Jump to content

Τα πάντα για το Vodafone live! & Vodafone 360

Gka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να μπω στο Vodafone Live! με το N70 τί πρέπει να κάνω; Παλιά προσπάθησα και τα έβγαζε χάλια το portal. Μικρά γράμματα κτλ κτλ....
Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να μπω στο Vodafone Live! με το N70 τί πρέπει να κάνω; Παλιά προσπάθησα και τα έβγαζε χάλια το portal. Μικρά γράμματα κτλ κτλ....

να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος απο το τηλ/νο το Ν70 και γενικα μπορεισ να μου πεις γι' αυτο? τι παρατηρησεις εχεισ να κανεις?

να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος απο το τηλ/νο το Ν70 και γενικα μπορεισ να μου πεις γι' αυτο? τι παρατηρησεις εχεισ να κανεις?

file se ligo kairo vgainei to n80. mipws na to perimenes?:happy: :rolleyes:

Καλύτερα να ρωτήσεις στο σχετικό φόρουμ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=14

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Πως βλεπω τηλεοραση μεσω του Sharp V703 μου?Πρεπει να μπω στο μενου του Vodafone Live και απο εκει εχει επιλογη για την TV?Δηλαδη εκτος απο τα 1,7ευρω για 24ωρες,πληρωνω και τα 0,40ευρω της εισοδου στο vodafone live?
:)

Πως βλεπω τηλεοραση μεσω του Sharp V703 μου?Πρεπει να μπω στο μενου του Vodafone Live και απο εκει εχει επιλογη για την TV?Δηλαδη εκτος απο τα 1,7ευρω για 24ωρες,πληρωνω και τα 0,40ευρω της εισοδου στο vodafone live?

Ναι, έτσι δουλεύει

Φαρμακειοοοοοοο :P Να ρωτησω και κατι αλλο,οταν εχω επιλεγμενο απο το κινητο να ειμαι σε 3G και οχι σε απλο GPRS τοτε επηρεαζεται η αυτονομια?Δηλαδη ειναι χαμηλοτερη οταν ειμαι στο 3G δικτυο?Αν ναι ποσο ποσο περιπου?
:)

Αρκετά, θα το δεις στην πράξη... Πρακτικά όταν δεν θέλεις να δουλεύεις 3G υπηρεσίες καλύτερα να "κλειδώνεις" το κινητό σου σε 2G δίκτυο..

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Είμαι συνδρομητής της Vodafone εδώ και 3 βδομάδες. Όπως είναι λογικό ήθελα να δοκιμάσω τις υπηρεσίες του Vodafone Live! Αγόρασα πρόσβαση σε Live! TV για ένα μήνα με €5, η οποία τις πρώτες 2 μέρες δούλευε κανονικά.

Μετά αρχίσανε τα προβλήματα. Κάθε 1 λεπτό κάνει buffering και στα 10 λεπτά κάνει disconnect. Κάθε φορά που κάνει disconnect για να κάνεις ξανά connect πρέπει να πληρώσω άλλα 40c:mad:

Την πρώτη βδομάδα σκέφτηκα ότι ίσως έχει προσωρινό πρόβλημα του δίκτυο αλλά αυτό συνεχίζεται εδώ και 2 βδομάδες.

Με πειράζει πάρα πολύ αλλά αυτό που με τρελαίνει και θέλω να τους κλείσω το μαγαζί είναι ότι αγόρασα έπίσης και κάποιες εκπομπές και ειδήσεις σε video στην διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των €2,38 και συνέχεια έκανε buffering και disconnect. Επίσης ενώ μια εκπομπή είναι 30 λεπτά ας πούμε μου την έκοβε στα 10 λεπτά βγάζοντας το μήνυμα ότι το αρχείο περιέχει λανθασμένα δεδομένα.

Είμαι έξω φρενών, είναι δυνατόν να πληρώνω €40 για υπηρεσίες Vodafone Live! και να μου κάνουν τόσες λαλακίες;:mad: :mad:

Ερώτηση : Ύπάρχει όρος στο συμβόλαιο που μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω αν οι υπηρεσίες που μου πουλάνε δεν είναι αυτές που αναγράφουν;

Είμαι συνδρομητής της Vodafone εδώ και 3 βδομάδες. Όπως είναι λογικό ήθελα να δοκιμάσω τις υπηρεσίες του Vodafone Live! Αγόρασα πρόσβαση σε Live! TV για ένα μήνα με €5, η οποία τις πρώτες 2 μέρες δούλευε κανονικά.

Μετά αρχίσανε τα προβλήματα. Κάθε 1 λεπτό κάνει buffering και στα 10 λεπτά κάνει disconnect. Κάθε φορά που κάνει disconnect για να κάνεις ξανά connect πρέπει να πληρώσω άλλα 40c:mad:

Την πρώτη βδομάδα σκέφτηκα ότι ίσως έχει προσωρινό πρόβλημα του δίκτυο αλλά αυτό συνεχίζεται εδώ και 2 βδομάδες.

Με πειράζει πάρα πολύ αλλά αυτό που με τρελαίνει και θέλω να τους κλείσω το μαγαζί είναι ότι αγόρασα έπίσης και κάποιες εκπομπές και ειδήσεις σε video στην διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των €2,38 και συνέχεια έκανε buffering και disconnect. Επίσης ενώ μια εκπομπή είναι 30 λεπτά ας πούμε μου την έκοβε στα 10 λεπτά βγάζοντας το μήνυμα ότι το αρχείο περιέχει λανθασμένα δεδομένα.

Είμαι έξω φρενών, είναι δυνατόν να πληρώνω €40 για υπηρεσίες Vodafone Live! και να μου κάνουν τόσες λαλακίες;:mad: :mad:

Ερώτηση : Ύπάρχει όρος στο συμβόλαιο που μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω αν οι υπηρεσίες που μου πουλάνε δεν είναι αυτές που αναγράφουν;

ρωτα.και σε μενα που εχω live 3g τα ιδια κανει.αλλα δεν εχω ασχωληθει και οτε θελω να ξεκανω την καρτα μου για την πανακριβη vodafone

κάτι άσχετο: το περιεχόμενο του Vf Live Κάθε πότε ενημερώνεται?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

• 3 weeks later...
Παιδιά σήμερα μου έστειλε ένα ενημερωτικό mms η vodafone για ένα παιχνίδι.Στο τέλος έγγραφε κ τις χρεώσεις,κ έλεγε 0.41/λεπτό!Τί έγινε,πάλι άλλαξε ο τρόπος χρέωσης;

- - - -

Παιδιά σήμερα μου έστειλε ένα ενημερωτικό mms η vodafone για ένα παιχνίδι.Στο τέλος έγγραφε κ τις χρεώσεις,κ έλεγε 0.41/λεπτό!Τί έγινε,πάλι άλλαξε ο τρόπος χρέωσης;

0.41/λεπτό για ποιο πράγμα?

Ναι σόρρυ το ξέχασα!Το μνμ λέει,Χρέωση πλοήγησης Vodafone live: 0.4165eur/λεπτό με ΦΠΑ!

- - - -

Ναι σόρρυ το ξέχασα!Το μνμ λέει,Χρέωση πλοήγησης Vodafone live: 0.4165eur/λεπτό με ΦΠΑ!

ναι ετσι ειναι.τουλαχισοτν για τα 3g(για τα κανονικα δεν ξερω) ειναι 40 λεπτα η χρεωση(δεν εχει ποια χρονοχρεωση αλλα ογκοχρεωση)

ναι ετσι ειναι.τουλαχισοτν για τα 3g(για τα κανονικα δεν ξερω) ειναι 40 λεπτα η χρεωση(δεν εχει ποια χρονοχρεωση αλλα ογκοχρεωση)

Tο 0.4165 είναι κάτι σαν εισιτήριο εισόδου (3G και GPRS) ανεξάτητα από το πόση ώρα είσαι μέσα στο live και σε πόσες σελίδες του live θα μπεις.

Αρκεί να μην πας σε σελίδες wap εκτος live (τότε ξεκινάει η όγκο-χρέωση) και να μην ξεπεράσεις σερί το 24ωρο (γιατί τότε χρεώνεσαι αλλα 0.4165eur)

Αρκεί να μην πας σε σελίδες wap εκτος live (τότε ξεκινάει η όγκο-χρέωση) και να μην ξεπεράσεις σερί το 24ωρο (γιατί τότε χρεώνεσαι αλλα 0.4165eur)

αν πας σε σελιδες web ισχυει η χρεωση 41 λεπτων ετσι??

Ναι το ξέρω ότι πλεον χρέωνε με το εισητήριο που ήταν 0.35cent για να μπεις κ να κάτσεις όση ώρα θες,για 24 ώρες!!

Αλλά όντως είναι έτσι όπως μ λέει το μνμ;Με το λεπτό θα μας χρεώνει;Υπόψιν,δν εχω 3g για να έχω τπτ παραπάνω χρεώσεις!

- - - -

Αυτός είναι ένας μύθος, που δεν μπορώ να καταλάβω πως δημιουργήθηκε.

Το 3G δεν έχει καμία διαφορά στις χρεώσεις με το 2G.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Όχι. Χρεώνεσαι 0.01€ ανά kb.

για web σελιδες??εγω εχω τι εντυπωση οτι μου ειχε πει η voda οτι ειναι οπως και στο live 3g.μαλλον βλακειες μου ελεγαν

για web σελιδες??εγω εχω τι εντυπωση οτι μου ειχε πει η voda οτι ειναι οπως και στο live 3g.μαλλον βλακειες μου ελεγαν

Άντε να ανακεφαλαιώσουμε :)

1. WAP- H πρόσβαση γίνεται με wap over gprs (wap.vodafone.gr). Koινώς Vodafone live. H χρέωση σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα, εκτός από τoυ Vodafone live που έχει «εισιτήριο», είναι 0.01€ ανά kb. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε κινητό Vodafone. Όταν λέμε WAP εννοούμε πρόσβαση σε σελίδες ειδικά διαμορφωμένες για κινητά.

2. WEB- Η πρόσβαση γίνεται με internet over gprs (internet.vodafone.gr). Κοινώς πρόσβαση σε κανονικές σελίδες του ίντερνετ. Η πιο απλή χρέωση είναι 0.005€ ανά kb και πρόσβαση μπορούν να έχουν μόνο όσοι έχουν σύνδεση συμβολαίου ή είναι κάτοχοι της Vodafone Mobile Connect Card .

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

2. WEB- Η πρόσβαση γίνεται με internet over gprs (internet.vodafone.gr). Κοινώς πρόσβαση σε κανονικές σελίδες του ίντερνετ. Η πιο απλή χρέωση είναι 0.005€ ανά kb και πρόσβαση μπορούν να έχουν μόνο όσοι έχουν σύνδεση συμβολαίου ή είναι κάτοχοι της Vodafone Mobile Connect Card .

Πολύ σωστά! Αλλα μην ξεχνάμε ότι πρέπει να το υποστηρίζει και ο browser της συσκευής ;)

ΝΑ κάνω μια ερωτηση?

Πες οτι παιρνω συσκευη 3g απλή και όχι Live!

Για να κάνω βιντεοκλήση πρεπει αναγκαστικά να έχω live η μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις με οποιοδήποτε 3g τερματικό, μόνο και μόνο περνώντας τις ρυθμίσεις πχ?

:X