maximos Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Η πραγματικότητα είναι ότι με την χρήση που το έκανα δεν πήγενε βήμα το axon. Τώρα το ότι έγραψα για S2 και μετά είναι ότι από τότε μέχρι και τώρα η διαχείριση μπαταρίας της Samsung δεν διορθώθηκε μέχρι και τις αρχές του 2016 που είχα για λίγο το S6 edge για δοκιμή. Σε κατάσταση αναμονής και με 2 μειλ να συγχρονίζουν να έχω πολλές εφαρμογές push καθημερινά να τρέχουν, το μοναδικό μέχρι στιγμής που αντέχει φενετε το op 3t. Το καλό παντός θα είναι να ήμαστε αντικημενικοι με συσκευές που έχουμε και είχαμε. Γιαυτό τον λόγο έγραψα και στο θέμα του axon 7 ότι με την χρήση που το κάνω εγώ και με πάνω από 200 εφαρμογές το τηλέφωνο ήταν απαράδεκτο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Και εγώ ίδιες εφαρμογές βάζω σε κάθε συσκευή και θέματα δεν έχω του στυλ κολλάει το σύμπαν που λες. Τεσπα εγώ τα οποία αρνητικα τα έχω αναφέρει και πολύ αναλυτικά και διεξοδικά και όταν έχω ήδη μια συσκευή και όχι απλά να πετάω επίθετα τύπου "απαράδεκτο" και έτσι στο γενικό και αόριστο και καθαρίσαμε στη προσπάθεια για να δικαιολογήσουμε μια νέα συσκευή να θάβουμε την προηγούμενη. Αλλο όμως το να μας εξυπηρετεί μια συσκευή για την δίκη μας προσωπική χρήση και άλλο πράγμα να υπέρ εκθειάζουμε καταστάσεις η να υπέρ δραματοποιούμε στην αντίπερα όχθη. Δεν υπάρχει άσπρο/μαύρο. Σε κάτι καλύτερο το ένα σε κάτι άλλο το άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 19, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Και εγώ ίδιες εφαρμογές βάζω σε κάθε συσκευή και θέματα δεν έχω του στυλ κολλάει το σύμπαν που λες. Τεσπα εγώ τα οποία αρνητικα τα έχω αναφέρει και πολύ αναλυτικά και διεξοδικά και όταν έχω ήδη μια συσκευή και όχι απλά να πετάω επίθετα τύπου "απαράδεκτο" και έτσι στο γενικό και αόριστο και καθαρίσαμε στη προσπάθεια για να δικαιολογήσουμε μια νέα συσκευή να θάβουμε την προηγούμενη. Αλλο όμως το να μας εξυπηρετεί μια συσκευή για την δίκη μας προσωπική χρήση και άλλο πράγμα να υπέρ εκθειάζουμε καταστάσεις η να υπέρ δραματοποιούμε στην αντίπερα όχθη. Δεν υπάρχει άσπρο/μαύρο. Σε κάτι καλύτερο το ένα σε κάτι άλλο το άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια. Sent from my iPad using Tapatalk Δεν μου λες, δηκεολογιτε μια συσκευή του 2016 axon 7 να δέχεσαι μια κλήση και να μην ανοίγει καν η οθόνη για να μπορείς να απαντήσεις; και αυτό να γίνεται επανηλημενα; Εγώ με υλικρινια γράφω ότι γράφω, όπως επίσης το Op2 με την στοκ ρομ ήταν και αυτό απαράδεκτο. Εάν το op3t ήταν και αυτό άσχημο θα το έγραφα και για αυτό. Είχα φτάσει σε σημείο να δώσω 1000€ να πάρω το Pixel αλλά έδωσα μια ακόμα ευκαιρία στην op φοβούμενος το Op2. Δεν είμαι από τους τύπους που κολλάνε με μια μάρκα σε κηνιτο η αυτοκίνητο και ότι λέω στο φόρουμ το λέω με σκοπό να ενημερώσω κάποιον που θα θέλει να πάρει μια συσκευή. Δεν έχω σκοπό να ερθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και για κανέναν λόγο και γιαυτό ευγενικά ζητώ συγνώμη από εσένα εάν σε έθιξα και συγνώμη στο φόρουμ που βγήκαμε εκτός θέματος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Ας κλείσει εδώ το θέμα διότι εγώ αναφέρθηκα σε άλλο πράγμα στο αρχικό μου post και εσυ το πηγές σε vs καταστάσεις βάζοντας πράγματα εκτός θέματος. Και όχι δεν με έθιξες καθόλου απλά αυτά που αναφέρεις εγώ δεν τα έχω ζήσει. Αν τα ζουσα αυτά που αναφέρεις να είσαι σίγουρος θα το είχα σουτάρει μέσα στο μήνα όπου πολύ πολύ εύκολα είχα τη δυνατότητα χωρίς να έχω κανένα κόστος για εμένα. Και πίστεψε με έχω σουτάρει πολλές συσκευές τελευταία χρόνια(από τηλεοράσεις//tablet/pc έως κινητα η Bluetooth ακουστικά) μέσα στο μήνα χρήσης διότι δεν ανταποκρίνονταν σε αυτά που απαιτώ και που όφειλε να προσφέρει βάση της αξίας του. Πάμε παρακάτω τώρα. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 19, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Δεν μου λες, δηκεολογιτε μια συσκευή του 2016 axon 7 να δέχεσαι μια κλήση και να μην ανοίγει καν η οθόνη για να μπορείς να απαντήσεις; και αυτό να γίνεται επανηλημενα; Δοκιμασες να του κανεις reset;; Καμια φορα τρωνε σκαλωμα... Τεσπα, μη χαλαμε αλλο το νημα! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 παραγγελια 1 δεκεμ, σημερα αλλαξε σε Processing! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Η αλήθεια είναι ότι το s7 edge που είχα πριν έχει ίδια αυτονομία με op3 που έχω τώρα στο 24ωρο και κατά πολύ κατώτερη στο 48ωρο άρα για την αναμονή που λέει ο φίλος έχει δίκιο τα Samsung έχουν θέμα, επίσης πιστεύω ότι το 3T θα είναι σίγουρα ανώτερο από το s7 edge Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 παραγγελία 5 Δεκεμβρίου Σήμερα 19...... δεν άλλαξε τίποτα..,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλησπέρα μου ήρθε σήμερα αναβάθμιση 13-12-2016 24ΜΒ, την έχει βάλει κανεις ν μας πει εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 παραγγελια 1 δεκεμ, σημερα αλλαξε σε Processing! Τώρα είδα και το δικό μου οτι γράφει αυτό το "processing",τι σημαίνει; Δεν θυμάμαι τι έγραφε πριν,ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι εκεί πάνω,γενικά ξέρουμε τα επόμενα βήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 παιδια σκεφτομαι να αγορασω το 6/64 υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις με μπαντες ή μονο μια εκδοση για ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλημέρα Σε αυτό το σιτε ειναι το ιδιο για ολους και εγώ παράγγειλα το 128 και περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 μενω μαλαισια και θα το παρω απο Online καταστημα απλα δεν ξερω τι versions υπαρχουν. Οποτε οπως το λες ειναι ενα κινητο για ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εξαρτατε απο ποιο ονλαιν καταστημα θα το παρεις, γιατι αντιστοιχα θα εχει αλλες μπαντες για δικτυα τηλεφωνικα, απο ευρωπη ευρωπαικα απο ασια ασιατικα, κτλπ. Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 εφυγε και το δικο μ με express shippinh απο πολωνια! παιζει αυριο ή μεθαυριο να ειναι εδω? λεει 1 -3 μερες ειναι με ups express Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Λογικά εκεί που λέει Pending Shipment θα πρέπει να δω processing ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Εχουν καλή παράδοση σε αυτό? Πόσο γρήγορα έρχεται? Και κάτι άλλο...ραδιόφωνο έχει? Edited December 20, 2016 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εχουν καλή παράδοση σε αυτό? Πόσο γρήγορα έρχεται? Και κάτι άλλο...ραδιόφωνο έχει? 'Όχι ραδιοφωνο δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Estimated dispatch από 2 Ιανουαρίου.... σήμερα έγινε 3 Ιαν.... delivery από 5 σε 6 Ιανουαρίου. Θα βγει το καινούριο μοντέλο ... μέχρι να το στείλουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Estimated dispatch από 2 Ιανουαρίου.... σήμερα έγινε 3 Ιαν.... delivery από 5 σε 6 Ιανουαρίου. Θα βγει το καινούριο μοντέλο ... μέχρι να το στείλουν.... Σε εμένα σήμερα έγινε η αποστολή ενώ την είχε για τις 30/12 και ήδη ξεκίνησε να το βλέπω με το τρακινγκ ναμπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Έβαλα ένα power bank με έξοδο 2Α και το καλώδιο dush αλλά δεν είδα να το φορτίζει.(ίσως το άφησα λίγη ώρα το να πω?) Υπάρχει power bank που να συνεργάζεται με το κινητό μας ? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Έβαλα ένα power bank με έξοδο 2Α και το καλώδιο dush αλλά δεν είδα να το φορτίζει.(ίσως το άφησα λίγη ώρα το να πω?) Υπάρχει power bank που να συνεργάζεται με το κινητό μας ? Όχι ακόμα. Αυτό είναι η μόνη βλακια στην op. Μόνο αυτοί και η oppo έχουν το σύστημα με τα αμπέρ. Ενω θα μπορούσαν να πάρουν το quick charge 3.0 της qualcomm και να μην θέλει αλλά καλώδια και φορτιστές. Βέβαια από την άλλη είναι μια εμπορική κίνηση πολύ έξυπνη και σε αναγκάζουν να πάρεις δικά τους αξεσουάρ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 20, 2016 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Έβαλα ένα power bank με έξοδο 2Α και το καλώδιο dush αλλά δεν είδα να το φορτίζει.(ίσως το άφησα λίγη ώρα το να πω?) Υπάρχει power bank που να συνεργάζεται με το κινητό μας ? Κανονικά, ολα τα powerbank το φορτίζουν (απλώς όχι με "μεγάλη"/4Amp ένταση) - εγω, με 3 απλά Xiaomi Powerbank που δοκίμασα, δεν έχω κανένα θέμα, φορτίζει κανονικά. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Με το standard shipping, υπάρχει tracking number; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Το A3010 για ποια χωρα ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts