elteo Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Τέλος, αν αλλαχτεί ο δίσκος εννοείται ότι ο νέος θα είναι στις 7200 στροφές. Σιγά μην δώσω λεφτά για 5400... Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, βάζω με τις 7200 και είμαι ok. Γιατί βάζοντας δίσκο με περισσότερες στροφές αυτόματα μειώνεις την αυτονομία σου και αυξάνεις τις ποσότητες θερμότητας που εκλύει. Εάν δεν σε ενδιαφέρουν go on. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Τι είναι το Acronis που μου λες στην αρχή; Αν γίνεται θέλω απάντηση στα εξής: 1) εάν αλλάξω μόνος μου τον δίσκο του φορητού χάνεται η εγγύησή του; 2) θα λειτουργήσει κανονικά ο νέος δίσκος (αν υποθέσουμε ότι τον αλλάξω) ή θα υπάρχουν τα προβλήματα που έχεις αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμά σου; Τέλος, αν αλλαχτεί ο δίσκος εννοείται ότι ο νέος θα είναι στις 7200 στροφές. Σιγά μην δώσω λεφτά για 5400... Το Acronis είναι ένα πολύ βολικό πρόγραμμα για να πάρεις ολόλκληρο τον δίσκο και να τον μεταφέρεις σε έναν άλλο, χωρίς να χάσεις τίποτα από τα δεδομένα σου... στην περίπτωση του Acer τον χρειάζεσαι απαραίτητα διότι έψαχνα μέρες αλλά δεν βρήκα άλλη λύση πέραν αυτής ή της αντιπροσωπείας, για την οποία ήδη πήρες απαντήσεις... Το θέμα επίσης των 7200 κατά την ταπεινή μου άποψη είναι μονόδρομος, αφού πλέον δοκίμασα όλες τις υπόλοιπες λύσεις σε χαμηλότερες στροφές και σε διαφορετικά GB ή cache RAM... φυσικά έχει όμως και τα μειονεκτήματά του, όπως ακριβώς τα αναφέρει ο elteo... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 @Dimangelid: Δε νομίζω ότι μπορούν να καταλάβουν αν έχεις αλλάξει το σκληρό. Συνήθως είναι κάτω από ένα καπάκι, το μόνο που κάνεις είναι να αφαιρέσεις τον παλιό και να βάλεις τον καινούργιο. Εννοείται ότι αν χρειαστεί service και νομίζεις ότι θα έχεις πρόβλημα με το νεο δίσκο, μπορείς πάντα να βάλεις πάλι τον παλιό. Γιατί δεν επικοινωνείς με τα γραφεία της Acer ( 801-50-02000 ), να ρωτήσεις τι γίνεται με την εγγύηση και την αλλαγή σκληρού; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 @Dimangelid: Δε νομίζω ότι μπορούν να καταλάβουν αν έχεις αλλάξει το σκληρό. Συνήθως είναι κάτω από ένα καπάκι, το μόνο που κάνεις είναι να αφαιρέσεις τον παλιό και να βάλεις τον καινούργιο. Εννοείται ότι αν χρειαστεί service και νομίζεις ότι θα έχεις πρόβλημα με το νεο δίσκο, μπορείς πάντα να βάλεις πάλι τον παλιό. Γιατί δεν επικοινωνείς με τα γραφεία της Acer ( 801-50-02000 ), να ρωτήσεις τι γίνεται με την εγγύηση και την αλλαγή σκληρού; Στον ένα Acer (1362LM) που προσπάθησα ήταν πολύ εύκολο και δεν ξεβιδώνεις τίποτα, αφού απλά τραβάς έξω την μπαταρία και βλέπεις τη ζελατίνη που εξέχει λίγο, την τραβάς και βγαίνει ο σκληρός... Στον άλλο (1503) ήταν λίγο πιο επίπονο διότι έπρεπε ξεβιδώσεις δύο βίδες για να αφαιρέσεις από δεξιά την θύρα υπερύθρων, να την τραβήξεις έξω και έβλεπες κατευθείαν τον σκληρό... σε αυτήν όμως την περίπτωση νομίζω ότι δεν μπορείς να αποφύγεις να δουν στο service ότι το έκανες και να γκρινιάξουν... Πάντως εγώ στο δικό μου, έναν ολοκαίνουργιο FSC, τον 4200άρη τον αντικατέστησα μόνος μου προσεκτικά στο ξεβίδωμα, ρισκάροντας φυσικά στο θέμα της εγγύησης, με λίγα λόγια η απόφαση πάντα είναι δική σου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 nobleman τι λες αξίζουν αυτά; http://www.creative.com/products/product.asp?category=244&subcategory=251&product=10796 http://images.creative.com/iss/images/products/headers/prod10796_hdr_1_6_1.jpg [edited] Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 nobleman τι λες αξίζουν αυτά; Αυτό --> 2 watts RMS per channel (DC powered)/0.8 watts RMS per channel (USB powered) με προβληματίζει λίγο... κατά τ' άλλα με 60€ περίπου, δείχνουν καλής ποιότητας, άψογου σχεδιασμού, έχουν trendy φινίρισμα, διακρίνονται για τη φορητότητά τους, με 4-ΑΑΑ παίζουν για 30 ώρες, διαθέτουν USB και DC, μόνο που πρέπει κάποιος να τα πάρει να τα δοκιμάσει!!! :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Βρήκα και αυτά τα τούβλα...:p Logitech V20 Notebook Speakers http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2173,CONTENTID=10908 70 euro πολλά δεν είναι; Για την ιστορία έχω (εδώ και 4 χρόνια) ένα πολύ καλό σετ της Creative 4.1 (4x6W RMS & Subwoofer 17W RMS) αλλά δεν μπορώ τα καλώδια...πολύ καλώδιο θεέ μου. Τα έχω δουλέψει για 2 χρόνια. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Βρήκα και αυτά τα τούβλα...:p Logitech V20 Notebook Speakers http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2173,CONTENTID=10908 70 euro πολλά δεν είναι; Για την ιστορία έχω (εδώ και 4 χρόνια) ένα πολύ καλό σετ της Creative 4.1 (4x6W RMS & Subwoofer 17W RMS) αλλά δεν μπορώ τα καλώδια...πολύ καλώδιο θεέ μου. Τα έχω δουλέψει για 2 χρόνια. Μια απ' τα ίδια κι εγώ... σκέφτομαι ακόμα και σε ασύρματα να πάω, επειδή θέλω να απολαμβάνω τα mp3 μου σε όλο το σπίτι... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Μια απ' τα ίδια κι εγώ... σκέφτομαι ακόμα και σε ασύρματα να πάω, επειδή θέλω να απολαμβάνω τα mp3 μου σε όλο το σπίτι... Ακριβούτσικα!:X Γράφουν: Το TRX-1 μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε στερεοφωνικό οικιακό σύστημα αλλά και να μετατρέψει τα περιφεριακά ηχεία ενός πολυκάναλου συστήματος οικιακού κινηματογράφου σε ασύρματο. Μου το εξηγείς γιατί δεν το πολυκατάλαβα...:O ...απαιτεί να έχεις ήδη ηχεία; Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Για το χώρο που το χρειάζομαι (οικία) έχω ήδη σε απόσταση 5m από το laptop το ηχοσύστημα με 5.1 και προσανατολίζομαι σε αυτή τη λύση... δεεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που ρωτάς αλλά αυτό πιστεύω... να έχεις ήδη ηχεία και να τα συνδέσεις ασύρματα με τον πομποδέκτη για να απολαμβάνεις τα mp3 των PC/Laptop/HD στο ηχοσύστημα... ξεφύγαμε (sic) λίγο, ε;;; Και θα μου πεις τώρα, laptop είναι, πήγαινέ το εκεί... :X [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Και θα μου πεις τώρα, laptop είναι, πήγαινέ το εκεί... :X Ελα μου ντε...:p Δεν ξεφύγαμε ...για περιφερειακά των φορητών μιλάμε.:happy: edit: τελικά μάλλον θα ξεσκονίσω πάλι τα Creative 4.1 ... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Ελα μου ντε...:p Δεν ξεφύγαμε ...για περιφερειακά των φορητών μιλάμε.:happy: edit: τελικά μάλλον θα ξεσκονίσω πάλι τα Creative 4.1 ... Βέβαια όσο ψάχνει κανείς... χμ... βρήκα και α υ τ ό, φτηνούλικο και αλιανάρικο, για δες και συ... :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=48738 για το παραπάνω μοντέλο τι λέτε?δυνατό μου φαίνετε και λογική τιμή.να το χτυπήσω άραγε ή να περιμένω κιαλλο...? pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Νομίζω ότι με τα χρήματα αυτά είναι αρκετά καλό... αν ανέβαινες άλλα 200€ υπάρχουν πολλές λύσεις αλλά με αυτά τα χαρακτηριστικά όχι... π.χ. έχεις ένα (1) μόνο έτος εγγύησης, ενώ αυτό έχει δύο (2), είναι κατά την γνώμη μου καλύτερης ποιότητας και σε σχέση με αυτό που βρήκες δεν έχει blue-tooth... επίσης έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και το θεωρώ και πιο powerful!!! Μια άλλη λύση στα +150€ από κει που είσαι είναι αυτό, επίσης πιο ποιοτικό... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deriziotis Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Γιάσας : Επανέρχομαι και πάλι απο άλλο topic με το ίδιο θέμα?:X :wacko: :cry: Ποιό απο τα 4!! 1)Acer Aspire 9504WSMi P-M 2.0 GHz/1024 MB/17"/100GB LX.A6105.028 2)Fujitsu Siemens Amilo M3438G V2 770 2.13 GHz/2048 MB/17"/200GB 3)Sony Vaio VGN-BX197XP P-M 760 2.0 GHz/1024 MB/17"/160GB 4)Toshiba Qosmio G20-120 PentiumM 770 2.13GHz / 1GB DDR2 / 160GB 5400rpm / 17" TruBrite WXGA+ / DVD Super Multi (DL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Γιάσας : Επανέρχομαι και πάλι απο άλλο topic με το ίδιο θέμα?:X :wacko: :cry: Ποιό απο τα 4!! 1)Acer Aspire 9504WSMi P-M 2.0 GHz/1024 MB/17"/100GB LX.A6105.028 2)Fujitsu Siemens Amilo M3438G V2 770 2.13 GHz/2048 MB/17"/200GB 3)Sony Vaio VGN-BX197XP P-M 760 2.0 GHz/1024 MB/17"/160GB 4)Toshiba Qosmio G20-120 PentiumM 770 2.13GHz / 1GB DDR2 / 160GB 5400rpm / 17" TruBrite WXGA+ / DVD Super Multi (DL) Από τα χαρακτηριστικά δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι είναι κορυφαίο το Fujitsu Siemens. Αν και θιασώτης της Sony, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την ανωτερότητα του Toshiba, όπως και του Fujitsu Siemens. Από μένα κυρίως επειδή θα δώσεις πολλά χρήματα, καλύτερα να πάρεις το κορυφαίο Fujitsu Siemens. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deriziotis Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Από τα χαρακτηριστικά δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι είναι κορυφαίο το Fujitsu Siemens. Αν και θιασώτης της Sony, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την ανωτερότητα του Toshiba, όπως και του Fujitsu Siemens. Από μένα κυρίως επειδή θα δώσεις πολλά χρήματα, καλύτερα να πάρεις το κορυφαίο Fujitsu Siemens. Έχω ακούση όμως οτι το Fujitsu Siemens βγάζει προβλήματα??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Έχω ακούση όμως οτι το Fujitsu Siemens βγάζει προβλήματα??? Γι' αυτό να απαντήσουν οι φίλοι που έχουν FS... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Γι' αυτό να απαντήσουν οι φίλοι που έχουν FS... ... Κι ένας από αυτούς που έχει το ίδιο μοντέλο, με εξαίρεση τους σκληρούς που είναι 80άρηδες αντί 100άρηδες λέει ότι χαίρεται να δουλεύει σε αυτό το notebook. ;) Η FSC γενικά έχει αρκετά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων, όπως η διετής εγγύηση και το value for money. Ειδικά για το M3438G Vision μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα. Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος που το επέλεξα για κύριο Η/Υ μου. Φίλε derizioti, αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη, έχω γράψει ένα review του συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίο ενδέχεται να σου λύσει τις όποιες απορίες έχεις. Πάντως εγώ σου λέω go for it! Από πού θα το πάρεις? Αν το αγοράσεις από κατάστημα ζήτα να το ανοίξετε επιτόπου για να δεις αν έχει καμμένα pixels ώστε να αντικατασταθεί. Εμένα αυτός ήταν ένας από τους όρους για να το αγοράσω από το κατάστημα που το πήρα τελικά. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=48738 για το παραπάνω μοντέλο τι λέτε?δυνατό μου φαίνετε και λογική τιμή.να το χτυπήσω άραγε ή να περιμένω κιαλλο...? Πολύ δυνατό μοντέλω αν εξαιρέσεις την κάρτα γραφικών.Πιστεύω BVFM,χτύπα τον! Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 ... Κι ένας από αυτούς που έχει το ίδιο μοντέλο, με εξαίρεση τους σκληρούς που είναι 80άρηδες αντί 100άρηδες λέει ότι χαίρεται να δουλεύει σε αυτό το notebook. ;) Η FSC γενικά έχει αρκετά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων, όπως η διετής εγγύηση και το value for money. Ειδικά για το M3438G Vision μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα. Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος που το επέλεξα για κύριο Η/Υ μου. Φίλε derizioti, αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη, έχω γράψει ένα review του συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίο ενδέχεται να σου λύσει τις όποιες απορίες έχεις. Πάντως εγώ σου λέω go for it! Από πού θα το πάρεις? Αν το αγοράσεις από κατάστημα ζήτα να το ανοίξετε επιτόπου για να δεις αν έχει καμμένα pixels ώστε να αντικατασταθεί. Εμένα αυτός ήταν ένας από τους όρους για να το αγοράσω από το κατάστημα που το πήρα τελικά. ;) Σε αυτό ακριβώς το μοντέλο(Fujitsu Siemens Amilo M3438G) είχα καταλήξει και εγώ, πρίν απο κανένα μήνα που το έψαχνα, όμως δεν έκανα ακόμα την αγορά...;) Ξέρεις μήπως εάν αναμένεται κάποιος αντικαταστάτης απο την Fujitsu Siemens ή κάποιο καλύτερο μηχάνημα απο κάποια άλλη εταιρία; http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Ως κάτοχος FSC να δηλώσω ότι μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος... μόνο μου παράπονο ότι πριν δυο μήνες το πήρα 200€ πιο πάνω αλλά αυτό νομίζω ισχύει με όλα τα ηλεκτρονικά και δη το laptop... :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Σε αυτό ακριβώς το μοντέλο(Fujitsu Siemens Amilo M3438G) είχα καταλήξει και εγώ, πρίν απο κανένα μήνα που το έψαχνα, όμως δεν έκανα ακόμα την αγορά...;) Ξέρεις μήπως εάν αναμένεται κάποιος αντικαταστάτης απο την Fujitsu Siemens ή κάποιο καλύτερο μηχάνημα απο κάποια άλλη εταιρία; Ο αντικαταστάτης, αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι, του 3438 είναι το 4438, το οποίο απλά έχει πολύ καλύτερη ανάλυση οθόνης (WUXGA 1920x1200 έναντι WXGA 1440x900) (Edit: τώρα μόλις πρόσεξα ότι διατίθεται και με μνήμες στα 533MHz έναντι 400MHz που έχει ο 3438) ενώ θα προσφέρεται και με 120άρηδες σκληρούς δίσκους, έναντι 80 αρχικά και 100 μετέπειτα του 3438. Δεν πιστεύω ότι αναμένεται κάτι ακόμη καλύτερο από την FSC αυτήν τη στιγμή. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Το έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες, θα το γράψω πάλι: Όλοι οι κατασκευαστές θα βγάλουν νέα μοντέλα τώρα. Υπάρχει πλέον η νέα γενιά της πλατφόρμας Centrino. Άρα να περιμένετε ότι θα βγουν νέα laptops. Για παράδειγμα η Fujitsu-Siemens ανακοίνωσε αυτά: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2704 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Το έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες, θα το γράψω πάλι: Όλοι οι κατασκευαστές θα βγάλουν νέα μοντέλα τώρα. Υπάρχει πλέον η νέα γενιά της πλατφόρμας Centrino. Άρα να περιμένετε ότι θα βγουν νέα laptops. Για παράδειγμα η Fujitsu-Siemens ανακοίνωσε αυτά: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2704 Είχα διαβάσει αυτό που είχες γράψει, αλλά επειδή δεν είχα δει κάποια ανακοίνωση ρώτησα.. Πάντως φοβερό το μηχάνημα στο link που δίνεις παραπάνω, σίγουρα θα περιμένω! Έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία άφιξης; Το CES 2006, τι σημαίνει;:O http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts