Jim30 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 καμια βελτιωση στη μπαταρια με τη 10.2????? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 καμια βελτιωση στη μπαταρια με τη 10.2????? :worry: Καμία βελτίωση... Εξαφάνισαν και την ποσοστιαία ένδειξη της μπαταρίας... από την μπάρα και τώρα τη δείχνει μέσα στο πλαίσιο του εικονιδίου της μπαταρίας... και πρέπει να φοράς μικροσκόπιο για να τη δεις.... Έλεος... Γιατί το έκαναν αυτό οι κινέζοι; Για να μη μπορούμε να διακρίνουμε εύκολα το πόσο γρήγορα φεύγει νερό η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Οι 9αρες ηταν φοβερες για το 4Α Οι 10αρες ανεβασαν κατα πολυ την καταναλωση της μπαταριας. Νομιζω ομως οτι γενικα το κανουν αυτο οι εταιριες κινητης στα παλια και low entry μοντελα με καθε major αναβαθμιση ωστε να ψωνισεις το επομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Υπάρχουν πλέον official εκδόσεις Resurrection Remix και aospextended για το 4Α. Για όσους δεν θέλουν miui!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Στην αυτονομία δεν παρατήρησα καμία διαφορά και επιπλέον έχω την αίσθηση ότι έγινε λίγο πιο σβέλτο. Το μόνο που δεν δουλεύει είναι το wallpaper carousel στη lockscreen. Μπήκα το βρήκα από τη λίστα εφαρμογών και του έδωσα όλα τα απαραίτητα δικαιώματα συν το autostart, αλλά πάλι τίποτα. Σε εσάς δουλεύει σωστά ? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Υπάρχουν πλέον official εκδόσεις Resurrection Remix και aospextended για το 4Α. Για όσους δεν θέλουν miui!! Που τις βρίσκεις ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) καλησπέρα, σημερα εκανε αναβαθμιση ο αδερφος μου στην 10.2 και μου ειπε οτι εχει 2 προβληματα, το ενα ειναι οτι το wallpaper παιρνει μονο του την εικονα που εχει η lock screen, οχι τοσο μεγαλο το κακο, αλλα του χαλασε το ξυπνητηρι που το δουλευει καθε μερα! συγκεκριμενα εχει μπει το εξυπνο ξυπνητηρι βαζει τον δικο του ηχο και οτι και να βαλει το γυρναει παλι εκει!!! Επειδη εγω εχω mi max 2 και ετυχε σημερα να την βαλω εμενα δεν κανει τιποτα απο αυτα και ειναι τελεια. Εσεις με το 4A εχετε τετοιο προβλημα? επισης μου λεει μπορει να γυρισει στην προηγουμενη καπως? Ευχαριστω! Υποπτευομαι οτι ειναι θεμα δικαιωματων αλλα δεν το εχω δει απο κοντα για να το φτιαξω https://en.miui.com/thread-4542220-1-1.html αυτα ηταν! του τα εφτιαξα απο το τηλεφωνο! Edited January 31, 2019 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Που τις βρίσκεις ; AospExtended (Oreo & Pie, διαλέγεις) https://downloads.aospextended.com/rolex Resurrection Remix (Oreo) https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix-oreo/files/rolex/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 AospExtended (Oreo & Pie, διαλέγεις) https://downloads.aospextended.com/rolex Resurrection Remix (Oreo) https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix-oreo/files/rolex/ Τις έχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις rom; Ελληνικά έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Τις έχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις rom; Ελληνικά έχουν; Έχουν και οι δύο αφού βασίζονται στο AOSP... Έβαλα την AospExtended (oreo 8.1). Έχει ελληνικά, αλλά εγώ χρησιμοποιώ το κινητό μου στην αγγλική γλώσσα. Με ένα γρήγορο ψάξιμο, κάτι πολύ λίγα παραμένουν στα αγγλικά, όταν έχεις επιλέξει γλώσσα συστήματος τα ελληνικά. Προς το παρόν δεν έχω βρει πρόβλημα, αλλά είναι πολύ "φρέσκια" ακόμα η εγκατάσταση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 (edited) παιδια καμια ιδεα το κινητο κακαρωσε εχει κοληησει στο 0% η μπαταρια και μενει ανοιχτο μονο αν εχω φορτιστει πανω και δε φαινεται να φορτιζει εχει κολλησει στο 0% EDIT αναγκαστηκα και το ανοιξα ηθελε απλα να βγαλεις τη μπαταρια και να τη ξαναβαλεις και εφτιαξε Edited February 5, 2019 by Jim30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petox Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Καλησπερα σας αξιζει στο συγκεκριμενο να περαστει Gcam ή δεν σωζεται πολυ η κατασταση? αν ναι υπαρχει κανενα καλο guide στο youtube για το πως γινεται γιατι οτι βρισκω ειναι ανεβασμενο απο Ινδια και δεν καταλαβαινω γρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπέρα. Ποιος συνδυασμός πληκτρων κάνει hard reset στο τηλεφωνο γιατι το σκεφτομαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Αλλαξα καμερα (πισω) και μου βγαζει οτι δε μπορει να συνδεθει με την καμερα. Τι μπορω να κανω;Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Αλλαξα καμερα (πισω) και μου βγαζει οτι δε μπορει να συνδεθει με την καμερα. Τι μπορω να κανω;Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα. Μήπως δεν έχει "κουμπώσει" πλήρως η σύνδεση; Εννοώ σαν εξάρτημα, στην πλακέτα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Αλλαξα καμερα (πισω) και μου βγαζει οτι δε μπορει να συνδεθει με την καμερα. Τι μπορω να κανω;Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα.Δε την κουμπωσες καλά. Ξαναδοκιμασε... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Μαλλον εκανα ζημια στην επαφη με το βαλε-βγαλε.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Udab Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 παιδιά πριν κανα μήνα έβαλα AOSP Extended ROM στο κινητό . Μαζί με root (Magisk) και κανα 2 ακόμα modules .. τρέχει σε έκδοση Android 9 Pie και η μπαταρία του κρατάει 3 μέρες με μικρή έως κανονική χρήση . Αξίζει να το κάνετε . εδώ και το link ; https://downloads.aospextended.com/rolex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 παιδιά πριν κανα μήνα έβαλα AOSP Extended ROM στο κινητό . Μαζί με root (Magisk) και κανα 2 ακόμα modules .. τρέχει σε έκδοση Android 9 Pie και η μπαταρία του κρατάει 3 μέρες με μικρή έως κανονική χρήση . Αξίζει να το κάνετε . εδώ και το link ; https://downloads.aospextended.com/rolex 5 Reasons not to flash AOSP Extended on Redmi 4A! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Udab Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 5 Reasons not to flash AOSP Extended on Redmi 4A! δεν ισχύει ούτε ένα απο όσα λέει το βιντεάκι .. καταρχάς όταν το βίντεο το Γενάρη του 2018!!! έγινε upload ΔΕΝ υπήρχε καν official version AOSP για το Redmi 4a , περίμενε να μην υπάρχουν bugs ;;; με Android 9 και 2 modules απο το Magisk η μπαταρία είναι αστέρι σε ένα κινητό που το έχω 1,5χρόνο . Πρίν δοκιμάσω το AOSΡ έτρεχα unofficial LineageOS σε 6.0.1 android με ελάχιστα bugs . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Παιδια καλημερα..... εχει η γυναικα το συγκεκριμενο κινητο δικαρτο και εχουμε τα εξης θεματακια εδω και κανενα μηνα ενω η συσκευη ειναι ανοιχτη καποιες φορες δειχνε κλειστο αν θελησει καποιος να την παρει τηλεφωνο αλλα οχι συνεχεια ομως η συνδεση ειναι whatsup επισης εδω και μμερικες μερες πεφτειι γρηγορα η μπαταρια η χρηση που γινεται ειναι ομιλια και facebook Επειδη δεν εχω android πειτε μου για αρχη πως γνεται σοφτ ρεσετ? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Έσπασε η οθόνη του κινητού και δενμπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει τρόπος να πάρω πρόσβαση μέσω υπολογιστή στο μενου του τηλεφώνου? Θέλω να ενεργοποιήσω τον συγχρονισμό του viber και να πάρω κάποια sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Έσπασε η οθόνη του κινητού και δενμπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει τρόπος να πάρω πρόσβαση μέσω υπολογιστή στο μενου του τηλεφώνου? Θέλω να ενεργοποιήσω τον συγχρονισμό του viber και να πάρω κάποια sms.Με ένα ποντίκι ίσως; Λειτουργεί καθόλου το touch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Με ένα ποντίκι ίσως; Λειτουργεί καθόλου το touch; εκτός από 1 ιντσα από πάνω όλη υπόλοιπη οθόνη είναι άσπρη και δεν φαίνεται τίποτα. παραδόξως το touch δουλεύει παντού, αλλά δεν βλέπω τίποτα. χρειάζομαι κάτι να πάρω πρόσβαση στην οθόνη απομακρυσμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Χμ, δύσκολο αυτό. Μόνο στα τυφλά αν το κανεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts