Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson W800 Walkman Phone

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ marios1988: δυστυχώς όχι!! :(

@ VeCo: θα πρέπει να το γυρίσεις εσύ χειροκίνητα σε full mode!! ;)

@ Barret: thanks φίλε!!!! :happy: (sorry δεν το είδα πριν!!! :O )

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@ VeCo: θα πρέπει να το γυρίσεις εσύ χειροκίνητα σε full mode!! ;)

Δηλαδή άμα θέλω μπορώ να το αφήσω και σε μη full mode; Αυτή είναι η απορία μου. Δηλαδή θα μπορώ να το βάλω σε μη full mode και να χρησιμοποιώ το ημερολόγιο, τα παιχνίδια κτλ, χωρίς προβλήματα;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Απο το ΒΤ ακουστικο μπορεις να ακους mp3?

σιγουρα :!: αλλα το πιο πιθανο ειναι οπως ειπε κι ο konstantinos_bei καποια στιγμη να πλασαρουν υψηλης ποιοτητας bt με στερεοφωνικο ηχο και οθονη αναγνωρισης κλησης ;) :cool:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

το W800 έχει αυτά τα προβλήματα που αναφέρουν στο θέμα του Κ750(περί firmware και κολημάτων);

το W800 έχει αυτά τα προβλήματα που αναφέρουν στο θέμα του Κ750(περί firmware και κολημάτων);

99% εχουν λυθει :!: ;)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

emena pados d maresi h camera etsi pos einai to style piso to mono kalo einai pou klinei to prostateytiko komati kai mia mikri kinisi, kai den xrizetai na siris olokliro kapaki opos sto 750i oso pio liga pramata kounioude toso to kalytero ala tou 750i piso h camera pio poly maresi pio kompso fenete kai klisto kai anixto mayro xroma h kampili h asimenia sto plastiko tis mpatarias to omorfenei.to aspro me portokalh xroma poly trendy to mayro pio kirile sobaro, kai mou ti spaei to logotipo sto plah walkman me to portokali xroma to xalaei ade as eixe mono mprosta to W ekei pou exei to quickshare.egw giayto to logo pira to 750i kata tin gnomi mou pira k mia kartoula 512 kai eimai ok exo kai to themataki Walkman kai spao plaka :) kai stin teliki an thelw to kanw kai walkman me forema 750i posa alania to kanane kai zileyo kali fasi thanai !!! kai lene oti exei poly kalytero mp3 player ntaxei ti parapano exei dld?? mia xara einai kai tou 750i h piotita h entash kirile ola siga kai ti exei parapano :D epidi tha paragilo tis psires tou otan vgoume sthn agora thelw na matho pio kalh piotita vgazoune apo to hands free tou 750 a3izoune h ta idia??? goustaro etsi na vazo oti akoustika goustaro kali fasi.
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως maiden προτιμώ με 40 ευρώ παραπάνω να πάρω ένα τηλέφωνο χωρίς τα κολήματα του Κ750, μαζί με καρτούλα των 512ΜΒ (που κάνει τουλάχιστον 70 ευρώ, στην καλύτερη!) και ΠΟΛΥ καλύτερα ακουστικά (τα οποία, όποιος έχει το Κ750, θα πρέπει να τα αγοράσει) και το flight mode είναι πολύ καλή φάση όταν θέλεις να κάνεις οικονομία στην μπαταρία, συν το καλύτερο media player.Μεταξύ μας; όποιος βιάστηκε και αγόρασε το Κ750 έκανε...μα*ακία!!!!

Εγώ πάντως maiden προτιμώ με 40 ευρώ παραπάνω να πάρω ένα τηλέφωνο χωρίς τα κολήματα του Κ750, μαζί με καρτούλα των 512ΜΒ (που κάνει τουλάχιστον 70 ευρώ, στην καλύτερη!) και ΠΟΛΥ καλύτερα ακουστικά (τα οποία, όποιος έχει το Κ750, θα πρέπει να τα αγοράσει) και το flight mode είναι πολύ καλή φάση όταν θέλεις να κάνεις οικονομία στην μπαταρία, συν το καλύτερο media player.Μεταξύ μας; όποιος βιάστηκε και αγόρασε το Κ750 έκανε...μα*ακία!!!!

ετσι οπως τα λες δινετε η εντυπωση οτι το αρκετα μεγαλο κοινο του Κ750 ηταν τα πειραματοζωα του W800 συν τον χαρακτηρισμο που ειπες :!: :confused: :worry:

ετσι οπως τα λες δινετε η εντυπωση οτι το αρκετα μεγαλο κοινο του Κ750 ηταν τα πειραματοζωα του W800 συν τον χαρακτηρισμο που ειπες :!: :confused: :worry:

ναι...εκτός αν τώρα πέσει δραστικά η τιμή του Κ750...αλλά δεν το νομίζω...δεν είμαι σίγουρος αν αυτή η κίνηση της SE (το να πουλάει το W800 μόλις 40 ευρώ πιο πάνω από το Κ750) θα κάνει καλό στις πωλήσεις του Κ750, πάντως εμάς(που δεν βιαστήκαμε να αγοράσουμε το Κ750)...μας συμφέρει.. :D

Δηλαδή άμα θέλω μπορώ να το αφήσω και σε μη full mode; Αυτή είναι η απορία μου. Δηλαδή θα μπορώ να το βάλω σε μη full mode και να χρησιμοποιώ το ημερολόγιο, τα παιχνίδια κτλ, χωρίς προβλήματα;

ναι, αλλα τότε θα μπορείς να χρησιμοποιείς μονο τον media player και τίποτα αλλο (δηλαδή mp3 και video!!!)

Thanks fostirop! Mipos ksereis se ti analysh paizei video to w800? Borei na ta paiksei fullscreen? Goustaro na valo kamia tainia mesa!

Αμέ!!!!

Και τώρα μια χαζή ερώτηση :O ...την ανάληση απο που την βλέπω?!!!! :alien:

Θα διαφωνήσω. Εμένα προσωπικά δεν έχει φάει κανένα κόλημα. Τα ακουστικά, απ'οτι λένε σε ξένα forums είναι χειρότερα σε ποιότητα απο αυτά του K750. Οσο για το flight mode, δεν είναι πραγματικό flight mode. Πάντως θα συμφωνήσω για τον media player. Και δεν νομίζω οτι όποιος αγόρασε το k750 έκανε άσχημα. Ουσιαστικά το μόνο που αλλάζει είναι ο media player. Μπορώ να ζήσω και με αυτόν που έχω ήδη. Αλλωστε έχω πάντα την επιλογή να το κάνω w800 όποτε θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής σχεδίου της συσκευής. Προτιμώ ένα σοβαρο και διαχρονικό σχέδιο απο ένα trendy μοδάτο.

Θα διαφωνήσω. Εμένα προσωπικά δεν έχει φάει κανένα κόλημα. Τα ακουστικά, απ'οτι λένε σε ξένα forums είναι χειρότερα σε ποιότητα απο αυτά του K750. Οσο για το flight mode, δεν είναι πραγματικό flight mode. Πάντως θα συμφωνήσω για τον media player. Και δεν νομίζω οτι όποιος αγόρασε το k750 έκανε άσχημα. Ουσιαστικά το μόνο που αλλάζει είναι ο media player. Μπορώ να ζήσω και με αυτόν που έχω ήδη. Αλλωστε έχω πάντα την επιλογή να το κάνω w800 όποτε θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής σχεδίου της συσκευής. Προτιμώ ένα σοβαρο και διαχρονικό σχέδιο απο ένα trendy μοδάτο.

Τα ακουστικά δεν είναι καθόλου άσχημα και αυτό που θα ήθελα να τονίσω επί της ευκαιρίας είναι ότι το W800i έχει πιο συμπαγή κατασκευή, δεν τρίζει τίποτα και τα πλήκτρα είναι πιο σταθερά χωρίς να αφήνουνε "κενά" από τον κυρίος σκελετό!! :)

Ego pantos apo tote pou metetrepsa to k750i se w800 mono 1 arnitiko exo di kai auto einai h poiotita stin camera kai idiaitera mporis na dis tin diafora otan travas video auto einai to mono arnitiko kai elpizo me anavathmisi na allaksi i katastash!

Σήμερα το "έπιασα" και εγώ στα χέρια μου. Όπως είπατε και παραπάνω ωραίο και στιβαρό κινητό και το κόστος του ΄καλό σε σχέση με το Κ750i. Θεωρώ ότι δίκαιο έχουν αυτοί που λένε ότι είναι προτιμότερο το W800 παρά το Κ750i. Αλλά μια ερώτηση. Παιδιά στα γράμματα του μενού όπως και όταν γράφουμε sms μπορούμε να διαλέξουμε μεγαλύτερη γραμματοσειρά από αυτή που έχει? Στο Nokia 6230i γίνεται γι' αυτό ρωτάω. Ίσως ο fostirop μπορεί να μου απαντήσει? Thank's.

και εγώ προτιμώ του Κ750 το σχέδιο, αλλά σαν value for money συμφέρει πολύ περισσότερο το W800..

Σήμερα το "έπιασα" και εγώ στα χέρια μου. Όπως είπατε και παραπάνω ωραίο και στιβαρό κινητό και το κόστος του ΄καλό σε σχέση με το Κ750i. Θεωρώ ότι δίκαιο έχουν αυτοί που λένε ότι είναι προτιμότερο το W800 παρά το Κ750i. Αλλά μια ερώτηση. Παιδιά στα γράμματα του μενού όπως και όταν γράφουμε sms μπορούμε να διαλέξουμε μεγαλύτερη γραμματοσειρά από αυτή που έχει? Στο Nokia 6230i γίνεται γι' αυτό ρωτάω. Ίσως ο fostirop μπορεί να μου απαντήσει? Thank's.

Den exo vrei kapia tetia dinatotita :( ...tha to psakso ki allo kai tha sou po ;)

Παιδια στο Κ750 στο media player μου εμφανίζει τα ελληνικά σαν κινέζικα, γίνεται το ίδιο και στο W800;

Nai :(

Τα ακουστικα του κυκλοφορισαν επιτελους ως ξεχωριστο αξεσουαρ? Τα θελω για το κ750 μου!!! Αν ναι που και τιμη παρακαλω..!! :cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ακουστικα του κυκλοφορισαν επιτελους ως ξεχωριστο αξεσουαρ? Τα θελω για το κ750 μου!!! Αν ναι που και τιμη παρακαλω..!! :cool:

Μια επιλογή είναι εδώ , αλλα θέλει πιστωτική και υπομονή :rolleyes:

pAIDIA SHMERA PHGA SE ENA APO TA KATASTHMATA GERMANOS KAI EIDA TO W800!einai polu wraio ekswterika alla den eixan sundemena ta akoustika kai etsi den mporesa na ta dw oute na akousw ton hxo!!!epishs mou ekane entupwsh to joystc mou fenete polu kalo kai oti den 8a exei problhma ka8olou!!

@fostirop:re file mhpws 8a mporeseis na sunapseis tis fotografies pou exei mesa to kinhto??kati foto me kati hxeia kai tetoia tis eida kai mou aresan polu se parakalw an mporeis sunapse tes!!!pls

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...