Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] PC vs Consoles

MsK
 Κοινοποίηση

PC ή Παιχνιδομηχανή;  

718 members have voted

1. 1. PC ή Παιχνιδομηχανή;

• Παιχνιδομηχανή (PS2, Xbox, GameCube κ.ο.κ.)
    • Υπολογιστής (PC, MAC, Linux...)
    • Και τα δύο...

Recommended Posts

3.ΟΜΩΣ......με 2000€ άνετα φτιάχεις υπολογιστή για να παίζει τέτοια παιχνίδια!Δηλαδή θες να μου πεις ότι όταν είχε βγει το DOOM3 και πολλά τέστ έφταναν μέχρι αναλύσεις 1920*1440 αυτό ήταν ψέμματα από τα περιοδικά και τα site του χώρου;Και υπόψιν...τα μηχανήματα που χρησιμοποιούσαν τότε δεν κόστιζαν 2000€ αλλά λιγότερο!Απλώς εκεί που έφευγαν τα πολλά λεφτά ήταν για κάρτα γραφικών-επεξεργαστή!

πόσο χρονικό διάστημα θα αντέξει να παίζει τα τελευταία games το ένα και πόσο το άλλο?:rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 506
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί......δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τόσο καιρό που είναι το PS2 στην αγορά είναι πρώτο σε τεχνολογική υπεροχή (στα παιχνίδια) από ένα PC;Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Ακόμα και όταν βγήκε δεν είχε τρελές διαφορές που θέλετε να μας παρουσιάσετε εδώ!!!Για να μην μιλήσω για το απαράδεκτο το να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ANTI-ALIASING όταν το Dreamcast....κονσόλα ενός και...χρόνου παλιότερη το υποστήριζε!!!

Αλλά να σου πω και το άλλο!Έχω το PS3 6 χρόνια!Ούτε αναβάθμιση μπορώ να του κάνω ούτε τίποτα!Η ποιότητα των παιχνιδιών θα φτάσει κάποια στιγμή στα όρια της και θα αρχίσει να χάνει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από τα PC, στο οποίο PC με 300€ συν (το πολύ) μπορείς να βελτιώσεις σε σημαντικό βαθμό κάποια πράγματα!Με την κονσόλα μένεις με το μπιιιιιπ στο χέρι!Θες δεν θες φτάνει στα όρια της και περιμένεις πόσο καιρό να βγει η καινούρια!

Να τονίσω ακόμα και ότι ένα PC συμφέρει και οικονομικά αν λάβεις υπόψιν σου και τα παιχνίδια!Όταν ένα παιχνίδια για κονσόλα κάνει 60€-70€ και παραπάνω ενώ για PC μπορεί και.........σχεδόν τίποτα(με πιάνεις φαντάζομαι).....άρα καταλαβαίνεις τι παίζεται και από αυτό το θέμα!

Να τονίσω ακόμα ότι το PC χρησιμοποιείται ακόμα για ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ δουλειές κάτι που μια κονσόλα δνε μπορεί να κάνει ούτε στο ελάχιστο!Μην μου πει πάλι κανείς για τον Cell επεξεργαστή και το Linux γιατί θα κουφαθούμε τελείως πάλι!

Κακά τα ψέμματα...........αν δεν ασχολείσαι καθόλου με PC,θες μόνο παιχνίδια,θες συγκεκριμένα παιχνίδια αποκλειστικότητες κ.α. τότε στρέφεσαι εκεί!Για οτιδήποτε άλλο στρέφεσαι σε PC!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Γιατί......δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τόσο καιρό που είναι το PS2 στην αγορά είναι πρώτο σε τεχνολογική υπεροχή (στα παιχνίδια) από ένα PC;Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Ακόμα και όταν βγήκε δεν είχε τρελές διαφορές που θέλετε να μας παρουσιάσετε εδώ!!!Για να μην μιλήσω για το απαράδεκτο το να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ANTI-ALIASING όταν το Dreamcast....κονσόλα ενός και...χρόνου παλιότερη το υποστήριζε!!!

Αλλά να σου πω και το άλλο!Έχω το PS3 6 χρόνια!Ούτε αναβάθμιση μπορώ να του κάνω ούτε τίποτα!Η ποιότητα των παιχνιδιών θα φτάσει κάποια στιγμή στα όρια της και θα αρχίσει να χάνει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από τα PC, στο οποίο PC με 300€ συν (το πολύ) μπορείς να βελτιώσεις σε σημαντικό βαθμό κάποια πράγματα!Με την κονσόλα μένεις με το μπιιιιιπ στο χέρι!Θες δεν θες φτάνει στα όρια της και περιμένεις πόσο καιρό να βγει η καινούρια!

Να τονίσω ακόμα και ότι ένα PC συμφέρει και οικονομικά αν λάβεις υπόψιν σου και τα παιχνίδια!Όταν ένα παιχνίδια για κονσόλα κάνει 60€-70€ και παραπάνω ενώ για PC μπορεί και.........σχεδόν τίποτα(με πιάνεις φαντάζομαι).....άρα καταλαβαίνεις τι παίζεται και από αυτό το θέμα!

Να τονίσω ακόμα ότι το PC χρησιμοποιείται ακόμα για ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ δουλειές κάτι που μια κονσόλα δνε μπορεί να κάνει ούτε στο ελάχιστο!Μην μου πει πάλι κανείς για τον Cell επεξεργαστή και το Linux γιατί θα κουφαθούμε τελείως πάλι!

Κακά τα ψέμματα...........αν δεν ασχολείσαι καθόλου με PC,θες μόνο παιχνίδια,θες συγκεκριμένα παιχνίδια αποκλειστικότητες κ.α. τότε στρέφεσαι εκεί!Για οτιδήποτε άλλο στρέφεσαι σε PC!

PS3?:wacko:

ΝΑΙ!!!PS3!!!Αν προσεχες καλύτερα τι έγραφα και πως το έγραφα θα έβλεπες ότι το αναφέρω σαν παράδειγμα για όταν βγει και ας πούμε ότι το αγοράζω!όπως είδες μετά από τα αρχικά PS3 γράφω σε κάποια σημεία θα....θα....θα....!!!Άρα μιλάω για το ΜΕΛΛΟΝ!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Φίλε επειδή τα έχεις μπερδέψει, σε αυτό το θέμα μιλάμε για το τι προτιμάμε για να παίζουμε. Όχι γενικά. Οπότε όπως λες κι εδώ, όποιος θέλει μόνο παιχνίδια, κονσόλα! Αν και διαφωνώ... Ανάλογα το παιχνίδι. Πχ παιχνίδι στρατηγικής πως θα το παίξεις στην κονσόλα;

-Μιλάμε για το τι προτιμάμε αλλά εσύ πας να μας βγάλεις υπερμηχάνημα κάτι το οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!

-Ακόμα κι εσύ θες να μας πεις με επιχειρήματα που δεν στέκουν (όπως για τις αναλύσεις) ότι μια κονσόλα είναι καλύτερη από PC!

-Άρα δεν είμαι εγώ αυτός που δεν γράφω για το τι προτιμάω για να παίζω!

-Τι διαφωνείς....;;;;;Αφού έγραψα κιόλας "αν θες συγκεκριμένα παιχνίδια,αποκλειστικότητες κ.α....." μιλούσα και για αυτές τις κατηγορίες!!!Και μετά μου λες ότι τα έχω μπερδέψει;

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Δες το ποστ αυτού που άρχισε το thread και θα δεις για τι μιλάμε.

Μιλάμε για το τι προτιμάμε στα παιχνίδια. Όχι γενικά!

Και όπως είπες σε ποστ σου κι εσύ, σε παιχνίδια προτιμάς κονσόλα.

Δεν βγάζω υπερμηχάνημα το PS3, αλλά όλες τις κονσόλες νέας γενιάς.

Καλώς ή κακώς, έχουν εξελιχθεί πολύ οι κονσόλες και έχουν επεκταθεί και σε άλλους τομείς πέραν του gaming..

Δεν χρησιμοποίησα ποτέ σαν επιχείρημα την ανάλυση για το ότι η κονσόλα είναι καλύτερη από το PC. Για μένα επιχείρημα είναι το gameplay. Σε παιχνίδια όπως racing, action κλπ, σε gameplay υπερτερεί η κονσόλα. Αντίθετα σε παιχνίδια όπως strategy, 1st person shooter κλπ, υπερτερεί το PC.

Δεν προτιμώ κάτι από τα 2 (σε θέμα gaming μιλάω). Ανάλογα το παιχνίδι, πάει και η προτίμηση. Αλλά αν τα δεις σε γενική εικόνα σαν μηχανήματα, φυσικά και προτιμώ το PC. Αλλά το thread δημιουργήθηκε για το τι προτιμούμε σε θέμα gaming.

-Εγώ προτιμάω ΡC για όλα!Είπα τι είναι καλύτερο για κάποιον που θέλει μόνο αυτό (και κυρίως αν είναι άσχετος από υπολογιστές ή δεν του αρέσει να ψάχνεται με αυτούς!) και μάλιστα αν θέλει συγκεκριμένα παιχνίδια και αποκλειστικότητες!!!

-Υπερμηχανήματα οι κονσόλες νεάς γενιάς.......μου φαίνεται δεν ξέρεις τι σημαίνει υπερμηχάνημα.....!ΑΑΑΑΑ περεπιπτόντως να σου θυμίσω ότι το XBOX360 είναι στην ουσία ένα PC με "μικροεπεμβάσεις"!!!Ακόμα να σου τονίσω ότι γενικώς η τεχνολογία πάντα των κονσολών κοίταζε και κοιτάζει να "φτάνει" όσο το δυνατόν σε δυνατότητες ενός PC!Αυτό λέει πολλά!

-Action άνετα παίζεις σε PC με ένα gamepad!Σιγά την διαφορά!To ίδιο και πολλά άλλα!Μόνο τα fighting είναι αυτά που κατά την γνώμη μου είναι να παίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε κονσόλες!Δεν ανέφερες τις αναλύσεις σαν επιχείρημα;;;Δεν είπες ότι ούτε το PC δεν μπορεί να φτάσει τέτοιες αναλύσεις και όταν σου είπαμε κάποια πράγματα και στο αντικρούσαμε τώρα μας λες ότι δεν το χρησιμοποήσες;Συνεχίζεις να πέφτεις σε αντιφάσεις!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Ακόμα να πω ότι αν θες να παίξεις διαδικτυακά παιχνίδια,από ποδοσφαιράκια μέχρι RPG το PC είναι μονόδρομος για να το απολαύσεις 100%!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

dhladh to neo game pavilion den einai rpg????sorry an to kano spell lathos.h alla tosa pou exoune bgei.Nai to pc einai oraio gia rpg pexnidia alla opos kai na to kanoume den mporeis na to koubalas mazi sou sthn exoxh px gia na to pexeis.eno thn konsola mporeis.Sun me to ps3 ta pexnidia pou tha bgoun tha nai sostos dunamiths:D kai exalou ena prama poy kanoun tis konsoles na prohgountai gia mena ap ta pc oso afora to gaming einai ta grafika tou pexnidiou klashs anotera kathos kai oti den fortonoun tipote alo apo ta pexnidia h an thes esy na baleis kati alo .Eno sta pc prepei na grafeis,xegrafeis,start,restart syn ta bugs kai ta windows mobile.Ego protimo konsola tupou ps3 kai tha to xanapo,kai stis konsoles uparxoun rpg kai tetia games.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

-Υπερμηχανήματα οι κονσόλες νεάς γενιάς.......μου φαίνεται δεν ξέρεις τι σημαίνει υπερμηχάνημα.....!ΑΑΑΑΑ περεπιπτόντως να σου θυμίσω ότι το XBOX360 είναι στην ουσία ένα PC με "μικροεπεμβάσεις"!!!Ακόμα να σου τονίσω ότι γενικώς η τεχνολογία πάντα των κονσολών κοίταζε και κοιτάζει να "φτάνει" όσο το δυνατόν σε δυνατότητες ενός PC!Αυτό λέει πολλά!

Σαφώς...γιατί την τελευταία φορά που κοίταξα τα specifications του υπολογιστή μου, είχα 3-πύρηνο power PC Cpu...εννοποιημένη μνήμη και κάρτα γραφικών με 10 megabyte "cache"...

PS: Ο Cell ΔΕΝ είνια 8-πύρηνος. ΕΝΑ πυρήνα power pc διαθέτει και 7 SPEs που λειτουργούν σαν mini-πυρήνες...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ακόμα να πω ότι αν θες να παίξεις διαδικτυακά παιχνίδια,από ποδοσφαιράκια μέχρι RPG το PC είναι μονόδρομος για να το απολαύσεις 100%!

Πλέον στις κονσόλες(από το πρώτο ΧΒΟΧ), υπάρχει δυνατότητα online gaming

-Υπάρχει Online gaming αλλά δεν είναι και ότι φθηνότερο και ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν το έχει διαθέσει στην χώρα μας ΑΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟ!Και μην μου πείτε τώρα ότι ο μέσος χρήστης κονσόλας ψάχνεται και θα μπορέσει να μπει με...άλλους τρόπους!

-Όταν μιλάμε για υπερμηχανήματα μιλάμε για υπερυπολογιστές στυλ DEEP BLUE κι έτσι!Κάτι ακόμα.......ότι specifications και αν υπάρχουν.......αν δεντ α δούμε στην πράξη...τζάμπα μιλάτε!!!

-Για το αν θες να κουβαλάς μαζί σου κάτι.....πιο πολύ συμφαίρει το laptop που είαι και πιο μικρό σε μέγεθος.Όσον αφορά για τα ποια είδη παιχνιδιών παίζονται σε καλύτερα και πιο διασκεδαστικά σε κάθε είδος pc ή κονσόλα......αυτά είναι γνωστά!!!RPG,STRATEGY,SIMULATION(μιλάμε για κανονικούς εξομοιωτές αεροπλάνων,σκαφών,τρένων κ.α.) κ.α. είναι πολύ ανώτερα σε εναν υπολογιστή.Όπως αντίστοιχα τα αθλητικά,με αυτοκίνητα,fighting που είναι πιο απολαυστικά σε κονσόλα!Αυτό είναι δεδομένο!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

-Υπάρχει Online gaming αλλά δεν είναι και ότι φθηνότερο και ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν το έχει διαθέσει στην χώρα μας ΑΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟ!Και μην μου πείτε τώρα ότι ο μέσος χρήστης κονσόλας ψάχνεται και θα μπορέσει να μπει με...άλλους τρόπους!

5 ευρώ το μήνα κάνει το ΧΒΟΧ Live και αυτό λόγω της centralized αρχιτεκτονικής του. Το multiplayer στο PS2 και στο DS είναι τσάμπα (μάλιστα το multiplayer του DS υποστιρίζεται επίσημα, και όσον αφορά το multiplayer του ΧΒΟΧ, δεν χρειάζετια να είσαι πυρηνικός φυσικός για να γραφτείς...).

-Για το αν θες να κουβαλάς μαζί σου κάτι.....πιο πολύ συμφαίρει το laptop που είαι και πιο μικρό σε μέγεθος.Όσον αφορά για τα ποια είδη παιχνιδιών παίζονται σε καλύτερα και πιο διασκεδαστικά σε κάθε είδος pc ή κονσόλα......αυτά είναι γνωστά!!!RPG,STRATEGY,SIMULATION(μιλάμε για κανονικούς εξομοιωτές αεροπλάνων,σκαφών,τρένων κ.α.) κ.α. είναι πολύ ανώτερα σε εναν υπολογιστή.Όπως αντίστοιχα τα αθλητικά,με αυτοκίνητα,fighting που είναι πιο απολαυστικά σε κονσόλα!Αυτό είναι δεδομένο!

Καταρχάς τα RPGs είναι ΠΟΛΥ playable στις κονσόλες (εγώ το Oblivion το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο στο ΧΒΟΧ 360 απότι στο PC μου). Επίσης ένα gaming laptop με σεβαστό graphics chipset έχει αρκετά παραπάνω από 1000 ευρώ...σε αντίθεση με μία κονσόλα των 300-600 ευρώ. Διαφορετική χρηστικότητα βέβαια το ένα με το άλλο.

-Όταν μιλάμε για υπερμηχανήματα μιλάμε για υπερυπολογιστές στυλ DEEP BLUE κι έτσι!Κάτι ακόμα.......ότι specifications και αν υπάρχουν.......αν δεντ α δούμε στην πράξη...τζάμπα μιλάτε!!!

Υποστηρίζονται επίσημα στις κονσόλες τα Multiplayer. Όσον αφορά το ΧΒΟΧ(μιας και έχω), multiplayer γίνεται και χωρίς την χρήση live μέσω internet.

RPG και Simulation μπορείς άνετα να παίξεις στην κονσόλα εφόσον έχεις τα κατάλληλα χειριστήρια και πίστεψέ με, είναι πιο απολαυστικό.

-Ίντερνετ στο XBOX LIVE απλώς με την χρήση ίντερνετ....πες μου πόσοι παίζουν!!!!Οι περισσότεροι ούτε καν ξέρουν τι είναι αυτό!Και έτσι για πληροφόρησή σας.........στην Ελλάδα το ίντερνετ μέσω PC δεν είναι τόσο διαδεδομένο(είμαστε τελευταίοι).......και θέλετε να μου πείτε ότι βρίσκει φοβερή εφαρμογή στις κονσόλες;;;;;;Να είστε ρεαλιστές!

-Μην μου συγκρίνετε τα σημερινά laptop με αυτές τις κονσόλες,τουλάχιστον όχι τεχνολογικά!!!Γιατί ακόμα και στα παιχνίδια ειδικά το PS2 είναι πολύ πίσω στον ανταγωνισμό!Μιλάμε πάντα μόνο σε σύγκριση με το υπερμηχάνημα όπως είπαν κάποιοι PS3 το οποίο θα κοστίζει τα κέρατά του!ΑΑΑΑΑ να τονίσω ότι τώρα πια ούτε το premium πακέτο η Sony δεν θα βάλει το περιβόητο καλώδιο HDMI!Ωραία υποστήριξη και προώθηση της HD!!!Μπράβο Sony!

-Έχω παίξει σε κονσόλα και RPG και Simulation και είναι πολύ ανώτερα σε ένα PC!Μην τρελαθούμε τώρα ότι πχ ένας εξομοιωτής αεροπλάνου είναι καλύτερος σε κονσόλα!Έτσι πληροφοριακά.......ο καλύτερος εξομοιωτής αεροπλάνων,το Flight Simulator είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει σε γραφικά και μάλιστα που να δεις και την καινούρια την έκδοση....την Χ!!!Αν οι κονσόλες είχαν τόση δύναμη και ευχρηστία για τέτοια παιχνίδια τότε η MS θα το είχε βγάλει και στο XBOX τότε!Να είσαι σίγουρος για αυτό!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

-Ίντερνετ στο XBOX LIVE απλώς με την χρήση ίντερνετ....πες μου πόσοι παίζουν!!!!Οι περισσότεροι ούτε καν ξέρουν τι είναι αυτό!Και έτσι για πληροφόρησή σας.........στην Ελλάδα το ίντερνετ μέσω PC δεν είναι τόσο διαδεδομένο(είμαστε τελευταίοι).......και θέλετε να μου πείτε ότι βρίσκει φοβερή εφαρμογή στις κονσόλες;;;;;;Να είστε ρεαλιστές!

Όποιος μπορεί να κάνει port forwarding στο router για να παίξει counterstrike/world of warcraft/Call of duty στο PC του, μπορεί να φτιάξει το ΧΒΟΧ Live καθώς και να ρυθμίσει software σαν το XLink...δεν είναι τίποτα δύσκολο και δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο πληροφορικής για να το κάνεις να δουλέψει.

Τελικό Συμπέρασμα:

Το online gaming στις κονσόλες είναι εξίσου εύκολο με το online gaming στα PCs.

-Μην μου συγκρίνετε τα σημερινά laptop με αυτές τις κονσόλες,τουλάχιστον όχι τεχνολογικά!!!Γιατί ακόμα και στα παιχνίδια ειδικά το PS2 είναι πολύ πίσω στον ανταγωνισμό!Μιλάμε πάντα μόνο σε σύγκριση με το υπερμηχάνημα όπως είπαν κάποιοι PS3 το οποίο θα κοστίζει τα κέρατά του!ΑΑΑΑΑ να τονίσω ότι τώρα πια ούτε το premium πακέτο η Sony δεν θα βάλει το περιβόητο καλώδιο HDMI!Ωραία υποστήριξη και προώθηση της HD!!!Μπράβο Sony!

Μα τα σημερινά laptop θα συγκρίνουμε, όχι αυτά που θα βγουν σε 4 χρόνια...

Μπορεί το PS3 να κοστίζει ένα κάρο λεφτά (600 ευρώ), αλλά ένα laptop των 600 ευρώ δεν παίζει ούτε UT2004...

Όσον αφορά το HDMI καλώδιο, προς τί το μίσος; Και το component μια χαρά κάνει την δουλειά του, όπως και το VGA/DMI.

-Έχω παίξει σε κονσόλα και RPG και Simulation και είναι πολύ ανώτερα σε ένα PC!Μην τρελαθούμε τώρα ότι πχ ένας εξομοιωτής αεροπλάνου είναι καλύτερος σε κονσόλα!Έτσι πληροφοριακά.......ο καλύτερος εξομοιωτής αεροπλάνων,το Flight Simulator είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει σε γραφικά και μάλιστα που να δεις και την καινούρια την έκδοση....την Χ!!!Αν οι κονσόλες είχαν τόση δύναμη και ευχρηστία για τέτοια παιχνίδια τότε η MS θα το είχε βγάλει και στο XBOX τότε!Να είσαι σίγουρος για αυτό!

Είναι προτιμότερο να παίζεις το Oblivion ή το Knights of the Old Republic καθήμενος σε ορθή γωνία μπροστά από μία οθόνη 17" ή ξαπλωμένος σε έναν καναπέ απέναντι από μία 20άρα++ τηλεόραση;

-Εδώ πέρα (αυτό το πολύ μικρό ποσοστό που έχει ίντενρετ και ειδικότερα DSL DSL) δεν ξέρει τι είναι καν το port forwarding,ούτε καν να συνδέσουν τον εξοπλισμό κι εσύ μου λες αν μπορύν ή όχι;;;

-Το PS3 θα το συγκρίνεις ΟΤΑΝ βγει με τα τότε laptop και ΑΦΟΥ έχεις δει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ!!Τι μίσος ρε συ;;;;Εσένα δηλαδή σου άρεσε αυτή η κίνηση όταν η ίδια η εταιρεία μας έπρηζε τόσο καιρό για την υποστήριξη HD και γενικός τον εξοπλισμό που θα έχει το PS3(το οποίο να σου θυμίσω ότι δεν είναι καθόλου φθηνό!!!) και ΞΑΦΝΙΚΑ αναιρεί κάποια πράγματα;Μην ξεχνάς ότι το συγκεκριμένο καλώδιο είναι παραίτητο για να παίζεις παιχνίδια υψηλής ανάλυσης που τόσο καιρό μας πρήζει τα....συκώτια η SONY!Πολύ ωραία....!

-Για το τι είναι προτιμότερο.....απλώς δες τα Ίντερνετ καφέ (που είναι γεμάτα και συνήθως παίζουν Multiplayer RPG και 1st person shooting games!!!) και γενικώς ρώτα τους φανατικούς με τα RPG και μετά πες μου!!!!Την απάντηση θα την λάβεις χωρίς καν να πω εγώ κάτι παραπάνω!!!Κάτι ακόμα....γιατί δηλαδή να μην έχω μια 21" οθόνη και γιατί να μην είμαι ξαπλωμένος κάπου από την στιγμή που όι ασύρματες συσκευές στα PC πάνε σύννεφο;;;;;Και χωρίς καλώδια!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Στο topic για το PS3 ανέφερα κάποια καινούρια νέα για αυτό.Διαβάστε και θα καταλάβετε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1531642#post1531642

Αυτό που έχω ακούσει σε πολλά forums είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή του επεξεργαστή cell (ελαττωματικοί αρκετοί και κάποιοι άλλοι μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας ΠΑΛΙ παρουσίαζαν προβλήματα),προβλήματα με το Bly-ray drive και προβλήματα επικοινωνίας μνήμης με κάρτα γραφκιών!!!Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που καθυστερεί (μάλλον) και όχι αυτά ου μας τσαμπουνάει η SONY αλλά...ποτέ δεν ξέρεις!Απλώς περιμένουμε!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Nα σας θυμίσω ότι το topic δεν αφορά το PS3. Από εδώ και στο εξής posts που αφορούν αποκλειστικά τη συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή, θα μεταφέρονται στο σχετικό επισημασμένο.

κι εγω εχω και τα δυο μα προτιμω το pc :confused:
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

• 1 month later...

Επειδή έχω Xp pro στο σπίτι , επειδή ασχολούμαι τα 20 τελευταία χρόνια με Η/Υ λόγω δουλειάς και επειδή είχα βαρεθεί να κάνω format το pc μου με το βγάλε - βάλε των παιχνιδιών ,ψηφίζω παιχνιδομηχανή δαγκωτό.

Οποιος περάσει από τα PC σε κοσνσόλα κατά τη γνώμη μου δεν γυρνάει πίσω.

Χbox360 συνδεδεμένο με HD σύνδεση σε 40άρα LCD. Αντε γειά. :D

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

χεχε!

32άρα flat lcd με ps2 ...συν ηχεία+woofer. Σε λίγο έρχεται και η τιμονιέρα Logitech G25 με το 6τάχυτο σε διάταξη Η...:shifty:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδιά εγώ στην αρχή είχα κονσόλες.Μετά πηρα ένα PC και αρχισα το gaming εκεί εγκαταλείποντας τις κονσολίτσες μου.Ε, τώρα πια...παιζω games και με τα 2.Ότι μου κάνει κέφι!!!Όσο γι αυτό που λες Vampire,συμφωνώ ότι είναι σπαστική η διαδικασία εγκατάστασεης/απεγκατάστασης παιχνιδιών σε ένα PC οπότε εχώ βάλει γλυρω στα 20 παιχνιδια και παίζω μόνο αυτά οπότε...

I'm ok and I'm having fun!!!

no sig...

Και στα δυο αξιζει να παίζεις. Αλλα παιχνιδια στο ένα, και αλλα στο άλλο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...