Jump to content

All about Honda

songless_bird
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο δευτερο ποστ μου το οποιο ειναι 2-3 ποστ παρακατω απο το πρωτο(μπερδευτηκα και εκανα λαθος το πρωτο με το δευτερο, συγγνωμη) λεω ακριβως το εξης:

τοσο εγραψε στο ψηφιακο κοντερ...τωρα το ποσο χανει δεν ξερω:worry:

τι σημαινει αυτο?οτι απλα λεω τι εγραψε το κοντερ και απο εκει και περα αναρωτιεμαι ποσο να χανει.δηλαδη εννοειται πως ξερω οτι χανει.ετσι?

αυτο που εγραψα με τα 210 και 22+ ειναι αληθεια γιατι ετσι συμβαινει ασχετα με το ποσο χανει....

μετα απο αυτο θα συνεχισεις να εισαι ειρωνικος απεναντι μου?

την απλη καταγραφη των γεγονοτων την θεωρεις μπαρουφα?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οπως ειδες λοιπον λιγη παραπανω προσοχη θελει στο να καταλαβαινουμε το ποιος γραφει τι γιατι μας παιρνει η μπαλα ολους

εγω εκανα την διαδικασια αυτη γιατι χρησιμοποιησες δικα μου γραφομενα.

πιστευω πως ολοι λιγο πολυ ξερουν οτι γενικα τα κοντερ χανουν χλμ

παντως αν υπαρχει καποιο αμαξι που δεν χανει το κοντερ του να το γραψει καποιος γιατι το εχω απορια!

αυτα...:)

Ego ena sxolio ekana meta apo mia diadromi poy ekana me to civic. To amaksi exi enan kalo kinitira alla ola ta alla moy fanikan metria. Stisimo-poiotita-Timoni-kai genika i odigiki simperifora einai poli metria. Tora esis ama voleveste kanena provlima:D
2pac forever

Eδω αλλοι βολευονται στο Δημοσιο ,εμεις δεν θα βρουμε τροπο να βολευτουμε στο Civic?

Οσο για το καθε κοντερ,κλεβει(βαση μετρησεων vbox) 3-4 χλμ στα 100.οποτε στα 200 αντε να ειναι 190.Στα 225 ποσο θα ειναι.....?Σοβαροτατο προβλημα μαθηματικων.Αντε να ειναι 210-215 στην χειροτερη παντα περιπτωση.Το τι ανακοινωνει η Honda ειναι η τελικη που θα πιασει το αυτοκινητο σε μια χ αποσταση για χ χρονο πατημενο τερμα το γκαζι και οχι οπως οποιουδηποτε το αμαξι εδω μεσα που μπορει να το σανιδωσει για 2-3 λεπτα παραπανω.Και φυσικα με κινητηρα με πολυ λιγοτερα χλμ απο τα δικα μας(αστρωτο δλδ).Για αυτο και οι αποκλισεις φιλε δυσπιστε Αμελιδη.Αμα αμφιβαλλεις ακομη,παρε την προπελα σου και στησου με ενα Civic δεις τι θα γραφει το δικο του κοντερ και τι το δικο σου στα 180 χλμ π.χ.

Και καποιος ανεφερε κατι για 30.000.Πληροφοριακα 23.000 κανει.

Πιασιμο ειναι τα 25 φευγα για μια καλοεξοπλισμενη 1.600αρα bmw 110 ιππων!!

Απο εκει και περα το τι συζηταμε και παραθετουμε εδω μεσα ειναι και θεμα αξιοπιστιας και θεμα καλης θελησεως.Αν ο οποιοσδηποτε Amelidis τα απορριπτει γιατι ειναι δυσπιστος δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας.Ευχαριστως να χαλασουμε κανα λιτρο βενζινη αμα τα στησουμε το πολυ πολυ

Πάντως αυτό που είπατε πιο πάνω για τους αισθητήρες βροχής δεν το γράφει πουθενά στο prospect της αντιπροσωπίας.

Αν όντως ισχύει τότε είναι πολύ καλά νέα!

Όσο για την 116, εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ.

Όχι βέβαια περισσότερο απο το civic αλλά δεν το κατακρίνω. Πρέπει όμως να αναφέρω ότι δεν το έχω οδηγήσει το αυτοκ/το οπότε δεν έχω άποψη για την οδηγηκή του συμπεριφορά.

Όμως πρίν κάνω την τελική επιλογή μου ήταν το πρώτο που κοίταξα, μετα πήγα στη Audi για το A3 και τυχαία πήγα στην Honda γιατί όπως καταλαβαίνετε είμαι κάπως συντιριτικός γερμανόφιλος.

Αφού έπεισε εμένα που πραγματικά πήγα με καχυποψία από πρίν τότε κάτι σημαίνει αυτό.

Καλή η 116, καλό και το Α3 αλλά Π Ο Λ Υ ακριβά για αυτά που προσφέρουν και τα χρήματα που πρέπει να σκάσεις επιπλέον για να απολαμβάνεις ηλεκτρονικές ανέσεις.

Επίτηδες δεν αναφέρθηκα καθόλου στο design γιατί πιστεύω ότι το civic παίζει μόνο του. Πραγματικά είναι πανέμορφο και διαφορετικό πράγμα που για μένα μετράει ΠΑΡΑ πολύ.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Υ.Γ: Ακόμα περιμένω........................................

Νιώθω πώς ήρθε η ώρα να κάνω και γω ένα μικρό σχόλιο...

Είναι συνήθες το φαινόμενο (ειδικά στα forum όπου ο καθένας μπορεί να γράφει εκ του ασφαλούς ό,τι του κατέβει) ο κάθε ιδιοκτήτης να υποστηρίζει την επιλογή που έκανε στην αγορά του αυτοκίνητου του... Είναι ίσως στην εγωιστική φύση του ανθρώπου να υποστηρίζει τις επιλογές που έχει κάνει, απλά μέσα από τα forum αυτός ο εγωισμός μετατρέπεται αυτομάτως σε ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ μόλις βρεθεί κάποιος που γνωρίζει και αμφισβητήσει την ορθότητα της επιλογής.

Αφού λοιπόν σταματήσετε να εκθειάζετε το κάθε Civic, Astra, Corsa, Borsa και δεν συμμαζεύεται, πείτε μας για πιο λόγο πραγματικά κάνατε αυτή την επιλογή.

Σας άρεσε το σχέδιο μέσα-έξω, είναι και Honda (που έχετε ακούσει πως είναι αξιόπιστο) και έδεσε το γλυκό. Δεν είναι κακό να το πείτε! Δεν θα σας κατακρίνει κανείς!

Θα σας κατακρίνει όμως όταν αρχίσετε να λέτε απίστευτες ανακρίβειες προκειμένου να καταστήσετε ανώτερο όλων το αυτοκίνητό σας σε τομείς που απλά και αντικειμενικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Οι παρωπίδες είναι κακό πράγμα... άμα κάνετε έτσι για ένα αυτοκίνητο, πώς θα κάνετε για μία Ιδεολογία; Θα σκοτώνατε;

alexel πολυ σωστος φιλε μου.

Οι λογοι της επιλογης μου (να κανω την αρχη) :

1.Εμφανιση (μεσα-εξω)

2.Επιδοσεις (συγκριτικα με τα αλλα 1.8 και μερικα 2.0)

3.Οικονομια (την συμεριζεσαι αν κανεις 50.000+ χλμ τον χρονο)

4.Αξιοπιστια-εγγυηση

5.Τεχνολογικο υποβαθρο-αξεσουαρ-εξτρα

6.Φημη της Honda (αλλο να λες εχω Honda-καλυτερη Ιαπωνικη εταιρεια και αλλο π.χ VW ενας ομιλος 1000 εταιρειες και ολα τα αμαξια ιδια).

Για πες μας alexel και εσυ γιατι δεν πηρες Ηοnda?

Oσο για το "(που έχετε ακούσει πως είναι αξιόπιστο)" μην το πεις ουτε στον παππα.Μιλας για την πιο αξιοπιστη εταιρεια παγκοσμιως και το "εχετε ακουσει" να το πεις σε κανεναν που δεν εχει ιδεα για το που κυμενεται η καθε εταιρεια στον συγκεκριμενο τομεα.

Τα μειονεκτηματα του Civic δεν τα ανφερω τα ανφερουν οι "Γερμανοφιλοι" οι οποιοι δεν το εχουν οδηγησει αλλα "τα εχουν ακουσει-υποθεσει"......

εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν μου αρεσουν οι διακρησεις οτι το ενα ειναι αξιοπιστο ενω το αλλο οχι .

γαλικο γερμανικο ιταλικο ιαπονικο κτλ .

δεν τα πιστευω αυτα στην εποχη της παγκοσμιοποιησης που ζουμε πλεον ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε ιδια ηλεκτρικα ιδια μηχανικα ιδιες αναρτησεις .

η τογιοτα βγαζει αυτοκινητα με psa

η bmw μαζι με psa εξελισει κινητηρες

ρενο μαζι με την νισαν συνχονευτικαν

audi vw seat skoda

h GM motors εχει ολλα τα υπολοιπα .

αααααααααααααααα

στο C4 το κοντερ δεν χανει μετρο

ειπαμε η εχουμε ψηφιακο η δεν εχουμε .

Δεν παει ετσι φιλε μου... Θα επρεπε να το ξερεις αυτο!!!!

Η χασουρα που εχουν τα κοντερ σε καμια περιπτωση δεν ειναι αναλογη της ταχυτητας... Στα 100 χανει λιγα στα 200 περισσοτερα! ;) ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!

Οσο για την τελικη ταχυτητα και το πως αυτη ανακοινωνεται απο το εργοστασιο εισαι παλι πολυ λαθος.. Η τελικη του ταχτυτητα ειναι αυτο που υποδηλωνει ο χαρακτηρισμος της!! Γινεται ομως με οσο το δυνατον τελειωτερες και σωστοτερες συνθηκες (δηλαδη δρομος χωρις κλισεις, ανεμος που δεν επηρεαζει ουτε θετικα ουτε αρνητικα το αποτελεσμα και φυσικα ανθρωπους για να πιστοποιησουν το συγκεκριμενο αποτελεσμα!)

Σταματα λοιπον την δημιουργια εντυπωσεων... Και στην τελικη αν σε κανει να κοιμασαι καλυτερα τα βραδια, ναι το Civic ειναι το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο σε τιμη χαρισμα γιατι οπως και στην διαφημηση της Vodafone... "Φιλε, μαλλον εχουν κανει λαθος!"

Οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου, δεν εχω προπελα... ;)

εγω το πηρα για:

1.εξωτερικη σχεδιαση

2.εσωτερικη σχεδιαση

3.μεγαλοι εσωτερικοι χωροι μπρος πισω

4.αρκετο και ευκολο στο φορτωμα πορτ παγκαζ

5.οικονομια καυσιμου

6.7 χρονια εγγυηση

7.7 χρονια δωρεαν οδικη βοηθεια

8.αξιοπιστια κινητηρα και γενικοτερη αξιοπιστια της φιρμας χοντα

9.δεν εδωσα ουτε δραχμη για εξτρα τα ειχε ολα εξ αρχης

10.τιμη σε σχεση με a3 σπορτμπακ σειρα 1 εξοπλισμενα και στα ιδια κυβικα ομως οχι βασικη εκδοση..;)

αυτα μου ερχονται αμεσως αμεσως στο μυαλο.

τα μειονεκτηματα τα εχω γραψει πρωτος πρωτος αρκετες σελιδες πιο πριν ακομπλεξαριστα διοτι αυτα με ενδιαφερανε αρχικα.

για επιδοδεις δεν με ενδιαφερει το ζητημα.100 φορες το ειπα πως για επιδοσεις υπαρχουν αλλα πολυ καλυτερα και γρηγοροτερα

και πιστευω πως η κουβεντα για τις χασουρες των κοντερ δεν εχει νοημα να συνεχιστει;)

"Και στην τελικη αν σε κανει να κοιμασαι καλυτερα τα βραδια, ναι το Civic ειναι το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο σε τιμη χαρισμα"

Eτσι μπραβο.Εμαθες επιτελους.Ξυπνησες απο το Matrix:lol:

Εντυπωσεις δεν προσπαθω να δημιουργησω.Μιλω εκ πειρας και αποδεδειγμενα και αν δεν με πιστευεις :X

Εσυ γιατι δημιουργεις εντυπωσεις στο topic C I V I C την στιγμη που εχεις την Αλφα.Δεν εχετε topic αναλογο των ηλεκτρικων προβληματων σας...:)

Για τελικες δεν θα ξαναανφερω αφου μπορω να διαπιστωσω πολυ ευκολα αν κλεβει η οχι με τα ρανταρ επι της Εγνατιας αν και το:"στα 200 περισσοτερα" αμα ειναι ετσι τοτε η Ferrari για να παει με 330 θα πρεπει να δειχνει 400!!!Το στρωσιμο του κινητηρα δεν το εθιξες....:X

KarlBacks τα ισοπεδωσες ολα man.Δλδ να αισθανομαι οτι εχω Merc αφου εχω τα ιδια ανταλλακτικα μ'αυτην?Η μηπως θεωρειται κοροϊδο ο κατοχος Jaguar που την χρυσοπληρωσε ενω μπορει να φοραει το ιδιο injection με ενα Sonata?:wacko:

Και ποιος σου ειπε εσενα οτι τα αυτοκινητα που χρησιμοποιουν για τις συγκεκριμενες μετρησεις ειναι καινουρια...?!?! Ελα Χριστε και Παναγια...

Εσυ αν ησουν το αφεντικο της Honda και επρεπε να μετρησεις τις επιδοσεις των αυτοκινητων σου θα εβαζες καινουριο, αστρωτο αυτοκινητο?? Δεν νομιζω...

Οσο για τον εαυτο μου και την Alfa Romeo το μονο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι εχεις μεινει πολυ πισω... Τα ηλεκτρικα προβληματα στις Alfa σταματησαν εδω και παρα πολλα χρονια, αλλα ειναι αυτα που μας ταλαιπωρουν τωρα αλλα αν μπεις στο αναλογο θεμα θα δεις οτι ειμαι ο πρωτος που τα αναγνωριζει και αυτος που κραζει την Alfa για αυτα περισσοτερο απο καθε αλλον!

Εγω το αμαξι που επελεξα το αγορασα πολυ συνειδητοποιημενα και γνωριζοντας απο πριν τι προτερηματα ειχε και τι μειωνεκτηματα θα μου εβγαζε στην πορεια... Παρόλα αυτα οπως βλεπεις δεν φοραω τις παροπιδες μου, και προσπαθω αντικειμενικα να κανω την κριτικη μου ειτε αυτη ειναι θετικη ειτε αρνητικη... ;)

Απο την αλλη πλευρα ΑΝ ΔΕΝ ειχα ιδεα απο αυτοκινηση και εμπαινα σε αυτο το thread για να διαβασω 1-2 πραγματα για το Honda Civic θα χαραξτηριζα ΗΛΙΘΙΟΥΣ αυτους που δινουν τζαμπα ενα καρο λεφτα για να αγορασουν πραγματικα ΣΠΟΡ αυτοκινητο μιας και με τα μισα λεφτα θα μπορουσαν να αγορασουν ενα Civic και να εχουν το ιδιο αποτελεσμα!!

Καταλαβες ποιες ειναι οι ενστασεις μου??

Καλο ειναι να υποστηριζει ο καθενας μας τις επιλογες τους αλλα ολα εχουν και ενα οριο... ;)

KarlBarks τα ισοπεδωσες ολα man.Δλδ να αισθανομαι οτι εχω Merc αφου εχω τα ιδια ανταλλακτικα μ'αυτην?Η μηπως θεωρειται κοροϊδο ο κατοχος Jaguar που την χρυσοπληρωσε ενω μπορει να φοραει το ιδιο injection με ενα Sonata?:wacko:

Μα η διαφορα ειναι στην ποιοτητα κατασκευης υλικων και συναρμολογισης και τεχνολογιας που χρησιμοποιηται

τπτ διαφορετικο .

το πιστευω αυτο

• 2 weeks later...

Παιδιά εγώ ψήνομαι τρελά για το υβριδικό civic, το ΙΜΑ.

Έχει κινητήρα 1.3 με 95 άλογα + ηλεκτροκινητήρα με 20 άλογα και πολύ καλές ροπές από τις 1160 στροφές!

0-100 σε 12,1 και 185 τελική, λογικά ρεπρίζ ακόμα καλύτερες.

Μεικτή κατανάλωση 4,6 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα.

Δηλαδή επιδόσεις σαν ένα καλό 1600άρι και κατανάλωση πολύ μικρή!

Άκουσα ότι θα έρθει με καλό εξοπλισμό στα 21000 ευρώ που αν βάλουμε αυτά που θα γλιτώσεις από τέλη κυκλοφορίας και κατανάλωση είναι μια χαρά!

Άκουσα επίσης ότι έρχεται το Νοέμβρη αλλά τα πρώτα θα παραδοθούν σε πελάτες το Γενάρη, εσείς ξέρετε τίποτα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα;

Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

φιλε καλο το σκεπτικο σου για υβριδικο αμαξι.

για χρονο παραδοσης δεν γνωριζει καποιος απο εδω πιστευω παρα μονο στην αντιπροσωπια ενα τηλ και θα σου απαντησουν υπευθυνα και σωστα.

για το μοντελο δεν ξερω τι παιζει αλλα κοιτα και το prius απο τογιοτα.

προσωπικα θα περιμενα μερικα ακομα χρονια για την εξελιξη αυτης της τεχνολογιας:)

Καλό το prius αλλά από εμφάνιση δεν μου κάθεται καθόλου καλά. Επίσης έχει 5 χιλιάρικα παραπάνω από το civic!
Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Με μια μικρη επιφυλαξη νομιζω τα υβριδικα εχουν και επιδοτηση για την αγορα τους. Αν το επιβεβαιωσεις, το υβριδικο ειναι καλη αγορα.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

alexel πολυ σωστος φιλε μου.

Οι λογοι της επιλογης μου (να κανω την αρχη) :

1.Εμφανιση (μεσα-εξω)

2.Επιδοσεις (συγκριτικα με τα αλλα 1.8 και μερικα 2.0)

3.Οικονομια (την συμεριζεσαι αν κανεις 50.000+ χλμ τον χρονο)

4.Αξιοπιστια-εγγυηση

5.Τεχνολογικο υποβαθρο-αξεσουαρ-εξτρα

6.Φημη της Honda (αλλο να λες εχω Honda-καλυτερη Ιαπωνικη εταιρεια και αλλο π.χ VW ενας ομιλος 1000 εταιρειες και ολα τα αμαξια ιδια).

Για πες μας alexel και εσυ γιατι δεν πηρες Ηοnda?

Oσο για το "(που έχετε ακούσει πως είναι αξιόπιστο)" μην το πεις ουτε στον παππα.Μιλας για την πιο αξιοπιστη εταιρεια παγκοσμιως και το "εχετε ακουσει" να το πεις σε κανεναν που δεν εχει ιδεα για το που κυμενεται η καθε εταιρεια στον συγκεκριμενο τομεα.

Τα μειονεκτηματα του Civic δεν τα ανφερω τα ανφερουν οι "Γερμανοφιλοι" οι οποιοι δεν το εχουν οδηγησει αλλα "τα εχουν ακουσει-υποθεσει"......

τυφλα να εχει η τογιοτα δηλαδη........ παγκοσμιως ειναι αξιοπιστη ε??.......ε ρε τι να πω βγηκα τα χοντα τωρα να πουν πως ειναι τα πιο αξιοπιστα στον κοσμο...:lol: :lol: :lol: :lol:

τυφλα να εχει η τογιοτα δηλαδη........ παγκοσμιως ειναι αξιοπιστη ε??.......ε ρε τι να πω βγηκα τα χοντα τωρα να πουν πως ειναι τα πιο αξιοπιστα στον κοσμο...:lol: :lol: :lol: :lol:

Ποιος ειπε οτι δεν ειναι αξιοπιστη η toyota? Αλλα οχι οτι και η honda δεν ειναι top!

http://www.reliabilityindex.co.uk/trends7.html?apc=3128339010848601

http://www.consumerreports.org/cro/cars/pricing/best-worst-in-car-reliability-1005/overview/index.htm

http://www.detnews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060302/AUTO01/603020376/1121/AUTO

http://www.automotoportal.com/article/You_cant_beat_Japanese_car_reliability

cosmic grey νομιζω λεγεται

Εγώ το παρήγγειλα σε galaxy grey (που το είδα στην έκθεση) αλλά νομίζω ότι το δικό σου είναι πιο όμορφο... :(

Αν έχεις υπόψη σου το χρώμα που σου λέω, πες μου και την δική σου γνώμη.

το χρωμα που πηρες ειναι το πιο μυστηριο που βγαινει το νεο μοντελο.

και αυτο γιατι φαινεται σαν να χρυσαφιζει χωρις να ειναι σαμπανιζε(υπαρχει και τετοιος χρωματισμος).ειναι δηλαδη ας το πουμε σκουρο καφε- χρυσαφι.ειναι παραξενο χρωμα.

φαινεται πιο μπανικο απο ολα και κανει την μεγαλυτερη εντυπωση οταν το πρωτοδει καποιος.για αυτο και ειναι το βασικο χρωμα και στις εκθεσεις αλλα και στα τεστ ντραιβ των αντιπροσωπιων.

πιστευω οτι παει πιο πολυ με μαυρο εσωτερικο αν και δεν μου αρεσει το μαυρο εσωτερικο στο συγκεκριμενο αμαξι,οπως εχω ξαναγραψει παλιοτερα.

μην σκας καλη επιλογη εκανες.που να το δεις και στο κλασικο ασημι.ειναι η μεγαλυτερη πατατα που υπαρχει.χανει στα φωτα που ειναι απο τα μεγαλυτερα ατου,δηλαδη δεν ξεχωριζουν τα κρυσταλλα απο το αμαξωμα και δεν κανει αντιθεση, και γενικα δεν δειχνουν καλα οι γραμμες του.

και για σε ανεβασω λιγο και εγω μπηκα στον πειρασμο να ρωτησω αν υπηρχε διαθεσιμο αμαξι στο δικο σου χρωμα,αν και ηθελα το ποντικι, αλλα τα ειχαν προλαβει αλλοι για κανα 2 μερες....!!!:lol: