Vlasismiriagos Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 S8+, επιλεκτική εστίαση, snapseed 20170820_175453-01 by marios86, on FlickrΜάριε μαγική. Μπραααααβο. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 S8+, επιλεκτική εστίαση, snapseed 20170820_175453-01 by marios86, on FlickrΘεσπέσια λήψη!!! Μάριε εδώ το τερμάτισες.... μπορεις να εξηγήσεις πως κάνεις τόσο καθαρο focus κ παράλληλα τέτοιο θόλωμα?Με ταπ στο σημείο ακριβώς δεν τα κατάφερα.Οσες φορες κ αν δοκίμασα π.χ το θολωμα καπου δεν θα ειναι σωστό.... κάνεις κάποια επεξεργασία? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Φιλε μου θα μου επιτρέψεις να την ξανανεβάσω με preview γιατι είναι κρίμα να μην την δουνε. 2017-11-17_04-20-37 by makis panagiotidis, on Flickr Εντυπωσιακη πραγματικα...out of this world! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μας έχετε μαγέψει παιδιά... Τι να πω... Don't mess with max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Θεσπέσια λήψη!!! Μάριε εδώ το τερμάτισες.... μπορεις να εξηγήσεις πως κάνεις τόσο καθαρο focus κ παράλληλα τέτοιο θόλωμα?Με ταπ στο σημείο ακριβώς δεν τα κατάφερα.Οσες φορες κ αν δοκίμασα π.χ το θολωμα καπου δεν θα ειναι σωστό.... κάνεις κάποια επεξεργασία? ευχαριστω για τα σχολια θελει προσοχη στην εστιαση λιγο μπροστα λιγο πισω να πιασει καθαρα το θεμα επισης θελει και προσοχη το background να δενει με το θεμα, αμα κανεις δοκιμες θα το βρεις σε αυτην εδωσα 2 3 βασικα με το snapseed τιποτα παραπανω δεν ηθελε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Xiaomi Mi A1 - Snapseed Fell by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Βλέπεις φωτογραφίες και δεν χορταινεις να τα βλέπεις. Πολύ καλές φωτογραφίες από όλους σας!! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Nubia z9 30 secs IMG_20150623_232553 by foxy4270, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Βλέπεις φωτογραφίες και δεν χορταινεις να τα βλέπεις. Πολύ καλές φωτογραφίες από όλους σας!! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟντως έχουν ανέβει γενικά πολύ καλές φωτογραφίες. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tην ποσταρα και στο άλλο νήμα την ποστάρω και εδώ,ελπίζω να μην κουράζω. Lg g6 wide lens manual χωρίς φίλτρα ή επεξεργασία. Lg g6 wide lens manual by Giwrgos Gkretsikos, on FlickrΦοβερή δουλειά σε ολα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Θεσπέσια λήψη!!! Μάριε εδώ το τερμάτισες.... μπορεις να εξηγήσεις πως κάνεις τόσο καθαρο focus κ παράλληλα τέτοιο θόλωμα?Με ταπ στο σημείο ακριβώς δεν τα κατάφερα.Οσες φορες κ αν δοκίμασα π.χ το θολωμα καπου δεν θα ειναι σωστό.... κάνεις κάποια επεξεργασία?Η δική μου γνώμη είναι πως πρέπει να πειραματιστείς αρκετά με την απόσταση του κινητού από το πρωτεύον θέμα. Εκεί είναι το μυστικό. Συνήθως θέλει ένα κλικ πιο μακριά από ότι πιστεύεις. Αυτό έχω καταλάβει και το θεωρώ κλειδί στην επιλεκτική εστίαση. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Να και ένα RAW από εμένα ! Nexus 5X επεξεργασμένο μέσω Snapseed, χειροκίνητο . Κουκουνάρι by Zurabi Meladze, on Flickr Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολυ καλο bokeh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Running_Rabbit Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Λοιπόν... έχετε καταφέρει να κάνετε αυτό το θέμα το χειρότερο του φόρουμ. Σφάζεστε και χαλάτε μονίμως το θέμα με άσχετα σχόλια, μπηχτές και κάνετε καθημερινά τόνους αναφορές για το οτιδήποτε (κυριολεκτικά). Πάνω από τις μισές αναφορές όλου του φόρουμ, γίνονται από αυτό το θέμα. Σας φαίνεται φυσιολογικό; είναι υγιές; Ρητορικό ερώτημα. Και πριν αποφανθείτε ότι η...άλλη πλευρά φταίει, σας λέω ότι φταίτε όλες οι πλευρές, τέλος. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κλειδώσουμε το θέμα για να ησυχάσουμε όλοι. Αν θέλετε να γίνει αυτό συνεχίστε να κάνετε ότι κάνετε καθημερινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Η δική μου γνώμη είναι πως πρέπει να πειραματιστείς αρκετά με την απόσταση του κινητού από το πρωτεύον θέμα. Εκεί είναι το μυστικό. Συνήθως θέλει ένα κλικ πιο μακριά από ότι πιστεύεις. Αυτό έχω καταλάβει και το θεωρώ κλειδί στην επιλεκτική εστίαση. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι τώρα που το λες ισχύει αυτό!! s7 edge. auto, snapseed 20170307_172721-01 by marios86, on Flickr Edited November 17, 2017 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μάριε κ Βλάση σας ευχαριστώ για τα λόγια σας κρατάω πολυ κ αυτο με το χρώμα background παίζει πολύ ρόλο αποτι καταλαβα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 P10+/LR Ηθελα να την ανεβασω πιο πριν αλλα ειχα ανεβασει 2 φορες το panning...Χαζεψαμε Theater Behind The Lines by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Αλέξανδρε καλλιτεχνική φλέβα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 S8 plus auto, hdr auto + Snapseed με συγχωρείτε για φώτο πριν 2 μήνες παρ'ολα αυτά δεν την έχω ξαναβάλει....... δεν είναι οτι καλύτερο για το κοινό 2017-11-17_06-52-05 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Αλέξανδρε καλλιτεχνική φλέβα έχεις Σ ευχαριστώ Βαγγέλη! Εκτιμώ την αποψη σου! Προσπαθω να δουλεψω οσο περισσοτερο μπορω ωστε να "βλεπω" οσο καλυτερα μπορω το καδρο μου. Νικο κανεις δεν ειπε κατι για παλιοτερες φωτογραφιες αν δεν κανω λαθος, εκτος απο σενα για τον Κωστα. Αν εχω καταλαβει καλα, απο ολους τους υπολοιπους εδω μεσα, ολοι ειμαστε και ειμασταν οκ με το να ανεβαινουν φωτογραφιες πιο παλιες, αρκει να ειναι πρωτη φορα που ανεβαινουν και να αφορουν το θεμα ως καλλιτεχνικες. Πχ και ο απταλικο εχει ανεβασει κατα καιρους φωτογραφιες απο το S7 του που προφανως ειναι παλιοτερες, αλλα ολοι μειναμε στο θεμα της φωτογραφιας του και μονο. Edited November 17, 2017 by Abdalis_3k60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 P10+/LR Ηθελα να την ανεβασω πιο πριν αλλα ειχα ανεβασει 2 φορες το panning...Χαζεψαμε Theater Behind The Lines by alex-mand, on Flickr Ομορφη αρκετα...βασικα το panning θελει continous auto focus για να κεντραρει συνεχως το αντικειμενο που βρισκεται σε κινηση. Δυσκολη δουλεια...εγω το χω πετυχει μονο με την RX-100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Ομορφη αρκετα...βασικα το panning θελει continous auto focus για να κεντραρει συνεχως το αντικειμενο που βρισκεται σε κινηση. Δυσκολη δουλεια...εγω το χω πετυχει μονο με την RX-100 Κωστα με το panning που ανεφερα ειναι αυτη, και απλα ειχα μπερδευτει και την ανεβασα 2 φορες. [mg]https://farm5.staticflickr.com/4535/38439538312_b8a1ca92d2_z.jpg[/img]Speed Up by alex-mand, on Flickr Τη συγκεκριμενη τωρα, την ηθελα επιτηδες μονο με car light trails και μια υποψια αυτοκινητου σε μορφη κινησης να φαινεται, που για την ακριβεια δεν ειναι με το mode της Huawei, αλλα στο manual, και συνεχομενες ληψεις ωσπου να πετυχω το αυτοκινητο που θα εγραφε τα φωτα που ηθελα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Κωστα με το panning που ανεφερα ειναι αυτη, και απλα ειχα μπερδευτει και την ανεβασα 2 φορες. [mg]https://farm5.staticflickr.com/4535/38439538312_b8a1ca92d2_z.jpg[/img]Speed Up by alex-mand, on Flickr Τη συγκεκριμενη τωρα, την ηθελα επιτηδες μονο με car light trails και μια υποψια αυτοκινητου σε μορφη κινησης να φαινεται, που για την ακριβεια δεν ειναι με το mode της Huawei, αλλα στο manual, και συνεχομενες ληψεις ωσπου να πετυχω το αυτοκινητο που θα εγραφε τα φωτα που ηθελα! Ναι καταλαβα...σε κεινη αναφερομουν κι εγω. Απλα επειδη εγραψες για panning ειπα να σχολιασω εδω περα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Ναι καταλαβα...σε κεινη αναφερομουν κι εγω. Απλα επειδη εγραψες για panning ειπα να σχολιασω εδω περα. Α οκ! Προσωπικα μου φανηκε αρκετα sharp παντως το αυτοκινητο. Παντα μιλαμε για manual, με AF-C. Θεωρεις οτι θα μπορουσε να βγει και πιο λεπτομερες; Ρωταω μιας και οπως γραφω κι εκει είναι η πρωτη προσπαθεια για panning, οποτε καλοδεχουμενες οι κριτικες, για να βλεπουμε και τι ειναι σωστο/αποδεκτο και τι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 S8 Plus επιλεκτική εστιαση Άλλη μια προσπάθεια με επιλεκτική.Το ταπ δούλεψε σωστά κ θόλωσε οπως πρέπει απλά το backround ειναι λίγο μουντό άσπρο 2017-11-17_09-30-48 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Α οκ! Προσωπικα μου φανηκε αρκετα sharp παντως το αυτοκινητο. Παντα μιλαμε για manual, με AF-C. Θεωρεις οτι θα μπορουσε να βγει και πιο λεπτομερες; Ρωταω μιας και οπως γραφω κι εκει είναι η πρωτη προσπαθεια για panning, οποτε καλοδεχουμενες οι κριτικες, για να βλεπουμε και τι ειναι σωστο/αποδεκτο και τι οχι. ναι ηταν καλη...απλα δεν ξεχωριζει πολυ το background απο το αυτοκινητο. Δοκιμασε το την ημερα...θα φανει πιο εντονα το panning. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 S8 Plus επιλεκτική εστιαση Άλλη μια προσπάθεια με επιλεκτική.Το ταπ δούλεψε σωστά κ θόλωσε οπως πρέπει απλά το backround ειναι λίγο μουντό άσπρο 2017-11-17_09-30-48 by Nikolaos Sotiriadis, on FlickrΩραία προσπάθεια Νίκο. Θέλει λίγο δουλειά ακόμα αλλα θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts