zurabi_97 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Τραβηγμένο με το 5Χ στο αυτοματο, επεξεργασία μέσω Snapseed, αλλά παρισινή φωτογραφία (ΚΥΠΡΟΣ) Goofy by Zurabi Meladze, on Flickr Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 S7 edge, auto, snapseed 20161204_155658-01 by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Αααααυτα είναι. Είδες, δεν το 'χεις μόνο σε μάκρο :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Πολύ καλή Μάριε!! Don't mess with max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodmaster Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Παντρεύοντας την εικόνα με τον ήχο το ταξίδι γίνετε ακόμα καλύτερο ….. Wait For Me Wait For Me by Bo Th, on Flickr Edited November 17, 2017 by bloodmaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 ευχαριστω παιδιά το μάκρο ειναι τελευταιο κουσούρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 zurabi, Μάριε και bloodmaster πολλά μπράβο. Θα ξεχωρίσω βέβαια λίγο παραπάνω την μουσούδα του zurabi :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 P10+/LR Pine Cones by alex-mand, on Flickr Can You Really Face The Bright Light? by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) nexus 5x + λίγο snapseed Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 17, 2017 by ran_tan_plan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) nexus 5x + λίγο snapseed Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου θα μου επιτρέψεις να την ξανανεβάσω με preview γιατι είναι κρίμα να μην την δουνε. 2017-11-17_04-20-37 by makis panagiotidis, on Flickr Edited November 17, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Φιλε μου θα μου επιτρέπεις να την ξανανεβάσω με preview γιατι είναι κρίμα να μην την δουνε. Σέ ευχαριστώ πολύ, τό πάλευα από τό κινητό αλλά μόνο λινκ μου έβγαζε και αναγκαστικά θά τό έκανα αργά από τό σπίτι Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Κάτι τέτοια ζηλεύω και τώρα όπου βλέπω σύννεφα και ομίχλες από υγρασία στην Κατεχάκη σταματάω και παίρνω φωτογραφίες σαν τον ψυχάκια. :P Αλήθεια, Μάκη, είσαι ποοοοολύ τυχερός που βλέπεις τέτοια τοπία και έχεις την ευκαιρία να περπατάς τέτοια μονοπάτια που μας έχεις δείξει τόσο καιρό στις φωτό σου. ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Κάτι τέτοια ζηλεύω και τώρα όπου βλέπω σύννεφα και ομίχλες από υγρασία στην Κατεχάκη σταματάω και παίρνω φωτογραφίες σαν τον ψυχάκια. :P Αλήθεια, Μάκη, είσαι ποοοοολύ τυχερός που βλέπεις τέτοια τοπία και έχεις την ευκαιρία να περπατάς τέτοια μονοπάτια που μας έχεις δείξει τόσο καιρό στις φωτό σου. ;)εγώ θα έλεγα να πας σπίτι σου μην γυρνοβολας μόνος σου.... είναι επικίνδυνα τώρα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Κάτι τέτοια ζηλεύω και τώρα όπου βλέπω σύννεφα και ομίχλες από υγρασία στην Κατεχάκη σταματάω και παίρνω φωτογραφίες σαν τον ψυχάκια. :P Αλήθεια, Μάκη, είσαι ποοοοολύ τυχερός που βλέπεις τέτοια τοπία και έχεις την ευκαιρία να περπατάς τέτοια μονοπάτια που μας έχεις δείξει τόσο καιρό στις φωτό σου. ;)Ναι ευτυχώς βόρεια Ελλάδα προσφέρεται για τέτοιες δραστηριότητες, Σέρρες, Δράμα, Πέλλα, Κιλκίς και Πιερία έχουν πολύ όμορφους ορεινούς προορισμούς , ότι πρέπει για να"ξεφεύγεις" λιγάκι Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Να και ένα RAW από εμένα ! Nexus 5X επεξεργασμένο μέσω Snapseed, χειροκίνητο . Κουκουνάρι by Zurabi Meladze, on Flickr Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Να και ένα RAW από εμένα ! Nexus 5X επεξεργασμένο μέσω Snapseed, χειροκίνητο . Πανέμορφη, τρελαίνομαι για φύση! Άσχετο αυτό το raw που λέτε τι είναι; :P Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Πανέμορφη, τρελαίνομαι για φύση! Άσχετο αυτό το raw που λέτε τι είναι; :P Ειναι η δυνατοτητα της μηχανης σου (κινητο η "κανονικη") να μη κανει επεξεργασια στη φωτογραφια σου (αρα να μην αποθηκευεται ως jpeg). Οταν την επεξεργαζεται, συμπιεζεται το αρχειο σου, χανεται καποια λεπτομερεια, και δεν μπορεις να κανεις τοσο μεγαλη επεξεργασια. Στο raw συνηθως το αρχεια σου εχει μεγεθος 22mp περιπου, και θελει να τα κανεις ολα μονος σου απο επεξεργασια. Οπως αφαιρεση θορυβου, sharpening, exposure, saturation κτλ κτλ. Ωστοσο κατι το οποιο ειναι "καμμενο" σε jpeg (πολυ λευκα συννεφα), στο raw μπορεις να τα σωσεις λογω εξτρα λεπτομερειας. Αυτα εν συντομια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Tην ποσταρα και στο άλλο νήμα την ποστάρω και εδώ,ελπίζω να μην κουράζω. Lg g6 wide lens manual χωρίς φίλτρα ή επεξεργασία. Lg g6 wide lens manual by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Tην ποσταρα και στο άλλο νήμα την ποστάρω και εδώ,ελπίζω να μην κουράζω. Lg g6 wide lens manual χωρίς φίλτρα ή επεξεργασία. Lg g6 wide lens manual by Giwrgos Gkretsikos, on FlickrΜου άρεσε αυτή η φωτογραφία, ειδικά οι αστραπές! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μα είχε νετάρει στο κλειδί που ήθελα, δηλαδή στο μέσα. Επιπλέον συνεχίζεις να μπερδεύεις τα threads... Που κολλάει το s8; Άσε που ακόμα και στο άλλο thread αν το κάναν αυτό για το s8, λέγοντας άλλη συσκευή θα τα πήγαινε καλύτερα, θα το κάνατε αναφορά και θα απαιτούσατε να διαγραφτεί. . Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω κι εγω...που ακριβως κολαει το Galaxy σε αυτη τη φωτογραφια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω κι εγω...που ακριβως κολαει το Galaxy σε αυτη τη φωτογραφια?διάβασε #4157 θα λυθεί η απορία σου Edited November 17, 2017 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Abdalis φοβερή η φωτογραφία μπράβο έχεις φτάσει σε κορυφαία επίπεδα με LR,ran tan plan και η δική σου είναι εκπληκτική Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 S8+, επιλεκτική εστίαση, snapseed 20170820_175453-01 by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Abdalis φοβερή η φωτογραφία μπράβο έχεις φτάσει σε κορυφαία επίπεδα με LR,ran tan plan και η δική σου είναι εκπληκτική Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστω παρα πολυ! Το παλευω οσο εχω χρόνο! Rantanplan οντως φοβερα τα τοπια σου ρε...και τωρα με τα συννεφα και την υγρασια θα ειναι ακομα πιο εντυπωσιακες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Παντρεύοντας την εικόνα με τον ήχο το ταξίδι γίνετε ακόμα καλύτερο ….. Wait For Me Wait For Me by Bo Th, on Flickr Ασυλληπτη ληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts