Jump to content

Kkaranta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kkaranta

  • Ημ. Γέννησης 27/05/1976

Kkaranta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ο ΠΑΠΡΑΣ στο Φάληρο έχει μόνο έκθεση δεν έχει service σε αυτό το κατάστημα του.
  2. Η εμβέλεια δεν είναι κάτι που μπορεί να σου απαντηθεί με σιγουριά γιατί εξαρτάται απο τον τοίχο πχ αν ο τοίχος είναι γεμάτος σίδερα η εμβέλεια μειώνεται δραματικά το ίδιο αν βάλεις και πολλούς τοίχους ανάμεσα. Άλλωστε η εμβέλεια που αναφέρεται είναι μετρημένη βάση της οπτικής επαφής μεταξύ του πομπού και του δέκτη.
  3. Τι προβλήματα σου έχουν πει??? Εγώ δεν έχω κανένα!!! Πρόσεχε μόνο τι μάρκα Xenon θα βάλεις γιατί μερικές προκαλούν προβλήματα με τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ξέχασα να αναφέρω οτι έχω vodafone menu και μάλλον του λείπει το παραπάνω menu.:O
  5. Έχω πάρει το C905 και ενώ στην αρχή μου έστελνε κανονικά τα SMS τώρα μου στέλνει τα πάντα σαν MMS. Έψαξα και δεν βρήκα κάποια ρύθμιση γνωρίζει κανέις πως ρυθμίζεται να στέλνει τα sms σαν sms και τα mms σαν mms???
  6. Αν ήταν να παρουσιαστεί από τώρα θα το είχαν παρουσιάσει πριν λίγες εβδομάδες στην έκθεση του Παρισιού. Εκεί παρουσίασαν μόνο το νέο Jazz το οποίο λογικά θα το φέρουν και στην Αθήνα. Εγώ πάντως δεν έχω διαβάσει οτι θα παρουσιάσουν κάτι νέο στο civic.
  7. Είσαι σίγόυρος οτι δουλεύουν οι αντιστάσεις για το ξεθάμπωμα στο πίσω τζάμι? Εγώ προσωπικά και μετά απο ένα σχεδόν χρόνο που το έχω και χρήση όλο τον περσινό χειμώνα από το Δεκέμβριο και μετά που το παρέλαβα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την βροχή στο πίσω τζάμι και ειδικά αν χρησιμοποιώ το ξεθάμπωμα που είναι μαζί και οι καθρέπτες ούτε το πίσω τζάμι κρατάει βροχή ούτε οι καθρέπτες. Επίσης εγώ έλεγα οτι είχα παέι στον Χαλκιά για το πρώτο service και πλήρωσα 58 Ευρώ και άμεση εξυπηρέτηση απο τα παιδιά του συνεργείου! Σε δύο περίπου μήνες που θα έρθει πάλι το service του 2ου εξαμήνου πάλι εκεί θα πάω! Επίσης για το θέμα των τριγμών είχα και εγώ τελευταία έαν πρόβλημα που μου προερχόταν απο την πλαινή κολώνα του συνοδηγου και πολλές φορές ακουγόταν και ένα ήχος απο τα πίσω καθίσματα! Τελικά μετά από παρατήρηση σχολαστική είδα οτι όλοι οι ήχοι οφείλονταν στις ζώνες ασφαλείας και πιο συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό είχα τοποθετήση μαξιλαράκια σε όλες τις ζώνες και στην μεν πελυρική το μαξιλαράκι την εμπόδιζε να μαζευτεί σωστά με αποτέλεσμα να τρίβεται και να χτυπιέται όταν έπεφτα σε ανωμαλίες του δρόμου όσο δε για τις πίσω χτυπιόντουσαν στα πλαινά πλαστικά δίπλα στα πίσω καθίσματα! Τελικά για όλους τους τριγμούς και θορύβους στην καμπίνα δεν φταεί η Honda αλλά και εμείς μερικές φορές!:O
  8. Εννοείτε οτι είναι εξουσιοδοτημένος! Δεν θα πήγαινα το αυτοκίνητο σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο πριν ακόμα τελειώσει η τριετής εργοστασιακή εγγύηση του. Επίσης υπάρχει στο επίσημο site του Σαρακάκη οτι είναι εξουσιοδοτημένος. Για περισσότερη πληροφόρηση τα λάδια που χρησιμοποιεί είναι της εταιρείας Fuchs. Επίσης ήταν το πρώτο service του αυτοκινήτου και άλλαξα μόνο λάδια, φίλτρο λαδιού και την ροδέλα.
  9. Εγώ όπως έχω ξαναγράψει στο forum το πήγα στον "Χαλκια" στην Αλίμου για service (Λάδια, Φίλτρο λαδιού και ροδέλα) τον Ιούνιο και πλήρωσα 58 Ευρώ.
  10. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα στο παράθυρο δεν έχουμε ξαναδει! Μια επίσκεψη όμως στην αντιπροσωπεία δεν είναι κακό άλλωστε για αυτό είναι η εγγύηση!
  11. Όλα τα έχουμε ακούσει αλλά να σου προτίνει η ίδια η αντιπροσωπεία άλλα λάδια για λόγους κόστους δεν το έχω ξανακούσει!!!!!:lol: Όσο για τα λάδια HONDA αυτό είναι για μια διερεύνηση απο τον Ευάγγελάτο για το πόσο λάδια HONDA είναι ή πόσο είναι απο το λάδι που απέσυραν απο τα Super Market!!!:p
  12. Είναι πάρα πολλά!!! Μήπως έκανες και τίποτα άλλο στο αυτοκίνητο??? Εγώ πρώτο service στα 5800 χιλ λόγω εξαμήνου μόνο 58 ευρώ και άλλαξα οτι αλλάζουν στα 10000 χιλ.!!!!
  13. Εχω διαβάσει οτι όλοι πλέον οι νέοι κινητήρες καίνε λίγα λάδια γιατί αποδίδουν καλύτερα αποτελέσματα κατά την κάυση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλη εκπομπή καυσαεριών. Ειδικά καίνε αρκετό λάδι όταν ο κινητήρα πιέζετε και λειτουργεί σε υψηλές στροφές.. Για την Honda έχω διαβάσει οτι χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία για να ρίχνει λάδι μέσα στον κινητήρα και συγκεκριμένα έλεγε οτί γίνετε ψεκασμός του κινητήρα με λάδι. Που είναι η αλήθεια και που είναι η υπερβολή μόνο οι μηχανικοί των εταιρειών το γνωρίζουν!!!
  14. Από όσο ξέρω γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι για το νέο Jazz μου είπαν απο την αντιπροσωπεία αλλά και απο περιοδικά που έχω διαβάσει οτι έρχεται με το νέο έτος δήλαδή αρχές του 2009. Βασικά περιμένω να δω και που θα παράγετε γιατί έχει ακουστεί οτι η παραγωγή του θα γίνετε στην Τουρκία οπότε δεν νομίζω να το προτιμήσω και θα κοιτάξω άλλο αντίστοιχο από άλλη εταιρεία.
  15. Έγώ πήγα τελικά για service στον Χαλκιά στην Αλίμου γιατί ο Πάπρα που είχα κλείσει αρχικά ραντεβού μπου φάνηκε ακριβώς και έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια τον τελευταίο καιρό! Ήταν το service του 6-μήνου με 5900 και πλήρωσα για αλλάγη λαδιών Fuchs 10-40W, φίλτρο λαδιού και καθάρισμα φίλτρου καμπίνας και φίλτρο αέρα μόνο 58 ευρώ. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και σε άφηναν να είσαι και παρόν στο service και δεν σου έλεγαν οτι πρέπει να παραμείνεις στο σαλονάκι οπότε παρακολουθούσες το service απο κοντά και ταυτόχρονα σου εξηγούσαν οι μηχανικοί τι έκαναν κάθε φορά! Επίσης μου άλλαξαν και το χειρόφρενο μιας και είχα παέι την ανάκληση χωρίς να μου ζητήσουν να τους κλέισω άλλο ραντεβού. Σίγουρα και στο επόμενο εκεί θα πάω εμεινά ευχαριστημένος σχεδόν απόλυτα!
×
×
  • Create New...