tasosvel Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 des ki auton http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=117505 polu kalos !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 παιδια εχω παρει τωρα μια βδομαδα το hp pavilion 6144ea απο το πλαισιο 900ευρακια κ ειμαι πολυ ενθουσιασενος!δεν κολλαει πουθενα!πολυ οορφο,δεν ζεσταινεται,μπατρια ικανοποητικη,ωραια οθονη,ωραιο ηχο!μια χαρα! ;)) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 des ki auton http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=117505 polu kalos !! Στο insomnia διάβασα ότι ανεβάζει θερμοκρασία. Αντ' αυτού προτείνουν αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905047 Όταν αγόρασε το φιλαράκι μου το fujitsu μας είπαν σ' ένα μαγαζί οτι τα Toshiba έχουν απλός τη φήμη ότι είναι καλά μηχανήματα, σε αντίθεση με τα HP τα οποία παίνευε πολύ. Μπορεί όμως ο τύπος να ήθελε απλός να διώξει μερικά HP που μείναν στα ράφια του και να μας πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες... ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 καλα αυτος ο 1546 fs θα ρθει ποτε;.. Audiolab 8000S | Dual CS 505-4 & Ortofon ULM68E 10 | ELAC Uni-Fi UB5 Slim | Invicta Vintage Pro Diver 34334 | iPhone 13 mini | LG BP250 | National Panasonic SE-405 | Philips F2131 | SMSL MINI DAC SD-793 | Samsung Galaxy Buds3 FE | Samsung Galaxy S21FE | Samsung UE22F5000AW | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ego exo doulepsei polla fujitsu kai 2-3 toshiba !! me kamia ap tis duo etairies den eixa provlima !! polu axiopistes !! episis pisteuo oti einai ligo akrivos o 912 !! as tou vazan ligh ram parapano!! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 des ki auton http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=117505 polu kalos !! Βρήκα ένα ακόμη αρνητικό: Ανάλυση 1280χ768 Πάνω που τόχα συμπαθήσει :( Για ίντερνετ είναι πολύ άβολη. Ερώτηση: Άν το συνδέσω με μια lcd tv με ανάλυση 1280χ1024 π.χ. θα έχω στην tv την ανάλυση της tv ή το 1280χ768; Μήπως είπα κοτσάνα και δεν συνδέετε φορητός με lcd tv ; ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ta forhta ap oso xero sundeontai me thleorash !!:) exei kapoies kartes pou mporeis na ruthmiseis thn analush ths deuterhs othonis diaforetika !! ego apla mia protash ekana gia to fujitsu epeidh mou fanhke kalo san prosfora !! to sugkekrimeno montelo den to exo doulepsei !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ta forhta ap oso xero sundeontai me thleorash !!:) exei kapoies kartes pou mporeis na ruthmiseis thn analush ths deuterhs othonis diaforetika !! ego apla mia protash ekana gia to fujitsu epeidh mou fanhke kalo san prosfora !! to sugkekrimeno montelo den to exo doulepsei !! Το εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό; Επειδή με ενδιαφέρει το σχολίασα... ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ap oso thimamai toso h ati oso kai h geforce sta kainouria laptop meso tou control pou exoun sou dinoun thn dunatothta na allaxeis thn analush ths deuterhs othonis kai ta hz !! an kano lathos as me diorthosoun !!an thes leptomeries pes mou sto msn !!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Παιδιά έχω πάρει τον Toshiba A100-906 φοβερό pc. Έχω μια απορία. Τον έχω 2 μήνες. Τις πρώτες μέρες το ανεμηστιράκι της κάρτας γραφικών δούλευε μέτα από κάποια ώρα αφού ζεσταινόταν. Τώρα δουλεύει με το που ανοίξω το pc και κάνω οτιδήποτε. Είναι λογικό αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 παιδια τι λετε γι αυτον? ειναι οκ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900216 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Παιδιά έχω πάρει τον Toshiba A100-906 φοβερό pc. Έχω μια απορία. Τον έχω 2 μήνες. Τις πρώτες μέρες το ανεμηστιράκι της κάρτας γραφικών δούλευε μέτα από κάποια ώρα αφού ζεσταινόταν. Τώρα δουλεύει με το που ανοίξω το pc και κάνω οτιδήποτε. Είναι λογικό αυτό? τα power options στον πινακα ελεγχου πως τα εχεις; σε ποια ρυθμιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Paidia 8a 8ela thn apopsh sas gia auto to laptop... To phra. Egw to 8ewrhsa kalo. Perimenw kritikes sas mias kai asxoleiste! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=904937&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE11FC1F00686CD2E17B3EE095174F4DB99A85EE29BA51AD0559996994CE622E599195F942A79F99CD36386C5D656D1DA0E2B1C19209E26F4A02BC6AFD3CFD672F4837C486C2F248336178B109037BDD5D1E2A8B2ECAEBF46E08F066895C7B638F6E1FAB0AF66EF6B7787BD24AAEA782A9C33297C3CCEF7DD8 :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 τα power options στον πινακα ελεγχου πως τα εχεις; σε ποια ρυθμιση; Η μέθοδος ψύξης είναι στο μέγιστο. Όμως έτσι ήταν και στην αρχή, δεν το έχω αλλάξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Η μέθοδος ψύξης είναι στο μέγιστο. Όμως έτσι ήταν και στην αρχή, δεν το έχω αλλάξει. πως ξερεις οτι ειναι της καρτας γραφικων και οχι του φορητου το βασικο ανεμιστηρακι; δοκιμασες να αλλαξεις τις ρυθμισεις στο toshiba power saver; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 παιδια τι λετε γι αυτον? ειναι οκ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900216 gia ta lefta tou kalos einai !! isos mporei na uparxei kanenas fujitsu siemens me 1gb ram me tosa lefta!! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 εχω acer και εχω ενα προβλημα ! για να γραφω πρεπει να παταω το πληκτρο ( Fn ) κατω αριστερα αλλιως γραφω ετσι ( 2α36 -α5δ5 )= ( καλο παιδί ) τι πρέπει να πατήσω για να αλλάξει ? ευχαριστώ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 πως ξερεις οτι ειναι της καρτας γραφικων και οχι του φορητου το βασικο ανεμιστηρακι; δοκιμασες να αλλαξεις τις ρυθμισεις στο toshiba power saver; στα αριστερά εκεί που ειίναι οι τρύπες εκεί δεν είναι η κάρτα γραφικών? Απο εκέι όταν το ακούω να δουλεύει πετάει ζεστό αέρα!Μάλλον όταν δουλεύεις το pc με την μπαταρία δεν λειτουργεί τοσο συχνά ο ανεμιστήρας. και επειδή στην αρχή τον δούλευα με την μπαταρία γι' αυτό μετά μου κακοφάνηκε που έκανε συνεχώς φασαρία.προφανώς αν αλλάξω τις ρυθμίσεις στο power saver θα είναι ok. Σ' ευχαριστώ φίλε.! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomigi73 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 γεια χαρα σε ολους εχω ενα λαπτοπ toshiba α100 912 με μνημη 1536mb (ετσι το αγορασα)και θελω να του αναβαθμισω λιγο την μνημη (1*1024 & 1*512) θελω να του βαλω μια ακομη 1024 να γινει 2gb θελω να ρωτησω τα εξης: 1.με 2 Gb θα εχω μεγαλη διαφορα απο την παρουσα μνημη που εχω (1536 mb) τωρα ? 2.εχω ακουσει οτι δουλευει καλυτερα αν η μνημη ειναι ζευγαρι ,δηλ πρεπει να παρω την ιδια μαρκα και ιδιο τυπο μνημης που εχω ? ισχυει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 @tomigi73: Δεν αξίζει αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις. Τα φορητά παίρνουν maximum 2 modules μνήμης. Έχεις 1x 1GB + 1x 512MB = 1,5 GB Για να τα κάνεις 2 θα πρέπει να αφαιρέσεις το 512. Από το 1,5 GB στα 2 GB μάλλον δε θα δεις τη διαφορά. Έχεις δει από τον task manager ότι δεν περισσεύει μνήμη, και θέλεις να το κάνεις αυτό; Ή μόνο επειδή το άκουσες/στο είπανε κλπ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 στα αριστερά εκεί που ειίναι οι τρύπες εκεί δεν είναι η κάρτα γραφικών? Απο εκέι όταν το ακούω να δουλεύει πετάει ζεστό αέρα!Μάλλον όταν δουλεύεις το pc με την μπαταρία δεν λειτουργεί τοσο συχνά ο ανεμιστήρας. και επειδή στην αρχή τον δούλευα με την μπαταρία γι' αυτό μετά μου κακοφάνηκε που έκανε συνεχώς φασαρία.προφανώς αν αλλάξω τις ρυθμίσεις στο power saver θα είναι ok. Σ' ευχαριστώ φίλε.! http://www.bay-wolf.com/speedstep.htm δες λιγο αυτο, θα σε βοηθησει να καταλαβεις πως δουλευουν τα power schemes, εγω ετσι ελυσα το προβλημα της φασαριας, αλλα κυριως τη πολυωρη χρηση των ανεμιστηρων χωρις να χανω σε αποδοση. εβαλα το portable/laptop προφιλ(ρυθμιση των windows) και επεσε απο τα 2 ghz στα 800 mhz αλλα οποτε χρειαζεται το ανεβαζει οσο πρεπει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 εχω acer και εχω ενα προβλημα ! για να γραφω πρεπει να παταω το πληκτρο ( Fn ) κατω αριστερα αλλιως γραφω ετσι ( 2α36 -α5δ5 )= ( καλο παιδί ) τι πρέπει να πατήσω για να αλλάξει ? ευχαριστώ! Έχεις πατημένο το Num Lk (Number Lock) βρε! :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomigi73 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 ok ariadgr -καταλαβαινω-η μνημη που εχω μου φτανει τουλαχιστον προσ το παρων, (εχω μια εκπτωση 50% )και ετσι το σκεφτηκα αλλα καποιοσ μου ειπε οτι αν η μνημη ειναι σε ζευγη δουλευει πολυ καλυτερα και πιο γρηγορα το λαπτοπ. (τι σημαινει σε ζευγη ,δεν ισχυει αυτο ?) και αν ναι, πρεπει να ειναι ιδιες μνημες ακριβως? (εχω μια εκπτωση 50% )και ετσι το σκεφτηκα να την αντικαταστησω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 ego tha tou evaza thn mnhmh pantos 1! me 2gb tha phgainei kalutera !! kai sto mellon sigoura tha sou xreiastoun !! to na einai se zeugh eshmainei na mhn exeis ena dimm ton 2gb alla na eixeis 2x1gb !! gia na gemizeis kai tis duo thures pou pernoun mnhmh !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Έχεις πατημένο το Num Lk (Number Lock) βρε! :) το πάτησα αλλά τίποτα ! μονο το ULTREX δεν δοκίμασα:p :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts