vag74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ναι μία χαρά δουλεύει και νομίζω η καινούρια hydrogen τον έχει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ναι μία χαρά δουλεύει και νομίζω η καινούρια hydrogen τον έχει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραιος αλλα δυστυχως δεν εχει τα εικονιδια που θελω εγω σαν επιλογη. Μονο τα στρογγυλα και τετραγωνα εχει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ο καινούριος launcher https://plus.google.com/+apkmirror/posts/YA1ySNBJGcc Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτός περνάει πάνω από τον μαμισιο αν είναι ξεχωριστός launcer? Είναι καλύτερος? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Ναι πάνω από τον stock δεν είναι ξεχωριστός, αλλά άμα θέλεις βγαίνει εύκολα Αυτή είναι η σημερινή μου χρήση, όλα ανοιχτά δύο κάρτες στο 4g μικτή χρήση αν και στα σημεία που βρίσκομαι έχω wifi Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 30, 2017 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ναι πάνω από τον stock δεν είναι ξεχωριστός, αλλά άμα θέλεις βγαίνει εύκολα Αυτή είναι η σημερινή μου χρήση, όλα ανοιχτά δύο κάρτες στο 4g μικτή χρήση αν και στα σημεία που βρίσκομαι έχω wifi Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο myphone μπαίνω από chrome Βλέπω εσυ δουλεύεις tapatalk Έχει αρκετή διαφορά στην κατανάλωση; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Στο myphone μπαίνω από chrome Βλέπω εσυ δουλεύεις tapatalk Έχει αρκετή διαφορά στην κατανάλωση; Εγω χρησιμοποιω τον yu browser ο οποιος μου φαινεται ειναι πιο οικονομικος του chrome. Αλλα και μεσω tapatalk δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Στο myphone μπαίνω από chrome Βλέπω εσυ δουλεύεις tapatalk Έχει αρκετή διαφορά στην κατανάλωση; κι εγω chrome δουλευω κι επειδη η χρηση ειναι κυριως ιντερνετ απο browser θα με ενδιεφερε να δω αλλους με χαμηλη καταναλωση. Στα στατιστικα μου το chrome ειναι με διαφορα πρωτο σε καταναλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Στο myphone μπαίνω από chrome Βλέπω εσυ δουλεύεις tapatalk Έχει αρκετή διαφορά στην κατανάλωση; Tapatalk δουλεύω για τα forum και tugabrowser περιηγητή και έχουν καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από τον chrome Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Tapatalk δουλεύω για τα forum και tugabrowser περιηγητή και έχουν καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από τον chrome Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτος δεν ειναι ο yu browser ουσιαστικα? Ναι καμια σχεση με τον ενεργοβορο chrome και κανουν ακριβως την ιδια δουλεια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Με την 7.1.1 παιδιά η μπαταρία σε τι επίπεδα βρίσκεται? Επίσης διαβάζω πώς υπάρχουν θέματα με τους ήχους των notification σε διάφορες εφαρμογές. Τελικά πώς τα πάει η τελευταία ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Ο καινούριος launcher https://plus.google.com/+apkmirror/posts/YA1ySNBJGcc Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο launcher δεν είναι ενημερώνεται με τα updates? Εγώ που είμαι σε 4.1.1 δηλαδή δεν τον έχω; Edited March 30, 2017 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ο launcher δεν είναι ενημερώνεται με τα updates? Εγώ που είμαι σε 4.1.1 δηλαδή δεν τον έχω; Είναι από hydrogen OS. Δεν υπάρχει ακόμα σε Oxygen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Είναι από hydrogen OS. Δεν υπάρχει ακόμα σε Oxygen. εγώ κατέβασα το apk από το παραπάνω link και μόλις έκανα install μου έβγαλε μήνυμα ότι θα κάνει ενημέρωση υπάρχουσας εφαρμογής, είμαι με 4.1.1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 εγώ κατέβασα το apk από το παραπάνω link και μόλις έκανα install μου έβγαλε μήνυμα ότι θα κάνει ενημέρωση υπάρχουσας εφαρμογής, είμαι με 4.1.1 Αυτό κάνε, σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Αυτό κάνε, σωστά. Το έκανα, απλά το έγραψα ως απάντηση στο ότι δεν είναι νέα εφαρμογή Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μια ερώτηση παιδια. Εαν δεν πληρωσω με PayPal αλλα με τη καρτα μου πιστευετε θα εχω θεμα; μιλαω για την αγιρα του ααπο την ιστοσελιδα της one plus. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μια ερώτηση παιδια. Εαν δεν πληρωσω με PayPal αλλα με τη καρτα μου πιστευετε θα εχω θεμα; μιλαω για την αγιρα του ααπο την ιστοσελιδα της one plus. Ευχαριστω. Όχι, κι εγώ κατευθείαν με την κάρτα μου πλήρωσα. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ναι όντως με τις νέες κάρτες που από την πίσω πλευρά έχουν τριψήφιο κωδικό ασφαλείας αγοράζεις κανονικά χωρίς πρόβλημα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ναι πάνω από τον stock δεν είναι ξεχωριστός, αλλά άμα θέλεις βγαίνει εύκολα Δλδ, πως βγαινει? :O Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Πριν λιγο διαβασα φημες σχετικα με το 1+5... Λοιπον εχουμε 8gb ram,5.5 οθονη,3000 μπαταρια,23mpl με OIS,πισω καμερα,και φυσικα ανυπαρκτα bezels ακολουθωντας το G6 και το S8/S8 Plus,χωρις φυσικα την edge οθονη... Κτηνος...αν και πιστευω τα 8gb ram ειναι υπερβολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Πριν λιγο διαβασα φημες σχετικα με το 1+5... Κτηνος...αν και πιστευω τα 8gb ram ειναι υπερβολη... Οντως αν σκεφτεις οτι τα S8 έχουν 4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 3000 μπαταρια Ελπίζω σ'αυτό να χει γίνει κάποιο λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Πριν λιγο διαβασα φημες σχετικα με το 1+5... Λοιπον εχουμε 8gb ram,5.5 οθονη,3000 μπαταρια,23mpl με OIS,πισω καμερα,και φυσικα ανυπαρκτα bezels ακολουθωντας το G6 και το S8/S8 Plus,χωρις φυσικα την edge οθονη... Κτηνος...αν και πιστευω τα 8gb ram ειναι υπερβολη... Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Με ίδιο επεξεργαστή τον 821 το leeco pro3 με interband Carrier Aggregation (4g+) σε cosmotehttp://i.imgur.com/LfSbkyM.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts