Gm87 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. :wacko: Αν δεν είναι το black edition, άρα έχεις το ασημί (3gb ram/32gb) άσχετα αν το πίσω μέρος και το πληκτρολόγιο είναι μαύρα. Ασημί θεωρείται το μεταλικό frame και έτσι ονομάζεται αντίστοιχα και η έκδοση. Το black edition, όπως είναι το δικό μου, έχει μαύρο περίβλημα και 4 gb ram με 64άρι χώρο. Υπάρχει και το black edition σε Ινδία κλπ που είναι όπως το παραπάνω αλλά και dual sim, το οποίο υπάρχει μόνο στο ινδικό amazon. Καντου ένα restore, κάτι έχει ψιλοκολήσει και σου τραβάει ram πιστεύω και crashaρει. Το ασημί είναι αλήθεια πως δεν την πολυπαλέυει με τα 3gb.. Κανένα δεν μου έχει βγάλει θέμα, απλά είχα φέρει 4 μαζεμένα για το γραφείο μου και έχω κρατήσει μόνο ένα μαύρο τώρα, αλλά κανένα δεν είχε το παραμικρό. Απόδειξη έχεις; Από που το έχεις πάρει; Στην Ελλάδα και κυρίως στο insomnia, 8/10 keyone που βρίσκεις να πωλούνται, είναι αγορασμένα στο όνομα μου :) Ναι, με 3 GB RAM και 32 GB χώρο είναι. Από το Mustshop το πήρα, στις 13 Σεπτεμβρίου. Μακάρι να είναι έτσι, να μην έχει πρόβλημα η πλακέτα, γιατί δε θέλω να το στείλω για επισκευή και να μου το κρατήσουν για καιρό. Θα κάνω restore και θα δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως και καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 περηφανος χρηστης απο σημερα και γω 380 λιρες απο αμαζον σε boxing day τωρα που μιλαμε το eshop το εχει στα 480 το black edition και με επαγγελματικό ΑΦΜ δεν πληρώνεις και ΦΠΑ τους εχουν μεινει 2 κομμάτια θα κανω unboxing μολις μπορέσω- εκ πρωτης όψεος ....εκπληκτικό Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 και μένα είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα μου. Φοβερή ποιότητα κατασκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αξίζει η αγορά του στην μαύρη έκδοση στα 499 παιδιά; Στάλθηκε από το TA-1033 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Με τίποτα εκτός εάν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αν η τιμη ηταν πιο κατω απο την αρχη , και με την φυσιολογικη πτωση που θα ειχε τωρα θα ηταν σε ενα καλο επιπεδο τιμης, και σιγουρα θα ειχαν πουληθει περισσοτερα. Αυτη η τιμη δεν μπορει να δικαιολογηθει για κατι με φυσικο πληκτρολογιο και ενα Hub. Για να μην παρεξηγηθω ημουν απο τους φανατικους των BB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 για μένα αξίζει. Τέτοια ποιότητα κατασκευής δεν την βρίσκεις σήμερα εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Είχα πολλά blackberry κινητα. Με τελευταίο το passport Μ άρεσε πολύ το λειτουργικό και το φυσικό πληκτρολόγιο. Εννοείται και το hub. Σε αυτή την συσκευή που έχει anbroid πλεον.δουλευει το hub σωστά; Στάλθηκε από το TA-1033 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 μια χαρα δουλευει με ενοχλει ενα πραγμα και μονο, τα capacitive buttons που ειναι αθλια ειδικα το back (τριγωνακι) και υπάρχει και ολοκληρο θεμα για αυτο στο crackberry επισης ο blackberry launcher δεν φτανει με τιποτα το νοβα αλλα εαν βαλεις νοβα χανεις τις συντομευσεις- που εκει ειναι ολο το ζουμι του τηλεφωνου επισης η φωτο... no image stab...ακομα και σε απλες. ΟΛΑ τα παραπανω ειναι θεμα software- ολα. ειδικα η φωτο, εχει ακριβως το ιδιο τσιπακι με του pixel Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 μια χαρα δουλευει με ενοχλει ενα πραγμα και μονο, τα capacitive buttons που ειναι αθλια ειδικα το back (τριγωνακι) και υπάρχει και ολοκληρο θεμα για αυτο στο crackberry επισης ο blackberry launcher δεν φτανει με τιποτα το νοβα αλλα εαν βαλεις νοβα χανεις τις συντομευσεις- που εκει ειναι ολο το ζουμι του τηλεφωνου επισης η φωτο... no image stab...ακομα και σε απλες. ΟΛΑ τα παραπανω ειναι θεμα software- ολα. ειδικα η φωτο, εχει ακριβως το ιδιο τσιπακι με του pixel Αυτο την εχει διαλυσει αυτη την εταιρεια, ενα τηλεφωνο που να ειναι οκ δεν μπορουν να φτιαξουν , μικροχαζομαρες που αφηνουν ενω μπορουν φανταζομαι ευκολα να τις φτιαξουν την ριχνουν σε 3 και 4 επιλογη στους πελατες τις περισσοτερες φορες. Κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Προς αναζήτηση ξανά μαύρου keyone, έψαξα πρώτη φορά να φέρω από ebay κάποιο πιο φθηνό, σφραγισμένο εννοείται. Στο πρώτο αποτέλεσμα βρήκα ένα σε τρελή τιμή με χώρα προέλευσης Ιρλανδία, διαθέσιμα 22 κομμάτια και ο πωλητής από Σιγκαπούρη (dropshipping προφανώς). Αξιολογήσεις πολλές θετικές, αλλά και κάποιες με παράπονα. Τρέχω να προλάβω να φορτώσω την κάρτα με χρήματα να κάνω παραγγελία και μέχρι να γυρίσω είχε μείνει ΕΝΑ διαθέσιμο. Προλαβαίνω πληρώνω και πλέον η αγγελία μπήκε στο αρχείο. (νομίζω σήμερα ξαναέκανε καινούριο listing). Έχοντας πολλές αμφιβολίες, άρχισα να προετοιμάζω τον εαυτό μου για πολυήμερη αναμονή με άγχος για το αν όντως παραλάβω σφραγισμένη συσκευή ή τίποτα refurbished κλπ. Το βανάκι της DHL κατέφθασε μετά από 2 ημέρες και μου έφερε το κινητό μου!! :rolleyes: Ανοίγοντας το πακέτο, βλέπω τον κωδικό BBB 100-7 με γρήγορη ματιά καθώς μόνο αυτή η γωνία εξείχε του χαρτιού περιτυλίγματος. Έχοντας αλλάξει καμιά πεντάρα keyones ήξερα πως ο κωδικός δεν ήταν ο συνηθισμένος. Τα ευρωπαϊκά έρχονται με 100-2 και 100-3 αν δεν κάνω λάθος και κάποια αμερικάνικα με 100-1 όλα single sim. Συνεχίζοντας το ξετύλιγμα είδα μια μαγική πρόταση κάτω από το σήμα της blackberry: 4G VolTE DUAL SIM Limited Edition. :lol::lol::lol::lol: Λέω δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα έγινε.. Η αγγελία στο ebay ανέφερα απλά keyone black edition 4/64 gb με την ανάλογη, άντε και για 15 ευρώ χαμηλότερη τιμή, από τα συνηθισμένα μαύρα της Ευρώπης.. Παρέλαβα λοιπόν το πολυπόθητο δίκαρτο, πραγματικό Limited Edition Keyone και όχι απλά το βαμμένο μαύρο, που έψαχνα χίλιους δύο τρόπους να φέρω από το Ινδικό Amazon (μόνο εκεί το βρίσκει κανείς άμεσα), έχοντας πληρώσει, και περιμένοντας για ένα απλό μαύρο keyone :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλοδούλευτο να είναι. :) Στάλθηκε από το BBB100-2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 μπράβο καλοδούλευτο.Για μένα το κινητό αυτό παραμένει κορυφαία επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ευχαριστώ και ανταποδίδω στις προτιμήσεις του καθενός, είναι όντως κορυφαίο, μια φορά έδωσα χρήματα και το πήρα, και όσες φορές το αντάλλαξα με κάτι άλλο μια η άλλη για δοκιμή, πάντα επέστρεφα, αλλά τώρα δεν βλέπω να ξεκολλάω για καιρό, βασικά μέχρι να βγει κάτι ανάλογο. Για τον κλειστό κύκλο μας είναι κάτι το διαφορετικό ανάμεσα σε τόσα μονότονα ανδροειδή που κυκλοφορούν και ας μην έχει τα χαρακτηριστικά των άλλων σε αυτή την τιμή. Αν κάποιος το ψάχνει ας δοκιμάσει μέσω ebay να χτυπήσει λαβράκι όπως έτυχε σε μένα σε super τιμή. Θα κάνω copy paste το listing όταν το βρω από pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Καλοδούλευτο!! περιμενουμε και το listing οταν μπορεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 https://m.ebay.com/itm/BlackBerry-KEYone-Black-Edition-BBB100-7-DUAL-SIM-FACTORY-UNLOCKED-64GB-4GB/152887659315?epid=20006995595&hash=item2398d08b33:g:zrQAAOSwRTVaX3fU Αυτά εδω τι φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 https://m.ebay.com/itm/BlackBerry-KEYone-Black-Edition-BBB100-7-DUAL-SIM-FACTORY-UNLOCKED-64GB-4GB/152887659315?epid=20006995595&hash=item2398d08b33:g:zrQAAOSwRTVaX3fU Αυτά εδω τι φάση; πάντως καλά review έχει αυτός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Απο αμερικη, θα φαει και κανα τελωνειο αυτο και θα ερθει iphone X τιμη στην Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σε 3 εβδομάδες θα ανακοινωθεί το keyone 2 οπότε δεν είναι καλή εποχή να αγοράσει κάποιος καθώς με το που θα βγει το καινούργιο θα πέσει η τιμή του παλιού. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 αργει ακομα το keyone 2...εαν δεν ξεστοκαρει η TCL ουτε τελη φλεβαρη θα το ανακοινώσει Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Ούτε αργεί ούτε έρχεται γρήγορα. Κλασικά θα ανακοινωθεί στην Βαρκελώνη τώρα το Φεβρουάριο και θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) για να δούμε λένε για Snapdragon 660 εαν το κανουν, μετα το umi pro θα ειναι μολις η δευτερη εταιρια που βγαζει ολοκληρωμένη πρόταση - και μεχρι στιγμης μονο καλά λογια εχουν ακουστει για το συγκεκριμένο επεξεργαστή τελευταιο review απο το pocket now Edited February 12, 2018 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Παιδιά ξέρουμε πότε θα παρουσιάσει τον αντικαταστατη; Στάλθηκε από το BBB100-2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 δεν το βλέπω- οπως ειπα και πριν να ανακοινωνεται τιποτα στην βαρκελωνη με πληκτρολογιο γιατι απλα δεν ειναι ετοιμο ο στόχος των πωλησεων τωρα ειναι 3% Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 εχει δει κανεις το κινητο σε κανα καταστημα ανοιχτο προς προβολη για να το πιασω λιγο να δω αν βολευει ? Για Αθηνα περιοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts