georgerapp Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 z5c snapseed https://imgur.com/teeyzq4 https://imgur.com/RpTZCIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Σ ευχαριστω Βασιλη! Το Α/Μ αρχιζει και γινεται μονιμο αλατι παντως...Το μυαλο ολο εκει πηγαινει, με λιγες μονο περιπτωσεις να ζηταω το εγχρωμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Αλέξανδρε, Βασίληδες, fabioso, Γιώργο μπράβο σε όλους. ξεχωρίζω την τελευταία του αλέξανδρου, τα φύλλα του Los, το μάτι του fabioso και την τελευταία του georgerapp με το εργοστάσιο. ;) Aptaliko έχεις καιρό να ανεβάσεις και εσύ! Μερικές από τις τελευταίες μέρες με το Xiaomi RN4 - HDR+/Snapseed: Sleep tight by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Waterproof by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Oxygen by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλημέρα και καλό μήνα! L640 fenced seascape..b/w WP_20180227_08_41_54_Pro (4) by fabiosos(mobile pics), on Flickr b/w..WP_20180206_17_14_12_Pro (2) by fabiosos(mobile pics), on Flickr Επεξεργασία με το Lumia creative studio Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλό μήνα! Στην πρώτη θα έκανα λίγο πιο σκούρα τα blacks, ή έστω ανεβασμένο contrast και ας έκαιγε λίγα λευκά. Η δεύτερη είναι πολύ ωραίο στιγμιότυπο. Σε οδηγούν τα βράχια στο σημείο που υπάρχει ο φάρος, και για bonus βλέπεις τους ψαράδες και μένει εκεί το μάτι. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) Φίλε φαμπιοσο είναι εξαιρετικές! Θα κάνω μόνο 2 παρατηρήσεις... Στην πρώτη θα πρότεινα να κατέβαζες τα highlights και αν έβαζες λίγο κλαριτι στα σύννεφα. Θα έδιναν πολύ συναίσθημα αυτές οι αλλαγές. Στη δεύτερη θα έριχνα και πάλι τα highlights και θα ανέβαζα τις σκιές. Γενικά το μάτι πάει στα φωτεινά σημεία, οπότε θεωρώ ότι ο πολύ φωτεινός ως και καμμένος ουρανός αποπροσανατολιζει από τις φοβερές γραμμές που έβαλες στο κάδρο σου! Βαγγέλη ευχαριστώ και πολύ ωραία ειδικά η 2η. Ωραία τα λουλούδια, μου αρέσει και η εστίαση που έκανες. P10 plus /LR Schloss Reflektion by alex-mand, on Flickr Edited March 1, 2018 by Abdalis_3k60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Ευχαριστώ Αλέξανδρε. Το OCD μου βαράει κόκκινα βέβαια. Θα το ήθελα στο κέντρο το κτίριο :P κατά τ' άλλα άλλη μια άψογη φωτογραφία. Xiaomi RN4 HDR+/VSCO: Complexity by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 L640 fenced seascape..b/w WP_20180227_08_41_54_Pro (4) by fabiosos(mobile pics), on Flickr Μου άρεσε, με έκανες να ακολουθήσω τη νοητή διαδρομή με τα κάγκελα από τη μία πλευρά στην άλλη, ίσως μόνο -μία λεπτομέρεια- να έκοβες και το δεξί κάγκελο όπως το αριστερό για να συνέχιζα τη διαδρομή με τη ματιά μου, τώρα έχω ένα σταμάτημα ;). ... Aptaliko έχεις καιρό να ανεβάσεις και εσύ! Βαγγέλη έχεις δίκιο, είμαι κάπως περίεργα αυτό τον καιρό, βλέπεις η φωτογραφία και ειδικά η καλλιτεχνική προϋποθέτει και την ανάλογη διάθεση, πάντως επανέρχομαι σιγά σιγά :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Oneplus 5t κάστρο πλαταμωνα +Snapseed Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 S4, auto (προφανως :lol: ) Κάστρο Μύρινας. Λίγο σκοτεινιασμα στις σκιες στο κατω μερος για να ειναι λιγο μεγαλυτερη η αντιθεση της αντανακλασης αναμεσα στο ζευγαρι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Όμορφη φωτογραφία. Σαν κάρτ ποστάλ είναι! Πέρα απ' τα χρώματα, μ' αρέσει που η αντανάκλαση στη θάλασσα σε οδηγεί στο ζευγάρι. Arxontas θα έπαιζα λίγο λιγότερο με το HDRscape. Ναι μεν το κάνει γρήγορα πιο εντυπωσιακό από το αρχικό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα προσθέτει θόρυβο και το κάνει να φαίνεται σαν "ψεύτικο". Αν θες τη συμβουλή μου, δοκίμασε να παίξεις με τα Saturation, Highlights, Shadows, Ambiance και Structure (χωρίς να ανέβεις-κατέβεις πάνω από 10-15 σε καθένα από αυτά). :) Xiaomi RN4 - HDR+ No edits: Horizon by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Edited March 2, 2018 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Βαγγέλη νομίζω η κοπέλα θα έπρεπε να είναι πιο αριστερά τοποθετημένη στο κάδρο σου στον δυνατό άξονα. Να πηγαίνει το μάτι από αριστερά προς τα δεξιά όπου θα είναι τα ωραία σύννεφα που κοιτάει και η κοπέλα. Έτσι θα δημιουργούσες ισχυρή σύνδεση νομίζω. Σε ότι αφορά το ocd... Συμφωνώ!δεν ήθελα να την κόψω κι άλλο γιατί θα έπεφτε η ποιότητα. Όσο μπόρεσα τη διόρθωσα αλλά εξ αρχής είχα θέμα με το κάδρο. Είχα φτάσει οριακά να μου πέσει το κινητό στο νερό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Κι εγώ την ήθελα είτε στο κέντρο (που την πέτυχα, αλλα δεν ήταν προφιλ, γύρισε και με κοίταξε) είτε στη μισή απόσταση από τα αριστερά της ως εκεί που είναι τώρα (αν και απ' ότι θυμάμαι εκεί το μονοπάτι είχε μια λακούβα οπότε θα ήταν και χαμηλότερα το subject). Next time. Σκέφτομαι πως βλέπουμε τις φωτό και δεν φαντάζεται κανείς το setup και τον φωτογράφο πώς έχει στηθεί για να τραβήξει τη φωτό... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 https://ibb.co/b05cNn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 https://ibb.co/b05cNn Να το και το vfm nubia στην παρέα. Ωραία φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Ενδιαφερουσες αντανακλασεις στα αριστερά, Χρήστο. Καθρεφτης! Παιδια μην ξεχνατε, ειδικα οσοι σας βλεπουμε πρωτη φορα ή ποσταρετε πιο σπάνια... ;) 3. Πάντα πριν τη φωτογραφία, να λέμε ποια συσκευή χρησιμοποιούμε και με ποια εφαρμογή τραβήχτηκε. Edited March 2, 2018 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Όμορφη φωτογραφία. Σαν κάρτ ποστάλ είναι! Πέρα απ' τα χρώματα, μ' αρέσει που η αντανάκλαση στη θάλασσα σε οδηγεί στο ζευγάρι. Thanks :) Την εχω και σε πιο μακρινη λιγα δευτερολεπτα νωριτερα: https://i.imgur.com/RrAj4k4.jpg Γενικα αν βρεθει κανεις Λημνο να περασει απο το καστρο για ενα ηλιοβασιλεμα, αξιζει. Κανει ωραιο κοψιμο ο Αθως Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τις παρατηρήσεις σας! Απλα η οποια επεξεργασία που γίνεται είναι από το κινητό..δεν μεταχειριζομαι υπολογιστή και δυστυχώς εμείς δεν έχουμε snapsed Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Κι εγώ την ήθελα είτε στο κέντρο (που την πέτυχα, αλλα δεν ήταν προφιλ, γύρισε και με κοίταξε) είτε στη μισή απόσταση από τα αριστερά της ως εκεί που είναι τώρα (αν και απ' ότι θυμάμαι εκεί το μονοπάτι είχε μια λακούβα οπότε θα ήταν και χαμηλότερα το subject). Next time. Σκέφτομαι πως βλέπουμε τις φωτό και δεν φαντάζεται κανείς το setup και τον φωτογράφο πώς έχει στηθεί για να τραβήξει τη φωτό... Ναι γιατί τώρα είναι κενός χώρος που δεν προσφέρει τίποτα στη φωτογραφία. Λογικό αυτό που λες για το φωτογράφο. Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε επάγγελμα. Κανείς δεν σκέφτεται τον πολιτικό μηχανικό το ποσό ζορίστηκε για να βγάλει τη σχολή όταν τον κρίνει, ούτε τον γιατρό, ούτε τον δικηγόρο. Κρίνεις το αποτέλεσμα και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 z5c snapseed. https://imgur.com/HLrve7R https://imgur.com/1dPOmlu https://imgur.com/v4mJJbk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 (edited) Η δειλή «έξοδος» του χειμώνα στη Σουηδία είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω δει. Ηλιοβασίλεμα το Φλεβάρη Και ο Ume παγωμένος στο Umeå, νομίζω περίπου 16:30, ευτυχώς η μέρα μεγαλώνει πλέον 🙂 iPhone X και VSCO Edited July 23, 2022 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Dimitris CHQ Αφιλτρα.:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Oneplus gallery edited by Guardian, on Flickr Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 P10+/LR μια λιγο πιο παλια. Towards The Sun by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Πρώτη προσπάθεια επεξεργασίας με το snapseed που βλέπω ότι χρησιμοποιείτε πολλοί. Mate 10 Pro με επεξεργασία ευρέως διαφράγματος και φυσικά snapseed. 2018-03-04_03-27-09 by Κωνσταντίνος Κραψίτης, on Flickr[/img] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts