Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού δεν έχω λάβει σε άλλο θέμα απάντηση το postαρω κι εδώ, μετά την αναβάθμιση σε 4.1.6 δεν μπορεί να συνδεθεί σε repeater παρά μόνο στο router(κεντρικό) . Το έχει παρατηρήσει κανείς?
Συνδέομαι σε καθημερινή βάση χωρίς πρόβλημα

ONEPLUS A3003

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφού δεν έχω λάβει σε άλλο θέμα απάντηση το postαρω κι εδώ, μετά την αναβάθμιση σε 4.1.6 δεν μπορεί να συνδεθεί σε repeater παρά μόνο στο router(κεντρικό) . Το έχει παρατηρήσει κανείς?

Εγώ είχα ένα τέτοιο θέμα αλλά με μια επανεκκίνηση διορθώθηκε και τώρα συνδέετε κανονικά.

Όσο είχα το 3T δεν παρατήρησα πρόβλημα στην 4.1.6 ούτε σε απευθείας σύνδεση σε WiFi ούτε μέσω repeater.

Μάλλον θα πρεπει να ζορίζονται στην Oneplus με το 5...Δεν εξηγείται αλλιώς το οτι κάθε λίγο και λιγάκι λαμβάνω email για το 5 και το οτι είναι ετοιμοπαράδοτο

Θυμάμαι με το 3 και 3Τ δεν προλαβαίναμε να τα πάρουμε λόγω έλλειψης στόκ...:lol::lol:

Μα δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Έπρεπε να βάλουν μια μεγάλη μπαταρία να αξίζει η μετάβαση.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα τελευταία μου βγάζει όλο σφάλματα με τις εφαρμογές της Google. Είχα γράψει και παλιότερα με το mail. Σήμερα ανακάλυψα και στο Google play games ανάλογο πρόβλημα. Το μεγάλο screenshot είναι από το Google play games και το δεύτερο από το Gmail. Καμιά λύση; Edited by kosvou

Τώρα τελευταία μου βγάζει όλο σφάλματα με τις εφαρμογές της Google. Είχα γράψει και παλιότερα με το mail. Σήμερα ανακάλυψα και στο Google play ανάλογο πρόβλημα. Το μεγάλο screenshot είναι από το Google play και το δεύτερο από το Gmail. Καμιά λύση;

στο email το εχω και εγω ,στο google play οχι ακομα ,δεν ξερω και εγω γιατι το βγαζει ,ειναι λιγο σπαστικο αλλα το συνηθισα :) ,μονο εργοστασιακες ρυθμισεις δεν δοκιμασα ,λογικα ετσι θα στρωσει

στο email το εχω και εγω ,στο google play οχι ακομα ,δεν ξερω και εγω γιατι το βγαζει ,ειναι λιγο σπαστικο αλλα το συνηθισα :) ,μονο εργοστασιακες ρυθμισεις δεν δοκιμασα ,λογικα ετσι θα στρωσει

Στο Gmail αφού μου το βγάζει μετά ανοίγει και δουλεύει κανονικά. Αλλά το Google Play Games δεν μου το ανοίγει καθόλου. Μετά ποιος ξαναστήνει το τηλέφωνο αν κάνουμε εργοστασιακές. Το θέμα βέβαια είναι ότι αν κάνω εργοστασιακές θα χάσω τα savings από 3 games που έχω αφού δεν μπαίνει στην εφαρμογή του Google play games.

Edited by kosvou

Δεν ξέρω φίλε, παράξενα πράγματα να συμβαίνει μόνο σε δύο άτομα

Δεν ξέρω φίλε, παράξενα πράγματα να συμβαίνει μόνο σε δύο άτομα

Πιθανόν κάποια εφαρμογή να δημιουργεί την όλη δυσλειτουργία

Nokia 8800 Scirocco

Πιθανόν κάποια εφαρμογή να δημιουργεί την όλη δυσλειτουργία

Ότι εφαρμογές έχω τις έχω από τότε που αγόρασα το τηλέφωνο τον Ιανουάριο. Από τότε δεν έχω εγκαταστήσει κάποια άλλη. Ξαφνικά κάποια μέρα άρχισε να μου πετάει αυτά τα errors. Και αν θυμάμαι λίγο μετά την αναβάθμιση της 4.1.6 πρέπει να έγινε.

Ότι εφαρμογές έχω τις έχω από τότε που αγόρασα το τηλέφωνο τον Ιανουάριο. Από τότε δεν έχω εγκαταστήσει κάποια άλλη. Ξαφνικά κάποια μέρα άρχισε να μου πετάει αυτά τα errors. Και αν θυμάμαι λίγο μετά την αναβάθμιση της 4.1.6 πρέπει να έγινε.

Κάτι από την αναβάθμιση τότε να πήγε στραβά

Nokia 8800 Scirocco

Μετά από πολλές προσπάθειες διορθώθηκε. Πήγα Εφαρμογές-Υπηρεσίες Google Play-Έκανα Διαγραφή προσωρινής μνήμης-Μετά Διαχείριση χώρου-Έκανα Διαγραφή όλων των δεδομένων-Και τέλος επανεκκίνηση.

Μετά από πολλές προσπάθειες διορθώθηκε. Πήγα Εφαρμογές-Υπηρεσίες Google Play-Έκανα Διαγραφή προσωρινής μνήμης-Μετά Διαχείριση χώρου-Έκανα Διαγραφή όλων των δεδομένων-Και τέλος επανεκκίνηση.

Το email διορθώθηκε;

Το email διορθώθηκε;

Ναι παίζει κανονικά.

Για να το δοκιμάσω και εγώ

Edit όντως διορθώθηκε, μια φορά το έκανα και όλα οκ, ωραίος φίλε, βρήκες την λύση

Edited by dimtz

καλησπέρα, κάτοχος του 3Τ.

2 μήνες οτι ωρα και να πραγματοποιούσα το ookla τεστ το αποτέλεσμα ταχύτητας κυμαινόταν σταθερά 70-75 στο κατέβασμα και στο ανεβασμα 10-11.

Όταν ενεργοποίησα τη καλοκαιρινή προσφορά του what's up {cosmote} η ταχύτητα πλέον δεν ξεπερνά τα 50 αλλα το upload-ανέβασμα αυξήθηκε απο τα 10 σταθερά μεταξύ 49 και 51. Τα αποτελέσματα του τεστ προ και μετά της καλοκαιρινής προσφοράς και ανεξάρτητα την ώρα που τα έκανα είναι και ήταν πάντα σταθερά. Παίζει κάποιο ρόλο η καλοκαιρινή προσφορά ή είναι της συσκευής θέμα ? περιοχή Ίσθμια.

Παιδες, μιας και δεν εχω δικαιωμα ακομη να μπω στις αγγελιες, αν υπαρχει ανθρωπος που πουλαει OnePlus 3T, ας μου στειλει ενα μηνυματακι! :)
If God is for us... Who can be against us?

Καλησπερα σε ολους και συγνωμη αν εχει απαντηθει ηδη αυτο που θα ρωτησω. Εχω θεμα μολις πηρα το κινητο εχω ψαξει τα παντα αλλα δεν μπορω να βρω πως γινεται να μην ξεκλειδωνει οταν μου ερχονται ειδοποιησεις-μηνυματα και να μην μου ζηταει κωδικο η αποτυπωμα.

Καλησπερα σε ολους και συγνωμη αν εχει απαντηθει ηδη αυτο που θα ρωτησω. Εχω θεμα μολις πηρα το κινητο εχω ψαξει τα παντα αλλα δεν μπορω να βρω πως γινεται να μην ξεκλειδωνει οταν μου ερχονται ειδοποιησεις-μηνυματα και να μην μου ζηταει κωδικο η αποτυπωμα.
Πας στις ρυθμίσεις> προβολη και απενεργοποιεις την αφύπνιση οθόνης όταν σου έρχονται ειδοποιήσεις.

Για το άλλο που ρωτας αν δεν κάνω λάθος, πας πάλι ρυθμίσεις> ασφάλεια &δαχτυλικων αποτυπωμάτων> εμφάνιση κωδικού πρόσβασης ή μοτίβου. Αυτό το ενεργοποιεις αν θες να ξεκλειδώνει με κωδικούς η pin η το απενεργοποιεις αν δεν τα θες. Λογικά πρέπει να σβησεις και το δαχτυλίδι αποτύπωμα αν δεν το θες.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

To μοντελο A3010 εκτος απο την 20αρα μπαντα, εχει καποια αλλη ελλειψη; Ειναι σωστη επιλογη για Ελλαδα;

Στην δεύτερη ερώτηση η απάντηση είναι όχι, αφού αυτο το μοντέλο απευθύνεται στην Αμερική.

Sent from mTalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα όταν βάζω το δακτυλικό να ανοίξω το τηλέφωνο με την πρώτη φορά χωρίς να έχω κάνει λάθος πολλές φορές ζητάει και το μοτίβο. Γιατί το κάνει αυτό; Όπως όταν ανοίγουμε το τηλέφωνο την πρώτη φορά που θέλει και δακτυλικό και μοτίβο.

Καλημέρα όταν βάζω το δακτυλικό να ανοίξω το τηλέφωνο με την πρώτη φορά χωρίς να έχω κάνει λάθος πολλές φορές ζητάει και το μοτίβο. Γιατί το κάνει αυτό; Όπως όταν ανοίγουμε το τηλέφωνο την πρώτη φορά που θέλει και δακτυλικό και μοτίβο.

Μήπως έχεις nova launcher και έχεις ζητήσει να κλειδώνει με 2πλο χτύπημα; Τότε ναι θέλει και δακτυλικό και μοτίβο. Υπάρχουν βέβαια τρόποι αποφυγής αλλά γενικά αυτό γίνεται με εφαρμογές που επεμβαίνουν στο κλείσιμο της οθόνης πέραν της μαμάς εφαρμογής.

Αν έχουν περάσει 48 ώρες από την τελευταία φορά που έχεις ξεκλειδώσει με κωδικό,μοτίβο,πιν θα σου ζητήσει να το κάνεις, είναι λειτουργία του Android και όχι κάποιο bug https://support.google.com/nexus/answer/6285273?hl=en