johndrama Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Το ίδιο κάνει και σ' εμένα. Γι αυτό επιμένω στην 5αρα και δεν την κάνω την αναβάθμιση αυτά τα προβλήματα με την 5 δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Γι αυτό επιμένω στην 5αρα και δεν την κάνω την αναβάθμιση αυτά τα προβλήματα με την 5 δεν υπάρχουν. Πώς γυρίζω σε προηγούμενη έκδοση; Είχα για δύο χρόνια το Meizu MX5 χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ούτε στην συσκευή, ούτε στο λειτουργικό flyme. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. (Υπομονή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Πώς γυρίζω σε προηγούμενη έκδοση; Είχα για δύο χρόνια το Meizu MX5 χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ούτε στην συσκευή, ούτε στο λειτουργικό flyme. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. (Υπομονή).Κατεβάζεις την ρομ που θέλεις και την φλασαρεις είτε μέσα από το λειτουργικό είτε καλύτερα από recovery μαζί με wipe data. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 6.3.0.0G) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoriskon Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Φοράω πλέον την 6.03. Απλά και όταν φορούσα την προηγούμενη έκανε τα ίδια... Είτε έχω εξοικονόμηση είτε όχι τα ίδια κάνει αρκετά συχνά με τα δεδομένα κινητής μόνο και όταν τ κλείνω με την βελτιστωποιηαη εφαρμογών που τ βγάζει κάθε φορά που τ ανοίγω κάνει πόση ώρα να ανοίξει τ κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Μήπως είχε ανεβάσει θερμοκρασία και βούτηξε για να δροσιστεί;Μάλλον... Τελικά το άφησα στο αυτοκίνητο μέσα στον ήλιο όλη μέρα και δείχνει να δουλεύει. Θα δούμε πως θα πάει. Ευτυχώς που έχω και εταιρικό τουλάχιστον και δε βασίζομαι μονο σε αυτό Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Μάλλον... Τελικά το άφησα στο αυτοκίνητο μέσα στον ήλιο όλη μέρα και δείχνει να δουλεύει. Θα δούμε πως θα πάει. Ευτυχώς που έχω και εταιρικό τουλάχιστον και δε βασίζομαι μονο σε αυτό Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Λένε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το βάζουν μεσα σε ρύζι για αρκετές ώρες για να τραβήξει την υγρασία! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Έχω κινητό από το 1998 . Το νούμερο που έχω στη vodafone σίγουρα είναι από το 2000 ( panafone τότε) . 18 χρόνια το ίδιο. 1η φορά μου πέφτει κινητό σε νερό και έτυχε να είναι το κινητό που μου έκανε τη χειρότερη εντυπωση από τη 1η στιγμή :lol: Εντάξει και το εταιρικό iphone5s μου είχε πέσε σε λάδια μηχανών , έχει ακόμα μια γραμμή 3-4 πόντους μήκος και ένα πόντο πλάτος στην οθόνη εσωτερικά σαν να είναι ακόμα λαδωμένο μέσο ( που είναι ) , αλλά δουλεύει το ρημάδι και δε λέει να χαλάσει να μου πάρουν άλλο. :O Κατά τα άλλα το κινητό ( το Meizu ντε) είναι κινητή θερμάστρα. Δε παλεύεται. Εντάξει συνήθως τα κινητά τα κρατάω 1-1.5 χρόνο αυτο σκέφτομαι να το αλλάξω από τη 1η βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Τελικά μάλλον χάλασε το ηχείο οριστικά. Δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Εννοώ το μεγαλο ηχείο στο κάτω μέρος. Θα το πλακώσω με το πιστολάκι των μαλλιών και βλέπουμε. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Θα το πλακώσω με το πιστολάκι των μαλλιών και βλέπουμε. Βάλτο σε ρύζι:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Το κινητό φαίνεται ότι έχει όντως θέμα με θερμοκρασία... Πρώτη φορά μου συμβαίνει συσκευή να ζεσταίνεται με απλή περιήγηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 και ένα παλιό xiaomi που έχω για να παίζω και να σερφάρω φωτιά παίρνει. μην ξεχνάμε είναι καλοκαίρι στο σπίτι έχει κοντά 30 βαθμούς τα χέρια και η θερμοκρασία του σώματος που το κρατάμε είναι κοντά στους 37 λογικό είναι να έχει ανεβασμένη θερμοκρασία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) Δεν είμαι περίεργος , ούτε κοιτάζω λεπτομέρειες σε κινητά , θέλω απλά να κάνουν τα βασικά αλλά να τα κάνουν σωστά. Το meizu έχει κορυφαία specs αλλά μόνο στη θεωρία. Στη πράξη είναι μέτριο ως κακό κινητό. Το hardware του κινητού αυτού μου θυμίζει φιατάκι με κινητήρα φεράρι. Δε μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του επεξεργαστή το υπόλοιπο. Απλά τα πράγματα. Αν ήταν και τα υπόλοιπα σωστά δε θα είχε 170 αλλά 370. Οπως και τα αντίστοιχα κινητά Μιας και προέρχομαι από κινητό με μεγάλη ram , ουσιαστικές διαφορές στη ταχύτητα και στο Multitasking για τη χρήση που θέλω εγώ να κάνω δεν έχω δει. Οκ έχει ωραία οθόνη φωτεινή. Ναι αλλά θερμαίνει το κινητό και όταν το θες το ρημάδι να τραβήξεις βιντεο ή φωτογραφίες δεν ανταποκρίνεται. To honor δε μου είχε κλείσει ποτέ απο υπερθέρμανση. ΠΟΤΕ! Με λίγα λόγια . Καλά τα specs αλλά η πραγματική ζωή δεν είναι ANTUTU ή πως το λένε αυτό που βγαίνει κορυφαίο ή από τα κορυφαία στα λεφτά του . Προτιμήστε ένα κινητό με μικρότερες δυνατότητες επεξεργαστή , μεγάλη μνήμη και τέλος. Το 4Κ βιντεο κτλ είναι χαζομάρες. Δεν έχω καν 4Κ οθόνη να τα δω , πέρα από το κινητό. Στα δικά μου . Το έβαλα σε ρύζι μπας και το σώσω από τα νερά . Ταυτόχρονα ψάχνω να βρω μπαταρία αν υπάρχει για το honor 6 . 4 ετών κινητο που πήρα από στοκαδούρα πριν 2 χρόνια στα 120 ευρώ και μου φαίνεται καλύτερο στη χρήση που θέλω να του κάνω από το meizu Pro 6 plus. Μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω παίζει να γυρίσω στο παλιό αν βρω μπαταρία . Υ.Σ πόσο μου τη δίνει που δεν έχει και το κλασσικό βύσμα micro usb δε λέγεται. Έχω 20 καλώδια micro usb και lightning και προχτές έμεινα από μπαταρία επειδή ξέχασα το μοναδικό καλώδιο usb C που έχω στο σπίτι. Edited June 13, 2018 by aplerix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 το τηλέφωνο όταν βγήκε έκανε 500€ δεν το λες φθηνό άσε πόσο το πήραμε δες την αρχική τιμή https://www.gsmarena.com/meizu_pro_6_plus-8451.php εκτός και στις δικές μας παρτίδες το σκάρτεψαν . για μένα είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει και με καλύπτει απόλυτα εύχομαι να μου βγάλει 3+ χρόνια δεν πρόκειται να το αλλάξω αν δεν χαλάσει Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Θεωρώ πως το πρόβλημα είναι το λειτουργικό κυρίως που δε μπορεί να κάνει καλή διαχείριση του επεξεργαστή. Αυτός σηκώνει τη θερμοκρασία. 8 πυρήνες βαρβάτοι .Λογικό να σηκώνει θερμοκρασία . Αλλά ενώ το γνωρίζουν , όπως έχεις διαβάσει και ο ίδιος στο φορουμ δεν έχουν κάνει κάτι. Προφανώς και το υπόλοιπο hardware δε μπορεί να ανταποκριθεί. Πάντως καλό θα είναι να γνωρίζουν οι υποψήφιοι αγοραστές πως το τηλέφωνο έχει σοβαρό θέμα με τη θερμοκρασία. Είτε τους ενδιαφέρει το πρόβλημα με το βιντεο/φωτο είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 το κινητό είναι πολύ οκ,τώρα αν κάποιος έπεσε σε ελαττωματικο κομμάτι έχει τα δίκια του... άλλα όταν ακούς άποψη,του στυλ να είχε micro usb και το 4Κ είναι χαζομάρα,δεν χρειαζετε να πούμε κάτι παραπάνω. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Είναι χαζομάρα γιατί δε δουλεύει όπως θα έπρεπε. Συγνώμη αλλά είναι ηλίθιο να λες ότι έχω κάμερα 4Κ όταν στα 10 λεπτά και πολλά λέω ( αν έχεις ασχοληθει πριν αρκετά με το κινητό) σβήνει . Εκτός αν θες τα specs για να καμαρώνεις διαβάζοντας τα .. Και ψάξε να δεις στο φορουμ πόσα ακόμα δε δουλεύουν . Ήμουν έτοιμος να το στείλω πίσω για να πάρω άλλο , μέχρι που διάβασα πόσο συνηθισμένο πρόβλημα είναι με τα meizu γενικώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Πριν από λίγο έβαλα και δοκιμάζω την 7.8.6.5 beta (flyme 7 με face unlock). Φλασάρισμα, επαναφορά backup 4.7 gb, εγκατάσταση εφαρμογών, δυο ώρες τώρα ενελέητο σφυροκόπημα και δεν έχει κάνει κιχ. Με θήκη και τζαμάκι. Ενώ η Ρομ από γλώσσες έχει Αγγλικά και Κινέζικα, μετά από ένα reboot η γλώσσα γύρισε στα Ελληνικά:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Εγώ προς το παρόν το έβαλα στο ρύζι. Παίζει να εχει γινει πιλάφι μέχρι αύριο με το συνδυασμό νερού και θερμοκρασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Εγώ προς το παρόν το έβαλα στο ρύζι. Παίζει να εχει γινει πιλάφι μέχρι αύριο με το συνδυασμό νερού και θερμοκρασίας Αν το είχες κάνει από την αρχή ίσως να το έσωζες!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proklos1 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Πριν από λίγο έβαλα και δοκιμάζω την 7.8.6.5 beta (flyme 7 με face unlock). Απο που την κατεβάζουμε αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Απο που την κατεβάζουμε αυτήν. https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 @aplerix Το ρύζι δεν είναι η σωστή λύση. Θέλει άνοιγμα και καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη. Googleαρε το. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoriskon Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Δλδ. Με. Αυτή τ ρομ. Θα έχουμε κ ελληνικά? Έχει πολλές. Κινεζικές εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 @aplerix Το ρύζι δεν είναι η σωστή λύση. Θέλει άνοιγμα και καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη. Googleαρε το. Δουλεύει μέχρι να χαλάσει. Ελπίζω να το έχω το χειμώνα. Είναι καλό για θερμάστρα. Αυτή τη στιγμή που γράφω απλά φορτίζω με απενεργοποιημένη τη γρήγορη φόρτιση , κάνει Update κάτι χάρτες του sygic και έχει 41 βαθμούς ο επεξεργαστής και 39 η μπαταρία. :blink: Κλειστή οθόνη και γράφω από το Laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Δλδ. Με. Αυτή τ ρομ. Θα έχουμε κ ελληνικά? Έχει πολλές. Κινεζικές εφαρμογές? Εκτός από τις Ρυθμίσεις... Έχει αρκετές Κινεζιές, αλλά οι περισσότερες γίνονται απεγκατάσταση! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts