gallidoula Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ποιές είναι οι ανάγκες σου; Ποιά θα είναι η χρήση του μηχανήματος; Πόσες ίντσες οθόνη να έχει; Από οθόνη γύρω στη 15'' θα ήθελα. Να είναι γρήγορος, να έχει ενσωματωμένη κάμερα, bluetooth. Από άλλα στοιχεία δεν ξέρω κ πολλά. Μέγιστη τιμή 1.200 ευρώ Είδα τα εξής μοντέλα: Vaio VGN-FZ21M, Vaio VGN-FZ21E , Vaio VGN-CR21S/W hp, compaq, lenovo είναι οι πιο τίμιες αγορές. θα έβαζα και την dell αλλά είναι μανούρα να αγοράσει κάτι γρήγορα εδώ στην ελλάδα. H hp για μένα δεν είναι τίμια.Ενα αντιγραφικό είχε πάρει μια φίλη από Κωτσόβολο,σε πακέτο κ τελικά δεν ήταν κανούργιος αλλά ανακατασκευασμένος που τον πολούσαν για καινούργιο.Η εταιρεία αυτή δεν χρησιμοποιεί τη λέξη καινούργιος είπαν αλλά τη λέξη ανακατασκευασμένος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Μήπως είχε κάποιον adapter στο κουτί; Εαν δε βρεις κάτι, επικοινώνησε με το Πλαίσιο και ρώτησέ τους. δεν ειχε κατι το κουτι μεσα.θα παρω τηλ στο πλαισιο να ρωτησω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 H hp για μένα δεν είναι τίμια.Ενα αντιγραφικό είχε πάρει μια φίλη από Κωτσόβολο,σε πακέτο κ τελικά δεν ήταν κανούργιος αλλά ανακατασκευασμένος που τον πολούσαν για καινούργιο.Η εταιρεία αυτή δεν χρησιμοποιεί τη λέξη καινούργιος είπαν αλλά τη λέξη ανακατασκευασμένος.. αφού το πήρες από τέτοιο έμπορο... laptops αγοράζουμε μόνο από επίσημους αντιπροσώπους ή από eshops που ξέρουμε ότι δίνουν καινούρια και όχι refub. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 H hp για μένα δεν είναι τίμια.Ενα αντιγραφικό είχε πάρει μια φίλη από Κωτσόβολο,σε πακέτο κ τελικά δεν ήταν κανούργιος αλλά ανακατασκευασμένος που τον πολούσαν για καινούργιο.Η εταιρεία αυτή δεν χρησιμοποιεί τη λέξη καινούργιος είπαν αλλά τη λέξη ανακατασκευασμένος.. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι αγοράζουν σημαντικά parts του υπολογιστή από μαγαζιά που πουλάνε και... ψυγεία! Μπορεί να είναι απλά δική μου παραξενιά, αλλά προτιμώ να αγοράζω προϊόντα πληροφορικής από μαγαζιά που εμπορεύονται κυρίως αυτά, όπως π.χ. Πλαίσιο, Multirama... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι αγοράζουν σημαντικά parts του υπολογιστή από μαγαζιά που πουλάνε και... ψυγεία! Μπορεί να είναι απλά δική μου παραξενιά, αλλά προτιμώ να αγοράζω προϊόντα πληροφορικής από μαγαζιά που εμπορεύονται κυρίως αυτά, όπως π.χ. Πλαίσιο, Multirama... +1 ακριβώς. στο κάτω κάτω η "ευκαιρία" που σου δίνουν σε ένα "κακό" μαγαζί μπορεί να είναι χειρότερη από κάτι φτηνότερο σε ένα "σοβαρό" μαγαζί Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 H hp για μένα δεν είναι τίμια.Ενα αντιγραφικό είχε πάρει μια φίλη από Κωτσόβολο,σε πακέτο κ τελικά δεν ήταν κανούργιος αλλά ανακατασκευασμένος που τον πολούσαν για καινούργιο.Η εταιρεία αυτή δεν χρησιμοποιεί τη λέξη καινούργιος είπαν αλλά τη λέξη ανακατασκευασμένος.. heh... την φουσκωσε στα ψεμματα, τις φορτωσε και προιον refurbished πιθανα σε τιμη καινουργιου... νταξει, πες της να συνεχιζει να προτιμα τον Κωτσοβολο. :lol: Η HP δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τετοια πραγματα, ουτε οποιαδηποτε αλλη σοβαρη εταιρια τετοιας κλασσης. better luck next time... :O Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 η hp (όπως και άλλες εταιρίες) πουλάνε και refurbished προϊόντα. απλά το δηλώνουνε και το ξέρεις. επίσης η τιμή σε αυτές τις ανακατασκευές είναι αρκετά καλή. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 καλησπερα,σημερα πηρα new laptop sony.θελω να κανω register το προιον στο νετ και μου ζηταει εναν serial code που ειναι στο πισω και κατω μερος του laptop μου.ποιος ακριβως ειναι γιατι εχω καταμπερδευτει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 καλησπερα,σημερα πηρα new laptop sony.θελω να κανω register το προιον στο νετ και μου ζηταει εναν serial code που ειναι στο πισω και κατω μερος του laptop μου.ποιος ακριβως ειναι γιατι εχω καταμπερδευτει. Το serial number Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 giati dn koitas auton http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.909145 ego auton pira kai eimai polu euxaristimenos..mporei na min einai poiotitas vaio alla dn einai kai timis vaio...tin douleia sou tin kaneis anetotata me auton...apla rikse tou mia matia ΟΚ. Ευχαριστώ .Το είχα δει και αυτό γιατί έχει αναφερθεί και πιο πάνω. Απλά το ένα πάς και το βλέπεις στο μαγαζί ,το άλλο στο e-shop δύσκολα. Τωρα το γιατί κοιτάμε και κανέναν Κωτσόβωλο ,φταίει το Mall! Πάντως απο ΗΡ κανένα παράπονο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 και να είναι στα 4 δεν θα δεις παραπάνω από 3.25GB. οποτε καλα και τα 2. τουλαχιστον για κανενα 8αμηνο.:) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 οποτε καλα και τα 2. τουλαχιστον για κανενα 8αμηνο.:) mia mikri diorthosi....ta windows vlepoun mexri 3,5 GB RAM...an xrisimopoieis vista einai metria ta 2 GB an xrisimopoieis XP einai kala...i gnomi mou einai na valis 4 GB afou kapou parakato tha vgi kapio service pack pou tha vlepi 4GB ...edo sta stathera arxisan kai vgainoun mainboards pou ipostirizoun eos 8GB ...kati erxete parakato..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Αν το κόστος δεν σε ενδιαφέρει, φυσικά 2x2GB είναι καλύτερα από 2x1GB. Λογικά στα vista 64bit θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα 4GB. Προσωπικά θα προτιμούσα να τα δώσω σε κάτι άλλο. y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 mia mikri diorthosi....ta windows vlepoun mexri 3,5 GB RAM...an xrisimopoieis vista einai metria ta 2 GB an xrisimopoieis XP einai kala...i gnomi mou einai na valis 4 GB afou kapou parakato tha vgi kapio service pack pou tha vlepi 4GB ...edo sta stathera arxisan kai vgainoun mainboards pou ipostirizoun eos 8GB ...kati erxete parakato..... δεν είναι θέμα sp. είναι θέμα motherboard και x86. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 δεν είναι θέμα sp. είναι θέμα motherboard και x86. me vasi ta legomena sou afou ipostirizi to mainboard eos 4GB giati den ta vlepi kai vlepi mono 3,5?san texnikos exo alli gnomi apo esena pantos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 μπορείς να διαβάσεις στο notebookreview.com και σε άλλα φόρα και θα δεις ότι έτσι είναι. μάλιστα ούτε καν 3.5 αλλά 3.25GB (κάποιες φορές) το sp δεν έχει σχέση με αυτό και στο sp1 δεν γίνεται καν λόγος για τούτο το ζήτημα μιας και δεν θεωρείται bug. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 .....san texnikos exo alli gnomi apo esena pantos Δεν είναι θέμα γνώμης, είναι γνωστά πράγματα. Όποιος έχει όρεξη μπορεί να διαβάσει στις σελίδες της Microsoft, Intel, asus, …… όπως και σε μεγάλα forum που ασχολούνται με το θέμα. EDIT: Με λίγα λόγια (αν και δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρα) είναι θέμα chipset. Στα καινούρια (965) με 64bit OS μπορείς να δεις και τα 4GB. y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Το serial number ναι,δεν αμφιβαλω αλλα που βρισκετε αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 ναι,δεν αμφιβαλω αλλα που βρισκετε αυτο? http://itreg.sel.sony.com/vaiowebreg2/script/SN_info.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Έχω ηχεία 5.1 της Creative, και αναρωτιόμουν αν μπορώ να τα συνδέσω στο Laptop. Τα ηχεία έχουν ένα καλώδιο που καταλήγει σε 3 βύσματα. To Laptop είναι ACER Aspire 5920G. Δεν με νοιάζει να έχω πραγματικό ήχο 5.1 αρκεί να έχω ήχο και από τα 5 ηχεία. Κανείς; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Έχω ηχεία 5.1 της Creative, και αναρωτιόμουν αν μπορώ να τα συνδέσω στο Laptop. Τα ηχεία έχουν ένα καλώδιο που καταλήγει σε 3 βύσματα. To Laptop είναι ACER Aspire 5920G. Δεν με νοιάζει να έχω πραγματικό ήχο 5.1 αρκεί να έχω ήχο και από τα 5 ηχεία. Κανείς; Τα ηχεια 5.1 θελουν πολυκαναλη καρτα ηχου.απο τις γνωσεις μου..νομιζω οτι δεν μπορεις να τα συνδεσεις.:cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Έχω ένα φίλο που έχει ένα laptop toshiba σύνδεσε ένα mp3 player και του έβγαλε καπνούς από την θύρα usb και δεν δουλεύει. Θέλω να ρωτήσω πόσα χρόνια εγγύηση δίνει η toshiba ; Και στα παλιά και στα καινούργια ; Αυτός το πήρε πέρσι.Δηλαδή είναι κάνα δύο μήνες μετά το δωδεκάμηνο. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ανάλογα το μοντέλο. σε άλλα 1, σε άλλα 2 και νομίζω ότι σε κάποια δίνει 3 (όπως και οι ibm - compaq) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Άρα υπάρχει περίπτωση να του πούνε ότι δεν σε καλύπτουμε γιατί έλειξε η εγγύηση. Ευχαριστώ πάντως London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Έχω ένα φίλο που έχει ένα laptop toshiba σύνδεσε ένα mp3 player και του έβγαλε καπνούς από την θύρα usb και δεν δουλεύει. Θέλω να ρωτήσω πόσα χρόνια εγγύηση δίνει η toshiba ; Και στα παλιά και στα καινούργια ; Αυτός το πήρε πέρσι.Δηλαδή είναι κάνα δύο μήνες μετά το δωδεκάμηνο. Οποιαδηποτε συσκευη μπαινει σε πριζα εχει 2 χρονια εγγυηση βαση νομοθεσιας ΕΕ, πολες εταιρειες κανουν πως δεν το ξερουν , αλλα με μια καταγγελια αναγκαζωνται να το δεχθουν. Το θεμα ειναι πως πρεπει να το κυνηγησεις. Φιλος μετα απο 18 μηνες επεστρεψε χαλασμενο TURBO-X στο πλαισιο και πηρε ΗΡ συν καποια πραγματακια για την διαφορα της τιμης ( αρχικο κοστος 2150... ο ΗΡ 1850 + 2-3 παρελκομενα για 300 ευρω), ο συγκεκριμενος δουλευει σε αλυσιδα ηλεκτρικων και ηξερε την νομοθεσια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts