dgeorge4 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 iPhone 11 by -NetRaider||-Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Παραλία Θεσσαλονίκης 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 1 hour ago, giorgosgiorgos93 said: Παραλία Θεσσαλονίκης Χαχαχαχαχαχα.... Το είχα ξεχάσει το φεγγάρι..... Η φωτό, φοβερή! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 1 hour ago, thabull said: Χαχαχαχαχαχα.... Το είχα ξεχάσει το φεγγάρι..... Η φωτό, φοβερή! Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 monochrome φακός (του γερόλυκου p20 pro) Portal to another time... by zananiro, on FlickrOld kitchen by zananiro, on FlickrOld kitchen by zananiro, on FlickrΚαι μια έγχρωμη Old kitchen by zananiro, on Flickr 11 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Εξαιρετικό αποτέλεσμα και πολύ όμορφο, νοσταλγικό θέμα για φωτογράφιση. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Νύχτα ερωμένη μου στερνή... 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 Λίμνη Καστοριάς 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 Δουλεμένη η raw με το Polar photo editor (στο κινητό). Δεν κατάφερα να διώξω το θόρυβο... (ακόμη μαθαίνω...) 11 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 (edited) Για να διώξεις τόσο θόρυβο πρεπει να τερματίσεις το noise reduction , μετα θα εχεις μια μάπα φωτογραφία. Σε τοσο δυσκολες συνθήκες βάρα jpeg , ασε το κινητό να κανει τα κουμάντα του . Raw κ έναστρος ουρανός απο αυτούς τους φακούς "επαφής" και μικρότεροι βασικά! Που εχουν τα κινητά δεν παίρνεις σοβαρό. Οι κατασκευαστές ομως έχουν προβλέψει οτι θα βγαλουμε κ τέτοιες κ εχουν φτιαξει αλγοριθμους που θα σου δωσουν κάτι. Ακομα κ φεγγάρι θα δεις κ ας μην υπάρχει !!!! Τους κρατήρες στο φεγγάρι δεν θέλετε κύριε με το κινητό; Ε πάρτε τους . Κ μπαμ φωτογραφιαρα . Οσο κ να το παιδεψουμε η κάμερα ειναι κάμερα κ οι φακόι "κάτι ντουκια πολλών ευρώ" δεν ειναι για διακόσμηση . Αλλα ειπαμε software , η Samsung Huawei google κ.α σου δινει φεγγάρι κ την γραμμη του γαλαξία αν θελήσουν, οχι σε raw ομως . Παντως την δουλειά της την εκανε η φωτογραφία σου. Εγω τον βλεπω τον γαλαξία. Οποτε κομπλε , πέτυχες. Edited September 7, 2022 by georgerapp 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 2 minutes ago, georgerapp said: Για να διώξεις τόσο θόρυβο πρεπει να τερματίσεις το noise reduction , μετα θα εχεις μια μάπα φωτογραφία. Σε τοσο δυσκολες συνθήκες βάρα jpeg , ασε το κινητό να κανει τα κουμάντα του . Raw κ έναστρος ουρανός απο αυτούς τους φακούς "επαφής" και μικρότεροι βασικά! Που εχουν τα κινητά δεν παίρνεις σοβαρό. Οι κατασκευαστές ομως έχουν προβλέψει οτι θα βγαλουμε κ τέτοιες κ εχουν φτιαξει αλγοριθμους που θα σου δωσουν κάτι. Ακομα κ φεγγάρι θα δεις κ ας μην υπάρχει !!!! Τους κρατήρες στο φεγγάρι δεν θέλετε κύριε με το κινητό; Ε πάρτε τους . Κ μπαμ φωτογραφιαρα . Οσο κ να το παιδεψουμε η κάμερα ειναι κάμερα κ οι φακόι "κάτι ντουκια πολλών ευρώ" δεν ειναι για διακόσμηση . Αλλα ειπαμε software , η Samsung Huawei google κ.α σου δινει φεγγάρι κ την γραμμη του γαλαξία αν θελήσουν, οχι σε raw ομως . Βασικά συμφωνώ, αλλά μόνο με raw έχω μπορέσει να έχω σχετικά καλά αποτελέσματα. Απλά εδώ δοκίμασα την εφαρμογή polarr και τι μπορεί να κάνει. Έχω μερικές φωτό από το καλοκαίρι που πέτυχα καλό ουρανό (χωρίς light pollution). Και το snapseed δε μου έδωσε καλά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι μόνο με το Lightroom θα δω κάτι, αλλά δε βρήκα το χρόνο ακόμη.... Προφανώς και θα ποστάρω και τις φωτό με Lightroom.... 3 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 Φτιάξε κ με αυτό. Είναι πολύ καλό. Εγω όσες φορές προσπάθησα να βγάλω ουρανό απέτυχα , πάντα εχω στο μυαλό μου αυτα που εχω δει στο ίντερνετ, ακομα κ μια κάμερα που εχω κ το πατάει στον λαιμο το κινητό πάλι μετα απο λίγες μέρες τις διέγραψα . Αφού μπλέκεις με raw λαου λαου παρε ενα αγαπημένο ατομο κ βγάλε το φωτογραφία, ενα προτρετο πχ , φτιαξε την λογικά κ σωστά με το lightroom κ σύγκρινε την με την jpeg. Ολη την αίσθηση σαν εικονα αλλα κανε κ ζουμ , μάτια βλεφαρίδες χείλη .....εκει θα δεις τι ειναι το raw . Στον άνθρωπο θα δείξει. Επίσης με εύκολο φώς τραβηξε τον ανθρωπο με τον δυνατό main φακο σου κ τραβηξε κ με τον πρώτο ζουμ , τον 76mm . Κ πες μου ποσο πιο όμορφος θα βγεί, πιο κάτω ποιότητα αλλα πιο όμορφος. Οι main φακοι μας οι wide δεν κολακεύουν τον άνθρωπο . Ουτε κοντινή αλλα πολυ περισσότερο ολόσωμη. Εγω με το xperia 1iii οι φωτογραφίες που έχουν μεσα τους ανθρωπους μου αυτη την στιγμη στο άλμπουμ μου ειναι 90% με το πρώτο ζουμ , 8% με το επομενο 4Χ , και ενα 2% με το κύριο κ δυνατό φακο μου . Την ποιότητα στο ζουμ την εχω νο2 στις προτεραιότητες μου . Κ οτι ανεβασα εδω πιο πίσω, πρόσφατα ειναι ολες ζουμ , καμία με τον κανονικο φακο . Παραμορφώνει, φυσικο αφου ειναι wide. Δεν τον συμπαθώ σαν οπτική. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 10 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 (edited) Με ένα φακουδακι,και λίγο πείραγμα.στα γρήγορα δεν έχω σταθερό χέρι και φαινεται. Edited September 9, 2022 by spy14 6 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 10 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_4270 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 huawei p40 pro 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_4270 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk 13 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 Απο την γιορτή της αρματας των Σπετσών που έγινε το Σάββατο. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, ioannis_m said: Sent from my iPhone using Tapatalk που είναι αυτό το εκπληκτικό μέρος? edit: Μακρινίτσα? Edited September 11, 2022 by guy_fawkes 3 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 που είναι αυτό το εκπληκτικό μέρος? edit: Μακρινίτσα?Το βρήκες ρε θηρίο!Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) Αρετσού Θεσσαλονίκης Edited September 13, 2022 by giorgosgiorgos93 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts