Jump to content

Meizu Pro 6 Plus

giannhsdimitriou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και ετσι ξαφνικα παλι σημερα μπερδεψε μονο του τις φωτο στο φακελο της εφαρμογης....

στο guik pic δεν συμβαινει αυτο....

επισης απο προχτες δειχνει πως εχεις ειδοποιησεις πατας και δεν εχεις τιποτα........

αρχιζει και με κουραζει...

με το ΜΧ6 τα ειχα δυστυχως και αυτα, αλλα μετα απο ενα χρονο.

με αυτο απο καινουργιο.

καποιος ειχε πει πως εφταιγε το zedge ....αλλα το εβγαλα απο τοτε, αλλα παλι τα ιδια.

κανενας καλος χριστιανος υπαρχει να το δωσω????

δεν την παλευω αλλο.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχα δει την απόδοση στα γνωστά benchmark , διάβαζα και εδώ. Έλεγα από μέσα μου πω ρε κινητάρα που πήρες με 170 ευρώ.

Ήμουν σήμερα σε μια παιδική εκδήλωση. Όσο περίμενα τον πιτσιρικά χάζευα στο φβ ( κάνα μισάωρο μαξ). Ζεστάθηκε ελαφρώς το κινητό, αν και ήμουν σε κλειστό χώρο , από τη χρήση και ίσως επειδή δεν είχα καλό σήμα και πάσχιζε να συνδεθεί (σε αυτό φταίει η περιοχή ΟΚ) . Σημείωση φοράω θήκη βαρβάτη λόγω σκληρής χρήσης , αλλά δε νομίζω να έχει σχέση με το πόσο ζεστάθηκε. Εμφανίστηκε ο πιτσιρικάς. Λίγο μετά που άνοιξα το βίντεο μου έβγαλε μήνυμα για υπερθέρμανση και ότι θα κλείσει η κάμερα . Σε 4 λεπτά έκλεισε. Απογοήτευση. Δε μου έχει τύχει ποτέ σε όσα κινητά είχα και έχω ως 2ο , εταιρικά κτλ . iphone 5s και 2-3 huawei.

Κατά τα άλλα είναι εντυπωσιακά γρήγορο κινητό σε όλα . Ειδικά στο gps . Αν ξανακάνει το πρόβλημα αυτό θα το σουτάρω άμεσα. Χρησιμοποιώ το κινητό σε συνδυασμό με εφαρμογή τηλεμετρίας και κάμερας ( video) για χρήση σε πίστα με αυτοκίνητο. Ακόμα δε το εχω δοκιμάσει . Είχα μέχρι τώρα κινητά της πλάκας . Αν δε τη παλέψει αυτό μιλάμε για σαβούρα.

Edited by aplerix

Είχα δει την απόδοση στα γνωστά benchmark , διάβαζα και εδώ. Έλεγα από μέσα μου πω ρε κινητάρα που πήρες με 170 ευρώ.

Ήμουν σήμερα σε μια παιδική εκδήλωση. Όσο περίμενα τον πιτσιρικά χάζευα στο φβ ( κάνα μισάωρο μαξ). Ζεστάθηκε ελαφρώς το κινητό, αν και ήμουν σε κλειστό χώρο , από τη χρήση και ίσως επειδή δεν είχα καλό σήμα και πάσχιζε να συνδεθεί (σε αυτό φταίει η περιοχή ΟΚ) . Σημείωση φοράω θήκη βαρβάτη λόγω σκληρής χρήσης , αλλά δε νομίζω να έχει σχέση με το πόσο ζεστάθηκε. Εμφανίστηκε ο πιτσιρικάς. Λίγο μετά που άνοιξα το βίντεο μου έβγαλε μήνυμα για υπερθέρμανση και ότι θα κλείσει η κάμερα . Σε 4 λεπτά έκλεισε. Απογοήτευση. Δε μου έχει τύχει ποτέ σε όσα κινητά είχα και έχω ως 2ο , εταιρικά κτλ . iphone 5s και 2-3 huawei.

Κατά τα άλλα είναι εντυπωσιακά γρήγορο κινητό σε όλα . Ειδικά στο gps . Αν ξανακάνει το πρόβλημα αυτό θα το σουτάρω άμεσα. Χρησιμοποιώ το κινητό σε συνδυασμό με εφαρμογή τηλεμετρίας και κάμερας ( video) για χρήση σε πίστα με αυτοκίνητο. Ακόμα δε το εχω δοκιμάσει . Είχα μέχρι τώρα κινητά της πλάκας . Αν δε τη παλέψει αυτό μιλάμε για σαβούρα.[/QUO

Με ποια ρομ είσαι;

Εγώ το δουλεύω 2 μήνες τώρα με πολύ βαριά χρήση όλα μα όλα ανοιχτά και το βράδυ βλέπω και μια ταινία και δεν καταλαβαίνει τίποτα από θερμοκρασία.

Ζεσταίνεται μόνο όταν το φορτίζω με γρήγορη φόρτιση (λογικό).

Καλησπέρα θέλω. Να Ρωτησω 2 πράγματα γτ χάνονται τα δεδομένα σε άκυρο χρονο? Και γτ από το play store μπορώ να κατεβάσω μόνο με WiFi?

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και το ημερολόγιο έχει τς μέρες λάθος από πανω

Εγώ το δουλεύω 2 μήνες τώρα με πολύ βαριά χρήση όλα μα όλα ανοιχτά και το βράδυ βλέπω και μια ταινία και δεν καταλαβαίνει τίποτα από θερμοκρασία.

Ζεσταίνεται μόνο όταν το φορτίζω με γρήγορη φόρτιση (λογικό).

Το πήρα πριν λίγες μέρες και με το που έφτασε στα χέρια μου έκανα όλα τα update πριν κάνω κάτι άλλο. Έγραψα παραπάνω πως έκανε μεταφορά δεδομένων από άλλο κινητό και μαζί με αυτό μετέφερε και εφαρμογές. Δε ξέρω αν τα έκανε αχταρμά που μετέφερε δεδομένα από honor 6 . Θα δούμε σύντομα όταν θα δουλέψω το racechrono που είναι ψιλοσύνθετη εφαρμογή καθώς αντλεί δεδομένα από εξωτερική κεραία bluetooth και ταυτόχρονα τραβάει βίντεο .

Καλησπέρα θέλω. Να Ρωτησω 2 πράγματα γτ χάνονται τα δεδομένα σε άκυρο χρονο? Και γτ από το play store μπορώ να κατεβάσω μόνο με WiFi?

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και το ημερολόγιο έχει τς μέρες λάθος από πανω

Πήγαινε ρυθμίσεις και κάνε μια επαναφορά στο ημερολόγιο..όσο για το WiFi στο playstore μπες στο playstore ρυθμίσεις auto-update apps (αυτοματη ενημέρωση) αλλαξε το βάλτο και μέσω data.Εγω δεν έχω θέμα με τα δεδομένα.Καποια παιδιά που είχαν είπαν ότι μπορεί να φτάσει η κάρτα σιμ και να θέλει καινούρια.

Το πήρα πριν λίγες μέρες και με το που έφτασε στα χέρια μου έκανα όλα τα update πριν κάνω κάτι άλλο. Έγραψα παραπάνω πως έκανε μεταφορά δεδομένων από άλλο κινητό και μαζί με αυτό μετέφερε και εφαρμογές. Δε ξέρω αν τα έκανε αχταρμά που μετέφερε δεδομένα από honor 6 . Θα δούμε σύντομα όταν θα δουλέψω το racechrono που είναι ψιλοσύνθετη εφαρμογή καθώς αντλεί δεδομένα από εξωτερική κεραία bluetooth και ταυτόχρονα τραβάει βίντεο .

Εχεις πέσει στην περίπτωση μάλλον, το έχω πιέσει πολύ γενικά το κινητό. Τύπου να φορτίζει και να παίζω βαριά παιχνίδια, ανοικτές εφαρμογές κλπ και δεν μου έχει βγάλει τόσο μεγάλες υπερθερμάνσεις...

PS: Φοράει θήκη πολύ λεπτή πλαστική που καλύπτει μόνο το πίσω μέρος.

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

Πως κάνω επαναφορά σου ημερολόγιο? Επίσης η σιμ είναι καινούρια γτ η παλιά ήταν μεγάλη.. Τι άλλες ρυθμίσεις μπορώ ν κάνω για έχω καλύτερη αυτονομία?

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάτησα για έλεγχο ενημερώσεων αλλά ακόμα η 6.1,0 είναι μόνο διαθέσιμη

http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=46&type=1

εδώ θα βρεις την 6.3.0.0G κατέβασε και πέρασε την

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ποιος σου είπε να την κάνεις εξαγωγή; τις οδηγίες τις διάβασες;;

Όπως είναι το zip το ανοίγεις από την εφαρμογή αρχεία.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το αγόρασα και εγώ από το light in the box στα 172 με ασφάλεια τελωνείου πριν λίγο

Μόνο και μόνο γιατί θεώρησα πως είναι ευκαιρία, ας μεινει στο κουτί του για δεύτερο σε περίπτωση ανάγκης.

Θεωρώ πως αξίζει.

παιδια, το εχω παρει κι εγω για δευτερη συσκευη, αλλα αυτο το διαστημα το χρησιμοποιω σαν βασικο.

Πληρως ευχαριστημενος απο αυτο το κινητο. Πραγματικα δεν το περιμενα. Ειδικα στο θεμα μπαταρια με εχει αφησει αφωνο. 6 ωρες οθονη, τη στιγμη που με την ιδια ακριβως χρηση στο σ9+ δεν εβγαζα πανω απο 4,5.

Κατα τα αλλα ολα τα components ειναι κορυφαια για συσκευη που στοιχιζει κατω απο 200 ευρω. Ευκολα τελειωνει ολα τα τηλεφωνα του ανταγωνισμου, που στοιχιζουν μεχρι 250 (και κατα περιπτωση και 300) ευρω. Μοναδικο μειον (που εμενα δε με ενδιαφερει, καθως θα ειναι bakcup τηλεφωνο) η ελλειψη αναβαθμισεων σε νεοτερες εκδοσεις λογισμικου. Για καποιους που θελουν βασικο low budget phone, αυτο ισως καταστει dealbreaker...

Edited by v@gelis

Γιατί δεν διαβάζεις το change note;; τι παραπάνω να σου πούμε εμείς;;

Εγώ στην χρήση την βλέπω πολύ καλή και σταθερή.

Γιατί δεν διαβάζεις το change note;; τι παραπάνω να σου πούμε εμείς;;

Εγώ στην χρήση την βλέπω πολύ καλή και σταθερή.

Δοκίμασα την 6.7.4.11G beta και χρειάστηκε να στήσω τις εφαρμογές από την αρχή. Επειδή είχε θέμα το ακουστικό Bluetooth που χρησιμοποιούσα (το άλλαξα) ξαναγύρισα στην 6.1.0.0 χωρίς να χαθεί καμία εφαρμογή και ρύθμιση. Τι γίνεται με την 6.3.0 ;

από πάνω την περνάς δεν χάνετε τίποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η 6.7.4.11G είναι πιο παλια από την 6,1 γιατί την έβαλες ;;

από πάνω την περνάς δεν χάνετε τίποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η 6.7.4.11G είναι πιο παλια από την 6,1 γιατί την έβαλες ;;

Την είδα σε beta έκδοση και νόμισα ότι ήταν η τελευταία. Τώρα που είπες διάβασα την ημερομηνία.

καλησπερα,

εχω το xiaomi mi a1 και βλεπω το meizu pro 6 plus στα 170€.

τα χαρακτηριστικα του ειναι καταπληκτικα.

αξιζει το κοπο να αντικαταστησω το mi a1;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

καλησπερα,

εχω το xiaomi mi a1 και βλεπω το meizu pro 6 plus στα 170€.

τα χαρακτηριστικα του ειναι καταπληκτικα.

αξιζει το κοπο να αντικαταστησω το mi a1;

ναι αξίζει και με το παραπάνω αν φανταστείς ότι εγώ αντικατέστησα το le max 2!

Πάλι τα ίδια σήμερα. Τράβηξα 3-4 λεπτα βίντεο και όχι 4Κ αλλά 1080 και έβγαλε μήνυμα για υπερθέρμανση.

Δε ξέρω αν είναι το δικό μου αλλά σιχιτρίζω την ώρα και τη στιγμή που διάβασα reviews και δεν είδα κανένα να αναφέρει το πρόβλημα αυτό.

Θα το σουτάρω για άλλο . 1η φορά που αλλάζω το huawei ή honor για άλλη μάρκα. Κακώς...

με πια ρομ είσαι φίλε;

6.1.0.0G

Έιχα κινητά της πλάκας. Δούλευα sygic με τη λειτουργία της κάμερας που σου δείχνει το δρόμο μέσα στο βίντεο και δεν είχα θέμα. Δούλευα racechrono που κατέγραφε τηλεμετρία σε πίστα , ταυτόχρονα βιντεο κτλ και δεν είχα θέμα . Με κινητά της πλάκας. Και αυτό ζεσταίνεται με 3-4 λεπτά βίντεο ; :lol:

Ότι πληρώνεις παίρνεις. Συνήθως ισχύει.

edit έβγαλα τη θήκη πριν λίγο το παράτησα στο γραφείο μου και το άφησα να τραβάει βίντεο . Έχω κατεβάσει μια εφαρμογή που δείχνει θερμοκρασία και κατάσταση μπαταρίας η θερμοκρασία έλεγε σχεδόν 39 βαθμούς. Δεν ήξερα ότι το κινητό προορίζεται για κατοίκους της Αλάσκα...

Καλά τα spec αλλά δείτε κάνα άλλο... Αυτό έχω να πω.

Edited by aplerix

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι με την 6.3.0.0G πέρασε την και αν μπορείς και έχεις χρόνο κάνε την με factory reset, και δες πως πάει.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης το έχεις σε power performance ή balance ;;

Σε balance το έχω. Φόρτωσα το antutu και έκανα ενώ ήταν ήδη ζεστό το τεστ. Μου έβγαλε 132000 . Πάνω κάτω όσο έχω διαβάσει οτι βγάζει. Η θερμοκρασία έφτασε στους 39 αλλά μάλλον είναι λογικό με τόσο ζόρι που τραβάει κατά το τεστ.

Σήμερα το είχα με gps αρκετή ώρα ,ενώ το φόρτιζα και δεν είχε θέμα . Ούτε με το sygic , ούτε με τους χάρτες του google. Ίσως έχει πρόβλημα η δική μου συσκευή στη κάμερα. Βέβαια αυτός είναι λόγος να το δώσω αλλού και να πάρω άλλο.

Τώρα το να ζητήσω τα ρέστα από το κινεζομάγαζο το βλέπω χάσιμο χρόνου.

• The title was changed to Meizu Pro 6 Plus