nikoskat Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 οι πολλες τελιτσες ηταν ειρωνικες...γενικα οχι προς σε σενα Αλεξ :) με τα Vista δεν εχω ασχοληθει, οποτε το αφηνω αφου τα ξερετε καλυτερα. ειχα την εντυπωση παντως οτι ηθελε πιο "σοβαρη" καρτα για να τρεξει το aero. προφανως απ'οτι καταλαβα δουλευει μονο με τη συγκεκριμενη intel. αυτο που με εκνευριζε παντα ειναι οι υπερβολες του τυπου θες 10GB ram για να τρεξεις τα ΧΡ και και και... μου θυμιζει εναν τυπο που ερχοταν στη δουλεια μου πριν αρκετα χρονια και μου'λεγε οτι θες τουλαχιστον 64mb ram για να εχεις ιντερνετ επι εποχης win ME και dial up :) φιλικα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 αυτο που με εκνευριζε παντα ειναι οι υπερβολες του τυπου θες 10GB ram για να τρεξεις τα ΧΡ και και και... μου θυμιζει εναν τυπο που ερχοταν στη δουλεια μου πριν αρκετα χρονια και μου'λεγε οτι θες τουλαχιστον 64mb ram για να εχεις ιντερνετ επι εποχης win ME και dial up :) φιλικα :) Προσωπικά δεν είχα ακούσει καμία υπερβολή για τα XP. 128 είχα ακούσει, με 128 έτρεχαν... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 το AMILO Pi 1536 που επελεξα..τελικα καταργηθηκε απ οτι πληροφορηθηκα..τι να κανω??πφφ και ειχε καλη καρτουλα γραφικων.. Ο φορητός υπολογιστής "Fujitsu Siemens Amilo Pi1536 P-C 1.73GHz/1024 MB/15.4"/120GB" καταργήθηκε από την αντιπροσωπεία και δεν θα ξανακυκλοφορήσει. Στην θέση του και στην ιδια ακριβώς τιμή, μολις παραλάβαμε τον "Fujitsu Siemens Amilo Pi1505R T5500/1024 MB/15.4"/120GB": Intel Core 2 Duo T5500 (1,66GHz), 1024MB (2x512MB), 120GB SATA, DVDRW dual layer, 15.4'' WXGA Crystal View, Intel Graphics Media Accelerator 950 up to 128MB shared, Windows XP home Greek, Μodem, Lan 10/100, Wireless Lan 802.11b/g, IEEE1394, 3xUSB, S-Video, VGA, modem, ExpressCard slot (34/54mm), line in, microphone in, headphone out combined with SPDIF, 4-in-1 card reader SD/MS/MMC/MSPRO, 1 year bring-in. που παρέχει τον πιο νεο και γρηγορο επεξεργαστη Intel Core 2 Duo εναντι του Intel Core Duo του Pi1536.:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 οι πολλες τελιτσες ηταν ειρωνικες...γενικα οχι προς σε σενα Αλεξ :) με τα Vista δεν εχω ασχοληθει, οποτε το αφηνω αφου τα ξερετε καλυτερα. ειχα την εντυπωση παντως οτι ηθελε πιο "σοβαρη" καρτα για να τρεξει το aero. προφανως απ'οτι καταλαβα δουλευει μονο με τη συγκεκριμενη intel. αυτο που με εκνευριζε παντα ειναι οι υπερβολες του τυπου θες 10GB ram για να τρεξεις τα ΧΡ και και και... μου θυμιζει εναν τυπο που ερχοταν στη δουλεια μου πριν αρκετα χρονια και μου'λεγε οτι θες τουλαχιστον 64mb ram για να εχεις ιντερνετ επι εποχης win ME και dial up :) φιλικα :) χθες τα έβαλα σε έναν acer tm302xmi με 512ΜΒ ραμ και απλά δούλευε. αν άνοιγες ένα iTunes και ήσουν στον ΙΕ7 με 2 καρτέλες ανοιχτές, τρελενόταν ό,τι και να άνοιγες μετά (ακόμα και το chess). το θέμα είναι και θα είναι η ραμ. Υ.Γ. για να μην παρεξηγηθούμε η 950 είναι η μόνη Intel κάρτα συμβατή με aero, όχι η μόνη κάρτα φορητού που είναι συμβατή :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 χθες τα έβαλα σε έναν acer tm302xmi με 512ΜΒ ραμ και απλά δούλευε. αν άνοιγες ένα iTunes και ήσουν στον ΙΕ7 με 2 καρτέλες ανοιχτές, τρελενόταν ό,τι και να άνοιγες μετά (ακόμα και το chess). το θέμα είναι και θα είναι η ραμ. Υ.Γ. για να μην παρεξηγηθούμε η 950 είναι η μόνη Intel κάρτα συμβατή με aero, όχι η μόνη κάρτα φορητού που είναι συμβατή :) toso polu ram thelei o explorer o 7? Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaffros78 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδια γεια σας και απο εμενα και καλη χρονια σε ολους!Θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με ενα notebook που θελω να αγορασω!Προκειται για το "HP Pavilion dv9093"! Με ενδιαφερουν πιο πολυ οι multimedia δυνατοτητες του και δε με πειραζει και τοσο η φορητοτητα,μιας και ειναι λιγο μεγαλο!Αξιζει τα λεφτα του?Η τιμη του ειναι περιπου 1700 Euro! Εδω ειναι ενα link με τις προδιαγραφες του απο την HP http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/532971-531879-1731729-1731729-1731729-12436090-78005411.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδια γεια σας και απο εμενα και καλη χρονια σε ολους!Θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με ενα notebook που θελω να αγορασω!Προκειται για το "HP Pavilion dv9093"! Με ενδιαφερουν πιο πολυ οι multimedia δυνατοτητες του και δε με πειραζει και τοσο η φορητοτητα,μιας και ειναι λιγο μεγαλο!Αξιζει τα λεφτα του?Η τιμη του ειναι περιπου 1700 Euro! Εδω ειναι ενα link με τις προδιαγραφες του απο την HP http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/532971-531879-1731729-1731729-1731729-12436090-78005411.html ta xaraktiristika tou einai fovera !! exei polu grigoro epexergasth kathos kai 2gb ram!! episis exei terasti dikso gia forhto upologisth kai telos mia polu kalh karta grafikon !! sigoura den einai oti kalutero gia forhtothta logo megethous alla se multimedia dunatothtes sigoura tha se kalupsei !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 χθες τα έβαλα σε έναν acer tm302xmi με 512ΜΒ ραμ και απλά δούλευε. αν άνοιγες ένα iTunes και ήσουν στον ΙΕ7 με 2 καρτέλες ανοιχτές, τρελενόταν ό,τι και να άνοιγες μετά (ακόμα και το chess). το θέμα είναι και θα είναι η ραμ. Υ.Γ. για να μην παρεξηγηθούμε η 950 είναι η μόνη Intel κάρτα συμβατή με aero, όχι η μόνη κάρτα φορητού που είναι συμβατή :) τι να σου πω βρε Αλεξ, τα ειχα βαλει κι εγω με 512 και δεν ηταν τοσο τραγικα. μαλιστα θα τα αφηνα, με ειχε εντυπωσιασει το aero αλλα δε δουλευε με τη μπαταρια...οποτε ακυρη η φορητοτητα. μα και εσυ σε acer τα εβαλες; :ρ για την καρτα οπως ειπα ειχα την εντυπωση οτι ηθελε οπωσδηποτε dedicated... στην περιπτωση της Intel ομως ειναι αλλιως προφανως και σιγουρα εκει θα θελει ακομα περισσοτερη μνημη. @Veco, δεν ειπα οτι ηταν στανταρ απο τη microsoft πχ οτι θελει πανω απο 512 ή κατι τετοιο. απλα μου αναβουν τα λαμπακια οταν βλεπω υπερβολες. δε μιλαω για εδω αλλα γενικα, τα βλεπω στο ιντερνετ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Tο review της Wall Street Journal για τα Vista αναφέρεται και στη μνήμη και την απόδοση κάποιων μηχανημάτων (από engadget). http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 χθες τα έβαλα σε έναν acer tm302xmi με 512ΜΒ ραμ και απλά δούλευε. αν άνοιγες ένα iTunes και ήσουν στον ΙΕ7 με 2 καρτέλες ανοιχτές, τρελενόταν ό,τι και να άνοιγες μετά (ακόμα και το chess). το θέμα είναι και θα είναι η ραμ. Υ.Γ. για να μην παρεξηγηθούμε η 950 είναι η μόνη Intel κάρτα συμβατή με aero, όχι η μόνη κάρτα φορητού που είναι συμβατή :) Να υποθέσουμε πως και η ATI Radeon Xpress 1100, είναι συμβατή σύμφωνα με αυτό; http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_14603_14624%5E14625,00.html [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 το AMILO Pi 1536 που επελεξα..τελικα καταργηθηκε απ οτι πληροφορηθηκα..τι να κανω??πφφ και ειχε καλη καρτουλα γραφικων.. Ο φορητός υπολογιστής "Fujitsu Siemens Amilo Pi1536 P-C 1.73GHz/1024 MB/15.4"/120GB" καταργήθηκε από την αντιπροσωπεία και δεν θα ξανακυκλοφορήσει. Στην θέση του και στην ιδια ακριβώς τιμή, μολις παραλάβαμε τον "Fujitsu Siemens Amilo Pi1505R T5500/1024 MB/15.4"/120GB": Intel Core 2 Duo T5500 (1,66GHz), 1024MB (2x512MB), 120GB SATA, DVDRW dual layer, 15.4'' WXGA Crystal View, Intel Graphics Media Accelerator 950 up to 128MB shared, Windows XP home Greek, Μodem, Lan 10/100, Wireless Lan 802.11b/g, IEEE1394, 3xUSB, S-Video, VGA, modem, ExpressCard slot (34/54mm), line in, microphone in, headphone out combined with SPDIF, 4-in-1 card reader SD/MS/MMC/MSPRO, 1 year bring-in. που παρέχει τον πιο νεο και γρηγορο επεξεργαστη Intel Core 2 Duo εναντι του Intel Core Duo του Pi1536.:( καμια προταση ρε παιδια?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Καλή καρτούλα η ενσωματωμένη της Intel? Δεν θα το έλεγα. Για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια (όπως εγώ) έχει το καλό της μειωμένης κατανάλωσης μπαταρίας, αλλά υψηλή απόδοση σίγουρα δεν έχει. Εγώ θα κοιτούσα τον Toshiba A100-906 που έχει αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτόν που ήθελες. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Καλή καρτούλα η ενσωματωμένη της Intel? Δεν θα το έλεγα. Για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια (όπως εγώ) έχει το καλό της μειωμένης κατανάλωσης μπαταρίας, αλλά υψηλή απόδοση σίγουρα δεν έχει. Εγώ θα κοιτούσα τον Toshiba A100-906 που έχει αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτόν που ήθελες. ξεφευγει στην τιμη ομως..:( ψαχνω κατι μεχρι 900€! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 @Veco, δεν ειπα οτι ηταν στανταρ απο τη microsoft πχ οτι θελει πανω απο 512 ή κατι τετοιο. απλα μου αναβουν τα λαμπακια οταν βλεπω υπερβολες. δε μιλαω για εδω αλλα γενικα, τα βλεπω στο ιντερνετ. :) Ναι βρε το κατάλαβα! :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Καλή καρτούλα η ενσωματωμένη της Intel? Δεν θα το έλεγα. Για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια (όπως εγώ) έχει το καλό της μειωμένης κατανάλωσης μπαταρίας, αλλά υψηλή απόδοση σίγουρα δεν έχει. Εγώ θα κοιτούσα τον Toshiba A100-906 που έχει αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτόν που ήθελες. πχ το: The HP tx1000 Specs AMD Turion 64 X2 mobile technology TL-56 / 1.8 GHz processor 2GB DDR II SDRAM 12.1" TFT active matrix (1280 x 800) NVIDIA GeForce Go 6150 graphics Windows Vista operating system αν και δεν έχει καλή κάρτα γραφικών (μάλλον μέτρια), τρέχει μια χαρά το αέρο (έχει βέβαια 2GB ram) http://www.tabletpcreview.com/assets/2191.jpg Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 πχ το: The HP tx1000 Specs AMD Turion 64 X2 mobile technology TL-56 / 1.8 GHz processor 2GB DDR II SDRAM 12.1" TFT active matrix (1280 x 800) NVIDIA GeForce Go 6150 graphics Windows Vista operating system αν και δεν έχει καλή κάρτα γραφικών (μάλλον μέτρια), τρέχει μια χαρά το αέρο (έχει βέβαια 2GB ram) Δεν μίλησα καθόλου για το aero. Άλλωστε η συγκεκριμένη Intel όπως είπες το τρέχει. Μήπως μπέρδεψες τα quote σου; -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Δεν μίλησα καθόλου για το aero. Άλλωστε η συγκεκριμένη Intel όπως είπες το τρέχει. Μήπως μπέρδεψες τα quote σου; απλά το έβαλα για να δείξω ότι δεν είναι η μόνη Low level κάρτα που παίζει aero UI. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 τελικα το ξανασκευτηκα...ισως θα ταν καλυτερη ιδεα να παρω.. ενα λαπτοπ για αυτα π το θελει ο μπαμπας μου (wifi,card reader και το office ενταξει)..και να δοσω καποια χρηματα παραπανω και οτι περισεψει απο τα 900€ και να παρω καμια ψηφιακη..εχετε να προτεινετε κατι σε καλη αποδοση σε σχεση τιμης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 απλά το έβαλα για να δείξω ότι δεν είναι η μόνη Low level κάρτα που παίζει aero UI. OK, κι εγώ μάλλον είχα μπλέξει αυτό που έλεγε ο kostakiss. Μια και το έθεσες όμως, με αυτές τις κάρτες και το aero ενεργό τα μηχανήματα πως πάνε; Μπορείς να ανοίξεις και κάτι άλλο GPU-intensive ταυτόχρονα ή το aero τις εξαντλεί; Γιατί αν είναι να σέρνεται το μηχάνημα, να λείπει. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Λοιπον παιδια εχω εναν acer 2023WLMi pentium M 725 processor(1.6GHz, 400MHz FSB, 2MB L2 cache) 512 RAM 60GB HD ATI 9700 128MB Ετρεξα το Windows Vista Upgrade Advisor και για τα HOME BASIC μου ελεγε οτι τα τρεχει.. Απλα θελω να ψαξω μια 1GB DDR333, 333MHz, PC2700, 200p SODIMM, 2.5 να βαλω στο λαπτοπ γιατι εχει γινει πολυ αργο πλεον.. Αμα βρω ισως βαλω τα business που θελουν 1Gb.. Ακουω προτασεις... **Να βαλω τα Vista?? **1GB DDR333, 333MHz, PC2700, 200p SODIMM, 2.5 που μπορω να βρω;; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 re paidia na mou lusete mia aporia !!? ta vista trexoun se centrino? h theloun mono tous dual core ktl? Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Για τα Vista συνεχίζουμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=2288 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 re paidia na mou lusete mia aporia !!? ta vista trexoun se centrino? h theloun mono tous dual core ktl? centrino είναι οικογένεια. μέσα της υπάρχουν και dual core (core duo, core 2 duo). τρέχει σε όλους τους centrino και σε επεξεργαστές άνω των 800Mhz. άλλο πράγμα βέβαια το αν και άλλο το ΠΩΣ τρέχουν. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 thnks !!:) nomizo pantos oti den tha ta valo sto forhto mou pou einai sta 2400 me 1gb ram !! protimo ta xp pou einai pio elafrua !! mallon tha paro allo pros to kalokairi h kai ligo pio meta pou tha exei vista !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 paidia exw problhma me to mouse pad. exw to aspire 3630 ths acer.opws ebaza tragoudakia kai akouga xwris na kanw kati. den leitourgouse h pinakida afhs.auto olo. eutuxws pou exw ena pontikaki kai to sunedesa. gia peite ti na kanw? Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts