bujinkan Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Κατεβαίνει και εδωωωω! Μέσω ΟΤΑ. Κάνουμε wipe cache και εργοστασιακές ή δε χρειάζεται λέτε; Sent from my iPad using Tapatalk Μόνο cache send from my Chinese op3T ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόλις την πέρασα και εγώ με dirty flash μέσω twrp 3.1.0.1, έπαθα στην αρχή ένα ψιλοσοκ γιατί άνοιξε με το 2o reboot αλλά εντάξει, δείχνουν όλα να λειτουργούν σωστά :) Εγώ την πέρασα ότα και όταν τελείωσε και βγάζει την κόκκινη κουκίδα μόλις έσβησε και αυτή δεν μου έβγαλε την οθόνη του πιν αλλά μαύρο σκέτο ...τα χρειάστηκα και εγω αλλα μετά από λίγο όλα οκ send from my Chinese op3T Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 όσοι πήρατε ΟΤΑ, είχατε αλλάξει χώρα μέσω VPN? Εδώ δε μου έρχεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παιδια αντιμετωπιζει κανενας πριβλημα με αρκετο θορυβο οταν συνδεει τα ακουστικα στο op3t? Μονο τα οριτζιναλ ακουστικα παιζουν καθαρα. Συνδεω τα παλια αλλα αχρησιμοιποιητα ακουατικα του S note 4 και υπαρχει πολλης θορυβος. Βοηθεστε αν γνωριζη καποιος. Ευχαριστω Εγώ έχω κάτι παλιά της samsung και παίζουν πολύ καλά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όσοι πήρατε ΟΤΑ, είχατε αλλάξει χώρα μέσω VPN? Εδώ δε μου έρχεται κάτι. Κατέβασε το opera vpn και βάλε Germany Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Link για κατεβασμα έχουμε; Edit το βρηκα. full 7.1.1 https://drive.google.com/drive/folders/0B-4Cz4ARK6CWV3ZLSUtiVWdoMWs Edited March 16, 2017 by gmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Link για κατεβασμα έχουμε; Από το playstore Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Κατεβαίνει και εδωωωω! Μέσω ΟΤΑ. Κάνουμε wipe cache και εργοστασιακές ή δε χρειάζεται λέτε; Sent from my iPad using Tapatalk Πως κανουμε wipe cache? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παραγγελία και πάλι από μένα, για τρίτη και τελευταία μάλλον φορά,σε 128gb. 24-3 λέει παράδοση χωρίς το έξτρα δεκάρικο. Ας μου πει κάποιος χωρίς το δεκαρικο στην επαρχία με ποια courier έρχεται? Με το δεκαρικο ήρθε με γενική ταχυδρομική. Άλλοι κάνουν βόλτες και καταλήγουν για πολλοστή φορά στο s7 edge. Εγώ δεν δίνω το s7 edge, κάνω βόλτες με την δεύτερη συσκευή και καταλήγω πάλι στο 3Τ. :) :) Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 όσοι πήρατε ΟΤΑ, είχατε αλλάξει χώρα μέσω VPN? Εδώ δε μου έρχεται κάτι. Ναι Γερμανία send from my Chinese op3T Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Είμαστε έτοιμοι... [ATTACH]66599[/ATTACH] Sent from One Plus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Κάποιος που έχει το Beta της 7.1.1 και αναβάθμισε στην επίσημη, ας πει εντυπώσεις από μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Κάποιος που έχει το Beta της 7.1.1 και αναβάθμισε στην επίσημη, ας πει εντυπώσεις από μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Πώς να σου πει κάποιος εντυπώσεις από την επίσημη όταν αυτή βγήκε σήμερα ? send from my Chinese op3T Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παιδια εχετε παρατηρησει βελτιωση της καμερας με τη νουγκα σε σχεση με την προηγουμενη,marshmallow? Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Υπάρχει αυτόματη αλλαγή της νυχτερινής λειτουργίας ή χειροκίνητα μόνο όταν επιθυμεί ο χρήστης; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Ρε παιδιά διαπίστωσα ένα πολύ χαζό και σοβαρό ταυτόχρονα bug.Όταν είσαι στη lock screen χωρίς να βάλεις δακτυλικό αποτύπωμα ή κάτι άλλο, μπορείς να κατεβάσεις την κουρτίνα και να κλείσεις ή να ανοίξεις όλα τα διαθέσιμα tiles, gps, wifi τα πάντα. έκανα ένα search στο ίντερνετ και δε βρήκα κάτι πέρα από τα παράπονα των χρηστών. Έχετε καμία ιδέα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Ρε παιδιά διαπίστωσα ένα πολύ χαζό και σοβαρό ταυτόχρονα bug.Όταν είσαι στη lock screen χωρίς να βάλεις δακτυλικό αποτύπωμα ή κάτι άλλο, μπορείς να κατεβάσεις την κουρτίνα και να κλείσεις ή να ανοίξεις όλα τα διαθέσιμα tiles, gps, wifi τα πάντα. έκανα ένα search στο ίντερνετ και δε βρήκα κάτι πέρα από τα παράπονα των χρηστών. Έχετε καμία ιδέα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν βλέπω να έχει δυνατότητα να το ορίσεις να μην γίνονται αλλαγές όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Κάποιος που έχει το Beta της 7.1.1 και αναβάθμισε στην επίσημη, ας πει εντυπώσεις από μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Από χθες στις 12 περίπου που την πέρασα μέχρι σήμερα το πρωί πρώτη εντύπωση είναι ότι ρουφάει περισσότερο μπαταρία. Τα βράδια το αφήνω πάντα με κλειστά wi-fi και 4G, μου έτρωγε 1% και τώρα χθες μου έφαγε 3%. Τώρα το πρωί με τη συνηθισμένη χρήση που κάνω μου τελείωσε πολύ γρήγορα και ήδη φορτίζω. Θα δείξει ίσως χρειάζεται στρώσιμο. Στα θετικά το βλέπω πιο σβέλτο στα ανοίγματα των εφαρμογών εκτός και αν μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Έχω τη αίσθηση ότι η ανοικτή ακρόαση και σαν μικρόφωνο αλλά και σαν μεγάφωνο έχει βελτιωθεί Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Εμένα πάλι νομίζω ότι η μπαταρία πάει πολύ καλύτερα. Με την κλασσική χρήση που κάνω παρατηρώ βελτίωση. Θα δείξει τις επόμενες μέρες πάντως Sent from One Plus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Πρέπει να περιμένουμε 3-4 φορτίσεις για να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για την αυτονομία send from my Chinese op3T Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Ρε παιδιά διαπίστωσα ένα πολύ χαζό και σοβαρό ταυτόχρονα bug.Όταν είσαι στη lock screen χωρίς να βάλεις δακτυλικό αποτύπωμα ή κάτι άλλο, μπορείς να κατεβάσεις την κουρτίνα και να κλείσεις ή να ανοίξεις όλα τα διαθέσιμα tiles, gps, wifi τα πάντα. έκανα ένα search στο ίντερνετ και δε βρήκα κάτι πέρα από τα παράπονα των χρηστών. Έχετε καμία ιδέα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς έτσι είναι και σε nexus, θέμα του στοκ android από την ίδια την google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Απλά είναι τραγικό γιατί σε περίπτωση κλοπής ο κλέφτης απλά απενεργοποιεί τα πάντα και τέλος το παραμύθι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Απλά είναι τραγικό γιατί σε περίπτωση κλοπής ο κλέφτης απλά απενεργοποιεί τα πάντα και τέλος το παραμύθι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ και μου είχε κάνει πολύ κακή εντύπωση όταν άρχισε να λειτουργεί έτσι, στη lollipop αν δεν κάνω λάθος. Προφανώς δε θα το φτιάξουν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Απλά είναι τραγικό γιατί σε περίπτωση κλοπής ο κλέφτης απλά απενεργοποιεί τα πάντα και τέλος το παραμύθι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει λογική αυτό αλλά το θέμα είναι μην στο φάνε. Δεν το βρίσκεις μετά ότι και να γίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Δεν ξερω παιδια για σας παντως εμενα ζηταει κωδικο. Μονο στο wifi bt δεν ζηταει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Απλά είναι τραγικό γιατί σε περίπτωση κλοπής ο κλέφτης απλά απενεργοποιεί τα πάντα και τέλος το παραμύθι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το location tile ζητάει επιβεβαίωση με fingerprint. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts