johnthegreek Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Τα προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote (χαμένες κλήσεις κ.α) συνεχίζονται ή έφτιαξε το δίκτυο;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Έχω την εντύπωση, πως η κατάσταση έχει λίιιιγο βελτιωθεί... Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει ολική αποκατάσταση... Πάντως, εχθές και σήμερα, δεν μου έβγαλε καμμία φορά "Δίκτυο Απασχολημένο" Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Το HR του AMR A Μάλιστα, το κινητο μου το ονομαζει AMR_HR (το οποιο δεν εχω δει ποτε) :P Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Εμένα το εμφανίζει σαν AHR... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Τα προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote (χαμένες κλήσεις κ.α) συνεχίζονται ή έφτιαξε το δίκτυο;:worry: Τις τελευταίες μέρες δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα,όσες φορές πήρα από το whats'up μίλησα χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Πάντως στη Μεταμόρφωση στα νότια του Δήμου, σε εσωτερικό χώρο για να συννενοηθείς πρέπει να πιάσεις παράθυρο ακόμη και στο δεύτερο όροφο. Με Voda είχα φουλ 3G. Δεν το λέω για να ανοίξει πόλεμος. Διαπίστωση κάνω και εννοείται έχουν ενημερωθεί αλλά η κατάσταση αυτή είναι 4 χρόνια τώρα που κινούμαι στην περιοχή η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Πάντως στη Μεταμόρφωση στα νότια του Δήμου, σε εσωτερικό χώρο για να συννενοηθείς πρέπει να πιάσεις παράθυρο ακόμη και στο δεύτερο όροφο. Με Voda είχα φουλ 3G. Δεν το λέω για να ανοίξει πόλεμος. Διαπίστωση κάνω και εννοείται έχουν ενημερωθεί αλλά η κατάσταση αυτή είναι 4 χρόνια τώρα που κινούμαι στην περιοχή η ίδια. Αν αναφέρεσαι στην Μεταμόρφωση Αττικής, έχεις απόλυτο δίκιο. Το έχω αναφέρει παλαιότερα. Και ισχύει παραπάνω από 4 χρόνια αυτή η ιστορία, από το 2001 σίγουρα. Ειδικά για την cosmote μου κάνει εντύπωση που τόσα χρόνια το σήμα είναι προβληματικό στην περιοχή αυτή... Και το περίεργο είναι ότι η vodafone δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Πάντως εγώ μια φορά που είχα πάει σε έναν γνωστό μου στην μεταμόρφωση, θυμάμαι ότι το κινητό έπαιζε ανάμεσα σε 3g (6/7) και GSM (7/7) έκανε συνεχώς handover μεχρι που έφυγα... Αλλά η ποιότητα κλήσης ήταν πολύ καλή! (Το σπίτι του ήταν κοντά στην Αττική οδό, ίσως γι' αυτό να είχε τόσο καλό σήμα) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Εχω την εξης απορια.Τις προαλλες ταξιδευα κρητη με το πλοιο και ειχα το κινητο μου ρυθμισμενο στην διπλη λειτουργια.Η κοσμοτε σχεδον σε ολο το ταξιδι ειχε φουλ (καρφωμενο) 3g σημα!Και οι κλησεις γινονταν ανετα οπως και τα μηνυματα εφευγαν με την μια. Πως γινεται αυτο ρε παιδια καταμεσης του πελαγους? Οταν μια φορα ειχα το παλιο μου κινητο,στο ταξιδι, που δουλευει μονο gsm τοτε σε πολυ λιγα σημεια ειχε σημα για να μπορεις να κανεις κληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 αν είναι ετσι τότε μπράβο τους... Με ποιά εταιρία ταξίδευες? Γιατι έχω ακούσει ότι με κοσμοτε και ΑΝΕΚ κατι παίζει και έχει καλύτερο σήμα στο πλοίο της... Αλλά δεν ξέρω σίγουρα. Ετσι είχα ακούσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ενημερωτικά: Τα προβλήματα με το δίκτυο της Cοsomote στην Καβάλα έχουν σταματήσει, τουλάχτον σε εμένα.... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Εχω την εξης απορια.Τις προαλλες ταξιδευα κρητη με το πλοιο και ειχα το κινητο μου ρυθμισμενο στην διπλη λειτουργια.Η κοσμοτε σχεδον σε ολο το ταξιδι ειχε φουλ (καρφωμενο) 3g σημα!Και οι κλησεις γινονταν ανετα οπως και τα μηνυματα εφευγαν με την μια. Πως γινεται αυτο ρε παιδια καταμεσης του πελαγους? Οταν μια φορα ειχα το παλιο μου κινητο,στο ταξιδι, που δουλευει μονο gsm τοτε σε πολυ λιγα σημεια ειχε σημα για να μπορεις να κανεις κληση. Η Cosmote καλύπτει πολλά νησιά και σχεδόν όλη την θαλλάσια διαδρομή μέχρι Κρήτη με 3g (σε συνεργασία με την Nokia)που η εβέλεια κάθε κεραίας φτάνει τα 150 km Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 αν είναι ετσι τότε μπράβο τους... Με ποιά εταιρία ταξίδευες? Γιατι έχω ακούσει ότι με κοσμοτε και ΑΝΕΚ κατι παίζει και έχει καλύτερο σήμα στο πλοίο της... Αλλά δεν ξέρω σίγουρα. Ετσι είχα ακούσει... Ναι ΑΝΕΚ και στα 2 πλοια της προς Χανια.Μιλαμε τετοιο σημα ουτε μεσα στη πολη δεν εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Η Cosmote καλύπτει πολλά νησιά και σχεδόν όλη την θαλλάσια διαδρομή μέχρι Κρήτη με 3g (σε συνεργασία με την Nokia)που η εβέλεια κάθε κεραίας φτάνει τα 150 km Νομίζω ότι αυτό ναι μεν γίνεται με σταθμούς ΝΟΚΙΑ αλλά μέσα στο πλοίο σίγουρα υπήρχαν repeaters... Τα πλοία έχουν τέτοια μόνωση που μόνο με επαναλήπτες γίνεται σωστή δουλειά,και αυτοί εφόσον τοποθετηθούν σωστά;) Στο Βόλο τα προβλήματα συνεχίζονται,για να μιλήσω με συνδρομητή Cosmote πραγματικά πρέπει να προσπαθώ και να προσπαθώ... Αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο για το Βόλο (?) :p Απλά το πρόβλημα έχει ενταθεί,και δε μιλάω για το κέντρο που η χωρητικότητα είναι ανεκτή αλλά κυρίως για περιφερειακές περιοχές : εκεί το δίκτυο γονατίζει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Αντιμέτωποι με τους κατοίκους του Δήμου Αφετών βρέθηκαν χθες εργαζόμενοι στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας της Cosmote, οι οποίοι μετέφεραν κοντέινερ για την εγκατάσταση της κεραίας. Οι δημότες παρακώλυσαν τις εργασίες, ενώ στο σημείο έσπευσαν ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Αφετών κ. Κουτσοφλίνης και Ντόβας. Αρνήθηκαν να επιτρέψουν οι δημότες στις Αφέτες να συνεχιστούν οι εργασίες στο σημείο εγκατάστασης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της Cosmote χθες το πρωί. Ειδικότερα νωρίς το πρωί της Πέμπτης έφτασε στο χωριό ένα κοντέινερ της εταιρίας, ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες και να εγκατασταθεί σύντομα η κεραία. Κάτοικοι που αντιλήφθηκαν το κοντέινερ έσπευσαν στην είσοδο του χωριού και του απαγόρευσαν να περάσει. Στο σημείο έσπευσε ο Δήμαρχος Αφετών κ. Θόδωρος Κουτσοφλίνης μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Ντόβα, οι οποίοι και τάχθηκαν στο πλευρό των κατοίκων και υπενθύμισαν στους μεταφορείς πως ο Δήμος έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρίας, γεγονός που καθιστά αδύνατες τις εργασίες έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση. Τα πνεύματα ευτυχώς δεν οξύνθηκαν και οι εργαζόμενοι της εταιρίας αποχώρησαν, καθώς ήταν φανερό πως δεν θα τους επιτρεπόταν από τους παραβρισκόμενους η είσοδός τους στο χωριό. Άλλωστε οι κάτοικοι, όπως και η δημοτική αρχή, αντιτίθεται από τη πρώτη στιγμή στην εγκατάσταση της κεραίας στο συγκεκριμένο σημείο. Πρόκειται για το σημείο «Ξωτράχι» στο Δ.Δ. Αφετών, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 250 περίπου μέτρα από τον οικισμό των Αφετών και σε 40 περίπου μέτρα βρίσκονται κατοικίες. «Η κεραία είναι πάρα πολύ υψηλής τάσης και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη η εγκατάστασή της στο συγκεκριμένο σημείο. Άλλωστε όχι μόνο υπάρχουν ήδη μερικές κατοικίες εκεί γύρω, αλλά είναι μια περιοχή υπό ανάπτυξη και αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει, εάν εγκατασταθεί η κεραία», δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αφετών κ. Δημήτρης Ντόβας. Την Δευτέρα λοιπόν 23 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. στο κοινοτικό καφενείο που βρίσκεται στην πλατεία των Αφετών, θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Αφετών του Δήμου Αφετών για το θέμα της κεραίας. Την επόμενη μέρα, Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία έχει κληθεί να παραβρίσκεται και εκπρόσωπος της εταιρίας, ώστε να γίνουν προτάσεις και να βρεθεί μια μέση οδός. Όπως αναφέρει και ο κ. Ντόβας, «πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Η κεραία δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε να μπει εκεί, οπότε θα πρέπει στη διάρκεια του συμβουλίου να καταλήξουμε στην εγκατάστασή της σε κάποιο άλλο ίσως σημείο». Οι κάτοικοι του χωριού και της ευρύτερης περιοχής αντιδρούν και σήμερα έντονα όχι μόνο για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, αλλά και γιατί μια τέτοια εγκατάσταση θα έχει ως αποτέλεσμα την εμπορική και τουριστική υποβάθμιση της περιοχής. Αντιδρούν από το 2007 Να αναφερθεί πως από το 2007 ακόμα στην τοποθεσία είχαν ξεκινήσει εργασίες διαμόρφωσης του οικοπέδου, όπου και θα εγκαθίστατο ο σταθμός της Cosmote και οι κάτοικοι απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας υπογεγραμμένη από 155 άτομα. Μεταξύ άλλων αναφέρουν πως η τοποθεσία είναι ακατάλληλη, γιατί δεν βρίσκεται στην κορυφή του βουνού αλλά στο πρανές, αλλά και οι κεραίες που επρόκειτο να εγκατασταθούν στον πυλώνα του σταθμού της Cosmote αντικρίζουν και στο ίδιο υψόμετρο τις υπάρχουσες δύο οικίες. http://www.taxydromos.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001001001&nodeId=9&articleId=15173 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Βλεπω οτι οι κατοικοι ειναι και ειδικοι, αφου ειπαν οτι η τοποθεσια ειναι ακαταλληλη.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 «Η κεραία είναι πάρα πολύ υψηλής τάσης και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη η εγκατάστασή της στο συγκεκριμένο σημείο. Άλλωστε όχι μόνο υπάρχουν ήδη μερικές κατοικίες εκεί γύρω, αλλά είναι μια περιοχή υπό ανάπτυξη και αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει, εάν εγκατασταθεί η κεραία», δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αφετών κ. Δημήτρης Ντόβας. [/url] Επίσης μας λένε ότι είναι και πάρα πολύ υψηλής τάσης:respect: μήπως είναι στύλος της δεη αντί για κεραία κινητης?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Καλά. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (δεν ξέρω αν αυτή ανοίκει σ' αυτές) όλες αυτές οι διαμαρτηρίες είναι κατευθυνόμενες. (Γιατί στο οικόπεδο του μπαρμπα Μήτσου και όχι στο δικό μου που είναι πιο "καλό"). Το ωραίο είναι ότι μετά διαμαρτήρονται ότι δεν πιάνουν καλά τα κινητά τους. Αυτό το κομικοτραγικό μόνον εδώ συμβαίνει. Βλέπεις δημάρχους μπροστάριδες να ξυλώνουν κεραίες, με το κινητό στην τσέπη του πουκαμήσου. Και όταν χτυπάει και δεν μπορούν να μιλήσουν λένε "τον τέτοιον τους και τον δείνα τους που δεν έχει σήμα!" Αν βρείτε εσεις λογική να μου την πείτε και μένα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Αν βρείτε εσεις λογική να μου την πείτε και μένα. Στην Ελλάδα ζούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Έχω τοποθετηθεί πολλές φορές σε θέματα κεραιών,ζω κοντά σε κεραίες,δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά την τοποθετηση και αδειοδότησή τους,αλλά στην προκειμένη περίπτωση,εφόσον η κεραία μπορεί να μπει ελαφρως ψηλότερα,καλό θα είναι να το κάνει η Κοσμοτέ! Το να μην την αφήσουν καθόλου να την τοποθετήσει είναι απαράδεκτο!Αλλά λίγο ψηλότερα να έμπαινε δε θα πείραζε!Θα έδιναν και περισσότερες μοιρες στα στοιχεία και θα εκανε την ίδια δουλειά! Υ.Γ.:Θα είναι dual mode?Δεν μπορεί,όλο και κάποιος θα ξέρει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Δεν ξέρω για εσάς αλλά έχω αρχίζει να πιστεύω ότι η Cosmote έχει την πιο χάλια ποιότητα ήχου ακόμα και με full σήμα.Τις προάλλες κάλεσα ένα σταθερό και εγώ είχα full σήμα και δεν καταλάβαινα τίποτα ενώ ο συνομιλητής μου με άκουγε κανονικά.Αυτό μου έχει συμβεί και με άλλα δίκτυα και δεν φταίει το κινητό γιατί το έχω δοκιμάσει να κάνω κλήσεις από 6 κινητά και στα 6 είδα το ίδιο αποτέλεσμα.:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 ναι ειναι γεγονος. και εγω το παθαινω οταν μιλαω με cosmote.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 ναι ειναι γεγονος. και εγω το παθαινω οταν μιλαω με cosmote.. Ναι,συμβαίνει και αυτό αλλά μου γίνεται και όταν μιλάω και με άλλα δίκτυα (Vodafone,Wind) και σταθερά (ΟΤΕ).:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Ε,δε φημιζόταν ποτέ και για την άριστη ποιότητα ήχου της η Κοσμοτέ :p Ιδίως τώρα τελευταία,η κατασταση είναι απελπιστική :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Πάντως εγώ έχω φάει μεγάλη φρίκη γιατί στη Λήμνο η Cosmote ήταν η καλύτερη τόσο από άποψης κάλυψης, σε όλο το νησί, όσο και από άποψη ποιότητας φωνής και τώρα που μένω στην Αθήνα είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Όντως ακόμα και με φουλ σήμα η επικοινωνία μου γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Μέσα στο σπίτι δε παλεύεται καθόλου. Και επειδή βλέπω και ένα φίλο που γράφει από Κέρκυρα όπου ήμουν για διακοπές πέρυσι το καλοκαίρι, και εκεί είχα πρόβλημα όχι τόσο με τη ποιότητα φωνής όσο με τη κάλυψη. Μία γραμμή και με το ζόρι. Αλλά στην Αθήνα δεν επιτρέπεται τέτοιο χάος, πραγματικά απαράδεκτη. Τι να τα κάνεις και τα 1000 λεπτά και τη μια ζωή δωρεάν και απεριόριστα όταν δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts