RickDangerous Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Λοιπόν το Oneplus μου από Κίνα έρχεται μέσω Αγγλίας (Hethrow). Τι μαγκιές έκανε πάλι το Geekbuying; Με ποια ταχυδρομική στο στείλανε; Πότε έκανες την παραγγελία επίσης; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 1/8 το παράγγειλα και μέχρι σήμερα δεν είχε καμία ένδειξη το tracking. Σήμερα το έδειξε να φεύγει από Αγγλία . Νομίζω Royal Mail είναι η ταχυδρομική. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Δηλαδή οι τελευταίοι 2 χαρακτήρες του tracking number είναι GB; Επίσης αυτό που έγραφε HK STOCK παρήγγειλες να υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην one plus για το άψογο service της. Πέμπτη μεσημέρι έφυγε από Αθήνα, από το γραφείο μου με πρόβλημα στη δόνηση σήμερα το μεσημέρι επέστρεψε στο γραφείο μου. Μαγικό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα έκανε μια βδομάδα γιαυτό είπα ότι είναι δύσκολο πριν την Πέμπτη Παρασκευή. Ενα μικροδέμα με ΕΛΤΑ που μου στείλανε την Παρασκευή από Κρήτη ακόμα δεν το έλαβα στην Αθήνα Σήμερα Τρίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Δηλαδή οι τελευταίοι 2 χαρακτήρες του tracking number είναι GB; Επίσης αυτό που έγραφε HK STOCK παρήγγειλες να υποθέσω;Ναι ακριβώς. Σήμερα λογικά θα το έχω. Είδα ότι έφτασε χτες απο Αγγλία. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Τι να πω, σούπερ η φάση, μπράβο Με τσιτώνει να κάνω κίνηση κι εγώ, απλά σκέφτομαι ότι αν το παραγγείλω κι εγώ για κάποιο λόγο δεν θα σκάσει έτσι, αλλά από τα βάθη της Κίνας :p:lol: Με το καλό να παραλάβεις και όλα να είναι οκ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Μόλις παρέλαβα!! Όλα όπως τα περίμενα. Σούπερ εξυπηρέτηση το GEEKBUYING. Sent from my m1 note using Tapatalk Edited August 9, 2017 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλορίζικο φίλε, πυραυλακι πήρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Μόλις παρέλαβα!! Όλα όμως τα περίμενα. Σούπερ εξυπηρέτηση το GEEKBUYING. Sent from my m1 note using Tapatalk Πόσο το πήρες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Πόσο το πήρες;;;;340€ κομπλέ Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 340 το 64αρι με 1 χρόνο εγγύηση? Black Leather Htc 10 Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 340 το 64αρι με 1 χρόνο εγγύηση? Πάρτε λίγο το thread από πιο πίσω (καμια 15αρια ημέρες), τα εχει εξηγήσει όλα ο άνθρωπος περι παραγγελίας.... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Λοιπόν όλα καλά, απλά κάτι με το root και το Magisk δεν μου πάει καλά. Ξεκλειδωσα bootloader, έβαλα TWRP και φλασαρα το Magisk. Τρέχω το Rooappdelete για να κάνω disable κάποια system apps και μου βγάζει ότι δεν είμαι ροοτ. Όμως μέσα στο Magisk είναι ενεργοποιημένο το Rootappdelete. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 http://www.androidpolice.com/2017/08/11/android-o-will-last-major-version-update-oneplus-3-3t-according-oneplus-head-product/ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 http://www.androidpolice.com/2017/08/11/android-o-will-last-major-version-update-oneplus-3-3t-according-oneplus-head-product/ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν πειράζει, θα λάβουν από την αγορά αυτό που τους αξίζει. Το λουκέτο δηλαδή. Το 3Τ δεν έχει συμπληρώσει καν ένα χρόνο κυκλοφορίας και θα λάβει μόνο ένα major update. Επίσης ουσιαστικά σταμάτησαν να πωλούν accessories μέσω του site τους. Εκπληκτικές κινήσεις marketing. Πηγαίνουν με φορά στον τοίχο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 με android 6.0.1 κυκλοφόρησε το 3Τ συνεπώς 2 μεγάλα major updates :) Μετά βέβαια, να ναι καλά το XDA :cool: Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Γιατί ποια κινητά λαμβάνουν 3 major updates, πέρα από κανένα NEXUS; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Το 3Τ κυκλοφόρησε με 7 και όχι με 6. Επίσης τι σχέση έχει πόσα updates παίρνουν τα υπόλοιπα; Όπως και να έχει εδώ θα είμαστε σε 1-2 χρόνια και θα δούμε την κατάληξη. Εγώ ποντάρω στον πάτο, που φαίνεται από την πορεία και του 5αριού. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Το 3Τ κυκλοφόρησε με 7 και όχι με 6. Επίσης τι σχέση έχει πόσα updates παίρνουν τα υπόλοιπα; Όπως και να έχει εδώ θα είμαστε σε 1-2 χρόνια και θα δούμε την κατάληξη. Εγώ ποντάρω στον πάτο, που φαίνεται από την πορεία και του 5αριού.Με marshmellow κυκλοφόρησε και στα καπάκια αναβαθμιζες σε nougat. Οπότε δύο μεγάλα updates θα πάρει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Με marshmellow κυκλοφόρησε και στα καπάκια αναβαθμιζες σε nougat. Οπότε δύο μεγάλα updates θα πάρει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Ο καθένας ότι νομίζει. Τα fan boys κάθε εταιρείας δε θα εκλείψουν ποτέ. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Εγώ παρέλαβα με Android 6 και το πήρα άμεσος μόλις βγήκε. Όντος στο marketing είναι χάλια. Ανέβασαν πολύ τις τιμές τους ειδικά στο op5. Το 3t ήταν οριακά ακριβό. Πλέον δεν θα είναι ανταγονιστικοι και δεν θα πουλάνε όπως τα πρώτα τηλέφωνα τους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Όταν βγήκε το 3τ, όλοι οι κάτοχοι του 3 ήταν χαρούμενοι καθώς η OP ανακοίνωσε τότε, πως τα 2 τηλέφωνα θα αναβαθμίζονται μαζί ταυτόχρονα και πίστεψαν όλοι πως πήρε παράταση ζωής στο θέμα των αναβαθμίσεων το 3αρι. Που να ξέρανε. Απλά τραγική η OP. Όλες οι μεγάλες εταιρείες υποστηρίζουν μίνιμουμ 2 χρόνια τα κινητά τους. Εδώ η LG έδωσε nougat στο g4. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Το 3Τ κυκλοφόρησε με 7 και όχι με 6. Επίσης τι σχέση έχει πόσα updates παίρνουν τα υπόλοιπα; Όπως και να έχει εδώ θα είμαστε σε 1-2 χρόνια και θα δούμε την κατάληξη. Εγώ ποντάρω στον πάτο, που φαίνεται από την πορεία και του 5αριού. Κυκλοφόρησε 28/11 με 6. Πήρε 2-3 αναβαθμίσεις και τον Γενάρη του 17 πήρε 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Τώρα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Ο καθένας ότι νομίζει. Τα fan boys κάθε εταιρείας δε θα εκλείψουν ποτέ.Δε δουλευομαστε καθόλου. Εγώ το πήρα Φλεβάρη και ήταν με android 6. Με το που το άνοιξα ζητούσε αναβάθμιση σε 7. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Όταν βγήκε το 3τ, όλοι οι κάτοχοι του 3 ήταν χαρούμενοι καθώς η OP ανακοίνωσε τότε, πως τα 2 τηλέφωνα θα αναβαθμίζονται μαζί ταυτόχρονα και πίστεψαν όλοι πως πήρε παράταση ζωής στο θέμα των αναβαθμίσεων το 3αρι. Που να ξέρανε. Απλά τραγική η OP. Όλες οι μεγάλες εταιρείες υποστηρίζουν μίνιμουμ 2 χρόνια τα κινητά τους. Εδώ η LG έδωσε nougat στο g4. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το οποίο g4 κυκλοφόρησε με lollipop, οπότε πήρε δυο update, το 3t δεν κυκλοφόρησε με nougat αλλά με Marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts