in2dark Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Το θέμα είναι πως ΜΟΝΟ δυο-τρεις sellers aliexpress το πουλανε με την μπάντα 20.... Κανένα κινεζομάγαζο από τα γνωστά... Στην Ελλάδα όποιος το εμπορεύεται λέει δεν έχει την 800αρα.... άκρη δεν μπορώ να βγάλω και το παλικάρι εξαφανίστηκε να μας ενημερώσει... Τελικά με βλέπω να τα σκάω για το 3s international και τελος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Τοσο πολυ σε καιει η 800? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Το θέμα είναι πως ΜΟΝΟ δυο-τρεις sellers aliexpress το πουλανε με την μπάντα 20.... Κανένα κινεζομάγαζο από τα γνωστά... Στην Ελλάδα όποιος το εμπορεύεται λέει δεν έχει την 800αρα.... άκρη δεν μπορώ να βγάλω και το παλικάρι εξαφανίστηκε να μας ενημερώσει... Τελικά με βλέπω να τα σκάω για το 3s international και τελος.... τι εννοεις δεν ειναι γνωστα στο Ali ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Το θέμα είναι πως ΜΟΝΟ δυο-τρεις sellers aliexpress το πουλανε με την μπάντα 20.... Κανένα κινεζομάγαζο από τα γνωστά... Στην Ελλάδα όποιος το εμπορεύεται λέει δεν έχει την 800αρα.... άκρη δεν μπορώ να βγάλω και το παλικάρι εξαφανίστηκε να μας ενημερώσει... Τελικά με βλέπω να τα σκάω για το 3s international και τελος.... Υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα, είχαν και τα κινεζομάγαζα μερικά πριν λίγες ημέρες ( honorbuy π.χ ) αλλά δεν έχουν άλλο stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-Xiaomi-Redmi-4A-2GB-16GB-Smartphone---Gold-374921.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isolexion Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-Xiaomi-Redmi-4A-2GB-16GB-Smartphone---Gold-374921.html Καλημέρα, λένε οι κινέζοι πως δεν έχει ελληνικά. Τι σόι global version είναι τότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Νομιζω το global αναφερεται στις επιπλεον μπαντες και οχι γλωσσες ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-Xiaomi-Redmi-4A-2GB-16GB-Smartphone---Gold-374921.html Εισαι αρχοντας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 (edited) Καλησπέρα. Παίδες δεν είπα ότι το έχω πάρει. ΝΑ το πάρω ψάχνω. Από το λινκ που έδωσε ο dragon11 το έχω βρει κι εγώ, με μπάντα B20 κανονικά σύμφωνα με όσα λέει. Νομιζω το global αναφερεται στις επιπλεον μπαντες και οχι γλωσσες Σωστά. Edited January 10, 2017 by GreenMob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isolexion Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Τελικά οι κινέζοι επιβεβαίωσαν πως δεν έχει ελληνικά η global version. Περιμένει κανεις απο geekbuying να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 έχω την εντύπωση πως όπως και στην σειρά 3 θα εμφανιστούν λίγο αργότερα τα ελληνικά στις global.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isolexion Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 έχω την εντύπωση πως όπως και στην σειρά 3 θα εμφανιστούν λίγο αργότερα τα ελληνικά στις global.... Με update εννοείς ή με νέα ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Φίλη το αγόρασε κι έχει κανονικά Ελληνικά. Δυστυχώς δε το έχω για να δω έκδοση Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Φίλη το αγόρασε κι έχει κανονικά Ελληνικά. Δυστυχώς δε το έχω για να δω έκδοση ειναι η κινεζικη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Φίλη το αγόρασε κι έχει κανονικά Ελληνικά. Δυστυχώς δε το έχω για να δω έκδοση Απο Κινα το αγορασε ή απο Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Από geek με την Miui global 8.0 stable 8.0.3.0.0. , εχει κανονικα Ελληνικα και μαλιστα με καλη μεταφραση. Ομορφο και ελαφρυ. Χρωμα ασπρο-σαμπανιζέ. Edited January 14, 2017 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isolexion Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Από geek με την Miui global 8.0 stable 8.0.3.0.0. , εχει κανονικα Ελληνικα και μαλιστα με καλη μεταφραση. Ομορφο και ελαφρυ. Χρωμα ασπρο-σαμπανιζέ. Πήρε αυτό που ήταν pre-order και ξεκίνησε πριν λίγες μέρες η πώληση του; http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-Xiaomi-Redmi-4A-2GB-16GB-Smartphone---Rose-Gold-374920.html sent on the go... Edited January 14, 2017 by Isolexion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Πήρε αυτό που ήταν pre-order και ξεκίνησε πριν λίγες μέρες η πώληση του; http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-Xiaomi-Redmi-4A-2GB-16GB-Smartphone---Rose-Gold-374920.html sent on the go... http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-4A-2GB-16GB-Smartphone---Gold-373914.html Για ενα περιεργο λογο, ειναι πιο ακριβο! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isolexion Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-4A-2GB-16GB-Smartphone---Gold-373914.html Για ενα περιεργο λογο, ειναι πιο ακριβο! Απο 87 ευρώ είχε ξεκινήσει, τώρα τελευταία ανέβηκε. Τελικά αυτό πήρε? Σε ρωτάω γιατί μου είπαν οι κινέζοι ότι το συγκεκριμένο δεν έχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Απο 87 ευρώ είχε ξεκινήσει, τώρα τελευταία ανέβηκε. Τελικά αυτό πήρε? Σε ρωτάω γιατί μου είπαν οι κινέζοι ότι το συγκεκριμένο δεν έχει ελληνικά. Μάλλον χαθήκαμε στη μεταφραση φιλε μου. Αυτο πηρα εγω! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σήμερα παρατήρησα ότι της φίλης μου ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader και μια ROM, θεωρητικά Global, η οποία ήταν πραγματικά της κακιάς ώρας, με ένα χάλια SystemUI. Εν πάση περιπτώσει, φλάσαρα την Ελληνική απ' το απέναντι φόρουμ και πραγματικά το τηλέφωνο πετάει. Ειδικά για τα 2GB RAM που έχει και τον τετραπύρηνο CPU, για 100 ευρώ που κάνει, μη του πεις ούτε του παπά :rolleyes: Τα midrange της Xiaomi με έχουν εντυπωσιάσει τόσο θετικά (το 3S έχω) που και μελλοντικά αν αλλάξω συσκευή θα σκεφτώ για Xiaomi πάλι, αν φυσικά υιοθετήσουν OLED σε μικρότερα μοντέλα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ερώτηξη στα γρήγορα... Otg υποστηρίζει;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Έχω πάρει κι εγώ το κινητό εδώ και κάποιες μέρες και γενικά είμαι ικανοποιημένος. Αγορασμένο από GearBest με την global 8.0.3.0.0 Τα ελληνικά δε με ενδιαφέρουν, δε ξέρω καν αν έχει. Άλλα.... Έχω εντοπίσει κάποια θέματα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Για αρχή. Αν κλείσω το κινητό και το ανοίξω μου αλλάζει ρυθμίσεις. Το locale από Greece μου το πάει China και ενώ εγώ έχω το δίκτυο στο 3G only μου το γυρίζει στο prefer LTE. Πιστεύω πρόκειται για bug. Root πώς μπορώ να κάνω; Το king δε τα κατάφερε. Δε δοκίμασα την έκδοση για windows. Επίσης στην κάμερα δε βλέπω επιλογή για ρύθμιση ανάλυσης, μόνο ποιότητας που δεν επηρεάζει την ανάλυση. Όντως δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Έχεις μαγειρεμένη ρομ... G5. - Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Πρώτη φορά αγοράζω Xiaomi και βλέπω υπάρχει πολύ υλικό για διάβασμα και πειραματισμούς σε σχέση με άλλα κινητά. Τι με συμβουλεύετε να κάνω ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης με το κινητό; Ελληνικά δε με ενδιαφέρουν όπως είπα και θέλω απαραίτητα root. Να περάσω άλλη ROM (ποια;) Έχω και μερικές απορίες ακόμα με κάποια άλλα θέματά. Θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isolexion Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Έχω ακούσει και για θέματα με τις ειδοποιήσεις, πχ messenger, viber etc. Πολλές φορές δεν χτυπάνε και πρέπει να ανοίξεις τις αντίστοιχες εφαρμογές για να τις δεις. Παίζει όντως τέτοιο σενάριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts