Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίρνω πίσω το προηγούμενο post και λεω πως το δίκτυο ήρθε πάλι στα φυσιολογικά του... Δηλαδή θες 20 προσπάθειες να βγάλεις κλήση! Πάντως πράγματι εχθές και κυρίως προχθές δεν βρήκα κανένα πρόβλημα στο να βγάλω κλήση... Από σήμερα όμως πάλι τα ίδια! Μήπως παίζει ρόλο και ότι γύρισαν όσοι είχαν φύγει από την Αθήνα για εκλογές;

Και γω το ιδιο προβλημα...Παλι τα ιδια!!

Και οπως ειπες σωστα ηρθε στα ισα του..:ninja:

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παίρνω πίσω το προηγούμενο post και λεω πως το δίκτυο ήρθε πάλι στα φυσιολογικά του... Δηλαδή θες 20 προσπάθειες να βγάλεις κλήση! Πάντως πράγματι εχθές και κυρίως προχθές δεν βρήκα κανένα πρόβλημα στο να βγάλω κλήση... Από σήμερα όμως πάλι τα ίδια! Μήπως παίζει ρόλο και ότι γύρισαν όσοι είχαν φύγει από την Αθήνα για εκλογές;

Εμ!! Παίζει, δεν θα παίζει?!?:lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν παιζει ρολο η Αθηνα μονο.Παιζει ρολο οτι επεστρεψαν στις καθημερινες συνηθειες..Ε ποιος θα τηλεφωνουσε απο την παραλια??

Καμία βελτίωση παιδιά , έχουμε 7 whats up στην οικογένεια και μετά τις 19:00 δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να βγάλουμε γραμμή.

Σήμερα θα πάω vodafone ίσως και wind για να ζητήσω προσφορά.

Δεν πάει άλλο, έχει ένα μήνα που συμβαίνει αυτό.

Εννοείς πως θα ζητήσεις την προσφορά των 1000 λεπτών με 1 ευρώ;

Δύσκολο να τη δώσουν,οπότε μην κάνεις φορητότητα απ'την Κοσμοτέ αν δε σιγουρευτείς ότι καποια απ'τις άλλες 2 θα στη δώσει 100%

Εννοείς πως θα ζητήσεις την προσφορά των 1000 λεπτών με 1 ευρώ;

Δύσκολο να τη δώσουν,οπότε μην κάνεις φορητότητα απ'την Κοσμοτέ αν δε σιγουρευτείς ότι καποια απ'τις άλλες 2 θα στη δώσει 100%

Γιατι γινεται να παρεισ ακομη το πακετων των 1000 με 1Ε???

Αν δεν κανω λαθος σταματησε η προσφορα τελος μαρτιου.

Σε όλες τις εταιρίες σταμάτησε η προσφορά απ'τις 31 Μαρτίου,το ξέρω!Μπορεί όμως καποια εταιρία υποθετικά να μπορεσει να κάνει κατ'εξαίρεση αυτήν τη..διευκόλυνση,έστω και κατόπιν εορτής!

Γι'αυτό και λέω στο φίλο μας πιο πάνω ότι σε περίπτωση που κάνει φορητότητα και αιτηθεί την υπηρεσία αυτή,να βεβαιωθεί πως θα του τη δώσουν,διότι αν στηρίζει την επικοινωνία του στα 1000 αυτά λεπτά δε νομίζω να τον συμφέρει να κάνει φορητότητα σε άλλη εταιρία! :)

Σε όλες τις εταιρίες σταμάτησε η προσφορά απ'τις 31 Μαρτίου,το ξέρω!Μπορεί όμως καποια εταιρία υποθετικά να μπορεσει να κάνει κατ'εξαίρεση αυτήν τη..διευκόλυνση,έστω και κατόπιν εορτής!

Γι'αυτό και λέω στο φίλο μας πιο πάνω ότι σε περίπτωση που κάνει φορητότητα και αιτηθεί την υπηρεσία αυτή,να βεβαιωθεί πως θα του τη δώσουν,διότι αν στηρίζει την επικοινωνία του στα 1000 αυτά λεπτά δε νομίζω να τον συμφέρει να κάνει φορητότητα σε άλλη εταιρία! :)

Αν γινεται παντως κατι τετοιο να μας ενημερωσει οποιος το ξερει για να φυγουμε απο την κοσμοτε.

Για ακομη ενα απογευμα η αγαπημενη μας εταιριας δεν μας αφηνει να σταυρωσουμε κληση..Εχουμε γινει γραφικοι πια αλλα η κατασταση δεν πει αλλο...:mad:

Σήμερα γύρω στις 9:30 το πρωί βρέθηκα για δουλειά στην περιοχή της Παλλήνης και πραγματικά βλαστήμησα. Δεν μπορούσα να βγάλω γραμμή με τίποτα.

Στις περιοχές που συνήθως κινούμε δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, αλλά σήμερα που βρέθηκα εκτός των συνηθισμένων πραγματικά τα είδα όλα...Καταλαβαίνω απολύτως όσους φωνάζουν για την κατάσταση του δικτύου της COSMOTE....

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

Στο site της Cosmote πλέον,εκεί που ανέφερε για πληθυσμιακή κάλυψη 99.6%,τώρα αναφέρει για 99.8% !Τι στο καλό;Στέκει αυτό;Πρόκειται όντως για περαιτέρω επέκταση κάλυψης ή είναι σαν το χάρτη κάλυψης που δείχνει ότι έχει σήμα παντού π.χ. στη Θάλασσα και σε όλη την Πελοπόννησο ; :lol:

Εχθες το απογευμα βρεθηκα σε ενα καταστημα oteshop, ρωτησα την πρωτη υπαλληλο που βρηκα μπροστα μου σε ποιον πρεπει να απευθυνθώ για προβλήματα δικτύου...

Η πρώτη της κουβέντα ηταν ερωτηση εαν εχω whats up και εαν αντιμετωπίζω πρόβλημα μετα τις 19:00.

Ναι τις λεω αυτο ειναι το προβλημα.

Μου απάντησε οτι το "ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΌ" και οτι ισως ειναι καλο να παιρνουμε ολοι τηλ στο 13 13 για να κανουμε παράπονα.

Δεν εχουν καμια ενημέρωση.

Καμια ενημερωση δεν εχουν. Απο την κοσμοτε δεν ακουγετε τιποτα. Ουτε θα το διορθωσουμε το προβλημα ουτε τιποτα.

Μονο η φραση κλισε πλεον "Το προβλημα ειναι γενικο, το γνωριζουμε, υπομονη".

Τι υπομονη βρε ανθρωποι του θεου?? Και γαιδουρια να μασταν θα χαμε σκασει!!

Αλλα ολοι ξερουμε ποτε θα κατσουν να λυσουν το προβλημα. Το δεκεμβριο που τελειωνουν τα ετησια πακετα και τοτε ολοι μας δεν θα εχουμε την ετησια δεσμευση οποτε αντε καλα μας Χριστουγεννα...:rolleyes:

Τι να σας απαντήσουν αγαπητοί φίλοι? Ότι το δίκτυο υπερέβη τις δυνατότητές του?

Μετά τη προπαγάνδα των τελευταίων μηνών και αφού άπαντες κατακεραύνωσαν εκείνους που τόλμησαν να έχουν διαφορετική άποψη στο forum για το μοναδικό «υπερδίκτυο στην Ελλάδα»…είμαστε πλέον ώριμοι να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη «πράσινη σαλάτα» που φάγαμε. Το κακό είναι ότι οι ιθύνοντες δεν παίρνουν τα μηνύματα εξακολουθώντας να σφυρούν αδιάφορα.

Στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοκαρνανίας προσπαθούσα να καλέσω μια κοσμοκάρτα από vf όλο το Σάββατο μάταια: ο άλλος λάμβανε τις κλήσεις μου σαν αναπάντητη, σε εμένα μου καλούσε με διακοπές δηλαδή άκουγα ένα τουττ (της κλήσης), μετά δεν το ξανάκουγα (σιωπή), μετά άκουγα κομμένο ένα welcome tune που είχε βάλει ο συνδρομητής της κοσμοκάρτας το οποίο το άκουγα με διακοπές δηλαδή ένα δευτερόλεπτο έπαιζε, μετά κοβόταν σαν να ήμουν στο mute, μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξανάπαιζε και πάλι τα ίδια. Το welcome tune εν τω μεταξύ έπαιζε πολύ αλλοιωμένο σαν να ήταν από κασσέτα που την είχε μασίσει το κασσετόφωνο... Και φυσικά από τις 10 κλήσεις καμία δεν κατάφερε να μας κάνει να μιλήσουμε...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Πότε θα μπορέσουμε να κάνουμε κλήσεις χωρίς πρόβλημα. :!:

Αυτό που ρωτάς μόνο ο Θεός και οι τεχνικοί της Cosmote το ξέρουν.Πάντως δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό της Cosmote.Πρέπει να δουν μαζικές φορητότητες για να φτιάξουν το δίκτυο ή ούτε τότε μιας και δεν παίρνουν και πολλά από καρτοκινητά;:worry::X

Αυτό που ρωτάς μόνο ο Θεός και οι τεχνικοί της Cosmote το ξέρουν.Πάντως δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό της Cosmote.Πρέπει να δουν μαζικές φορητότητες για να φτιάξουν το δίκτυο ή ούτε τότε μιας και δεν παίρνουν και πολλά από καρτοκινητά;:worry::X

Mαλλον αυτο καθως πλεον δεν μας τα μαζευουν αρκετα οποτε σου λεει αστους.

Αλλα οταν θα αρχισουν ολοι να πηδανε ενας ενας απο το πλοιο(κοσμοτε) και να πηγαινουν σε αλλες εταιριες τοτε θα ξυπνησουν.

Απορω με το γερμανικο "κουμαντο" εκει μεσα... ρε μπας και τα στελεχη της Cosmote εχουν εταιρικο στην βονταφον η στην wind γιαυτο δεν πηραν χαμπαρι τιποτα?

Φανταζομαι και τους τουριστες με την περιαγωγη ....τι πρασινη πατατα τρωνε ελπιζω να τους "εκοψε" και να διαλεξουν τα αλλα δυο δικτυα αλλιως ....

Απορω με το γερμανικο "κουμαντο" εκει μεσα... ρε μπας και τα στελεχη της Cosmote εχουν εταιρικο στην βονταφον η στην wind γιαυτο δεν πηραν χαμπαρι τιποτα?

Φανταζομαι και τους τουριστες με την περιαγωγη ....τι πρασινη πατατα τρωνε ελπιζω να τους "εκοψε" και να διαλεξουν τα αλλα δυο δικτυα αλλιως ....

Εφόσον το πρόβλημα υπάρχει μόνο στα καρτοκινητά δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα τα στελέχη της Cosmote μιας και θα έχουν σίγουρα συμβόλαια τα οποία έχουν λίγα ως μηδενικά προβλήματα.Όσον αφορά το roaming των τουριστών να'ναι καλά η Wind που έχει βγάλει χάρτες και οδηγίες για το πως να κάνουν roaming οι ξένοι στο δίκτυο της.:)

Αληθεύει αυτό που λένε πάνω στους χάρτες:"Roaming with Wind and relax.You are in good hands."

Η κατάσταση χειροτερεύει. Μερικές φορές ακόμα και στις 12:30 το μεσημέρι εμφανίζει το μύνημα 'Δίκτυο απασχολημένο' .... Ο μόνη λύση είναι μαζική φορητότητα όπως αναφέρεται κ παραπάνω.

Η κατάσταση χειροτερεύει. Μερικές φορές ακόμα και στις 12:30 το μεσημέρι εμφανίζει το μύνημα 'Δίκτυο απασχολημένο' .... Ο μόνη λύση είναι μαζική φορητότητα όπως αναφέρεται κ παραπάνω.

Ισως και αυτο να παρακαλανε και αυτοι ... παντως ειναι πρωτοφανης ηλιθια αδιαφορη συμπεριφορα χωρις ουτε μια ενημερωση εκ μερους μιας υποτιθεται "σοβαρης εταιρειας"...

Πρασινη πατατα απλα

Ισως και αυτο να παρακαλανε και αυτοι ... παντως ειναι πρωτοφανης ηλιθια αδιαφορη συμπεριφορα χωρις ουτε μια ενημερωση εκ μερους μιας υποτιθεται "σοβαρης εταιρειας"...

Πρασινη πατατα απλα

Γιατί κουραζεστε με άσκοπες διαμαρτυριες φίλοι μου. Δεν προκειται να γινει τίποτα.... Φορητοτητα και παλι φορητότητα. Μεταφέρθηκα στην Wind μέσα σε 24 ώρεσ, ενεργοποίησα και τις προσφορές non-stop και ειμαι τώρα μια χαρα.:D. Βγάζω γραμμη με την πρώτη. Καλο κουράγιο εύχομαι σε όσουσ παραμείνουν στην cosmocarta :X

Πραγματικά,γιατί δεν το σκέφτεστε για φορητότητα σε F2G2 που δινει τις αντίστοιχες χρώσεις του Frog ή του What's up?

Στην τελική,δε νομίζω όσοι ενεργοποιήσατε την προσφορά να μιλάτε πάνω από 600 λεπτά που δίνει το F2G με 5 ευρώ το μήνα!!Μπορεί να δίνετε 4 ευρώ πιο πάνω αλλά τουλάχιστον θα έχετε και τα 600 μηνύματά σας και τα 600 λεπτά σας!Δεν αναφέρω το CU,καθ'ότι είναι τελείως παρατημένο και πλέον αδιάφορο!

Με το να γκρινιάζετε δε διορθωνεται η κατάσταση!Εδώ έχουν προβλήματα ορισμένες φορές μέχρι και τα συμβόλαιά τους(βλ. υπηρεσίες Wireless Internet,καθυστερημένα μνμ κλπ.),πόσο μάλλον η πλατφορμα των καρτοκινητών!

Εγώ ο φουκαράς έφυγα από wind γιατί μου έκανε νερά για ένα διάστημα και ήρθα στην κοσμοτέ και τα δα όλα :P