broxopoios Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 "....Πάντως εδώ πρέπει να τονισθεί ότι οι δήμοι δεν έχουν το δικαίωμα από το νόμο να εντάξουν τις κλήσεις τις Δημοτικής Αστυνομίας στο ίδιο καθεστώς με αυτό της Τροχαίας και να τις συνδέσουν άμεσα με την εφορία....." http://www.e-tipos.com/newsitem?id=21187 ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ! :D Το παραπάνω απλώς σημαίνει ότι προς το παρόν δεν πάνε στην εφορία (αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...) Θα πάς όμως μια μέρα στον Δήμο για μια δουλειά όπου πρέπει να πληρώσεις κάτι, και εάν έχουν ολοκληρωμένο σύστημα... θα βρεθείς να πληρώνεις τα παλαιά πρόστιμα + τόκους Επίσης, για όποιον ακόμα αμφιβάλει για το έάν μπορεί η Δημοτική αστυνομία να βεβαιώνει παραβάσεις... http://www.synigoros.gr/dimotis/oximata_03.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Την πλήρωσα τελικά κ εγώ την κλησούλα μου, κ άλλη φορά να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους κάνω την "χάρη" να ξαναπεράσω απο εκεί. Στην ερώτηση μου τι γίνεται αν δεν πληρώσεις, απαντησε άμεσα ότι "περναέι στην Εφορία", κ "στην περίπτωση που δεν έιμαι Αθηναίος δημότης? - Δεν παίζει κανένα ρόλο" μου απάντησε ορθά-κοφτά:blink: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν είναι τυχαίο το ότι έχουν τα γραφεία τους στην Αρμοδίου.Εχουν πάρει κάτι απο την γύρω ατμόσφαιρα..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Το πιο καλο ηταν οταν ημουν για τα καρναβαλια στην ξανθη και βλεπω μεσα στις εφημεριδες αυτοκινητο τις δημοτικης ατυνομιας παρκαρισμενο σε χωρο που υπηρχε πινακιδα για ατομα με ειδικες αναγκες....το story ειναι οτι πηγε ενα τετοιο ατομο να αγορασει απο το φαρμακειο τα φαρμακα του και πηγε να παρκαρει εκει και ειδε το αυτοκινητο της δημοτικης μεσα.μετα κανενα 5λεπτο ηρθαν 2 ατομα και οταν πηγε να τους μιλησει,του ζητησαν και τον λογο....ετυχε και περνουσε απο εκει τοπικος δημοσιογραφος ο οποιος εχει και εκπομπη σε τοπικο καναλι και τους εβγαλε και φωτογραφια.την επομενη εγινε χαμος αλλα δεν ξερω το αποτελεσμα γιατι εφυγα.ρε τα κοπροσκυλα κοιτα τι εκαναν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Έφαγα μια κλήση πριν κανα μήνα σε πεζόδρομο 40€ /2 σε 10 μέρες. Πέρασαν κανα 20 μέρες που δεν το πλήρωσα και δεν θα το πλήρωνα κιόλας, μέχρι που πήγε ο πατέρας μου και το πλήρωσε.. Ρώτησε κιόλας στο δημαρχείο, αν τυχών το είχε ξεχάσει και δεν το πλήρωνε τι θα γινόταν και του είπαν ότι 1) στελνουν 1 ειδοποιητήριο ακόμα πάνω στον 1 μήνα και αν δεν πληρωσεις πάλι, μετά απο κάποιο διάστημα τα στέλνουν όλα μαζί αθήνα και μετά δεν ξέρουν τι γίνεται και 2)αν ζητήσεις κάτι απ'τον δήμο ή πας στον δήμο για μια δουλειά, δεν θα μπορείς να την κάνεις γιατί..χρωστάς... Δεν ξέρω τι να πω.. Απ'την άλλη βλέπω και την σχολή δημοτικής αστυνομίας στην πόλη μου όπου γίνεται την που..νας το κάγκελο απο κόσμο και απ'όλη την ελλάδα κάθε μερα και λέω δεν μπορεί να γίνεται όλο αυτό τζάμπα. Άρα δεν είναι κάτι ασήμαντο η δημοτική... Τι να πω... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Ετσι ειναι... Σε φακελωνουν και μετα δεν μπορεις να παρεις ουτε πιστοποιητικο γεννησης απο τον δημο αν δεν πληρωσεις τις οφειλες σου!! Τιποτα το μεμπτο αν θελετε την αποψη μου... Χρεη ειναι και πρεπει να πληρωνονται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 πριν λιγες μερες αφαιρεσανε απο την αδερφη μου στην θεσσαλονικη την πινακιδα και το χαρτακι λεει 400 ευρω...προβλεπεται τετοιο προστιμο απο τον Δημο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Για παρανομο παρκαρισμα λογικα ε?????40 ευρω ειναι εκτος κι αν εκανε αλλη παρανομια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Για παρανομο παρκαρισμα λογικα ε?????40 ευρω ειναι εκτος κι αν εκανε αλλη παρανομια. edit οντως 40 ειναι τελικα...κουκουρουκου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Τι γινεται τωρα με την δημοτικη Αστυνομια ρε παιδια ? Ειχα κατεβει μια μερα κοζανη (δεν ειμια απο εκει) και μπηκα για λιγο στον πεζοδρομο,οχι σταθμευση, και με ειρθε χαρτι 200 ευρω απο τον δημο εκει για κινιση σε πεζοδρομο. Και να πεις οτι ηταν για αυτοκινιτο ναι, αλλα για μηχανακι. Τελικα τι υσχυει με την δημοτικη αστυνομια ? Πρεπει να πληρωθουν η μπορω να παω εκει να πω τιποτα και 200 ευρω ειναι και αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Γιατι γραφει καπου οτι τα μηχανακια επιτρεπονται να κυκλοφορουν σε πεζοδρομους?? Συγνωμη κι ολας αλλα καλα σου εκαναν φιλε μου!! Αυτο το νοημα εχει ο πεζοδρομος... Ειναι μονο για πεζους!! Οχι δεν μπορεις να το αποφυγεις... Κλησεις δεν σβηνονται πλεον! Οποιος σου ειπε οτι την εσβησε τοτε απλα σου ειπε ψεμματα και θα την περιμενεις σε ανυποπτο χρονο! Καμια φορα πανε κατ'ευθειαν στην εφορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Ειχα κατεβει μια μερα κοζανη (δεν ειμια απο εκει) και μπηκα για λιγο στον πεζοδρομο,οχι σταθμευση, και με ειρθε χαρτι 200 ευρω απο τον δημο εκει για κινιση σε πεζοδρομο. Επειδή το γράφεις μπερδεμένα μπορείς να το διευκρινήσεις λίγο;Δηλαδή σου έκοψαν την κλήση επιτόπου;Πως και που σου "ήρθε χαρτί 200 ευρώ από τον δήμο"; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Επειδή το γράφεις μπερδεμένα μπορείς να το διευκρινήσεις λίγο;Δηλαδή σου έκοψαν την κλήση επιτόπου;Πως και που σου "ήρθε χαρτί 200 ευρώ από τον δήμο"; :confused: Ειχα μπει στον πεζοδρομο μεσα ειχε κοσμο εκει. Αυτη πρεπει να ηταν ποιο πισω και απο οτι ειπε ο ανθρωπος με σφυριξε αλλα εγω δεν ακουσα λογο θορυβου και απο τον κοσμο δεν καταλαβα κιολας. Σταματησα για λιγα δευτερτα και εφυγα χωρις να καταλαβω οτι με σφυριξε πειρε την πινακιδα και μου στειλανε χαρτι με την κληση στην πτολεμαιδα. 200 ευρω για κινιση σε πεζοδρομο.... Τεσπα το θεμα ηταν οτι εγω δεν τους ακουσα αμα τους ακουγα θα σταματουσα και θα εβγαινα εξω και ουτε θα με εγραφαν κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Ποιος σου είπε ότι αν θα σε σταματούσαν εκείνη την ώρα, δεν θα σε έγραφαν? Γι αυτό σου σφύριξαν... Η κίνηση σε πεζόδρομο απαγορεύεται. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Εμένα μου ήρθε σήμερα επιστολή /ειδοποιητήριο από τον Δήμο Χαλανδρίου (δεν μένω εκεί) για εξόφληση κλήσης..... για παράνομο (δήθεν) παρκάρισμα τον Μάρτιο του 2007 (!!!). Κλήση την οποία είχα πληρώσει (65.5 ευρώ) κανονικότατα λίγες μέρες μετά!!!! Την απόδειξη πληρωμής ή την έχω πετάξει (μετά από 1μιση χρόνο)... ή απλά δεν πρόκειται να την βρω ποτέ, εφόσον μετά από τόσο καιρό δεν θυμάμαι που την έχω βάλει. Πήρα τηλέφωνο, πήγα και στον δήμο και το θέμα έχει μείνει στο ότι θα κάνουν επανέλεγχο για να δουν αν όντως το εχω πληρώσει... Κοιτα να δεις που θα τα δώσω 2 φορές επειδή δεν κράτησα την απόδειξη 1μιση χρόνο μετά !!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Τώρα τι παίζει με τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα..? Σου στέλνουν ειδοποιητηριο στο σπίτι ? Τελος οι κλησεις που αφηναν στα αυτοκίνητα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_dalas Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Τώρα τι παίζει με τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα..? Σου στέλνουν ειδοποιητηριο στο σπίτι ? Τελος οι κλησεις που αφηναν στα αυτοκίνητα..? Οι κλήσεις στο παρπρίζ του αυτοκινήτου ισχύουν κανονικά. Την ειδοποίηση στη στέλνουν ενα μήνα μετά, σε περίπτωση που δεν την εχεις πληρώσει, ως υπενθυμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 ποσο παει τελικα η κληση για παρκαρισμα,αναφερετε 40ε/2,80ε/2? σου παιρνουν πινακιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Δημο Αθηναιων , 2 που εφαγα εγω ηταν απο 23...και ακομα βεβαια δεν πληρωσα Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Γεια σε ολους.Πριν λιγες μερες βρηκα στο αυτοκινητο μου μια κληση απο τους ραμπο της δημοτικης για παρανομη σταθμευση σε ραμπα ΑΜΕΑ.Φυσικα δεν εγινε επιτηδες εκ μερους μου απλα δεν ειδα την ραμπα(ακομα αμφιβαλλω αν υπαρχει,δεν ειναι σαφες!)150ευρω το προστιμο τεσπα....Oμως δεν εχω καμια διαθεση να κανω ενα τοσο ακριβο χριστουγεννιατικο δωρο στον νικητα και την παρεα του!Το πολυ να του πηγαινα καμια κορυφη για το....δεντρο του.Η ερωτηση ειναι αν θα εχω συνεπειες;Το ψαχνουν η ειναι για το θεα Αθηναι;;;thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Καλύτερα να την πληρώσεις στο 10ήμερο να σου βγεί το μισό. Έκανα και εγώ ένα δώρο πριν καμιά εβδομάδα στο δήμο ψυχικού.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Πληροφοριακα στο εξωτερικο η σταθμευση σε ραμπα θεωρειται πλημμελημα και περνας δικαστηριο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 στο εξωτερικο που οι ανθρωποι ειναι πολιτισμενοι εδω ειμαστε ακομη μαιμουδες τι συγκρινεις. στο θεμα τωρα εγω εχω κλησεις απο δημοτικη πριν 5 χρονια που δεν εχω πληρωσει ποτε μου ερχοντε κατα καιρους ειδοποιητηρια καθε χριστουγεννα και πασχα και ουτε στην εφορια εχουν παει ουτε τιποτα. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Πλήρωσέ τα άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Γεια σε ολους.Πριν λιγες μερες βρηκα στο αυτοκινητο μου μια κληση απο τους ραμπο της δημοτικης για παρανομη σταθμευση σε ραμπα ΑΜΕΑ.Φυσικα δεν εγινε επιτηδες εκ μερους μου απλα δεν ειδα την ραμπα(ακομα αμφιβαλλω αν υπαρχει,δεν ειναι σαφες!)150ευρω το προστιμο τεσπα....Oμως δεν εχω καμια διαθεση να κανω ενα τοσο ακριβο χριστουγεννιατικο δωρο στον νικητα και την παρεα του!Το πολυ να του πηγαινα καμια κορυφη για το....δεντρο του.Η ερωτηση ειναι αν θα εχω συνεπειες;Το ψαχνουν η ειναι για το θεα Αθηναι;;;thanks:) Βάλε την ουρά στα σκέλια και πλήρωσε τα ΑΜΕσΑ... Και άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός που παρκάρεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Αν δεν πληρώσετε την κλήση το ποσόν προσαυξημένο θα ενσωματωθεί στο εκκαθαριστικό της εφορίας. Ο Δήμος θα εισπράξει ασχέτως τι θα κάνουμε. Δεν υπάρχει ποινικό κομμάτι εφόσον δεν είναι κλήση Τροχαίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts