dimtz Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Παρελαβα σημερα αυτο εδω http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_251148.html ,το εβαλα σε καλωδιο usb αλλα το dash δεν δουλευει, δεν θα επρεπε; με το γνησιο φορτιστη το κουμπωσα ,φταιει το καλωδιο usb η αυτο το μαραφετι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μόνο με μαμα καλώδιο έχεις dash.. Τα απλά δίνουν 2.4 με 3Α max ανάλογα τη ποιότητα του καλωδίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μόνο με μαμα καλώδιο έχεις dash.. Τα απλά δίνουν 2.4 με 3Α max ανάλογα τη ποιότητα του καλωδίου. Μαλιστα ,ευχαριστω , αρα και οι no name ανταπτορες μας κανουν δουλεια δηλαδη ,πηρα δυο ,ενα για τ αυτοκινητο και ενα για το power bank, αν το συνδεσω με φορτιστη QC3.0 Blitzwolf θα εχω θεμα; αυτον εδω εχω https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html ,μη παει χαμενος ,λετε να επιβαρυνω την μπαταρια; καλωδιο usb εχω ενα Anker ποιοτικοτατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μαλιστα ,ευχαριστω , αρα και οι no name ανταπτορες μας κανουν δουλεια δηλαδη ,πηρα δυο ,ενα για τ αυτοκινητο και ενα για το power bank, αν το συνδεσω με φορτιστη QC3.0 Blitzwolf θα εχω θεμα; αυτον εδω εχω https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html ,μη παει χαμενος ,λετε να επιβαρυνω την μπαταρια; καλωδιο usb εχω ενα Anker ποιοτικοτατο Κανένα θέμα δεν θα έχεις, πέρα από την πιο "αργή" φόρτιση (σε σχέση με τον dash charger) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Οκ, ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω σήμερα ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Τελικα μολις το δοκιμασα για να μου φυγει και η απορια ,εχω ενα tester που μου δειχνει με ποσα mAh φορτιζει το κινητο ,λοιπον α. με το δικο του καλωδιο - φορτιστη και το τηλ στο 50% εχουμε 5v με 1,50Αh φορτιση β. με το δικο του καλωδιο και φορτιστη QC3 εχουμε παλι το ιδιο αποτελεσμα, dash δεν γραφει ,το συνδεσα-αποσυνδεσα δυο τρεις φορες ,την μια εχει 1,50 Αh φορτιση και την αλλη 0.80 , την στιγμη που εχει 0.80Ah φορτιση το βγαζω απο την πριζα το συνδεω και εχει 1.50Ah ,δεν ξερω για πιο λογο δεν εχει συνεχεια 1.50 γ. με τον δικο του φορτιστη και ξενο καλωδιο usb ειμαστε στο 0.70 Ah δ. με φορτιστη QC3 και ξενο καλωδιο το αποτελεσμα ειναι παλι στο 0.70Ah ,οσες φορες το συνδεσα - αποσυνδεσα το ιδιο αποτελεσμα Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι τον σημαντικοτερο ρολο παιζει το καλωδιο ,θα ψαξω να βρω και εναν 2ο φορτιστη που εχω απο το samsung s7 edge για να δω τι γινετε και με αυτον, αυτος ειναι QC2 Επισης περιεργο μου φαινετε που στο 50% την μπαταριας το s7 edge ειχε 1.80 Ah ενω τωρα εχουμε 1.50 , εννοειτε πως το 1+3Τ φορτιζει πολυ πιο γρηγορα , θα κανω και μια δοκιμη οταν θα ειναι η μπαταρια στο 20% Αυτα λοιπον ,καλυτερα να επενδυσουμε σε καλωδιο μιας και φορτιστης υπαρχει ,πιστευω πανω κατω ιδιο χρονο θα κανει φορτιστης QC3-QC2-Dash με το γνησιο καλωδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Προφανώς δε μετράει σωστά. 3400 μπαταρία με 1500 mAh θα έκανε πάνω από 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Προφανώς δε μετράει σωστά. 3400 μπαταρία με 1500 mAh θα έκανε πάνω από 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως. δεν αντιλεγω ,ας πουμε οτι μετραει λαθος, σημασια εχει οτι εστω και λαθος με τον QC3 εχει τα ιδια αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Βάλε την εφαρμογή Ampere απο playstore, μετράει σωστά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Βάλε την εφαρμογή Ampere απο playstore, μετράει σωστά.. Ναι;;; δεν το γνωριζα φιλε, θα το δοκιμασω αυριο που θα θελει παλι φορτισμα και θα σας πω τι γινετε, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 δεν αντιλεγω ,ας πουμε οτι μετραει λαθος, σημασια εχει οτι εστω και λαθος με τον QC3 εχει τα ιδια αποτελεσματα Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δε σημαίνει ότι κάνει το ίδιο λάθος κάθε φορά. Και ο καλύτερος τρόπος για να το καταλάβεις είναι ο συνολικός χρόνος φόρτισης, με τον dash charger κάνει λιγότερο χρόνο. Επίσης θα πρέπει να δεις αν καθυστερεί τη φόρτιση το μηχάνημα μέτρησης, αν έχει δυνατότητα δηλαδή να διαχειριστεί 4 A. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δε σημαίνει ότι κάνει το ίδιο λάθος κάθε φορά. Και ο καλύτερος τρόπος για να το καταλάβεις είναι ο συνολικός χρόνος φόρτισης, με τον dash charger κάνει λιγότερο χρόνο. Επίσης θα πρέπει να δεις αν καθυστερεί τη φόρτιση το μηχάνημα μέτρησης, αν έχει δυνατότητα δηλαδή να διαχειριστεί 4 A. αυτο εδω εχω φιλε https://www.aliexpress.com/item/USB-5V-9V-12V-20V-QC-2-0-3-0-OLED-Current-Voltage-Charger-Capacity-Tester/32571512709.html?spm=2114.13010608.0.0.2U3W8D ,τωρα αν ειναι καλο η οχι δεν ξερω, εγω κοιτουσα τον αριθμο κατω απο το 12.0 που βλεπεις στην φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 αυτο εδω εχω φιλε https://www.aliexpress.com/item/USB-5V-9V-12V-20V-QC-2-0-3-0-OLED-Current-Voltage-Charger-Capacity-Tester/32571512709.html?spm=2114.13010608.0.0.2U3W8D ,τωρα αν ειναι καλο η οχι δεν ξερω, εγω κοιτουσα τον αριθμο κατω απο το 12.0 που βλεπεις στην φωτο Στην περιγραφή δε λέει τίποτα για τα χαρακτηριστικά του και αν υπολογίσεις και την τιμή που είναι εξαιρετικά χαμηλή, θα έλεγα ότι είναι αναξιόπιστο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Έχω παραγγείλει μία θήκη από τη oneplus. Έρχεται με pl post. Έχει κανείς εμπειρία για να ξέρω περίπου πότε θα παραλάβω? Ξαναρωτάω εδώ καθώς στο θέμα με τις αποστολές δεν έλαβα κάποια απάντηση. Να προσθέσω ότι ζήτησα tracking number και μου έδωσαν ένα μαζί με το link των ΕΛΤΑ! Από 7/5 στη 1πμ, το βλέπω στην Πολωνία έτοιμο να φύγει! Καμία νεώτερη ενημέρωση! Sent from me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gpap88 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 ΕΛΤΑ? Από ότι ξέρω με dhl έρχεται το απλό και ups το γρήγορο. Γιατί δεν τους ρωτάς στο online? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ρώτησα! Αυτοί μου είπαν για τα ΕΛΤΑ! Sent from me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ρώτησα! Αυτοί μου είπαν για τα ΕΛΤΑ! Sent from me έχω αγοράσει εγώ με post pl και μου ήρθε με ελτα μετά απο 6 εράσιμες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Τελικα μολις το δοκιμασα για να μου φυγει και η απορια ,εχω ενα tester που μου δειχνει με ποσα mAh φορτιζει το κινητο ,λοιπον Αυτα λοιπον ,καλυτερα να επενδυσουμε σε καλωδιο μιας και φορτιστης υπαρχει ,πιστευω πανω κατω ιδιο χρονο θα κανει φορτιστης QC3-QC2-Dash με το γνησιο καλωδιο Εκανες ολοκληρη διαδικασια και το συμπερασμα σου ειναι λαθος. Τα tester δεν δουλευουν σωστα με τον dash charger της oneplus. Ειδες ποτε να σου βγαζει 'dash charge' με το μαμα φορτιστη-καλωδιο; οχι γιατι δεν ειναι συμβατο το τεστερ και δινει λιγοτερο ρευμα απο αυτο που πρεπει. Dash charge εχεις μονο με μαμα φορτιστη-καλωδιο Αν αλλαξεις καλωδιο, δεν εχεις dash charge. Aν βαλεις tester δεν εχεις dash charge. Αν θελεις να τεσταρεις καλωδια-φορτιστες, θα τεσταρεις με άλλο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν θα ξαναβγάλει το curved screen protector η oneplus? Βλέπω ότι αφαιρέθηκε ως προϊόν. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gpap88 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Με ΕΛΤΑ ήρθαν κι εμένα κάτι θήκες. Ακόμα και το απλο tempered πάλι out of stock μέσα σε ένα μηνα το έχω δει να εξαντλείται 2 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μόλις παρέλαβα το Orzly 2.5D Pro-Fit V2.Απο αποψη ποιοτητας και ομορφιας το θεωρω αψογο.Οτι αλλο και αν ειχα δοκιμασει ( εκτος του official) δεν εκανε με τιποτα,γεμιζε φουσκες και αφηνε κενα.Επισης με την θηκη του 3Τ που ηταν μεσα στο κουτι χωραει κανονικα χωρις να βρισκει και να το σηκωνει.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. May 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Πήρα αυτό το γυαλάκι μετά που μου έσπασε το original http://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_616171.html Βάζω βγάζω θήκες και δεν ξεκολάει! Αλλά η δαχτυλιά πάει σύννεφο. Καθάρισμα συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Πήρα αυτό το γυαλάκι μετά που μου έσπασε το original http://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_616171.html Βάζω βγάζω θήκες και δεν ξεκολάει! Αλλά η δαχτυλιά πάει σύννεφο. Καθάρισμα συνέχεια. σαν εφαρμογή πως είναι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μόλις παρέλαβα το Orzly 2.5D Pro-Fit V2.Απο αποψη ποιοτητας και ομορφιας το θεωρω αψογο.Οτι αλλο και αν ειχα δοκιμασει ( εκτος του official) δεν εκανε με τιποτα,γεμιζε φουσκες και αφηνε κενα.Επισης με την θηκη του 3Τ που ηταν μεσα στο κουτι χωραει κανονικα χωρις να βρισκει και να το σηκωνει.:D Από που την πήρες; Βλέπω υπάρχει εδώ http://www.shop-now.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_category_id=335 στα 20€ το διπλό πακέτο και στα 12-13€ από το ίδιο κατάστημα στο ebay http://www.ebay.com/itm/Orzly-2-5D-Pro-Fit-Tempered-Glass-for-Oneplus-3-3T-Black-Twin-Pack-Version-2-/262981746779?hash=item3d3aef005b:g:4RQAAOSwOgdYyldQ Από τον τίτλο φαίνεται να είναι το ίδιο και στο ebay το πουλάει 10€ λιγότερα... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. May 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 σαν εφαρμογή πως είναι ? Μια χαρά είναι για τα λεφτά της. Ούτε ιριδίζει σαν την orzly ούτε ανασηκώνεται όπως άλλες. Το μόνο θέμα της για μένα οι δαχτυλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts