ddr2 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Σας ευχαριστω παιδια. Παρτε και αλλη μια, παλι απο Redmi Note 4X αλλα επεξεργασμενη απο snapseed 2017-06-11_03-31-31 by Andreas L., on Flickr Αυτή μου θυμίζει μια του aptaliko, αλλά σε b/w Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Το σκεφτηκα και για ασπρομαυρο αλλα νομιζω δεν θα δειχνε καλα με το θεμα. Ισως αν ειχε λιγο περισσοτερο φως στη πορτα και λιγοτερο στο τοιχο οντως να ηταν καλυτερο το Α/Μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 snapseed p10 Untitled by bill P, on Flickr"]Untitled by bill P, on Flickr[/url] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Πήγα σήμερα να ανοίξω flickr έτσι για να δω πως είναι και παρατήρησα ότι είχα φτιάξει ένα χρόνο πριν. Χωρίς να έχω ανεβάσει τίποτα όμως. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν θα βλέπουν το email μου αυτοί που θα μπαίνουν στο προφίλ μου εκεί! Σκέφτομαι να ανεβάσω φωτογραφίες.... Ρωταω εδώ που σίγουρα θα ξέρετε. Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιλέγεις Εσύ ποιες πληροφορίες θες να φαίνονται από τα settings. Το σκεφτηκα και για ασπρομαυρο αλλα νομιζω δεν θα δειχνε καλα με το θεμα. Ισως αν ειχε λιγο περισσοτερο φως στη πορτα και λιγοτερο στο τοιχο οντως να ηταν καλυτερο το Α/Μ. Μήπως μπήκες και μέσα από την πόρτα να δεις τι έχει? :eek: Edited June 12, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πως; Εκεί είναι το θέμα!!! Είμαι εντελώς άσχετη με το Flickr και δεν ξέρω πως τα κάνω αυτα. Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μήπως μπήκες και μέσα από την πόρτα να δεις τι έχει? :eek: Ηταν λιγο αργα οταν τη τραβηξα τη φωτογραφια και δεν μου περισσευε δευτερο εσωρουχο... :O:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Ηταν λιγο αργα οταν τη τραβηξα τη φωτογραφια και δεν μου περισσευε δευτερο εσωρουχο... :O:lol: Φίλε έκλαψα! :lol: :lol: :lol: Πως; Εκεί είναι το θέμα!!! Είμαι εντελώς άσχετη με το Flickr και δεν ξέρω πως τα κάνω αυτα. Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάνω δεξιά πατάς το κουμπάκι με τις ρυθμίσεις. Μετά πατάς στην καρτέλα Privacy and Permissions, και στη λίστα που σου βγάζει βλέπεις τι βλέπει ποιος. Συγκεκριμένα μπορείς να αλλάξεις και αυτό για το email κάνοντας edit εκεί που λέει "Who can see what on your profile". Edited June 12, 2017 by Abdalis_3k60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 S7 Edge 2017-06-12_09-27-28 by Stavros Kant, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 S7 auto και μετά ότι να ναι σεsnapseed Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Σας ευχαριστω παιδια. Παρτε και αλλη μια, παλι απο Redmi Note 4X αλλα επεξεργασμενη απο snapseed 2017-06-11_03-31-31 by Andreas L., on Flickr Εξαιρετική και σαν θέμα, καδράρισμα και επεξεργασία ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Σε ευχαριστω φιλε :) Οριστε και μια απο τη χθεσινη μου βολτα. Τραβηγμενη με Redmi Note 4X μεσω bacon camera για manual mode και μετα κροπαρισμα. IMG_20170613_015120-2a by Andreas L., on Flickr Edited June 13, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Honor 8 HDR PC Lightroom,η 1η φωτο εν κινησει sunset @ the port by GEORGE, on Flickr Sunset in Limenas, Thassos by GEORGE, on Flickr Karnagio Thassos by GEORGE, on Flickr summer drink by GEORGE, on Flickr ΥΓ μπολικα free lightroom presets εδω https://speckyboy.com/free-lightroom-presets/ Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Honor 8 HDR PC Lightroom,η 1η φωτο εν κινησει ΥΓ μπολικα free lightroom presets εδω https://speckyboy.com/free-lightroom-presets/ Πυροβολάει το honor! Πολύ μου αρέσει... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Μια σημερινή που την έφτιαξα πρόχειρα μέσα σε 5 λεπτα. Έβγαλα φωτογραφια την λάμπα χωρίς φλας (για να μη χτυπήσει το φως στο τζάμι) Και μετά πείραξα λίγο τα χρώματα με snapseed και εβαλα τα πρόσθετα με Picsart (Samsung Galaxy A5 2016) Edited June 14, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ωραίος Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ωραίος Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωραια Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Πολυ ωραια δουλεια Μαρινα!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Σας ευχαριστώ :) Χαίρομαι που άρεσε και σε εσάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) H8 panorama mode + m.Lightroom Tarsanas beach Thassos, Greece by GEORGE, on Flickr Edited June 14, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 950xl 1η προσπαθεια WP_20170603_19_30_41_Rich by alek 1402, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Δείτε αυτή την εφαρμογή. Την έβαλα και δείχνει καλά δείγματα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jixipix.dramaticbw Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ουράνιο Τόξο by Vasileios Kallioras, on Flickr Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Ας εγκαινιασω το νεο mode του Honor 8 "Monochrome" (τραβαει μονο με την ασπρομαυρη καμερα). Νο edit, ασπρο τριανταφυλλο, τσιτα ηλιοφανεια Fl bw by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Ας εγκαινιασω το νεο mode του Honor 8 "Monochrome" (τραβαει μονο με την ασπρομαυρη καμερα). Νο edit, ασπρο τριανταφυλλο, τσιτα ηλιοφανεια Το βαλαν μετα απο update? Δηλαδη αν καλυψεις την εγχρωμη δεν επηρεαζει; Μου κανει εντυπωση γιατι απο οσο ξερω δεν ειχε πληρωσει δικαιωματα στη leica για το Monochrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Το βαλαν μετα απο update? Δηλαδη αν καλυψεις την εγχρωμη δεν επηρεαζει; ακριβως. ενω πριν αν καλυπτες την εγχρωμη γκριναζε να παρεις το δαχτυλο σου. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts