SERS1612 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Αν κρατήσεις πατημενη μία φωτογραφία δεν σου βγάζει την επιλογή; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Αν κρατήσεις πατημενη μία φωτογραφία δεν σου βγάζει την επιλογή; Sent from my iPad using Tapatalk Έτσι δημιουργεί collections όπως τα λέει. Οι φωτο που βάζεις σε ένα collection εμφανίζονται και εκεί και στο folder camera. Εγώ θέλω να φτιάξω ενα folder και να βάλω φωτό μέσα και να υπάρχουν μόνο εκεί. Πχ καλοκαίρι 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Δείτε κι αυτό. Αλλάζει εντελώς την όψη του κινητού. http://www.ebay.com/itm/292024376727 Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Δείτε κι αυτό. Αλλάζει εντελώς την όψη του κινητού. http://www.ebay.com/itm/292024376727 προσωπικά ανατριχιάζω και μόνο που βλέπω το χρυσουλί σιρίτι :cry::cry::cry: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 http://oneplus3t.com/2017/02/28/android-7-1-beta-for-oneplus-3-and-oneplus-3t-starts-rolling-out/ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Θα γελάσω πολύ να βγει η 7.1 1 για εμάς και τα LG g6 , galaxy s8 να σωθούν με 7.0:lol::lol::lol: Η πρώτη beta είναι γεγονός Βγήκε και για το δικό μας η open beta 3 ! http://downloads.oneplus.net/oneplus-3t/oneplus_3t_oxygenos_openbeta_3/ Edited March 1, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Την περασα κι εγω απο πανω χωρις wipe... So far so good!! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ωραίος. Δεν έχεις κανένα θέμα ;;; Σκέφτομαι να την περάσω αλλά χωρίς να κάνω reset μετά. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Την πέρασα δίχως wipe, έκανα όμως τελικά φουλ factory reset. Είναι ο ψυχαναγκασμός μου. Εξαιρετική σε όλα, αναμένω αύριο να τεσταρω London TFL Android Pay Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosp77 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 παιδες εχω σ3 σαμσουνγκ οι φωτο του oneplus3t ειναι κατα πολυ ανωτερες δλδ δν θα με απογοήτευσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 παιδες εχω σ3 σαμσουνγκ οι φωτο του oneplus3t ειναι κατα πολυ ανωτερες δλδ δν θα με απογοήτευσει? Τώρα τι συγκρίνεις ειλικρινά. Ρωτάς για ένα κινητό του 2012 vs 2016? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekon Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Όλα καλά... πέρασα την beta 3 nougat 7.1.1:):):):) Παράθεση Phone: Iphone 13 pro - Samsung s21 fe 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Το root μέσω supersu (φλασαρισμα δλδ) δουλεύει κανονικά στην Open beta? Ή περιμένουμε νέο zip? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekon Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Το root μέσω supersu (φλασαρισμα δλδ) δουλεύει κανονικά στην Open beta? Ή περιμένουμε νέο zip? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Σε μένα δουλεύει κανονικά..... Παράθεση Phone: Iphone 13 pro - Samsung s21 fe 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Παιδιά στο s7 edge που είχα είχε εφαρμογή που είχε cleaner και antivirus ,ξέρετε καμία καλή για το OnePlus?Να κάνει και τα δυο Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Παιδιά στο s7 edge που είχα είχε εφαρμογή που είχε cleaner και antivirus ,ξέρετε καμία καλή για το OnePlus?Να κάνει και τα δυο Ποιος ο λογος να βαλεις κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ποιος ο λογος να βαλεις κατι τετοιο; Θεωρώ ότι κάποια αρχεία που μένουν τα σβήνει και φυσικά για κανένα ιό γτ που κ που Κατεβαζω εφαρμογές εκτός από το playstore Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ο οπτικός σταθεροποιητης δουλεύει μια χαρά στην 7.1.1. Η φώτο είναι από την στιγμή που μια γάτα την είδε κομάντο και μου την έπεσε από έναν κάδο... Κατά την πτώση το κινητό αποφάσισε να βγάλει μια δυο φώτο :lol: Ευτυχώς έπεσε με την άκρη που καλύπτεται από την θήκη και έτσι δεν το κλαίω. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Θεωρώ ότι κάποια αρχεία που μένουν τα σβήνει και φυσικά για κανένα ιό γτ που κ που Κατεβαζω εφαρμογές εκτός από το playstore Απολύτως τίποτα δεν θα σου κάνει το αντιβαηρους για τα apk εκτός playstore. Τσάμπα το φορτώνεις. Για τα σκουπίδια απλά να κάνεις clean cache clean data πριν το uninstall και μέσα στο storage έχει επιλογή να καθαρίζεις την cache αν θέλεις καθαρισμό . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλημέρα σε όλους! Παράγγειλα και εγώ το δικό μου και το περιμένω μέχρι την Τρίτη. Επειδή δεν μου αρέσουν γενικά οι amoled και εκτός αυτού, όσο ψάχνω βρίσκω αρνητικά για την οθόνη. Ξέρει κάποιος να μου πει για την πολιτική της εταιρείας στις επιστροφές? Αν δεν μου αρέσει δηλαδή μπορώ να το επιστρέψω και να μου δώσουν τα χρήματα πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Δεν υπάρχουν προβλήματα με την οθόνη γενικά... Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι.... Άλλωστε είναι πολύ καλή η ποιότητα της αφού της προμηθεύεται από την Samsung, που είναι μαστερ στις Amoled.... Οι Amoled στο επίπεδο που έχουν φθάσει είναι ότι καλύτερο αλλά ας πούμε ότι είναι υποκειμενικό αυτό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλημέρα σε όλους! Παράγγειλα και εγώ το δικό μου και το περιμένω μέχρι την Τρίτη. Επειδή δεν μου αρέσουν γενικά οι amoled και εκτός αυτού, όσο ψάχνω βρίσκω αρνητικά για την οθόνη. Ξέρει κάποιος να μου πει για την πολιτική της εταιρείας στις επιστροφές? Αν δεν μου αρέσει δηλαδή μπορώ να το επιστρέψω και να μου δώσουν τα χρήματα πίσω? Δηλαδη για πες μας τι αρνητικα βρισκεις στην οθονη. Δεν ξερω τι πολιτικη εχει στις επιστροφες της. Μπορεις να τους στειλεις email και να τους ρωτησεις... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Δεν υπάρχουν προβλήματα με την οθόνη γενικά... Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι.... Άλλωστε είναι πολύ καλή η ποιότητα της αφού της προμηθεύεται από την Samsung, που είναι μαστερ στις Amoled.... Οι Amoled στο επίπεδο που έχουν φθάσει είναι ότι καλύτερο αλλά ας πούμε ότι είναι υποκειμενικό αυτό... Βασικά δίπλα στα περισσότερα κινητά που το είδα ήταν υποδεέστερη . Π.χ. Δίπλα στο mi note 2 έχανε αρκετά δίπλα στην ίδιας ανάλυσης oled. Όπως υπήρχαν και κάποια παραπονα στην srgb ρύθμιση για κίτρινο λευκό. Γενικά έκανα παραχώρηση στο θέμα της οθόνης (προτιμώ τις ips), λόγω των υπολοίπων χαρακτηριστικών και της εγγύησης σε σχέση με μια αγορά από Κίνα. Η Samsung είχε πολλές ποιότητες amoled και από ότι διαβάζω, δεν έδωσε την καλύτερη στην oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Βασικά δίπλα στα περισσότερα κινητά που το είδα ήταν υποδεέστερη . Π.χ. Δίπλα στο mi note 2 έχανε αρκετά δίπλα στην ίδιας ανάλυσης oled. Όπως υπήρχαν και κάποια παραπονα στην srgb ρύθμιση για κίτρινο λευκό. Γενικά έκανα παραχώρηση στο θέμα της οθόνης (προτιμώ τις ips), λόγω των υπολοίπων χαρακτηριστικών και της εγγύησης σε σχέση με μια αγορά από Κίνα. Η Samsung είχε πολλές ποιότητες amoled και από ότι διαβάζω, δεν έδωσε την καλύτερη στην oneplus. Καλα δεν παιζει να ειναι κατωτερη του Mi note 2. Eπισης ολες οι amoled στην rgb ρυθμιση εχουν λιγο κιτρινο λευκο αφου ετσι ειναι τα στανταρντς (6300 βαθμους θερμοκρασια). Ερχομενος απο πολλες συσκυες samsung, κοιταζοντας την οθονη του 3Τ, αν εξαιρεσεις τη μικροτερη φωτεινοτητα, δεν υπαρχει κατι αλλο χτυπητα κατωτερο. Και μαλιστα το λευκο του 3Τ ειναι καλυτερο της samsung. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλα δεν παιζει να ειναι κατωτερη του Mi note 2. Eπισης ολες οι amoled στην rgb ρυθμιση εχουν λιγο κιτρινο λευκο αφου ετσι ειναι τα στανταρντς (6300 βαθμους θερμοκρασια). Ερχομενος απο πολλες συσκυες samsung, κοιταζοντας την οθονη του 3Τ, αν εξαιρεσεις τη μικροτερη φωτεινοτητα, δεν υπαρχει κατι αλλο χτυπητα κατωτερο. Και μαλιστα το λευκο του 3Τ ειναι καλυτερο της samsung. Μακάρι να ισχύει και να μην μετανιώσω την επιλογή μου, γιατι κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό και πλήρες κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts