Sniaf Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) downgrade γιατί; γλιτώνουμε bug; για να την ακύρωσαν θα είχε τα θέματα της ! πιο πολύ για κατανάλωση μπαταρίας http://en.miui.com/thread-541309-1-1.html Edited May 30, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Ρουφάει για πλάκα την μπαταρία η αλήθεια είναι. Υποθέτω θα δώθει κάποιο update? Αλλιώς θα γυρίσουμε πίσω αναγκαστικά Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 παίδες μην επιχειρήσετε downgrade σε 8.1.0.4 με πήρε πολλές ώρες να κάνω πάλι την συσκευή διότι στο 4a δεν δουλεύει το edl mode Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Το έχει κανένας με την 8.1.4; Πόσες ώρες οθόνη του βγάζει; με την 8.2.1 μου βγάζει γύρω στις 5:30 -5:45 με Wi-Fi και push notifications/autostart εφαρμογών ενεργοποιημένα Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) να λεμε και τα καλα αλλα και τα κακα ωστε καποιοι που ενδιαφερονται να εχουν πληρεστερα στοιχεια. αγορα απο geekbuying του redmi 4a (2/32) global version. σφραγισμενο κουτι (στο πλαϊ γραφει global), ομως μεσα δεν ειχε ευρωπαϊκο φορτιστη αλλα τον κινεζικο. στον ταχυδρομικο φακελο-δεμα δεν υπηρχε καν μετατροπεας-adaptor. και να υπηρχε ανταπτορακι, δεν ειναι το ιδιο με το να εχεις τον original φορτιστη που πληρωσες και που ελαβες υποψη οταν σκεφτοσουν να κανεις την παραγγελια. απαντηση aftersales του καταστηματος: το redmi 4a global version δεν εχει ευρωπαϊκο φορτιστη, κοιταξτε και στην επισημη σελιδα της xiaomi (και οτι θα σας στειλουμε ανταπτορακι στην αλλη παραγγελια που εχετε ηδη κανει -για διαφορετικη συσκευη- και δεν εχει σταλει ακομα). παρολα αυτα στη σελιδα του, μερες μετα, το καταστημα εξακολουθει να διαφημιζει οτι η συσκευη ερχεται με εργοστασιακο-επισημο-original ευρωπαϊκο φορτιστη της xiaomi. ισως ριξουμε 2-3 dispute και ακυρωσεις να γελασουμε παντως στο youtube υπαρχουν που δειχνουν ευρωπαϊκο φορτιστη. οσοι πηρατε global version, ειχε original xiaomi ευρωπαϊκο φορτιστη? και απο ποιο καταστημα? επισης η global εκδοση εμφανιζεται με ευρωπαϊκο φορτιστη σε αλλα καταστηματα link geekbuying.com sales redmi 4a global without original european charger although at their website they advertise it. their aftersales answer is: "redmi 4a global version does not have european charger, check official xiaomi website". but here is a . they suggested customer to "check xiaomi official website" to confirm the device info, but days later they still advertise that they sell the device with EU charger. :rtfm: also shown with EU charger in other shops (link) Edited June 4, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 πάντως τα παιδιά από το xiaomi-miui.gr έχουν κάνει τρομερή δουλειά ! πέρασα την XTRV V8.2.5.0 και η συσκευή δεν έχει καμία σχέση ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getta_Robo Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 πάντως τα παιδιά από το xiaomi-miui.gr έχουν κάνει τρομερή δουλειά ! πέρασα την XTRV V8.2.5.0 και η συσκευή δεν έχει καμία σχέση ! Μπορεις να δωσεις μερικες πληροφοριες για τις διαφορες που εχεις σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση που ετρεχες; Παράθεση So much for the laws of physics! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Παιδιά το παραλαμβάνω αύριο για τη γυναικα μου. Από μπαταρία πως τα πάει; είστε ευχαριστημένοι; Εγώ Εχω το note 4 global και μου βγάζει άνετα 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Παιδιά το παραλαμβάνω αύριο για τη γυναικα μου. Από μπαταρία πως τα πάει; είστε ευχαριστημένοι; Εγώ Εχω το note 4 global και μου βγάζει άνετα 2 μέρες. 1 ημερα ... Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Μια ερώτηση. Παρέλαβα σήμερα τελικά τη συσκευή. Τα 3 πλήκτρα κάτω δεν είναι φωτιζόμενα; Επισης είχε μέσα ευρωπαϊκό φορτιστή που δεν χρειάζεται ανταπτορα α και κατι αλλο εχετε καμια προταση για καμια καλη θηκη απο ebay ή aliexpes ; Edited June 7, 2017 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 είμαι με 8.2.6.0 και ξαφνικά σήμερα παρέδωσε το ακουστικό του τηλεφώνου δεν ακούγεται τίποτα καθόλου...έκανα κλήση κ από messenger τα ίδια.....λέτε να φταίει η rom που αποσύρθηκε??αν κ δεν νομίζω...έχει τύχη σε κανέναν δυστυχώς μπορώ να ακούσω μόνο από hands free Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 είμαι με 8.2.6.0 και ξαφνικά σήμερα παρέδωσε το ακουστικό του τηλεφώνου δεν ακούγεται τίποτα καθόλου...έκανα κλήση κ από messenger τα ίδια.....λέτε να φταίει η rom που αποσύρθηκε??αν κ δεν νομίζω...έχει τύχη σε κανέναν δυστυχώς μπορώ να ακούσω μόνο από hands free κάνε ένα factory reset να δεις αν παραμένει το πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 κάνε ένα factory reset να δεις αν παραμένει το πρόβλημα εχω κανει ήδη σορυ ξέχασα να το αναφέρω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) εχω κανει ήδη σορυ ξέχασα να το αναφέρω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk είδα σου απάντησαν στην ελληνική κοινότητα ! πιστεύω μόλις κανείς αυτό που σου λένε τα παιδιά θα καταλάβεις αν φταίει η ρομ η χάλασε Edited June 8, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Υπάρχει η Β20 στα 2/16 η ειναι μόνο στα 2/32; Γράφουν official global αλλα κατω στα χαρακτηριστικά δεν εχει την μπάντα 20. http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-Rom-XIAOMI-Redmi-4A--2GB-16GB-Smartphone---Rose-Gold-376841.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) @patrik - δεν ειναι φωτιζομενα - απο ποιο κατ/μα εγινε η αγορα? ο φορτιστης ειναι original xiaomi? - θηκη aliexpress link @billerr το λινκ σου δειχνει global rom. διαλεξε global VERSION. αλλα δες και τι γραφω εδω. Edited June 8, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 @patrik - δεν ειναι φωτιζομενα - απο ποιο κατ/μα εγινε η αγορα? ο φορτιστης ειναι original xiaomi? - θηκη aliexpress link[/b][/url]. το πηρα απο εδω και ειχε και δωρο ακουστικα. https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-4A-4-A-Pro-Smartphone-2GB-32GB-5-0-Inch-Snapdragon/32801974855.html?spm=2114.13010608.0.0.ruYhfM ναι ειναι γνησιος xiaomi ο φορτιστης ευχαριστω για το λινκ της θηκης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 @patrik - δεν ειναι φωτιζομενα - απο ποιο κατ/μα εγινε η αγορα? ο φορτιστης ειναι original xiaomi? - θηκη aliexpress link @billerr το λινκ σου δειχνει global rom. διαλεξε global VERSION. αλλα δες και τι γραφω εδω. το πηρα απο εδω και ειχε και δωρο ακουστικα. https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-4A-4-A-Pro-Smartphone-2GB-32GB-5-0-Inch-Snapdragon/32801974855.html?spm=2114.13010608.0.0.ruYhfM ναι ειναι γνησιος xiaomi ο φορτιστης ευχαριστω για το λινκ της θηκης :) έχω στην κατοχή μου κι εγώ αυτή την θήκη ! πραγματικά τα σπάει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Δεν υπάρχει global version 2/16 για να κατεβάσω το κόστος η τουλάχιστον δεν την έχει το geek. Οπότε με 120$ απο CN η 127$ απο EU αποθήκη για το 2/32 δεν νομίζω να συμφέρει να το πάρω από εκεί. Με 20€ παραπάνω το παίρνω και απο εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Πριν λίγο έσκασε η 8.2.9.0 την έβαλα ! προς το παρόν όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς factory reset δεν έχασα ούτε app ούτε τίποτα ήταν γύρω στα 700mb όλα είναι ομαλά όπως πριν Edited June 9, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Πριν λίγο έσκασε η 8.2.9.0 την έβαλα ! προς το παρόν όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς factory reset δεν έχασα ούτε app ούτε τίποτα ήταν γύρω στα 700mb όλα είναι ομαλά όπως πριν ναι, official stable global rom 8.2.9.0 (623MB) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 ναι, official stable global rom 8.2.9.0 (623MB) Στην στοκ εφαρμογή για μυνήματα έχει δυνατότητα απλών χαρακτήρων για να γράφεις 160 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Στην στοκ εφαρμογή για μυνήματα έχει δυνατότητα απλών χαρακτήρων για να γράφεις 160 ? στη στοκ 160 ελληνικους χαρακτηρες οχι Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 στη στοκ 160 ελληνικους χαρακτηρες οχι Τότε θα μείνω με την 8.2.1.0 που το είχε το παμπλικ. Κρίμα. Όλα τα άλλα που λέει ότι φτιάχνει δεν τα πιστεύω. Δεν έχει κανένα θέμα το κινητό , σιγά μη του βάλω ρομ stable που ακόμα λείπουν χαρακτήριστικα που τα έχουν οι developer ρομ από το 2016. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Move to SD σε εφαρμογές πως κάνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts