clutchmaster Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Και σε μένα. Δυστυχώς μόνο security update Φεβρουάριος 2018 και όχι το Oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Παλικάρια έχει βάλει κανένας Google κάμερα στο κινητό μας;; Αν Ναι δουλεύει κανονικά το portrait mode και η ευρυγώνια κάμερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Παλικάρια έχει βάλει κανένας Google κάμερα στο κινητό μας;; Αν Ναι δουλεύει κανονικά το portrait mode και η ευρυγώνια κάμερα;; https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75675455&postcount=209 Νομίζω κάνει για όλα τα lg με ευρυγώνιο φακό. Εμένα στο κανονικό g5 δουλεύουν άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 (edited) https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75675455&postcount=209 Νομίζω κάνει για όλα τα lg με ευρυγώνιο φακό. Εμένα στο κανονικό g5 δουλεύουν άψογα. Φίλοι μου στο se είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είναι ενεργοποιημένο το API 2 και θέλει ξεκλείδωμα bootloader root πέρασμα Custom Recovery για να περάσεις δύο γραμμές κώδικα έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί το api2.. Για αυτό ρωτάω αν παίζουν όλα σίγουρα.. μακρά διαδικασία και χάνεις και την εγγύηση.. μόνο σε περίπτωση που παίζουν όλα τα mode αξίζει να το κάνω Edited May 6, 2018 by kok1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Φίλοι μου στο se είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είναι ενεργοποιημένο το API 2 και θέλει ξεκλείδωμα bootloader root πέρασμα Custom Recovery για να περάσεις δύο γραμμές κώδικα έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί το api2.. Για αυτό ρωτάω αν παίζουν όλα σίγουρα.. μακρά διαδικασία και χάνεις και την εγγύηση.. μόνο σε περίπτωση που παίζουν όλα τα mode αξίζει να το κάνω Εχω ξεκλειδωσει bootloader, περασα recovery/root και ενεργοποιησα api2. Τρεχουν καποιες εκδοσεις ...βασικα η 3.2. Αλλες οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εχω ξεκλειδωσει bootloader, περασα recovery/root και ενεργοποιησα api2. Τρεχουν καποιες εκδοσεις ...βασικα η 3.2. Αλλες οχι Φίλε μου στην έκδοση 3.2 δουλεύει η ευρυγώνια κάμερα και το portrait mode;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Καλησπερα το κινητο περνει 2 σιμ σωστα? Γιατι δεν μπορω να τις βαλω τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Καλησπερα το κινητο περνει 2 σιμ σωστα? Γιατι δεν μπορω να τις βαλω τοτε Γιατί πολύ απλά δεν παίρνει επειδή η συσκευή που έχεις δεν είναι Dual SIM.. οι υποδοχές που βλέπεις Η μία είναι για Sim και η άλλη είναι για micro SD card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Παιδια μια ερωτηση περι μπαταριες φοραω την κιτρινη μπαταρια της lg!το κινητο ειναι lg g5 se h840 (made in korea αντικατασταση απο lg g flex 2)!σε 2 μαγαζια που ρωτησα για αυτην μου λενε οτι ειναι για το h850!και στο σκρουτζ ηδα μια γκρι που λεει οτι ειναι για το se απλως τα παιδια που την πηραν αλλος ελεγε οτι δεν κουμπωνε αλλως οτι του φουσκωσε!αλλαξε κανεις μπαταρια?συγνωμη για την πρωινη ζαλη:wacko::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 1, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Παιδια μια ερωτηση περι μπαταριες φοραω την κιτρινη μπαταρια της lg!το κινητο ειναι lg g5 se h840 (made in korea αντικατασταση απο lg g flex 2)!σε 2 μαγαζια που ρωτησα για αυτην μου λενε οτι ειναι για το h850!και στο σκρουτζ ηδα μια γκρι που λεει οτι ειναι για το se απλως τα παιδια που την πηραν αλλος ελεγε οτι δεν κουμπωνε αλλως οτι του φουσκωσε!αλλαξε κανεις μπαταρια?συγνωμη για την πρωινη ζαλη:wacko::lol: Την ίδια μπαταρία παίρνουν... https://www.ebay.co.uk/itm/ORIGINAL-BATTERY-BL-42D1F-2800mAh-FOR-LG-G5-H820-H830-H840-H850-/122597416799 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ευχαριστω πολυ!μολις της συνδεσα στν πριζα!κατι ιδιαιτερο κανουμε τωρα που ειναι καινουργια? η μολις φορτισει την βγαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Το αυτό... η μολις φορτισει την βγαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts