Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι καλό είναι όταν το δουλευεις με το ρευμα να βγάζεις την μπαταρία.

ΟΧΙ....

1. γιατί έχεις ένα πρώτης ποιότητας UPS

2. γιατί κάνεις το ίδιο κακό στην μπαταρία εάν την έχεις εκτός για αρκέτο καιρό

3. γιατί η πείρα μου στα Toshiba έχει δείξει ότι δεν μειώνεται τόσο όσο λέτε πολλοί εδώ μέσα η αποτελεσματικότητά της.

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Oχι, λάθος... Είναι σωστό να βγάζεις την μπαταρία όταν είσαι στο ρεύμα. Η μπαταρία έχει και μια διάρκεια ζώης, έναν "κύκλο επαναφορτίσεων" ο οποίος "σπαταλιέται" άσκοπα όταν την έχεις πάνω στο laptop και ταυτόχρονα στο ρεύμα. Βέβαια αν πέσει το ρεύμα και δεν έχεις UPS δεν θα κλείσει το μηχάνημα αλλά...

Όταν την έχεις πάνω στο ρεύμα συνέχεια δεν 'σπαταλιέται' κανένας κύκλος επαναφορτίσεως γιατί δεν αποφορτίζει για να επαναφορτιστεί. Εαν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μειώσει την απόδοσή της είναι η θερμοκρασία και μόνο που μπορεί να είναι υψηλότερη αν το έχεις συνεχώς στο ρεύμα, αλλά και πάλι δε μιλάμε για 1-2 εβδομάδες αλλά για καιρό.

ΟΧΙ....

1. γιατί έχεις ένα πρώτης ποιότητας UPS

2. γιατί κάνεις το ίδιο κακό στην μπαταρία εάν την έχεις εκτός για αρκέτο καιρό

3. γιατί η πείρα μου στα Toshiba έχει δείξει ότι δεν μειώνεται τόσο όσο λέτε πολλοί εδώ μέσα η αποτελεσματικότητά της.

Πολύ σωστά.

Κατ'αρχάς, αν την έχεις εκτός για οποιοδήποτε λόγο (ή έχεις μια δεύτερη) πρέπει να την έχεις σε μια φόρτιση γύρω στο 40% πριν τη βγάλεις και να τη βάζεις μία φορά κάθε έναν με δύο μήνες να κάνει έναν πλήρη κύκλο αποφορτίσεως και επαναφορτίσεως.

Όλες οι πληροφορίες για τις μπαταρίες, πέραν από τα sites του κάθε κατασκευαστή, βρίσκονται στο πάρα πολύ χρήσιμο Battery University.

Γεια σας! ειμαι πρωταρης μεσα στο forum και δεν ξερω που παν τα 4!

θελω να μου πειτε τη γνωμη σας γι'αυτο το φορητο!

HP nx9420 (RH440EA) Core 2 Duo

http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=24556&prid=24917

Ήρθανε επώνυμα Core 2 Duo??

Πολύ καλό. Και σε πολύ καλή τιμή...Μια χαρά σε κόβω :D

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

1)http://openmind.gr/product_info.php?...cts_id=2978&os Csid=4f176053556cff31fab8923e70f9a49a

2)http://openmind.gr/product_info.php?...cts_id=2969&os Csid=d9587927d7655d3040b97d12357a2a38

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ LAPTOP ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΓΡΑΦΕΙΟΥ,GAME ( AGE OF EMPIRES) KAI ΠΟΛΥΩΡΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ DOWNLOAD STO ΝΕΤ 15-18 ΩΡΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ TOSHIBA KAI STO HP ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINKS .ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΤΟ HP EIΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ TOSHIBA.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ??????ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΓΟΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!

ΥΓ (ΤΟ TOSHIBA EXEI 1024 RAM ΟΧΙ 512 )

ΤΟ ΗΡ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ TOSHIBA.KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!!ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ?

ΤΟ ΗΡ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ TOSHIBA.KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!!ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ?

Δεμένο...? Και ? είναι αυτός λόγος καλύτερης συναρμογής επειδή σου φαίνεται?

Εμφάνιση έχουν και άλλα φορητά. Το θέμα είναι όμως ότι εσύ θα έχεις και πολλές απαιτήσεις εκτός της εμφάνισης. Εκτός και αν δεν το θες 15-18 ώρες ανοικτό όπως αναφέρεις...οπότε πάω πάσο.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Στο μηχανημα που αναφερω πιο πανω (HP nx9420 (RH440EA) Core 2 Duo)

δινουν 3 χρονια εγγυηση! εχει καλο σερβις η HP στην Ελλαδα?

εχει καποιος πειρα σ'αυτο το θεμα?

Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους 'Ορους Πρόσβασης και Χρήσης.

Επίσης, μην ρωτάς το ίδιο πράμα περισσότερες από μία φορές. Το προηγούμενο ίδιο post σου διαγράφηκε. Αν θέλεις να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι σε post που έχεις κάνει ήδη, μπορείς να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif

Στο μηχανημα που αναφερω πιο πανω (HP nx9420 (RH440EA) Core 2 Duo)

δινουν 3 χρονια εγγυηση! εχει καλο σερβις η HP στην Ελλαδα?

εχει καποιος πειρα σ'αυτο το θεμα?

kalimera fotis55

to rh440ea exi 1 xrono eggyhsh apo hp

mipos soy dinoyn to carepack exi parapano 120 euro gia 3 xronia

oso gia axiopistia einai 8ema tyxhs na exipyreti8is grigora

me service pack omos exis diaforetikh symperifora

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Καλοί είναι, απλά δεν φτάνουν τους Toshiba ;)

αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες; Χρησιμοποίησες HP και Toshiba; Δε ξέρω,έτσι ρωτάω γιατί οι Tecra που έχω δει δε με πείθουν σε ποιότητα όπως οι Hp Compaq και επιπλέον η διάρκεια μπαταρίας είναι πολύ μικρότερα σε Toshiba,δηλαδή δε μιλάμε για ολοήμερες μπαταρίες...Δε ξέρω για Pavillion vs Satellite αλλά για Compaq vs Tecra σίγουρα ο πρώτος βγαίνει νικητής σε ποιότητα,ασφάλεια και οθόνη ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σου φιλε exoriste!

το HP nx9420, στα 1499e, του δινει 3 χρονια εγγυηση ο κατασκευαστης!

μου εκανε κ'εμενα εντυπωση, αλλα δε ζητουν επιπλεον λεφτα!

παντως πιστευω οτι με τα χαρακτιριστικα που εχει, τον καινουριο επεξεργαστη core 2 duo

την 17' οθονη και την καλη εγγυηση, ειναι μια καλη περιπτωση φορητου!

Γεια σου φιλε exoriste!

το HP nx9420, στα 1499e, του δινει 3 χρονια εγγυηση ο κατασκευαστης!

μου εκανε κ'εμενα εντυπωση, αλλα δε ζητουν επιπλεον λεφτα!

παντως πιστευω οτι με τα χαρακτιριστικα που εχει, τον καινουριο επεξεργαστη core 2 duo

την 17' οθονη και την καλη εγγυηση, ειναι μια καλη περιπτωση φορητου!

ean einai ayth h timh me 3 xronia eiani kalo

ean se endiaferei bebaia 17 "

alla epibebaioseto

gia 3 xronia

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

τελικα τι προτεινετε toshiba a100-192 ή hp 5295ea?

Επισης γλυκοκοιταω τον α100-192 της toshiba, που αναφερει ο errikos_slk!

εχω διαβασει πολυ καλα σχολια για τον συγκεκριμενο φορητο σε περιοδικα

και στο διαδικτυο! και πολυ καλη τιμη!

ean einai ayth h timh me 3 xronia eiani kalo

ean se endiaferei bebaia 17 "

alla epibebaioseto

gia 3 xronia

Εχεις δικαιο! καλου κακου θα παρω ενα τηλεφωνο να το επιβεβαιωσω!

με βολευει πιο πολυ η 17"

Έχε υπόψη σου ότι ένα μηχάνημα με τόσο μεγάλη οθόνη, δεν είναι ακριβώς φορητό, είναι "μεταφέρσιμο".

Επισης γλυκοκοιταω τον α100-192 της toshiba, που αναφερει ο errikos_slk!

εχω διαβασει πολυ καλα σχολια για τον συγκεκριμενο φορητο σε περιοδικα

και στο διαδικτυο! και πολυ καλη τιμη!

Ναι, αλλά keep in mind οτι σιγά σιγά η προσφορά της Toshiba λήγει και πως δεν έρχεται πλέον με 1024 αλλά (κανονικά, όπως ήταν) με 512 ΜΒ Ram... εκτός και αν είσαι τυχερός και το βρεις (να έχει ξεμείνει) κάπου με την προσφορα...

Πάντως ναι...και εμένα είναι ίσως το πιο αγαπημένο μοντέλο εδώ και καιρό.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Sony has now advised a dozen more laptop makers to recall batteries, as the true extent of the overheating fault the led first Dell and then Apple to offer to replace batteries becomes clear.

1, 2

Έχε υπόψη σου ότι ένα μηχάνημα με τόσο μεγάλη οθόνη, δεν είναι ακριβώς φορητό, είναι "μεταφέρσιμο".

Παιζουν τοσο μεγαλο ρολο τα 5 εκατοστα διαφορα στη διαγωνιο,

απο εναν φορητο με 15αρα οθονη?

Παιζουν τοσο μεγαλο ρολο τα 5 εκατοστα διαφορα στη διαγωνιο,

απο εναν φορητο με 15αρα οθονη?

Το μέγεθος της οθόνης καθορίζει και το συνολικό μέγεθος που θα έχει ο φορητός υπολογιστής αλλά και το βάρος του.

Οπότε από εκεί και πέρα είναι θέμα του καθενός να κρίνει αναλόγος για την δουλεία που τον θέλει και το μέγεθος που τον βολεύει.

Έτσι για παράδειγμα αν τον αγοράσει έναν ο οποίος όλη μέρα λόγο δουλείας είνια στο δρόμο τότε ζητάει κάτι μικρό και ελαφρύ.

Αν όμως είναι απλά να τον μεταφέρεις από το σπίτι στη δουλειά επειδή περιέχει αρχεία χρήσιμα για σένα τότε το μέγεθος ίσως να μην σε πολυαπασχολεί.

Αλλά πάντα έχει να κάνει με τον λόγο απόκτησης του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ελληνικά eshops κάνουν ένα βήμα μπροστά, με παραμετροποιήσεις όχι μόνο σε επώνυμα (Toshiba, HP, etc) αλλά και σε BTO... ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ελληνικά eshops κάνουν ένα βήμα μπροστά, με παραμετροποιήσεις όχι μόνο σε επώνυμα (Toshiba, HP, etc) αλλά και σε BTO... ;)

Σε επώνυμα (Toshiba, HP, etc) δεν γίνεται καμμία παραμετροποίηση, εκτός από τα Dell που πωλούνται μόνο BTO. :!:

BTO σε no-name φορητά γίνεται εδώ και πολύ καιρό, π.χ. στα Turbo-X του Πλαισίου και τα Innovator του e-shop.

Σε επώνυμα (Toshiba, HP, etc) δεν γίνεται καμμία παραμετροποίηση, εκτός από τα Dell που πωλούνται μόνο BTO. :!:

BTO σε no-name φορητά γίνεται εδώ και πολύ καιρό, π.χ. στα Turbo-X του Πλαισίου και τα Innovator του e-shop.

Γίνεται γίνεται. Χαρακτηριστικά αναφέρω το ελληνικό http://openmind.gr/ που στα περισσότερα laptop (HP, Toshiba, FS κ.α.) κανουν μερική παραμετροποίση στο σκληρό και στη μνήμη τουλάχιστον

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Γίνεται γίνεται. Χαρακτηριστικά αναφέρω το ελληνικό http://openmind.gr/ που στα περισσότερα laptop (HP, Toshiba, FS κ.α.) κανουν μερική παραμετροποίση στο σκληρό και στη μνήμη τουλάχιστον

Δεν ξέρω αν θα είναι καλή ιδέα να βάλει χέρι ένα ελληνικό κατάστημα σε επώνυμο laptop. Όταν παίρνω HP ή Toshiba έχω την απαίτηση να πάρω μια σύνθεση δοκιμασμένη και εγκεκριμένη από τους ειδικούς αυτών των εταιρειών.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...