tasulm Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 οχι ρε φιλε σοβαρα??Και τι σου λεει η αντιπροσωπεια?Γιατι δεν μπορεις να βγαλεις ακρη?Περιμένω απάντηση μέσω mail, έχει προωθηθεί το θέμα στο τεχνικό τμήμα στο εξωτερικό όπως μου είπανε. Απο όσο γνωρίζω δεν υπάρχει τεχνικό τμήμα εδώ στην Ελλάδα, την τεχνική υποστήριξη την έχουν δώσει σε συνεργαζόμενες εταιρείες. Κλασσικά θα μου στείλουν απάντηση οτι δεν προκειται για ελλατωματική σειρά και οτι εφόσον δεν καλύπτομαι απο την εγγύηση θα πρέπει να πληρώσω. Και άντε να πληρώσω, αλλά για τι? Για αντικατάσταση με το ίδιο ελλατωματικό προιόν που θα ψοφήσει σε άλλους 16 μήνες? Τέλος πάντων, ισως βιάζομαι να προδικάσω, απλά fyi έχει πέσει πολύ κράξιμο στο εξωτερικό με γενικές γραμματείες καταναλωτών κτλ κτλ και μέσα στο φόρουμ της hp όπου οι moderators δουλευουν υπερωρίες για να επεξεργάζονται/διαγράφουν ποστ και να banάρουνε αγανακτησμένους πελατες... Μεγάλο καραγκιοζιλίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ThanQ, διάβασα και το review του φίλου kotetsi. Μάλλον για το NC10 με βλέπω αν και από διαθεσιμότητα πάσχει λίγο (το χρειάζομαι μέχρι την Παρασκευή). Επίσης είδα και τα MSI WIND U100 BLACK 160GB 2048MB καθώς και το HP Mini με 10.2'' oθόνη. Κάποιο feedback; Είχα αρχικά το 701 της Asus. Μετά πήρα το One της Acer. Τώρα έχω το Mini της HP. Νομίζω ότι είναι το πλέον καλοσχεδιασμένο Netbook: μικρές διαστάσεις, λεπτό, με εξαιρετικό πληκτρολόγιο. Μειονεκτήματα: 1) το trackpad μερικές φορες στέλνει τον κέρσορα "αλλου", 2) Η αυτονομία δεν είναι τόσο καλή όσο στο Samsung η τα Asus. Για μένα ωστόσο διαστάσεις και πληκτρολόγιο είναι πιο σημαντικά, οποτε διάλεξα HP. Το 'χω κάνα μηνα και δεν έχω παράπονα. Θα ήθελα όμως μια πραγματικά handheld συσκευή όπως το Everun Note - να το χώνω στη θήκη του μπουφάν η την πλαϊνή μια τσάντας. Είχα παλιά ένα Jornada 720 και με είχε βολέψει πολύ... "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Δεν υπάρχει τιποτα ε? Νομίζω θες κάρτα εξωτερική αν δεν έχει έξοδο. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Νομίζω θες κάρτα εξωτερική αν δεν έχει έξοδο. Για τσεκάρισε τα παρακάτω: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8978 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15745 Το δεύτερο το έχω παραγγείλει και το περιμένω. [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Kαλημερα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το ACER ASPIRE ONE A150X. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906654 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας το κουφο προβλημα που αντιπετωπιζω με το acer 5672 notebook μου! Το εχω 2 χρονια τωρα χωρις να μου παρουσιασει πολλα προβληματα SW αλλα κυριως χωρις προβληματα HW. Πριν απο μια βδομαδα την ωρα που βρισκοταν σε λειτουργια αρκετη ωρα χωρις ομως να το χρησιμοποιω το keyb και το mouse δεν αντιδρουσαν καθολου!Σε μια προσπαθεια να το κλεισω ανακαλυψα οτι ουτε o διακοπτης power ανταποκρινεται... Κανοντας 1-2 reboot καταλαβα οτι η κατασταση δεν θα διορθωθει απο μονη της και ειπα να κανω μερικες δοκιμες!Οταν το μηχανακι ανοιγει πατοντας το F2 μπαινω στο BIOS και το πληκτρολογιο παιζει κανονικα!Επισης και ο διακοπτης power!Χρησιμοποιησα το recover cd του μηχανηματος και ειδα οτι και εκει το keyb το mouse και ο διακοπτης παιζουν κανονικα!Ολα αυτα μεχρι να μπω στα windows! Εκει ολα νεκρονουν....Αν βαλω εξωτερικες συσκευες mouse και keyb αυτες ανταποκρινονται...Εστησα το μηχανημα με αλλον δισκο και παλι τα ιδια... Μπορει κανεις να μου πει αν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο?? Τι προβλημα μπορει αν εχω? Μολις κατεβασα το memtest86 για να τεσταρω τις μνημες μου αλλιως μαλλον παω για board....:cry: Εχεις δοκιμασει να το δουλεψεις χωρις μπαταρια? Βαλτο μονο με το ρευμα και αν δουλευει φταιει η μπαταρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Εχεις δοκιμασει να το δουλεψεις χωρις μπαταρια? Βαλτο μονο με το ρευμα και αν δουλευει φταιει η μπαταρια. Βασικά η μπαταρία φταίει σίγουρα το έπαθε και ο δικός μου φορητός μετά από δύο χρόνια. Μόλις βγάλω την μπαταρία όλα καλά! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανείς να με βοηθήσει; Με το Acer Aspire ONE A150X μπορεί κανείς να παίξει παιχνίδια; Αν όχι τι από τα υπόλοιπα που κάνει κάποιο laptop δεν μπορεί να κάνει το A150X; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς να κάνεις με τετοια μηχανήματα είναι τα παιχνίδια.Η καρτα γραφικών ειναι πολύ αδυνατη.Ακομα κι αν καταφέρεις να παίξεις ενα παιχνιδι οι διαστάσεις της οθονης είναι απαγορευτικές.Κουραζει παρα πολυ να παιζεις σε μια οθονη 8.9 και 10 ιντσων.Οι φορητοί αυτοί στοχεύουν στη φορητοτητα και δικτύωση.Δεν μπορουν να υποκαταστήσουν ένα σταθερο ή ένα λαπτοπ κανονικων διαστάσεων.Εγω έχω το Αsus και το χρησιμοποιώ για ιντερνετ και μουσικη Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Συμφωνώ και εγώ...δεν μπορείς να παίξεις, τουλάχιστον για τα σοβαρά παιχνίδια...άντε να βάλεις mame32...το πολύ. http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 το χρησιμοποιώ για ιντερνετ και μουσικη και κανα divx http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklivas Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Θέλω να αγοράσω για πρώτη φορά έναν φορητό υπολογιστή, όπου η κύρια χρήση του θα είναι, να παίζει τραγούδια μέσα απο λίστες για ένα εστιατόριο που έχω τους καλοκαιρινούς μήνες. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις :( πάνω σε χαρακτηριστικά και προδιαγραφές και για τον λόγο αυτό ζητάω την βοήθειά σας για καθοδήγηση. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 600 € Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Θέλω να αγοράσω για πρώτη φορά έναν φορητό υπολογιστή, όπου η κύρια χρήση του θα είναι, να παίζει τραγούδια μέσα απο λίστες για ένα εστιατόριο που έχω τους καλοκαιρινούς μήνες. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις :( πάνω σε χαρακτηριστικά και προδιαγραφές και για τον λόγο αυτό ζητάω την βοήθειά σας για καθοδήγηση. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 600 € Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Προτείνω αυτό έχει 250 gb δίσκο, οπότε θα κάνεις άνετα για αρχή την δουλειά σου και με λίγα επιπλέον αγοράζεις και έναν εξωτερικό ΑΝ σου χρειάζεται τόσος χώρος. http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Πολλα για καποιον που το θελει μονο για mp3 Playlist και μονο για μερικους μηνες τον χρονο..Βρες ενα φθηνοτερο..Οποιοδηποτε μηχανημα την κανει αυτη την δουλεια.Εως και ενα netbook με 160 gb σκληρο με μεσο ορο 300-350 ευρω! Εκτος βεβαια αν τελικα το θες και για αλλα πραγματα οποτε η προταση του φιλου "sv2evs" ειναι μια χαρα :happy: http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα αυτου του μοντελου με αυτο το μοντελο που να δικαιολογει την διαφορα τιμης εκτος απο τον δισκο?! Και επισης για ποιον λογο υπαρχει τετοια διαφορα τιμης αναμεσα σε αυτο και αυτο? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα αυτου του μοντελου με αυτο το μοντελο που να δικαιολογει την διαφορα τιμης εκτος απο τον δισκο?! Και επισης για ποιον λογο υπαρχει τετοια διαφορα τιμης αναμεσα σε αυτο και αυτο? :) Η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι ο πρώτος και ο τρίτος έχει λιγότερα gb από τον δεύτερο και τον τέταρτο.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Θέλω να αγοράσω για πρώτη φορά έναν φορητό υπολογιστή, όπου η κύρια χρήση του θα είναι, να παίζει τραγούδια μέσα απο λίστες για ένα εστιατόριο που έχω τους καλοκαιρινούς μήνες. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις :( πάνω σε χαρακτηριστικά και προδιαγραφές και για τον λόγο αυτό ζητάω την βοήθειά σας για καθοδήγηση. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 600 € Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Μετα απο μηνες ψαξιμο και δοκιμες σε καταστηματα, αγορασα προσφατα ενα Toshiba Satellite Pro U400-123 για να παιζει μουσικη και ειναι αψογο. Να κοιταξεις να εχει καλη καρτα ηχου π.χ. εμενα εχει Conexant και μεγαλο σκληρο δισκο. Επισης επεκταση εγγυησης 2+2=4 χρονια κανει η Toshiba με 89 ευρω. Επισης μην βιαστεις να το παρεις, παρτο οταν σου χρειαστει, Toshiba και Sony ειναι για αυτη τη δουλεια, τα υπολοιπα απο ηχο και εγγυηση δεν ειναι οτι καλυτερο. Τα Sony ειναι ακριβα, οποτε κοιταξε για Toshiba. Λιγο παραπανω σε χρηματα, αλλα ειναι καλο. http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=15142 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Πολλα για καποιον που το θελει μονο για mp3 Playlist και μονο για μερικους μηνες τον χρονο..Βρες ενα φθηνοτερο..Οποιοδηποτε μηχανημα την κανει αυτη την δουλεια.Εως και ενα netbook με 160 gb σκληρο με μεσο ορο 300-350 ευρω! Εκτος βεβαια αν τελικα το θες και για αλλα πραγματα οποτε η προταση του φιλου "sv2evs" ειναι μια χαρα :happy: Είπε μέχρι εκείνο το ποσό που κοστίζει το Laptop...φυσικά και θα πρότεινα netbook...εγώ πάντως αν τον ενδιαφέρει αγόρασα αυτό αν και υπάρχουν και κάποια που είναι καλύτερα σαν μοντέλα.:X http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklivas Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Προτείνω αυτό έχει 250 gb δίσκο, οπότε θα κάνεις άνετα για αρχή την δουλειά σου και με λίγα επιπλέον αγοράζεις και έναν εξωτερικό ΑΝ σου χρειάζεται τόσος χώρος. Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις.:) Όταν ανέφερα οτι θα παίζει μουσική απο playlist, είμαι σίγουρη οτι καταλάβατε οτι θα είναι συνδεδεμένο με ηχεία που υπάρχουν στο μαγαζί. Επίσης έχω ακούσει οτι υπερθερμένονται με την χρήση και στο μαγαζί θα παίζει για τουλάχιστον 5-6 ώρες, ισχύει αυτό? και αν ναι τι κάνω για να το αποτρέψω? Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις.:) Όταν ανέφερα οτι θα παίζει μουσική απο playlist, είμαι σίγουρη οτι καταλάβατε οτι θα είναι συνδεδεμένο με ηχεία που υπάρχουν στο μαγαζί. Επίσης έχω ακούσει οτι υπερθερμένονται με την χρήση και στο μαγαζί θα παίζει για τουλάχιστον 5-6 ώρες, ισχύει αυτό? και αν ναι τι κάνω για να το αποτρέψω? Σας ευχαριστώ Παιζω μουσικη και σου λεω ΜΗΝ παρεις netbook, δεν εχει cd/dvd το οποιο ειναι πολυ απαραιτητο οταν παιζεις μουσικη. Δεν εχει προβλημα και να ζεσταθει το λαπτοπ μην ανησυχεις. (Ετσι κι αλλιως δεν υπερθερμενεται παιζοντας μουσικη),. Επαναλαμβανω οτι το εχω ψαξει και καποια λαπτοπ δεν εχουν καλη ποιοτητα ηχου, καποια αλλα βγαζουν βουητο απο τα ηχεια οταν παιζει χαμηλα κ.λ.π. Επισης αν θελεις να ακους και απο ακουστικα θα βαλεις μια δευτερη καρτα ηχου usb και με ενα δευτερο προγραμμα (συνηθως το virtual dj) θα μπορεις να ακους απο τα ακουστικα που ειναι συνδεδεμενα στην δευτερη καρτα ηχου, ενω το αλλο σου προγραμμα θα παιζει κανονικα τη μουσικη στην αιθουσα. Επισης τα λαπτοπ Dell εχου δυο εξοδους για ακουστικα και με καποιες ρυθμισεις μπορεσα να βγαλω λιστα απο τη μια εξοδο και να ακουσω με τα ακουστικα απο την αλλη εξοδο. Τελικα πηρα ομως το Toshiba. Σε περιπτωση παλι που δεν εχεις καλο ηχο απο την εξοδο του λαπτοπ, παρε και μια καρτα ηχου στη θυρα express η usb και βγαλε τον ηχο απο εκει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα αυτου του μοντελου με αυτο το μοντελο που να δικαιολογει την διαφορα τιμης εκτος απο τον δισκο?! Και επισης για ποιον λογο υπαρχει τετοια διαφορα τιμης αναμεσα σε αυτο και αυτο? :) O 1oς υπολογιστης εχει μικροτερο δισκο απο τον 2ο αλλα πιο γρηγορο.επισης ειναι και φθηνοτερος. επισης ο 4ος εχει περισσοτερα gb σκληρου δισκου και επισης γρηγοροτερος απο τον 3ο! αλλα τι ακριβως ψαχνεις?? :blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 αν και υπάρχουν και κάποια που είναι καλύτερα σαν μοντέλα.:X οπως το asus!!;) http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Μπορείς να το τεκμηριώσεις και για εμάς που βρισκόμαστε στο ψάξιμο; :cry: εχω απο προχθες στα χερια μου το samsung NC10 (BLUE) απο expansys..380 euros καταπληκτικο μηχανακι... φωτεινη οθονη γρηγορο αριστος ηχος τελειο πληκτρολογιο (μεγεθος - αισθηση) 6,5 ωρες αυτονομια!! (6 cell μπαταρια) tripleboot (XP Home SP3 - Ubuntu - MAC OSx) ! κτυπα το ανεπιφυλακτα ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 καλησπερα σας, εχω βαλει απο καιρο στο ματι το everun note λογω επιδοσεων και απολυτης φορητοτητας. εχει κανεις εμπειρια να την καταθεσει? με κολλαει το γεγονος οτι δεν εχει αντιπροσωπο στην Ελλαδα ή κανω λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklivas Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Σε περιπτωση παλι που δεν εχεις καλο ηχο απο την εξοδο του λαπτοπ, παρε και μια καρτα ηχου στη θυρα express η usb και βγαλε τον ηχο απο εκει. Ευχαριστώ για την βοήθεια, θα το ψάξω έχοντας και τις πληροφορίες απο εδώ. Υπάρχει κάποιο άλλο site εκτός απο το limewire για έντεχνη μουσική? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts