drum2004 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 κατεβαζω κ εγω τωρα το προγραμματακι... τα μετατρεπεις ολα σε 3gp σωστα? μετα παιζουν στον media player του πι-σι? δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 κατεβαζω κ εγω τωρα το προγραμματακι... τα μετατρεπεις ολα σε 3gp σωστα? μετα παιζουν στον media player του πι-σι? To παίζει σίγουρα με το QuickTime. Ανάλογα και ποιο Media Player έχεις είναι πιθανό να το παίζει και εκεί. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Σήμερα πήρα το w800 το οποίο αντικατέστησε το Κ750 μου (το οποίο με τη σειρά του πέρασε στην κατοχή της γυναίκας μου). Εκδοση fw=R1L κάμερας 4.4 Υπάρχει νεώτερη απο την R1L όπως π.χ στο Κ750 η R1N ??? Με γειες! :) Δεν υπάρχει νεότερη έκδοση,αυτή που έχεις/ουμε είναι κι η τελευταία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Ερώτηση προς όλους τους κατόχους. :) Τα ακουστικά είναι λίγο περίεργα ή είναι ιδέα μου;Βασικά αυτή η προεξοχή που υπάρχει φαντάζομαι ότι είναι για να μπαίνει βαθιά μέσα στο αυτί,αυτό δεν υπάρχει στα άλλα ακουστικά και έχω προβληματιστεί λίγο.Βέβαια μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας. Στον τομέα της ποιότητας,είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε mobile συσκευές. :) Προσαρμόζονται τέλεια. Επίσης σου δίνουν μαζί 3 συνολικά, διαφορετικά σε μέγεθος, λαστιχένια καλύμματα από τα οποία σίγουρα κάποιο θα εφαρμόζει τέλεια. :) Εμένα μου την σπάει σε αυτά το λάστιχο - καοτσούκ (δεν ξέρω τι είναι) που όταν τα φοράς πηγαίνει πίσω στο λαιμό σου και συνήθως κυλάει μέσα στην μπλούζα σου τραβώντας κάπως και τα ακουστικά :mad: Όσο για την ποιότητα... άλλο επίπεδο ! Υ.Γ. Επισημασμένο θα γίνει ποτέ το θέμα ?! Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 τον 10 εχω αλλα δεν τα παιζει αυτα που μετετρεψα..ενω καποια αλλα που ειχα τραβηξει εγω με το κινητο κ τα περασα στον πι-σι τα παιζει... παραξενο αλλα αληθινο... επισης δεν ειναι καθολου καλη η ποιοτητα του βιντεο οταν το κανεις αναπαραγωγη στο κινητο..πολλα τετραγωνακια βλεπω.. δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 θα κατεβάσεις το quicktime, για να βλέπεις τα βιντεάκια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 τροπος για να αλλαξει η ποιοτητα υπαρχει? ειναι χαλια η εμφανιση τους στο τηλεφωνο. δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Ερώτηση προς όλους τους κατόχους. :) Τα ακουστικά είναι λίγο περίεργα ή είναι ιδέα μου;Βασικά αυτή η προεξοχή που υπάρχει φαντάζομαι ότι είναι για να μπαίνει βαθιά μέσα στο αυτί,αυτό δεν υπάρχει στα άλλα ακουστικά και έχω προβληματιστεί λίγο.Βέβαια μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας. Στον τομέα της ποιότητας,είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε mobile συσκευές. :) Παντως εγω εβαλα κατι ακουστικα sony digital που ειχα απο ενα minidisk και επαθα πλακα τελειος ηχος καμια σχεση με τα δικα του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 αρχικη σελιδα}//mms.vodafone.gr/ πυλη Ι.Ρ.}213.249.019.049 ονομα χρηστη }user τυπος φορεα}gprs APN}mms.vodafone.net ελπιζω να βοηθηθεις.... :) ayta exw file mou kai gw..alla de blepw fws:P kai me to p800 to idio problima eixa..ola kala alla apo mms skotadi..8a paw kai gw na kapsw kana ipokatastima vodafone mpas kai me eksipiretisoun swsta:P Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 mhpws einai vodafone.gr kai to 2o? des edw http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011000&vars=0000000000 gia na sou er8oun automata epelekse ws montelo to k700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 mhpws einai vodafone.gr kai to 2o? des edw http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011000&vars=0000000000 gia na sou er8oun automata epelekse ws montelo to k700 oxi file ta exw steilei apo to online update kai tis vodafone alla kai tis sony ericsson..:( Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Όσο για τις φωτογραφίες μάλλον συνεχίζεις να έχεις το κινητό συνδεδεμένο στο καλώδιο. Αν το αποσυνδέσεις θα τις δεις στο memory stik. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Συνδεομαι με υπερυθρες για να μην φορτιζει το κινητο και ταλαιπωρω την μπαταρια. Τελικα εστειλα με το προγραμμα των υπερυθρων μια φωτο και την ειδε. Απο εκει ανακαλυψα οτι την βαζει στο memory stick στον φακελλο MSSEMC\Media files\image, οποτε ανοιγω τον φακελλο πεταω μεσα τις φωτο και ολα ενταξει. Το κουφο ειναι οτι παυση και ολοκληρη οθονη στο βιντεο εχει μονο οταν το αναπαραγεις απο το walkman και οχι απο τη διαχειριση αρχειων. Και μια ερωτηση ακομα. Με τις υπερυθρες κανει χρονο μεταφορας απο το κινητο στο pc πανω απο 3 λεπτα το Mb. Γινεται πιο γρηγορα με bluetooth και τι εξαρτημα βαζω στο pc? Η να παρω ενα card reader και να βαλω εκει το memorystick, θα ειναι γρηγορο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 γίνεται με bluetooth adapter 20-30E και ακομα πιο γρήγορα με adapter for memorystick κόστος άγνωστο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 re paidia opoios exei sundesh vodafone kai to w800 kai exei kataferei na steilei mms as dei to kinito tou kai as mou steilei akribws tis ri8miseis tou kinitou tou giati 8a skasw..thax pantws gai ta paidia pou boi8isane Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Γινεται πιο γρηγορα με bluetooth και τι εξαρτημα βαζω στο pc? Η να παρω ενα card reader και να βαλω εκει το memorystick, θα ειναι γρηγορο? Μπλε δόντι είναι το πιο γρήγορο από όλα και card reader βρίσκεις στη βόντα γύρω στα 20 ευρώ. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Paidia poio fthino kai kalo bluetooth adapter exete na mou proteinetai. Mou hrthe etsi h idea, na xrhsimopoio to kinhto gia thlexeirhsthrio kai den thelo na kolaei. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 to poio grhgoro me diafoa einai to card reader kai oxi to bluetooth,mporeis na breis me kostos mikrotero twn 15 eyro http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 to poio grhgoro me diafoa einai to card reader kai oxi to bluetooth,mporeis na breis me kostos mikrotero twn 15 eyro Πολύ σωστά! Με ένα card reader (πρόσεξε να είναι USB 2,όχι USB 1) καταβάζεις αρχεία από το τηλέφωνο με ταχύτητα τουλάχιστον 3 ΜΒ ανα δευτερόλεπτο,όχι 1ΜΒ σε 3 λεπτά! Το Bluetooth έχει ταχύτητα γύρω στα 25-30 ΚΒ ανά δευτερόλεπτο, έιναι όμως το πιο εύχρηστο (δεν χρειάζεται να βγάζεις την κάρτα μνήμης ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 oxi file ta exw steilei apo to online update kai tis vodafone alla kai tis sony ericsson..:( Εγώ πήρα την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone,μου έστειλαν με SMS τις ρυθμίσεις για WAP και MMS και δουλεύουν όλα τέλεια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Paidia poio fthino kai kalo bluetooth adapter exete na mou proteinetai. Mou hrthe etsi h idea, na xrhsimopoio to kinhto gia thlexeirhsthrio kai den thelo na kolaei. Εγώ έχω το GN-BTD02 της GIGABYTE. :) Παίζει μια χαρά με τον απομεκρυσμένο έλεγχο!!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Gigabyte uber alles! :D Μακράν από τα καλύτερα bt adapters.Όσον αφορά τη ταχύτητα,το bluetooth μεταφέρει με ~700kbit/sec δηλαδή ~85kb/sec.Φυσικά για τέτοιο μέγεθος μνήμης κάρτας που έχουν τα κινητά μας προτείνεται card reader. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 ehw syndesei to w800 mou se 3 pc me to kalwdio kai tin efarmogi pou dinei i SE.Kai ta 3 pc (logismiko windows xp) mou anagnwrisan to w800 san 2 suskeues! i mia einai to kinito kanonika (mesa apo pc suite tis SE) kai mia ws memory stick E! opote anoigw kateutheian to E to opoio einai i ms duo512 kai "rihnw" ekei ta arheia mou ston antoistiho fakelo.I tahitita einai shedon osi me to na antigrafw arheia se kanoniko memory stick! :) gia kante ena check sto upologistis mou tin epomeni fora pou tha syndesete to w800 me to pc sas kai peite mou. :) The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Θα γίνει ποτέ αυτό το θέμα επισημασμένο??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Θα γίνει ποτέ αυτό το θέμα επισημασμένο??? Καλό θα ήταν!!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Θα γίνει ποτέ αυτό το θέμα επισημασμένο??? Kαταρχήν με τον τρόπο που γράφεις δεν μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω καν! :mad: @fostirop Κάτι θα κάνουμε don't worry,απλά μένει να συνεννοηθώ με τον florinaperis. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts