KostasDj_2 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ακομα και τωρα παντος δεν γινεται να καλεσουμε με καρτοκινητα Επιβεβαιώνω! Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να καλέσω πρός What's up! Πρός άλλα νούμερα ναι μεν βγαίνει η γραμμή, αλλά η ποιότητα κλήσης είναι τόσο χάλια που απλά δεν καταλαβαίνεις να μιλήσεις...:mad: Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Όπως είπα και στο θέμα των καρτοκινητών, αν αντιμετωπίζετε ακόμα πρόβλημα, κάντε επανεκκίνηση. Αποκαταστάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Όπως είπα και στο θέμα των καρτοκινητών, αν αντιμετωπίζετε ακόμα πρόβλημα, κάντε επανεκκίνηση. Αποκαταστάθηκε. Μπορεις να μας πεις τι προβλημα υπηρχε? 4 μερες ειχα καθε απογευμα προβλημα. κουβαλουσα και vodafone μαζι μου να μπορω να τηλεφωνησω αμα μου τυχει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Δεν ξέρω που οφειλόταν το πρόβλημα, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Τώρα που πλησιάζει η προεκλογική περίοδος μπορεί και να αφήσουν ήσυχες τις κεραίες... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telios_ Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σε περίπτωση που παρατηρήσετε το φαινόμαινο η κάρτα στο κιν σας λέει ότι είστε μείον σε λεφτά,πηγαίντε σε έναν Γερμανό και ζητήστε να επικοινωνήσουν με την κοσμοτέ,θα σας ζητήσει συγνώμη και θα πει ότι ήτανε τεχνικό λάθος... το κιν μου έλεγε μείον 4 ευρώ χωρίς λόγο της κοπέλας μου μείον 2 ενός γνωστού μείον 9!!!! και το παιδί από το Γερμανό μας είπε χύμα ότι το κάνουν συχνά και δεν είναι η πρώτη φορά...Αν τους πάρεις τηλ σου λένε "μας συνχωρείτε λαθος" και στο διορθώνουνε αν δεν πάρεις τηλ απλά σου τρώνε τα λεφτά... Οπότε όποιος έχει αυτό το πρόβλημα κατ ευθείαν τηλ και κράξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Τώρα τελευταία κάνω στο συμβόλαιο κομοτέ κλήσεις ευκολότερα χωρίς να φάω μερικά τριτονικά πρώτα... Τυχαίο ή να χαρώ; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Σε περίπτωση που παρατηρήσετε το φαινόμαινο η κάρτα στο κιν σας λέει ότι είστε μείον σε λεφτά,πηγαίντε σε έναν Γερμανό και ζητήστε να επικοινωνήσουν με την κοσμοτέ,θα σας ζητήσει συγνώμη και θα πει ότι ήτανε τεχνικό λάθος... το κιν μου έλεγε μείον 4 ευρώ χωρίς λόγο της κοπέλας μου μείον 2 ενός γνωστού μείον 9!!!! και το παιδί από το Γερμανό μας είπε χύμα ότι το κάνουν συχνά και δεν είναι η πρώτη φορά...Αν τους πάρεις τηλ σου λένε "μας συνχωρείτε λαθος" και στο διορθώνουνε αν δεν πάρεις τηλ απλά σου τρώνε τα λεφτά... Οπότε όποιος έχει αυτό το πρόβλημα κατ ευθείαν τηλ και κράξιμο Σε ένα καρτοσυμβόλαιο που έχω χωρίς λόγο πήγε μείον €0,43. Από την Τρίτη έχω πάρει στο 1313 για έλεγχο και ακόμη δεν έχει γίνει πίστωση. Πήρα Παρασκευή και μου είπαν ότι δεν έχει γίνει ακόμη λόγω μεγάλου όγκου αιτημάτων. Κάτι πρέπει να έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Έχουν τα τεχνικά τους θέματα...αλλά και πάλι δεν τους πολυνοιάζει να φύγει και κάποιος με φορητότητα για αλλού... Στο ίδιο καρτοσυμβόλαιο είχα την Πέμπτη €45 επιδότηση (από €50 που είχα μια βδομάδα πριν) και την Παρασκευή (μια μέρα μετά) είχα €40!!! Δεν νοιάζονται......... Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilektronic Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Τώρα που πλησιάζει η προεκλογική περίοδος μπορεί και να αφήσουν ήσυχες τις κεραίες... Τώρα είναι που θα πρέπει οι κεραίες να φύγουν και να μπουν σε καμία σπηλιά να γλυτώσουν. Η συνταγή είναι απλή: ασφαλτόστρωση δρόμων με κονδύλια που φυλούσαμε 4 χρόνια αποξήλωση κεραιών με πανηγυρικό τρόπο μπροστά σε κάμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Τώρα είναι που θα πρέπει οι κεραίες να φύγουν και να μπουν σε καμία σπηλιά να γλυτώσουν. Η συνταγή είναι απλή: ασφαλτόστρωση δρόμων με κονδύλια που φυλούσαμε 4 χρόνια αποξήλωση κεραιών με πανηγυρικό τρόπο μπροστά σε κάμερες το προβλημα σε σχεση με το παρελθον μπορει να ειναι αρκετα μικροτερο οσον αφορα τις κεραιες αφου λογω της συνενωσης Δημων και Κοινοτητων φαση 2 (Βλεπε Καλλικρατη), ο κοσμος ως μαζα ψηφοφορων ειναι πιο πολυς, και οι αιρετες θεσεις για δημαρχους αρκετα λιγοτερες, ετσι αυξανει η πιθανοτητα να εκλεγουν (επιτελους) Δημαρχοι πιο αντικειμενικοι με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβληματα των δημοτων που πρεσβευουν. Μαυρες εξαιρεσεις οπως του στυλ ...κακλαμανιδες ευχομαι να εκλειψουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Σε ένα καρτοσυμβόλαιο που έχω χωρίς λόγο πήγε μείον €0,43. Από την Τρίτη έχω πάρει στο 1313 για έλεγχο και ακόμη δεν έχει γίνει πίστωση. Πήρα Παρασκευή και μου είπαν ότι δεν έχει γίνει ακόμη λόγω μεγάλου όγκου αιτημάτων. Κάτι πρέπει να έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Έχουν τα τεχνικά τους θέματα...αλλά και πάλι δεν τους πολυνοιάζει να φύγει και κάποιος με φορητότητα για αλλού... Στο ίδιο καρτοσυμβόλαιο είχα την Πέμπτη €45 επιδότηση (από €50 που είχα μια βδομάδα πριν) και την Παρασκευή (μια μέρα μετά) είχα €40!!! Δεν νοιάζονται......... Είπαμε, έχουν καβαλήσει μεγάλο καλάμι αλλά φταίει ο κόσμος που έχει πάρει από ένα συμβολαιο κοσμοτέ γιατί έχει σήμα... καμπάνα :X και από ένα what's up για να μιλάει με τη θεία στο χωριό... Μετά τί περιμένεις να κάνει η εταιρεία; Αφού έχει σίγουρα πρόβατα σιγά μην τρέξει να ασχοληθεί... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Πολλά προβλήματα πάντως αυτή η cosmote. Την περασμένη εβδομάδα για τρείς ημέρες το σήμα εδώ πάνω στον Έβρο ήταν εντελώς χάλια..... Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Γινεται ονομασια cell να ειναι E20 κτλ; Με γραμμα; Στην κοσμοτε αυτο ειδα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 (edited) Γινεται ονομασια cell να ειναι E20 κτλ; Με γραμμα; Στην κοσμοτε αυτο ειδα. Ναι,σαφώς. Η Cosmote χρησιμοποιεί E-GSM 900 και όχι GSM 900. Είναι άλλες συχνότητες που δεν είχαν οριστεί για το GSM 900 όταν αρχικά δημιουργήθηκε ;) Η μάχη του φάσματος :p Άντε,με την ψηφιακή τηλεόραση να απελευθερωθεί σημαντικό κομμάτι του UHF μπας και πάμε εκεί για LTE...ή έχουν ορίσει τις συχνότητες για LTE; LTE 3G: 850 (US) 824 - 849 869 - 894 850 (Japan) 830 - 840 875 - 885 Τα κανάλια 81,82,83 της αναλογικής τηλεόρασης 872-890 μοιάζουν φιλέτο για LTE... Edited October 10, 2010 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilektronic Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Ναι,σαφώς. Η Cosmote χρησιμοποιεί E-GSM 900 και όχι GSM 900. Είναι άλλες συχνότητες που δεν είχαν οριστεί για το GSM 900 όταν αρχικά δημιουργήθηκε ;) Η μάχη του φάσματος :p Άντε,με την ψηφιακή τηλεόραση να απελευθερωθεί σημαντικό κομμάτι του UHF μπας και πάμε εκεί για LTE...ή έχουν ορίσει τις συχνότητες για LTE; To LTE μάλλον Είναι 1) 2600MHz για hotspots λόγω καθαρότητας της μπάντας 2) 1800/2100MHz εξαιρετικά πιθανό ακόμη και για την αρχή 3) 800/900MHz για κάλυψη wide area εκεί θα γίνει σφαγή (digital dividend). Άλλα Πρώτα πρέπει να καθαρίσει αυτή η μπάντα απο αναλογική τηλεόραση και εκπομπές στρατού, δηλαδή ζήσε Μάη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias13 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Σε περίπτωση που παρατηρήσετε το φαινόμαινο η κάρτα στο κιν σας λέει ότι είστε μείον σε λεφτά,πηγαίντε σε έναν Γερμανό και ζητήστε να επικοινωνήσουν με την κοσμοτέ,θα σας ζητήσει συγνώμη και θα πει ότι ήτανε τεχνικό λάθος... το κιν μου έλεγε μείον 4 ευρώ χωρίς λόγο της κοπέλας μου μείον 2 ενός γνωστού μείον 9!!!! και το παιδί από το Γερμανό μας είπε χύμα ότι το κάνουν συχνά και δεν είναι η πρώτη φορά...Αν τους πάρεις τηλ σου λένε "μας συνχωρείτε λαθος" και στο διορθώνουνε αν δεν πάρεις τηλ απλά σου τρώνε τα λεφτά... Οπότε όποιος έχει αυτό το πρόβλημα κατ ευθείαν τηλ και κράξιμο Καλυτερα να παιρνεις απουθειας στην cosmote στο 1313 και πατα το 9.Ειμαι υπαλληλος σε καταστημα γερμανος και σε διαβεβαιω οτι ειναι το ιδιο κεντρο που καλω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffyiannis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 καλησπερα και απο εμενα.ολα καλα ολα ανθηρα με την cosmote:p αλλα εδω που ειμαι στον νεο κοσμο ουτε στο μπαλκονι δεν εχει σημα το κινητο.μια γραμμη μετα βιας.παρ'ολες τις οχλησεις που εγιναν απο πολλους στην εταιρεια δεν ειδαμε καμια βελτιωση.τι αλλο πρεπει να κανουμε εκτος απο το να αλλαξουμε εταιρεια?(πραγμα που εγω δεν μπορω να κανω δυστυχως γιατι το τηλεφωνο ειναι υπηρεσιακο:X) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 καλησπερα και απο εμενα.ολα καλα ολα ανθηρα με την cosmote:p αλλα εδω που ειμαι στον νεο κοσμο ουτε στο μπαλκονι δεν εχει σημα το κινητο.μια γραμμη μετα βιας.παρ'ολες τις οχλησεις που εγιναν απο πολλους στην εταιρεια δεν ειδαμε καμια βελτιωση.τι αλλο πρεπει να κανουμε εκτος απο το να αλλαξουμε εταιρεια?(πραγμα που εγω δεν μπορω να κανω δυστυχως γιατι το τηλεφωνο ειναι υπηρεσιακο:X) μόνο εάν η κοσμοτε είχε την δυνατότητα τις βοντα τότε μόνο θα έλυνες το πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή σου. Δηλαδή μια adsl σύνδεση και ένα ειδικό μόντεμ που το συνδέεισ και μπορούνε να έχουνε σήμα 3g μέσα στο σπίτι μόνο όσα κινητά δηλωθούν ότι θα παίρνουν σήμα από εκεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 μόνο εάν η κοσμοτε είχε την δυνατότητα τις βοντα τότε μόνο θα έλυνες το πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή σου. Δηλαδή μια adsl σύνδεση και ένα ειδικό μόντεμ που το συνδέεισ και μπορούνε να έχουνε σήμα 3g μέσα στο σπίτι μόνο όσα κινητά δηλωθούν ότι θα παίρνουν σήμα από εκεί . Μπορείς να αγοράσεις αν θες κάποιο GSM repeater, το οποίο θα σου ενισχύει το σήμα που παίρνεις μέσα στο σπίτι... Αν θέλεις, πουλάω εγώ ένα το οποίο είναι αχρησιμοποίητο! Για περισσότερες πληροφορίες, PM me! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Kosta εσύ τι έκανες τελικά άλλαξες εταιρία???? δείχνει να έχει σήμα στην Κυψέλη τώρα, αλλά όσες φορές από την wind μου πήρα φίλους τηλ σε cosmote (ειδικά σε whats up) η κατάσταση ήταν για κλάματα! διακοπές κλήσεων, ομιλία χάλια με διακοπές και χάλια ποιότητα μετα δυσκολίας μιλάς σαν άνθρωπος! τι να πω! έβαλα εγώ wind και έχουν πρόβλημα οι άλλοι! :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Άλλαξα για 2 εβδομάδες σε vodafone που πραγματικά πέταγε, αλλά επειδή όλοι οι φίλοι μου έχουν what's up, όπως καταλαβαίνεις σταμάτησαν να με παίρνουν κι έτσι με βαριά καρδιά ξαναγύρισα σε what's up... Σήμα έχει, όχι όπως παλιά βέβαια, αλλά η χωρητικότητα είναι απλά για κλάμματα! Ειδικά το απόγευμα, είσαι εξαιρετικά τυχερός αν βγάλεις κλήση! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Από αύριο κατεβάζουν και άλλες κεραίες, Ποιας εταιρίας άραγε? http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_3935.html Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Από αύριο κατεβάζουν και άλλες κεραίες, Ποιας εταιρίας άραγε? http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_3935.html Για την........υγεία μας θα απομακρυνθούν οι κεραίες και θα μας ψηνει το κεφαλι το κινητο .. :wacko: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο της Cosmote στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Το τηλέφωνο έχει κολλήσει στην αναζήτηση δικτύου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 δοκίμασες να κλειδώσεις το κινητό σε δίκτυο 3G? Γιατί απ'ότι θυμάμαι η κυπαρισσία έχει αρκετά καλή κάλυψη 3G! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts