doganos Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 https://foursquare.com/v/gala-cafe/4e384001b61c5cb3c388c7ec τραγικό σήμα... ολο διακοπες Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Απο εκει που επιανα στο σπιτι μου 2-3 γραμμες σημα,τωρα εχω πεσει σταθερα στη μια. Cheers! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Κέντρο Θεσσαλονίκης εδώ και ενάμιση χρόνο μηδενικό σήμα εντός και εκτός σπιτιού ακόμη και στον δρόμο ανύπαρκτο σήμα στην οδό Σοφοκλέους πάνω από κασάνδρου και κάτω από ολυμπιάδος.Βλέπεις όλους τους φοιτητές να βγαίνουν στα μπαλκόνια μήπως και βγάλουν γραμμή.Με wind φουλ 3g στο ίδιο σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ειδικά στο Βόλο μη το ψάχνεις ασύληπτε. Κάθε πέρσυ και καλύτερα τα δίκτυα. H Cosmote στο whats up έχει φοβερά προβλήματα στην πόλη. Τώρα να δεις... οι χαμένες κλήσεις πάνε αβέρτα, και η επικοινωνία είναι σαν να καλείς από τούνελ... Τι να πω.... καταθέσανε τα όπλα πλέον. Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Στη cosmote μονο το 3G αξιζει,το 2G της ειναι για τα πανηγυρια.....κανει μπαμ αυτο αφου κανει διακοπες με το παραμικρο λογω της συχνης εναλλαγης καναλιων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) Στη cosmote μονο το 3G αξιζει,το 2G της ειναι για τα πανηγυρια.....κανει μπαμ αυτο αφου κανει διακοπες με το παραμικρο λογω της συχνης εναλλαγης καναλιων... Εντελώς εκτός πραγματικότητας! Πού τα έχεις δει όλα αυτά; Γιατί χωρίς να αποκλείονται προβληματικά σημεία, τα οποία και συγκεντρώνονται εδώ, σε γενικές γραμμές δουλεύει καλά το 2G. Πολύ καλύτερα από το δίκτυο που υποστηρίζεις έως διαφημίζεις σε άλλο θέμα (μετά συγχωρήσεως)... Όσον αφορά το 3G, τα άλλα δύο δίκτυα απλά τρώνε τη σκόνη του... Το κινητό σου δείχνει και τις εναλλαγές καναλιών; Ποιό μοντέλο είναι να το προμηθευτούμε και εμείς; Γιατί με το δικό μου μπορώ να καταλάβω μόνο τις αποτυχίες κλήσης και τις κλήσεις που πέφτουν... Μην λέμε ό,τι μας κατέβει! Και να αναφέρω και ένα προβληματικό σημείο: Νέα Ερυθραία, Ν.Πλαστήρα, στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας... Γνωρίζει κάποιος περισσότερα; ΥΓ: Με συμβόλαιο κοσμοτέ δεν βλέπω τόσα προβλήματα. Μήπως έχουν σχέση με τα καρτοκινητά; Edited June 2, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Στη cosmote μονο το 3G αξιζει,το 2G της ειναι για τα πανηγυρια.....κανει μπαμ αυτο αφου κανει διακοπες με το παραμικρο λογω της συχνης εναλλαγης καναλιων... Αξίζει το 3G στην Cote; Που; Άντε πες το 2G παλεύεται (πιστεύω έχει χειρότερο από Voda/Wind) αλλά το 3G;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Αξίζει το 3G στην Cote; Που; Άντε πες το 2G παλεύεται (πιστεύω έχει χειρότερο από Voda/Wind) αλλά το 3G;;;; Δεν ξέρω που μένεις αλλά στην περιοχή μου πετάει.. Καμιά σχέση με τις άλλες 2... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Ομολογουμένως και στην περιοχή μου το 3G πάει πάρα πολύ καλά. :) Στις κλήσεις έχουμε πρόβλημα:confused: Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Επειδή μιλάω καθημερινά με περιστέρι στην Αθήνα, όντως εκεί είναι πολύ μέτρια η κάλυψη τουλάχιστον εκεί που κινητε o συνομιλητής. Ομιλία με διακοπές και σε μαγαζιά μέσα άθλιο έως καθόλου σήμα. Αλλά δεν είναι παντού έτσι ευτυχώς δηλαδή :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Για να φανταστείς, 2G δεν έχω καθόλου στο σπίτι. Ούτε γραμμή. Όσο για 3G, γενικά στα Σπάτα δεν είναι και τίποτα τρομερό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Εντελώς εκτός πραγματικότητας! Πού τα έχεις δει όλα αυτά; Γιατί χωρίς να αποκλείονται προβληματικά σημεία, τα οποία και συγκεντρώνονται εδώ, σε γενικές γραμμές δουλεύει καλά το 2G. Πολύ καλύτερα από το δίκτυο που υποστηρίζεις έως διαφημίζεις σε άλλο θέμα (μετά συγχωρήσεως)... Όσον αφορά το 3G, τα άλλα δύο δίκτυα απλά τρώνε τη σκόνη του... Το κινητό σου δείχνει και τις εναλλαγές καναλιών; Ποιό μοντέλο είναι να το προμηθευτούμε και εμείς; Γιατί με το δικό μου μπορώ να καταλάβω μόνο τις αποτυχίες κλήσης και τις κλήσεις που πέφτουν... Μην λέμε ό,τι μας κατέβει! Και να αναφέρω και ένα προβληματικό σημείο: Νέα Ερυθραία, Ν.Πλαστήρα, στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας... Γνωρίζει κάποιος περισσότερα; ΥΓ: Με συμβόλαιο κοσμοτέ δεν βλέπω τόσα προβλήματα. Μήπως έχουν σχέση με τα καρτοκινητά; εχω νετμονιτορ και τα βλεπω,εσυ που δεν εχεις και δε ξερεις μην ανακατευεσαι οποτε ποσταρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Λοιπον πρεπει να παρουν θεση οι υπευθυνοι του forum. Γραφονται πολλες ασυναρτησιες-ψεματα για τα δικτυα και των τριων εταιρειων. Οσοι ξερουν με καταλαβενουν. Εχει ξεφυγει το θεμα τελειως Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Λοιπον πρεπει να παρουν θεση οι υπευθυνοι του forum. Γραφονται πολλες ασυναρτησιες-ψεματα για τα δικτυα και των τριων εταιρειων. Οσοι ξερουν με καταλαβενουν. Εχει ξεφυγει το θεμα τελειως Δηλαδή θεωρείς ότι δε μπορεί να έχει ο καθένας την άποψή του βάσει της εμπειρίας του; Πληροφορία είναι, πως να ελέγχεται; Ηρέμησε κι εσύ λίγο... Κανένα δίκτυο δεν είναι τέλειο. Ενώ η WIND στη Θεσσαλία ρίχνει άκυρο στις άλλες δύο στην Πελοπόννησο σε κάποιες περιοχές συμβαίνει το αντίθετο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 εχω νετμονιτορ και τα βλεπω,εσυ που δεν εχεις και δε ξερεις μην ανακατευεσαι οποτε ποσταρω.... εχω νετμονιτορ και τα βλεπω,εσυ που δεν εχεις και δε ξερεις μην ανακατευεσαι οποτε ποσταρω.... Έχω σοβαρές αμφιβολίες για τα όσα αναφέρεις και πολύς κόσμος το ίδιο... Να σου θυμίσω ότι εδώ δεν είναι Vodafone Fan Club και ότι για τον περισσότερο κόσμο η Cosmote έχει καλύτερο δίκτυο από τη Wind και από τη Vodafone με τις πεσμένες κλήσεις και τις αποτυχίες κλήσης... Χωρίς αυτό να αποκλείει προβληματικά σημεία αλλά και χωρίς να σημαίνει ότι εσύ και η παρέα σου μπορείτε να βγάζετε παντελώς άχρηστο το δίκτυο της κοσμοτέ. Προς επίρρωση όσων αναφέρω προτείνω σε οποιονδήποτε να διαβάσει τις δημοσιεύσεις σου στο θέμα της Vodafone "Αναφορές προβλημάτων στην κάλυψη της Vodafone" ώστε να σχηματίσει εικόνα για την αντικειμενικότητά σου... Χωρίς παρεξήγηση και στα πλαίσια πάντα ενός αντικειμενικού διαλόγου... Ζητώ συγνώμη για το off topic αλλά έχει παραγίνει το κακό με την προκλητική και εκτός πραγματικότητας προπαγάνδα κάποιων υπέρ συγκεκριμένου δικτύου!!!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Έχω σοβαρές αμφιβολίες για τα όσα αναφέρεις και πολύς κόσμος το ίδιο... Να σου θυμίσω ότι εδώ δεν είναι Vodafone Fan Club και ότι για τον περισσότερο κόσμο η Cosmote έχει καλύτερο δίκτυο από τη Wind και από τη Vodafone με τις πεσμένες κλήσεις και τις αποτυχίες κλήσης... Χωρίς αυτό να αποκλείει προβληματικά σημεία αλλά και χωρίς να σημαίνει ότι εσύ και η παρέα σου μπορείτε να βγάζετε παντελώς άχρηστο το δίκτυο της κοσμοτέ. Προς επίρρωση όσων αναφέρω προτείνω σε οποιονδήποτε να διαβάσει τις δημοσιεύσεις σου στο θέμα της Vodafone "Αναφορές προβλημάτων στην κάλυψη της Vodafone" ώστε να σχηματίσει εικόνα για την αντικειμενικότητά σου... Χωρίς παρεξήγηση και στα πλαίσια πάντα ενός αντικειμενικού διαλόγου... Ζητώ συγνώμη για το off topic αλλά έχει παραγίνει το κακό με την προκλητική και εκτός πραγματικότητας προπαγάνδα κάποιων υπέρ συγκεκριμένου δικτύου!!!! αστο παληκαρι μου ιδεα δεν εχεις απο δικτυα...ασε που δεν ειμαι τωρινος απο το 1997 ασχολουμαι με κινητη,αστο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 αστο παληκαρι μου ιδεα δεν εχεις απο δικτυα...ασε που δεν ειμαι τωρινος απο το 1997 ασχολουμαι με κινητη,αστο.... Υπό ποιά ιδιότητα ασχολείσαι; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Υπό ποιά ιδιότητα ασχολείσαι; Πρεπει να εισαι τεχνικος για να καταλαβεις καποια πραγματα???πρεπει να το σπουδασεις το πραμα??? λιγο πολυ καταλαβαινεις που φτανουν και που δε φτανουν τα δικτυα,ειχα και εγω την αποψη πριν μερικα χρονια οτι η cosmote ειναι πολυ μπροστα σε καλυψη,πλεον με τα σημερινα δεδομενα αυτη η καραμελιτσα της cosmote εχει λιωσει,πολυ καλη η wind εξισου καλη η vodafone,η πρωτη στο 2G πεταει,ενω η δευτερη στο 3G απλα δεν εχει αντιπαλο....οσο για την cosmote υστερει σε πολλα σημεια πλεον αλλα η δυναμικη της τοτε δεν εξαρτοταν μονο απο τη συνεχη δραστηριοποιηση της αλλα λογω της απουσιας των αλλων εταιριων,ηρθαν οι αλλες και σιγα σιγα ισορροπησε το πραγμα,αυτα πιστευω,αυτα γνωριζω,αυτα λεω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Πρεπει να εισαι τεχνικος για να καταλαβεις καποια πραγματα???πρεπει να το σπουδασεις το πραμα??? λιγο πολυ καταλαβαινεις που φτανουν και που δε φτανουν τα δικτυα,ειχα και εγω την αποψη πριν μερικα χρονια οτι η cosmote ειναι πολυ μπροστα σε καλυψη,πλεον με τα σημερινα δεδομενα αυτη η καραμελιτσα της cosmote εχει λιωσει,πολυ καλη η wind εξισου καλη η vodafone,η πρωτη στο 2G πεταει,ενω η δευτερη στο 3G απλα δεν εχει αντιπαλο....οσο για την cosmote υστερει σε πολλα σημεια πλεον αλλα η δυναμικη της τοτε δεν εξαρτοταν μονο απο τη συνεχη δραστηριοποιηση της αλλα λογω της απουσιας των αλλων εταιριων,ηρθαν οι αλλες και σιγα σιγα ισορροπησε το πραγμα,αυτα πιστευω,αυτα γνωριζω,αυτα λεω.... Πραγματικά αναρωτιέμαι αν ζούμε στην ίδια χώρα, αν και είναι βέβαιο ότι ζούμε σε διαφορετικές πόλεις, κάτι που ξεχνάς να αναφέρεις.. Η αντικειμενικότητά σου είναι σαφώς αμφισβητούμενη, αν κρίνω και από το άλλο θέμα όπου δεν χάνεις ευκαιρία εσύ και κάποιοι άλλοι να διαφημίζετε τη Vodafone με πειστήρια την... ειδίκευσή σας επί του θέματος, τις γνώσεις σας για την εναλλαγή καναλιών και τις επενδύσεις δικτύου της Vodafone (Vodafone Fan Club όπως έχουμε πει).... Α, ναι, και τα φοβερά εργαλεία τα οποία διαθέτετε και δίνουν εντελώς αντίθετη εικόνα για τα δίκτυα από αυτή που βλέπουμε εμείς οι... άσχετοι... Όσον αφορά το παρόν και την πραγματικότητα την οποία εσύ και μερικοί λίγοι επιμόνως αρνείστε, μετά τα προβλήματα υπερφόρτωσης της Cosmote λόγω προσφορών στους καρτοκινητούς προ 3ετίας, αυτή τη στιγμή η Cosmote έχει σαφώς απείρως λιγότερα προβλήματα σε σχέση με την αγαπημένη σου Vodafone! Έχει μεν προβληματικά σημεία αλλά σε καμμία περίπτωση δεν φτάνει τη Vodafone -βλ. Σύνταγμα και άπειρα άλλα μέρη, τις πεσμένες της κλήσεις και τις αποτυχίες κλήσης!!! Αν υπάρχει κάποια καραμέλα που έλυωσε πρόσφατα είναι αυτή της Vodafone η οποία αντί για το άψογο δίκτυό της και το πόσο γρήγορα βγάζει κλήσεις ο... Αλέξης, διαφημίζει το full σήμα και κάνει εκπτώσεις στο πάγιο 45-55% για να μην φύγεις!!!! Όσον αφορά τη Wind, δεν υπάρχει κάποιος εκτός από σένα και ίσως ένα δύο άτομα ο οποίος να υποστηρίζει ότι έχει συνολικά καλύτερο δίκτυο από την Cosmote.... Τέλος, το πόσο... ειδήμων είσαι, φαίνεται από τις απόψεις σου για τις ταχύτητες δεδομένων, όπου η Cosmote πιάνει 5-10Mbps download και 3Mbps upload ενώ η αγαπημένη σου 1-3Mbps download και 1 upload... Εν κατακλείδι, μπορείς να λατρεύεις τη Vodafone αλλά δεν μπορείς να μας πείσεις εσύ και η παρέα σου ότι είναι το καλύτερο δικτυο και ότι η Cosmote είναι για πέταμα... Υπάρχουν και όρια στη διαφήμιση και εσύ τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού... ΥΓ: Η εικόνα του δικτύου της Vodafone στο Κιλκίς μπορεί και να διαφέρει σημαντικά από αυτή της Αθήνας... Edited June 6, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Πραγματικά αναρωτιέμαι αν ζούμε στην ίδια χώρα, αν και είναι βέβαιο ότι ζούμε σε διαφορετικές πόλεις, κάτι που ξεχνάς να αναφέρεις.. Η αντικειμενικότητά σου είναι σαφώς αμφισβητούμενη, αν κρίνω και από το άλλο θέμα όπου δεν χάνεις ευκαιρία εσύ και κάποιοι άλλοι να διαφημίζετε τη Vodafone με πειστήρια την... ειδίκευσή σας επί του θέματος, τις γνώσεις σας για την εναλλαγή καναλιών και τις επενδύσεις δικτύου της Vodafone (Vodafone Fan Club όπως έχουμε πει).... Α, ναι, και τα φοβερά εργαλεία τα οποία διαθέτετε και δίνουν εντελώς αντίθετη εικόνα για τα δίκτυα από αυτή που βλέπουμε εμείς οι... άσχετοι... Όσον αφορά το παρόν και την πραγματικότητα την οποία εσύ και μερικοί λίγοι επιμόνως αρνείστε, μετά τα προβλήματα υπερφόρτωσης της Cosmote λόγω προσφορών στους καρτοκινητούς προ 3ετίας, αυτή τη στιγμή η Cosmote έχει σαφώς απείρως λιγότερα προβλήματα σε σχέση με την αγαπημένη σου Vodafone! Έχει μεν προβληματικά σημεία αλλά σε καμμία περίπτωση δεν φτάνει τη Vodafone -βλ. Σύνταγμα και άπειρα άλλα μέρη, τις πεσμένες της κλήσεις και τις αποτυχίες κλήσης!!! Αν υπάρχει κάποια καραμέλα που έλυωσε πρόσφατα είναι αυτή της Vodafone η οποία αντί για το άψογο δίκτυό της και το πόσο γρήγορα βγάζει κλήσεις ο... Αλέξης, διαφημίζει το full σήμα και κάνει εκπτώσεις στο πάγιο 45-55% για να μην φύγεις!!!! Όσον αφορά τη Wind, δεν υπάρχει κάποιος εκτός από σένα και ίσως ένα δύο άτομα ο οποίος να υποστηρίζει ότι έχει συνολικά καλύτερο δίκτυο από την Cosmote.... Τέλος, το πόσο... ειδήμων είσαι, φαίνεται από τις απόψεις σου για τις ταχύτητες δεδομένων, όπου η Cosmote πιάνει 5-10Mbps download και 3Mbps upload ενώ η αγαπημένη σου 1-3Mbps download και 1 upload... Εν κατακλείδι, μπορείς να λατρεύεις τη Vodafone αλλά δεν μπορείς να μας πείσεις εσύ και η παρέα σου ότι είναι το καλύτερο δικτυο και ότι η Cosmote είναι για πέταμα... Υπάρχουν και όρια στη διαφήμιση και εσύ τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού... ΥΓ: Η εικόνα του δικτύου της Vodafone στο Κιλκίς μπορεί και να διαφέρει σημαντικά από αυτή της Αθήνας... 7 στους 10 κιλκισιωτες εχουν cosmote και οι 5 απο αυτους whats up(διαπιστωση απο φιλους και γνωστους),ειμαι υποχρεωμενος να εχω κι εγω η σημαινει αυτο οτι ειναι το καλυτερο πακετο επειδη κατεχει τη συντριπτικη πλειοψηφια της πιτας??? σε πληροφορω οτι μονο 1 στους 10 Ελληνες ειναι ψαγμενοι στη κινητη ενω οι περισσοτεροι δεν εχουν δοκιμασει ποτε αλλη εταιρια,Δεν ειμαι ειδημων,τα επιχειρηματα μου στηριζονται σε αυτο που απεικονιζει το μονιτορ,δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου οπως εσυ,ωστοσο μια που εκανες αναφορα για τις ταχυτητες σε mobile internet,εσυ μπαινεις μεσω cosmote η εχεις σταθερο??? εμενα προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο εαν η cosmote ειναι πιο γρηγορη,ειναι πολυ μικρος ο αριθμος που χρησιμοποιει το mobile internet ασε που ειναι καταστροφικο για τη τσεπη μας,οι περισσοτεροι με laptop η smartphone προσπαθουν να μπουν με wi-fi η hotspot σε διαφορα σημεια εφοσον ειναι ελευθερο,οποτε ατοπο το παραδειγμα σου,το παραμυθακι της cosmote για την καλυψη εχει καταριφθει,ολες οι εταιριες πλεον ειναι δυνατες με καποιες διακυμανσεις ανα περιοχη και υπαρχει μια ισορροπια εκτος εαν μιλας για την 5ετια 2000-2005 που εκει η cosmote δεν ειχε αντιπαλο στην καλυψη,απο κει και περα μην τα μπερδευεις,υπαρχουν δυο πραγματακια παρα πολυ σημαντικα,το πρωτο ειναι η καλυψη και το δευτερο ειναι η λειτουργικοτητα,μπορει ενα δικτυο να εχει καλυτερη πιο ευρειας κλιμακας καλυψη αλλα να παρουσιαζει περισσοτερες δυσλειτουργιες,η wind εχει το μισο φασμα κι αυτη τη στιγμη που μιλαμε πεταει στο 2G,εχουν μπει παρα πολλα colocation σε συνεργασια με τη vodafone,εχει αψογη καλυψη και τη καλυτερη ποιοτητα φωνης η wind ενω η vodafone στο 3G εχει καλυψει περισσοτερες περιοχες απο τη cosmote,κανει μπαμ σε πανελλαδικο επιπεδο,ασχετα εαν δεν το παραδεχεσαι εσυ και καθημερινα εχεις προβληματα στο συνταγμα,στο χω ξαναπει ισως να υπαρχουν αντιστοιχα προβληματα με cosmote σε αλλη περιοχη της Αθηνας αλλα ετυχε εσυ να μην εχεις περασει,μην εισαι τοσο σιγουρος για cosmote,αποψη μου αυτη τη στιγμη με βαση το μονιτορ και στις περιοχες που εχω ταξιδεψει ειναι οτι εχει το χειροτερο δικτυο αυτη τη στιγμη,οσο αναφορα τη συσκευη μου,χρησιμοποιω δυο Ε51 που ολοι παραδεχονται εδω μεσα οτι ειναι απο τις πιο αξιοπιστες συσκευες οσο αναφορα τη ληψη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) 7 στους 10 κιλκισιωτες εχουν cosmote και οι 5 απο αυτους whats up(διαπιστωση απο φιλους και γνωστους),ειμαι υποχρεωμενος να εχω κι εγω η σημαινει αυτο οτι ειναι το καλυτερο πακετο επειδη κατεχει τη συντριπτικη πλειοψηφια της πιτας??? σε πληροφορω οτι μονο 1 στους 10 Ελληνες ειναι ψαγμενοι στη κινητη ενω οι περισσοτεροι δεν εχουν δοκιμασει ποτε αλλη εταιρια,Δεν ειμαι ειδημων,τα επιχειρηματα μου στηριζονται σε αυτο που απεικονιζει το μονιτορ,δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου οπως εσυ,ωστοσο μια που εκανες αναφορα για τις ταχυτητες σε mobile internet,εσυ μπαινεις μεσω cosmote η εχεις σταθερο??? εμενα προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο εαν η cosmote ειναι πιο γρηγορη,ειναι πολυ μικρος ο αριθμος που χρησιμοποιει το mobile internet ασε που ειναι καταστροφικο για τη τσεπη μας,οι περισσοτεροι με laptop η smartphone προσπαθουν να μπουν με wi-fi η hotspot σε διαφορα σημεια εφοσον ειναι ελευθερο,οποτε ατοπο το παραδειγμα σου,το παραμυθακι της cosmote για την καλυψη εχει καταριφθει,ολες οι εταιριες πλεον ειναι δυνατες με καποιες διακυμανσεις ανα περιοχη και υπαρχει μια ισορροπια εκτος εαν μιλας για την 5ετια 2000-2005 που εκει η cosmote δεν ειχε αντιπαλο στην καλυψη,απο κει και περα μην τα μπερδευεις,υπαρχουν δυο πραγματακια παρα πολυ σημαντικα,το πρωτο ειναι η καλυψη και το δευτερο ειναι η λειτουργικοτητα,μπορει ενα δικτυο να εχει καλυτερη πιο ευρειας κλιμακας καλυψη αλλα να παρουσιαζει περισσοτερες δυσλειτουργιες,η wind εχει το μισο φασμα κι αυτη τη στιγμη που μιλαμε πεταει στο 2G,εχουν μπει παρα πολλα colocation σε συνεργασια με τη vodafone,εχει αψογη καλυψη και τη καλυτερη ποιοτητα φωνης η wind ενω η vodafone στο 3G εχει καλυψει περισσοτερες περιοχες απο τη cosmote,κανει μπαμ σε πανελλαδικο επιπεδο,ασχετα εαν δεν το παραδεχεσαι εσυ και καθημερινα εχεις προβληματα στο συνταγμα,στο χω ξαναπει ισως να υπαρχουν αντιστοιχα προβληματα με cosmote σε αλλη περιοχη της Αθηνας αλλα ετυχε εσυ να μην εχεις περασει,μην εισαι τοσο σιγουρος για cosmote,αποψη μου αυτη τη στιγμη με βαση το μονιτορ και στις περιοχες που εχω ταξιδεψει ειναι οτι εχει το χειροτερο δικτυο αυτη τη στιγμη,οσο αναφορα τη συσκευη μου,χρησιμοποιω δυο Ε51 που ολοι παραδεχονται εδω μεσα οτι ειναι απο τις πιο αξιοπιστες συσκευες οσο αναφορα τη ληψη..... Ας τα πιάσουμε με τη σειρά: 1) Η πλειοψηφία των καρτοκινητών ξεκίνησε από την Telestet, πήγε στη Vodafone και κατάληξε στην Cosmote. Δεν μπορεί να έγιναν όλα τυχαία, κάτι παραπάνω θα βρήκαν, τα έχουν εξηγήσει άλλοι στα θέματα των καρτοκινητών. Το αυτό και για τα συμβόλαια... Φυσικά δεν επιλέγεις πάντα με βάση τη συνδρομητική βάση -αν και είναι ένα πολύ δυνατό επιχείρημα. Όμως αυτό δεν σε καθιστά αναγκαστικά περισσότερο... ψαγμένο από άλλους... 2) Θέλεις να μοιραστείς μαζί μας περισσότερα για αυτή την εφαρμογή netmonitor, η οποία κατ'εσέ βγάζει τελείως άχρηστο το δίκτυο της Cosmote και τέλειο της Vodafone; Η εμπειρία του κόσμου τόσο εδώ μέσα όσο και εκτός φόρουμ είναι ότι έχουν αυξηθεί εκθετικά τα προβληματικά σημεία της τελευταίας. Χαμένες κλήσεις και αποτυχίες κλήσεων είναι καθημερινό φαινόμενο στην Αθήνα -δεν γνωρίζω για το Κιλκίς- και αυτά τα αντιλαμβανόμαστε όλοι χωρίς το... netmonitor που έχεις. Αλλά ό,τι και να σου δείχνει το netmonitor, όταν δεν βγαίνουν κλήσεις ή πέφτουν συχνότατα σε κεντρικότατα σημεία, νομίζω ότι το... netmonitor σου μας αφήνει όλους παγερά αδιάφορους... Τέλος, ΚΑΝΕΝΑΣ αντικειμενικός άνθρωπος δεν θα σου πει ότι η Wind έχει συνολικά καλύτερο δίκτυο από την κοσμοτέ. 3) Όταν μετρήσεις με το... netmonitor σου τις ταχύτητες δεδομένων της Cosmote οι οποίες είναι μακράν καλύτερες της αγαπημένης σου Vodafone, έλα να μιλήσουμε πάλι... Αλλά ξέχασα, εσύ δεν μπαίνεις από το κινητό γιατί δεν συμφέρει... Μην μιλάς για το σούπερ ντούπερ λοιπόν δίκτυο δεδομένων της Vodafone αν δεν γνωρίζεις τον ανταγωνισμό... Όσα δεν φτάνει η αλεπού... 4) Την λοιπή... ανάλυση δικτύου και σύγκριση δικτύων απλά την αφήνω ασχολίαστη καθώς απλά εκτίθεσαι με όσα λες... Για να κλείσουμε, είναι δικαίωμά σου να λατρεύεις τη Vodafone αλλά αυτό δεν αρκεί για να μας πείσεις ότι δεν έχει προβλήματα και ότι είναι το καλύτερο δίκτυο, και φυσικά δεν σου δίνει το δικαίωμα να βγάζεις σκάρτο ένα δίκτυο το οποίο τουλάχιστον αυτή τη στιγμή που μιλάμε δουλεύει πολύ καλύτερα. Υπάρχουν και όρια στη διαφήμιση καθώς και στο φανατισμό... ΥΓ: Εγώ τουλάχιστο δεν ισχυρίζομαι ότι δεν είχα ποτέ και πουθενά προβλήματα με κανένα δίκτυο... Όταν είχε προβλήματα η Cosmote χρησιμοποιούσα κυρίως Vodafone και όταν ήρθε η σειρά της τελευταίας γύρισα στην Cosmote... Αλλά ποτέ δεν έγινα μέλος Fan Club... ΥΓ2: Τώρα εκτός από το θέμα της Vodafone "αναφορές προβλημάτων στην κάλυψη της Vodafone" το οποίο εσύ και κάποιοι λίγοι έχετε μετατρέψει σε Vodafone Fan Club, αποφασίσατε να διαφημίσετε τη Vodafone γεμίζοντας άχρηστη πληροφορία και άλλα θέματα; Edited June 6, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thespecialist Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 θεσσαλονικη παντως η κοσμοτε (wu) ειναι τραγικη (σε διαφορα σημεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ας τα πιάσουμε με τη σειρά: 1) Η πλειοψηφία των καρτοκινητών ξεκίνησε από την Telestet, πήγε στη Vodafone και κατάληξε στην Cosmote. Δεν μπορεί να έγιναν όλα τυχαία, κάτι παραπάνω θα βρήκαν, τα έχουν εξηγήσει άλλοι στα θέματα των καρτοκινητών. Το αυτό και για τα συμβόλαια... Φυσικά δεν επιλέγεις πάντα με βάση τη συνδρομητική βάση -αν και είναι ένα πολύ δυνατό επιχείρημα. Όμως αυτό δεν σε καθιστά αναγκαστικά περισσότερο... ψαγμένο από άλλους... 2) Θέλεις να μοιραστείς μαζί μας περισσότερα για αυτή την εφαρμογή netmonitor, η οποία κατ'εσέ βγάζει τελείως άχρηστο το δίκτυο της Cosmote και τέλειο της Vodafone; Η εμπειρία του κόσμου τόσο εδώ μέσα όσο και εκτός φόρουμ είναι ότι έχουν αυξηθεί εκθετικά τα προβληματικά σημεία της τελευταίας. Χαμένες κλήσεις και αποτυχίες κλήσεων είναι καθημερινό φαινόμενο στην Αθήνα -δεν γνωρίζω για το Κιλκίς- και αυτά τα αντιλαμβανόμαστε όλοι χωρίς το... netmonitor που έχεις. Αλλά ό,τι και να σου δείχνει το netmonitor, όταν δεν βγαίνουν κλήσεις ή πέφτουν συχνότατα σε κεντρικότατα σημεία, νομίζω ότι το... netmonitor σου μας αφήνει όλους παγερά αδιάφορους... Τέλος, ΚΑΝΕΝΑΣ αντικειμενικός άνθρωπος δεν θα σου πει ότι η Wind έχει συνολικά καλύτερο δίκτυο από την κοσμοτέ. 3) Όταν μετρήσεις με το... netmonitor σου τις ταχύτητες δεδομένων της Cosmote οι οποίες είναι μακράν καλύτερες της αγαπημένης σου Vodafone, έλα να μιλήσουμε πάλι... Αλλά ξέχασα, εσύ δεν μπαίνεις από το κινητό γιατί δεν συμφέρει... Μην μιλάς για το σούπερ ντούπερ λοιπόν δίκτυο δεδομένων της Vodafone αν δεν γνωρίζεις τον ανταγωνισμό... Όσα δεν φτάνει η αλεπού... 4) Την λοιπή... ανάλυση δικτύου και σύγκριση δικτύων απλά την αφήνω ασχολίαστη καθώς απλά εκτίθεσαι με όσα λες... Για να κλείσουμε, είναι δικαίωμά σου να λατρεύεις τη Vodafone αλλά αυτό δεν αρκεί για να μας πείσεις ότι δεν έχει προβλήματα και ότι είναι το καλύτερο δίκτυο, και φυσικά δεν σου δίνει το δικαίωμα να βγάζεις σκάρτο ένα δίκτυο το οποίο τουλάχιστον αυτή τη στιγμή που μιλάμε δουλεύει πολύ καλύτερα. Υπάρχουν και όρια στη διαφήμιση καθώς και στο φανατισμό... ΥΓ: Εγώ τουλάχιστο δεν ισχυρίζομαι ότι δεν είχα ποτέ και πουθενά προβλήματα με κανένα δίκτυο... Όταν είχε προβλήματα η Cosmote χρησιμοποιούσα κυρίως Vodafone και όταν ήρθε η σειρά της τελευταίας γύρισα στην Cosmote... Αλλά ποτέ δεν έγινα μέλος Fan Club... ΥΓ2: Τώρα εκτός από το θέμα της Vodafone "αναφορές προβλημάτων στην κάλυψη της Vodafone" το οποίο εσύ και κάποιοι λίγοι έχετε μετατρέψει σε Vodafone Fan Club, αποφασίσατε να διαφημίσετε τη Vodafone γεμίζοντας άχρηστη πληροφορία και άλλα θέματα; Εξηγησα πιο πανω και νομιζω οτι εγινα κατανοητος,εαν εσενα δε σου αρεσουν οι διαφορετικες αποψεις και εχεις τεραστια κολληματα δε φταιω εγω,τιποτα αλλο γιατι συνεχεια αναλωνεις τα ιδια πραγματα,σου το ξαναειπα δεν εχω διαθεσει να κατσω μαζι σου για να γραψω βιβλιο για την καλυψη,εαν θελεις να γινεις συγγραφεας πανω στην καλυψη δικτυων και αναφορας προβληματων σου ευχομαι περα για περα καθε επιτυχια στο εργο σου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εξηγησα πιο πανω και νομιζω οτι εγινα κατανοητος,εαν εσενα δε σου αρεσουν οι διαφορετικες αποψεις και εχεις τεραστια κολληματα δε φταιω εγω,τιποτα αλλο γιατι συνεχεια αναλωνεις τα ιδια πραγματα,σου το ξαναειπα δεν εχω διαθεσει να κατσω μαζι σου για να γραψω βιβλιο για την καλυψη,εαν θελεις να γινεις συγγραφεας πανω στην καλυψη δικτυων και αναφορας προβληματων σου ευχομαι περα για περα καθε επιτυχια στο εργο σου!!!! Μάλλον σε σένα δεν αρέσει να θίγουν το αγαπημένο σου δίκτυο το οποίο προκλητικά διαφημίζεις στο θέμα "Αναφορές προβλημάτων στην κάλυψη της Vodafone" και προσπαθείς να πείσεις ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι λειτουργεί τέλεια πάντα και παντού με βάση το netmonitor σου και άλλα όχι και τόσο πειστικά επιχειρήματα. Ας αποφασίσουν όσοι μας διαβάζουν ποιός έχει κολλήματα και ποιός όχι... Για σένα η Cosmote είναι παντού και πάντα σκάρτη, η Wind έχει καλύτερο δίκτυο από την Cosmote και με τη Vodafone δεν είχες ποτέ πουθενά κανένα πρόβλημα επί χρόνια... Μάλλον εσύ αναλώνεις τα ίδια και εγώ απλά προσπαθώ να αποκαταστήσω την αντικειμενικότητα καθώς υπάρχει κόσμος που θέλει να ενημερωθεί ως προς την κάλυψη και όχι με βάση ποιό είναι το λατρεμένο δίκτυο του καθενός. Όλα τα δίκτυα μπορεί να έχουν προβληματικά σημεία τα οποία τελευταία πυκνώνουν επικίνδυνα στη Vodafone. Φυσικά υπάρχουν και συην Cosmote αλλά εδώ τα προβλήματα είναι σαφώς λιγότερα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τη λατρεία σου για τη vodafone, να αποδεχτείς ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η πόλη σου και όυι υπάρχουν σοβαρά θέματα στην Αθήνα, όπου δεν στέκει να μαζευτήκαμε όλοι να κάνουμε κακό στην πτωχή πλην τίμια Vodafone, να παραδεχτείς ότι το δίκτυο της Cosmote δεν είναι τόσο άθλιο όσο ισχυρίζεσαι, και ο κόσμος θα γίνει καλύτερος για σένα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chgalacher Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Kαλημέρα! Τι γίνεται σήμερα με το ίντερνετ στο κινητό της κοσμοτέ; Yπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο; Προσπαθώ να συνδεθώ με 4 διαφορετικές συσκευές, διαφορετική σιμ η καθεμιά, αλλά μάταια. Ρυθμίσεις ίντερνετ στις συσκευές έχω τσεκάρει, είναι σωστές, αλλά δεν συνδέεται καμμία... Εκτός κι αν τα φτύσανε και οι 4 συσκευές... αλλά τέτοια σύμπτωση; Επίσης όταν καλώ την εξυπηρέτηση πελατών, το 13838 το οποίο γράφει και η επίσημη ιστοσελίδα της κοσμοτέ, ακούγεται μήνυμα ότι ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται... Κλήσεις πάντως κάνω και δέχομαι κανονικά... Τι στο καλό συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts