες και ότι προσπαθούν να βάλουν άλλες κτλ, και μου είπε αν θέλω ότι μπορώ όποια στιγμή θέλω να αλλάξω ξανά οικονομικό πρόγραμμα και ότι θα μου κάνουν δώρο και ένα πάγιο επειδή δεν έχω σήμα! :lol::lol::lol: μας καλοπιάνουν ή είναι ιδέα μου? :blink::blink::blink: και φυσικά ΟΥΤΕ λόγος για διακοπή συμβολαίου που αιτήθηκα!

Το ιδιο γινοταν και στην Αρκαδια τους τελευταιους μηνες. Στην νοτια πλευρα της Τριπολης, μιλαμε για 1 χιλιομετρο απο το κεντρο το σημα ηταν σχεδον ανυπαρκτο. Οταν επαιρνα την Cosmote μου ελεγαν τα κλασικα περι αλλης συσκευης και απενεργοποιησης του 3G. Την ιδια στιγμη ο γαμπρος μου επαγγελματιας το γυριζε σε VODA γιατι δεν μπορουσε να δουλεψει. Εδω και περιπου 3 εβδομαδες δειχνει να εχει ομαλοποιηθει η κατασταση.

Παντως σε τετοιες περιπτωσεις μην κολλατε. Στελνεις mail και λες δεν σας ξαναπληρωνω.

Τελικά χτες το βράδυ έστειλα μυνημα στην φόρμα παραπόνων του my account και στο τέλος έγραψα ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα με το σήμα ΑΜΕΣΑ δεν πρόκεται να ξαναπληρώσω λογαρισμούς! και σήμερα νωρίς κιόλας να σου η cosmote να με παίρνει τηλέφωνο! :lol::lol:ήταν μια ευγενική κοπέλα και παραδέχτηκε το πρόβλημα οτι είναι από αποξηλωμένες κεραίες και ότι προσπαθούν να βάλουν άλλες κτλ, και μου είπε αν θέλω ότι μπορώ όποια στιγμή θέλω να αλλάξω ξανά οικονομικό πρόγραμμα και ότι θα μου κάνουν δώρο και ένα πάγιο επειδή δεν έχω σήμα! :lol::lol::lol: μας καλοπιάνουν ή είναι ιδέα μου? :blink::blink::blink: και φυσικά ΟΥΤΕ λόγος για διακοπή συμβολαίου που αιτήθηκα!

Γύρνα το επομένως σε μηδενικό πάγιο για να ησυχάσεις μέχρι την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου και κάνε ένα καινούριο σε άλλη εταιρία και είσαι εντάξει.

μα δεν υπάρχει μηδενικό!!!! ποιό πρόγραμμα είναι αυτό και δεν το ξέρω? και μετά θα πληρώνω και 2 πάγια ε? :mad::mad::mad:

μα δεν υπάρχει μηδενικό!!!! ποιό πρόγραμμα είναι αυτό και δεν το ξέρω? και μετά θα πληρώνω και 2 πάγια ε? :mad::mad::mad:

Για να τελειώνεις κάνε φορητότητα σε άλλη εταιρεία και με την επιδότηση που θα πάρεις χτύπα μία συσκευή,πούλα την και δώσε τα χρήματα στην Cosmote... Μην ταλαιπωρείσαι! ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει μηδενικό πρόγραμμα, δες την ιστοσελίδα με τα προγράμματα.

Στην τελική, κάνεις αλλαγή σε Βασικό πρόγραμμα και θα σου έρχεται περίπου 10 ευρώ λογαριασμός. Από το να δίνεις 40 και 50 ευρώ, προτιμότερο.;) Και παράλληλα, κάνεις και σύνδεση σε άλλη εταιρία για να μην ταλαιπωρείσαι.

Όσο και να φωνάζει ο καθένας, σε θέματα κάλυψης δεν μπορεί να γίνει κάτι άμεσα. Πόσο μάλλον να φωνάζουμε σε ένα φόρουμ.

εγώ φωνάζω και στην cosmote, απλά γράφω και εδώ! αν ήταν να περιμένω από εδώ σωθήκαμε τοτε! έχεις δίκιο ότι έχει και με πολύ μικρά πάγια αλλά θα το δούμε μετά το καλοκαίρι μήπως πάω σε άλλη εταιρία να πάρω επιδότηση και iphone 4. :lol::lol::lol: δεν θα ήθελα να χάσω το νούμερό μου όμως! το έχω άπειρα χρόνια! :(:(

Μα δε θα το χάσεις. Θα το βάλεις απλά σε ένα μικρό πρόγραμμα ώστε να πληρώνεις όσο το δυνατόν λιγότερα, θα δέχεσαι κλήσεις σε αυτό-τουλάχιστον όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού- και όλη την εξερχόμενη κίνηση θα την πραγματοποιείς μέσω της νέας σου σύνδεσης. Παράλληλα, όταν συμπληρωθεί ο 1,5 χρόνος, το μεταφέρεις σε άλλη εταιρία και το χρησιμοποιείς ξανά. Δεν είναι κάτι δύσκολο ;)

Καλό το σκεπτικό σου αλλά 1ον θα χάσω το νούμερο αφού θα κάνω νέο αναγκαστικά, μετά και αυτό να πάω σε άλλη εταιρία θα έχω 2 νούμερα? 2ον δεν θέλω να κουβαλάω μαζί μου 2ο κινητό, αν κάνω σε άλλη εταιρία εκείνο μόνο θα δουλεύω. Και τέλος δεν το κάνω ακόμα γιατί θέλω να πάρω iphone 4 και πρέπει να δω πως θα γλιτώσω κανά φράγκο, θα δούμε! πάντως καλή η ιδέα με μηδενικό πάγιο αφού με αφήνουν έστω να πάω σε κατώτερα οικονομικά προγράμματα.

Καλό το σκεπτικό σου αλλά 1ον θα χάσω το νούμερο αφού θα κάνω νέο αναγκαστικά, μετά και αυτό να πάω σε άλλη εταιρία θα έχω 2 νούμερα? 2ον δεν θέλω να κουβαλάω μαζί μου 2ο κινητό, αν κάνω σε άλλη εταιρία εκείνο μόνο θα δουλεύω. Και τέλος δεν το κάνω ακόμα γιατί θέλω να πάρω iphone 4 και πρέπει να δω πως θα γλιτώσω κανά φράγκο, θα δούμε! πάντως καλή η ιδέα με μηδενικό πάγιο αφού με αφήνουν έστω να πάω σε κατώτερα οικονομικά προγράμματα.

Δε χρειάζεται να έχεις δύο κινητά, υπάρχει το sim cloning και τα dual sim κινητά.

είπαμε για 2 ξεχωριστά νουμερα και αν κάνω και σε άλλη εταιρία γιατί να έχω και την cosmote αφού δεν έχει σήμα σε μερικά μέρη που πηγαίνω? απλά το ζητουμενο είναι να μην χάσουμε το νούμερο, αν είναι να μπω σε διαδικασίες και ιστορίες στέλνεις και sms σε όλους ότι αλλάζεις νούμερο και καθάρισες! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έλα ρε ξέρουν και άλλη απάντηση εκτός από το έτοιμο κείμενο??

Αξιότιμε κύριε,

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις επισημάνσεις σας που αφορούν την αναφερόμενη περιοχή, οι οποίες αξιολογήθηκαν προσεκτικά και εντάχθηκαν στο συνολικό πλάνο βελτίωσης της παρεχόμενης κάλυψης του δικτύου της COSMOTE.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική ή περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών,

2-3 άτομα είχαμε στείλει παράπονα, χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας,(εγώ μάλιστα τους εξηγούσα και ότι τους κατέβασαν τις κεραίες)

Και όλοι λάβαμε την παραπάνω απάντηση.

Πάντως μου φαίνεται λογικό να μην μπορούν να εγκαταστήσουν κεραία μέσα σε 1,5 μήνα.(Θα περάσει κανα εξάμηνο πιστεύω)

Το παράλογο είναι ότι τόσα χρόνια είχαν παράνομες κεραίες και κανείς δεν τους ήλεγχε.

Αλήθεια ποιος φορέας είναι υπεύθυνος για την αδειοδότηση?

Edited by deleted123456

Εγώ ξέρω ότι η πολεοδομία είναι υπευθυνη μαζί με τον Δήμο που τις κατέβασαν! όμως βλέπω και άλλες περιοχές με προβλήματα σήματος. ΠΧ την Καρδαμύλη Καλαμάτας που έχει και παραλία κοντά, και τα τελευταία Σαββατοκύριακα που έρχομαι εξοχικό στον Τύμβο Μαραθώνα αρχισαμε και εδώ να έχουμε προβλήματα! συγκεκριμένα το 3G όποτε θέλει έχει, ενώ παλιότερα είχε συνέχεια, το σήμα από full τώρα έχει 2-3 γραμμές το με ζόρι και χτες που μιλούσα μετα δυσκολίας καταλάβαινα τι λένε οι άλλοι και οι κλήσεις έπεφταν συνεχώς! μάλιστα σε εφημερίδα τοπική της Αναττολικής Αττικής έμαθα πως κατέβασαν κεραίες στην Ραφήνα μετά από καταγγελείες κατοίκων! λέτε να ήταν και αυτές της CosmoΠΟΤΕ? αρχίζω να σκέφτομαι να ζητήσω αλλαγή προγράμματος στο μηδενικό πάγιο (αφού μου είπαν ΟΠΟΤΕ θέλω μπορώ να το αλλάξω λόγω των προβλημάτων που έχω) και να πάω να κάνω σύνδεση στην Wind να δούμε και σήμα 3G αλλά και τις καμπάνες στα καμπαναριά!!! ΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ έτσι έτσι! :lol::lol::lol: