djuan1988 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Δύο χρόνια δίνουν στην Ευρώπη. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Δύο χρόνια δίνουν στην Ευρώπη.Και πώς την διεκδικείς; Με τον αριθμό της παραγγελίας; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Και πώς την διεκδικείς; Με τον αριθμό της παραγγελίας; Ακριβώς Εχουμε "νήμα" ειδικά για θέματα εγγύησης! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445307 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα, όταν ξεκλειδώνω το κινητό με το δακτυλικο ή αν απλά πατήσω το κουμπί της ενεργοποίησης απλά για να ανοίξει η οθόνη, το κινητό κάνει ένα με δύο δευτερόλεπτα να ανταποκριθεί! Αυτό το κάνει μόνο όταν έχω κάποια ώρα να το ανοίξω, δηλαδη σα να μπαίνει σε "υπνο", έχω απεργοποιημενη την επιλογή από της ρυθμίσεις της μπαταρίας και από τις ρύθμισης για προγραμματιστη! Αυτο το κάνει τελευταία δίχως να έχω πειράξει εγώ κάτι και η μόνη αλλαγή που έχει γίνει στο κινητό είναι απλά να γεμίσω τον αποθηκευτικό χώρο, μόνο εκεί πάει το μυαλό μου και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να έχει σχέση με τον ύπνο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μετά από 3-4 μήνες με το 3Τ ένα μεγάλο μείον βλέπω και αυτό είναι στην φωτογραφία, αν πας να βγάλεις φώτο και φυσήξει λίγο ή κουνηθεί το θέμα βγαίνουν θολές, αν υπήρχε λύση θα το κρατούσα τουλάχιστον 3 χρόνια ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μια ερώτηση...Πως ενεργοποιείται να βλέπω την ώρα και ειδοποιήσεις με σβηστή την οθόνη;;;Κάτι σαν το Always On Desplay... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Μια ερώτηση...Πως ενεργοποιείται να βλέπω την ώρα και ειδοποιήσεις με σβηστή την οθόνη;;;Κάτι σαν το Always On Desplay... Ευχαριστώ Ρυθμίσεις - Προβολή - Αφύπνιση εγγύτητας (θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και η Αφύπνιση οθόνης, η αμέσως πιο πάνω επιλογή). Δεν είναι πραγματικό allways-on, απλώς περνώντας το χέρι πάνω από το κινητό δείχνει ώρα, ημερομηνία, ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ρυθμίσεις - Προβολή - Αφύπνιση εγγύτητας (θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και η Αφύπνιση οθόνης, η αμέσως πιο πάνω επιλογή). Δεν είναι πραγματικό allways-on, απλώς περνώντας το χέρι πάνω από το κινητό δείχνει ώρα, ημερομηνία, ειδοποιήσεις. Καίει πολύ μπαταρία αυτή η λειτουργία Έχει συνέχεια ενεργό τον αισθητήρα και δεν αφήνει την συσκευή να μπει σε deep sleep Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Κάτι άλλο που πρόσεξα,πήγα να βάλω widget του ρολογιού αλλά μου το βγάζει μαζί με την ώρα από άλλες τέσσερις πόλεις....Δεν μπορώ να τις αφαιρέσω,ούτε έχω βρει τρόπο να μεινει μόνο το ψηφιακό ρολόι.... για Στο 3 που ειχα ,χρησιμοποιούσα ρολόι και καιρό μαζί,όσο και αν έψαξα δεν βρήκα έστω κάτι παρόμοιο..... Εσείς χρησιμοποιείτε από κάποια εφαρμογή διαφορά widget?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Καίει πολύ μπαταρία αυτή η λειτουργία Έχει συνέχεια ενεργό τον αισθητήρα και δεν αφήνει την συσκευή να μπει σε deep sleep Μια χαρά μπαίνει σε deep sleep, το έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 δες στο παγκοσμιο ρολοι τι πολεις εχει..και βγαλε τες... Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 δες στο παγκοσμιο ρολοι τι πολεις εχει..και βγαλε τες... Ευχαριστώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Σήμερα παρέλαβα και εγώ μεταχειρισμένο ένα One plus 3T και θέλω να ρωτήσω αν έχω την τελευταία έκδοση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Το δικό μου που είναι απειραχτο στην έκδοση oxygenOS γράφει 4.1.6 που είναι και η τελευταία ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Σήμερα παρέλαβα και εγώ μεταχειρισμένο ένα One plus 3T και θέλω να ρωτήσω αν έχω την τελευταία έκδοση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις την beta 10 έκδοση είναι πολύ καλύτερη από την 4.1.6 stable μείνε εκεί και θα έχεις beta αναβαθμίσεις κάθε 15 μέρες Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Έχεις την beta 10 έκδοση είναι πολύ καλύτερη από την 4.1.6 stable μείνε εκεί και θα έχεις beta αναβαθμίσεις κάθε 15 μέρες Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ να ρωτήσω και κάτι άλλο θα πρέπει να κάνω αναβαθμίσεις μέσω VPN ή θα έρχονται αυτόματα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Μάλλον θα πρεπει να ζορίζονται στην Oneplus με το 5...Δεν εξηγείται αλλιώς το οτι κάθε λίγο και λιγάκι λαμβάνω email για το 5 και το οτι είναι ετοιμοπαράδοτο Θυμάμαι με το 3 και 3Τ δεν προλαβαίναμε να τα πάρουμε λόγω έλλειψης στόκ...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Οκ να ρωτήσω και κάτι άλλο θα πρέπει να κάνω αναβαθμίσεις μέσω VPN ή θα έρχονται αυτόματα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτην beta δεν χρειάζεται το VPN έρχεται πάντα κατευθείαν με το που γίνει διαθεσημη Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Στην beta δεν χρειάζεται το VPN έρχεται πάντα κατευθείαν με το που γίνει διαθεσημη Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ φίλε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Κάποια απόψη για τον ήχο που τα ακουστικά; ποια είναι η φθηνότερη τιμή που υπάρχει; είμαι ανάμεσα σε αυτό και το g6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Έχει κανένας θέμα με το χρώμα στο led των ειδοποιήσεων;εμένα πχ όταν το βάζω για φόρτιση και ζητάω να δείχνει κόκκινο το δείχνει μονίμως μπλε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Έχει κανένας θέμα με το χρώμα στο led των ειδοποιήσεων;εμένα πχ όταν το βάζω για φόρτιση και ζητάω να δείχνει κόκκινο το δείχνει μονίμως μπλε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικά το μπλε σημαίνει φορτιση με dash, οπότε ίσως γι αυτό να μην αλλάζει το χρώμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Έχει κανένας θέμα με το χρώμα στο led των ειδοποιήσεων;εμένα πχ όταν το βάζω για φόρτιση και ζητάω να δείχνει κόκκινο το δείχνει μονίμως μπλε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Dash charge είναι πάντα μπλε, το κόκκινο που βάζεις είναι για νορμάλ φόρτιση με άλλο φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gpap88 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Αφού δεν έχω λάβει σε άλλο θέμα απάντηση το postαρω κι εδώ, μετά την αναβάθμιση σε 4.1.6 δεν μπορεί να συνδεθεί σε repeater παρά μόνο στο router(κεντρικό) . Το έχει παρατηρήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Έχω παρατηρήσει και εγώ ότι έχω πρόβλημα με το WiFi αποσυνδέσεις κακή λήψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts