Jump to content

clutchmaster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by clutchmaster

  1. clutchmaster

    LG G5 SE

    Και σε μένα. Δυστυχώς μόνο security update Φεβρουάριος 2018 και όχι το Oreo.
  2. clutchmaster

    LG G5 SE

    Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Το ελυσα τελικα με τις εξης ρυθμίσεις: - Μετάβαση σε δικτυο κινητης τηλεφωνιας OFF Wifi για Προχωρημένους: - To Wifi να παραμενει σε λειτουργια στη διάρκεια υπνου ΟΝ -Passpoint ON Επιλογές προγραμματιστή: -Δυνατή μετάβαση απο Wifi στο δικτυο κινητης τηλεφωνιας OFF -Η μετάδοση μεσω κιν. τηλεφωνιας να ειναι παντα ενεργη OFF προφανως δεν ειναι ολες οι ρυθμίσεις απολυτα σχετικες αλλα με αυτο τον συνδυασμο σε καθε περιπτωση λυθηκε το προβλημα μου οποτε τα αφησα ετσι.
  3. clutchmaster

    LG G5 SE

    Δεν συγκρίνεται, πολύ καλύτερη αυτή του G5SE! Θα σου πω απλά, εκεί που με το φλέξ θα επρεπε να ειμαι ήδη στον φορτιστή αυτή τη στιγμή, έχοντας βγάλει το κινητό από τον φορτιστή στις 8 το πρωί, αυτή τη στιγμή (23:47) έχω στο G5SE ακόμα 24% μπαταρία. Χρήση ακριβώς η ίδια και wifi / 4g συνέχεια αναμμένα. Γενικά, δεν μετάνιωσα την μετάβαση. Το μόνο που άξιζε στο φλεξ ήταν η κυρτή οθόνη και το πόσο ωραία καθόταν στο χέρι και στην τσέπη. σε ΟΛΑ τα άλλα το G5SE υπερτερεί!
  4. clutchmaster

    LG G5 SE

    Διάβασα ότι είναι γνωστό πρόβλημα σε g5 και g5se. Προτείνουν να διαγράψω το δίκτυο και να απενεργοποιήσω την "μετάβαση σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" μέσα από το μενού του WiFi. Προς το παρόν φαίνεται να λειτουργεί. https://www.google.gr/amp/s/thedroidguy.com/2016/06/fix-lg-g5-cant-connect-wi-fi-internet-connection-issues-1061132/amp
  5. clutchmaster

    LG G5 SE

    Ευτυχώς ή δυστυχώς την απόφαση αυτή πήρε για μένα το ίδιο το flex 2 μου όταν αποφάσισε να πεθάνει. Μετά από 7 βδομάδες αναμονή και πίεση η προκορντια μου έστειλε ένα g5se. Θα στο πω απλα: με μόνο μειονέκτημα την καμπύλη του φλεξ που θα μου λείπει για πάντα και την ελάχιστα μικρότερη οθόνη, το g5se είναι καλύτερο σε όλα! Μπαταρία χειρότερη από του φλεξ δεν υπήρχε, οπότε δεν θα σου κακοφανει και αυτή, όμως η απίστευτη κάμερα εμένα μου χρυσωσε το χάπι. Και αφού είπα τα καλά, ας πω και το πρόβλημά μου: Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το κινητό ενώ είναι συνδεδεμένο στο WiFi μου, αν το κλειδώσω και μετά από ώρα το ξανά ανοίξω, πολλές φορές δεν συνδέεται στο WiFi αλλά μπαίνει στα δεδομένα. Μετά από λίγη ώρα θα μου βγάλει το εικονίδιο με το "υπάρχουν διαθέσιμα δίκτυα wifi" και στο δίκτυο μου απλά θα λέει "αποθηκεύτηκε" χωρίς να συνδεθεί αυτόματα αλλά πρέπει να συνδεθώ χειροκίνητα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; είναι πολύ εκνευριστικό πρόβλημα.
  6. Καλησπέρα παίδες, να σας ενημερώσω ότι μετά από αρκετή αναμονή, από χτες είμαι πλέον κάτοχος του G5SE, που μου δόθηκε σε αντικατάσταση του Flex. Αν και δεν θα ήταν ποτέ η πρώτη μου επιλογή το συγκεκριμένο κινητό, μπορώ να πω ότι πλέον με έχει πείσει και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη της υπόθεσης. Αν εξαιρέσει κανείς την κυρτότητα του flex που πραγματικά μου λείπει, σε όλα μα όλα τα άλλα σημεία από την έως τώρα χρήση το G5SE υπερέχει (camera, ταχύτητα, καθόλου lag με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές, περισσότερη ram και rom). Θα έλεγα ότι για τα λεφτά που έδωσα (0€) πήρα κινητάρα! :lol: μπορεί το σέρβις με την τόση καθυστέρηση να με κούρασε και κάποιες φορές να ένιωσα αγανακτισμένος αλλά σε τελική ανάλυση θεωρώ πώς απολογισμός είναι θετικός. Επίσης μου έμεινε αμανάτι μια καινούργια γνήσια μπαταρία για το flex που εν τέλει τζάμπα πήρα, οπότε αν την θέλει κανείς ας μου πει. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!
  7. ποια παρτιδα;
  8. μετά από πολύ παίδεμα, τελικά κατάφερα να φλασάρω marshmallow clean install, διότι το factory reset στο lollipop δεν έσβησε το ροοτ. Τώρα το πως τελικά κατάφερε το LP UP να δει το κινητό, ενώ το flashtool και το support tool δεν το είδαν ποτέ και το Suite μόνο στο τέλος μπόρεσε να συνδεθεί, μου είναι μυστήριο. Σε κάθε περίπτωση, η ελπίδα ότι το πρόβλημα οφείλεται σε μπαταρία ή σε κατεστραμμένο android, έσβησε, οπότε τον λόγο έχει πλέον η προκόρντια και ο Θεός βοηθός... Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν.
  9. ναι εννοείται έβαλα την παλιά πάλι, η οποία βέβαια ήταν άψογη, απλά η καινούργια είναι 12/2016, σε κινητό κατασκευής του 2015 κάνει λίγο "μπαμ" :D
  10. Κατάφερα να το βάλω στο download mode, αλλά δυστυχώς ο υπολογιστής εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την συσκευή. Δεν μπορεί να είναι θέμα του υπολογιστή, γιατί μέχρι τελευταία του Suite/Brigde κλπ δούλευαν κανονικά και εξακολουθούν να δουλεύουν με το παλιό G2 μου. Σκέφτομαι να το στείλω όπως είναι και ο Θεός βοηθός. Αν δεν καταφέρουν να το ανάψουν ούτε αυτοί, τότε δεν θα φανεί τίποτα από τα root και xposed, που ούτως ή άλλως δεν ευθύνονται, αφού το κινητό δούλευε άψογα με αυτά από την πρώτη στιγμή. Αυτό που με ενδιαφέρει, σε περίπτωση επισκευής εκτός εγγύησης, δηλαδή χρέωση του πελάτη, μας ενημερώνουν για το κόστος πριν την επισκευή ή το μαθαίνουμε κατόπιν εορτής και πληρώνουμε τη νύφη; Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!
  11. Αυτό έκανα αλλά δεν μπορώ να φλασάρω με κανένα τρόπο. το κινητό ενώ όταν βάλω τον φορτιστή μου δείχνει 96%, δεν μένει αναμένο. Δοκίμασα και reset to factory settings με volume down κλπ αλλά καμία επιτυχία, μόλις βγαίνει το ανθρωπάκι σβήνει. Ο υπολογιστής μου δείχνει unknown device. :rolleyes:
  12. Δυστυχώς άσχημα τα νέα. Μόλις ήρθε η νέα μπαταρία την οποία και τοποθέτησα. Δυστυχώς το κινητό κάνει ακριβώς τα ίδια. Άρα πάμε για μητρική. Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνδέεται με κανένα τρόπο στον υπολογιστή Και φαντάζομαι ότι αν το στείλω έτσι για επισκευή, θα φάω κεφαλιά. Τι προτείνετε;
  13. Τελικά έφτασε στο 50% περίπου και έσβησε κάποιες φορές στη χρήση. Τώρα ανάβει αλλά στο καπάκι ξανασβηνει. Ελπίζω να είναι η κλασική συμπεριφορά της χαλασμένης μπαταρίας τελικά και να λυθεί το πρόβλημα με την αλλαγή. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως είναι τώρα, το φλασαρισμα σε στοκ είναι αδύνατο, γιατί δεν θα αντέξει χωρίς να σβήσει. Άρα μοναδική μου επιλογή στην παρούσα φάση είναι να βάλω την καινούργια μπαταρία μόνος μου, να το φλασαρω σε στοκ και μετά να το στείλω για επισκευή σχετικά με τα χαζά που κάνει η οθόνη που και που. Με τον κίνδυνο όμως να το αντιληφθούν.
  14. Αυτή τη στιγμή γράφω από το g flex 2, αν και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η χαρά. Πήγα να δοκιμάσω αν ανάβει, και μου έβγαλε την ένδειξη 0%. (καινούργιο από τότε που έσβησε). Έβαλα το powerbank και άρχισε να φορτίζει. Μετά από λίγο δοκίμασα να το ανάψω και bootαρισε κανονικά. Τώρα είναι στο 28% και λειτουργεί κανονικά. Στο ενδιάμεσο είχα παραγγείλει ήδη μια μπαταρία για να αποπειραθω. Ελπίζω να ήταν μόνο αυτό, αν και από τη στιγμή που λειτουργεί κανονικά, θεωρώ πως πλέον είναι θέμα τροφοδοσίας και όχι μητρικής. Τώρα σχετικά με την εγγύηση, τι να πω, με root και exposed δεν τρέφω και πολλές ελπίδες ότι θα το περνούσαν στην εγγύηση.
  15. Καλημέρα στους απανταχού συμπάσχοντες, να σας πω και εγώ με την σειρά τον πόνο μου: 510 παρτίδα αγορασμένο Φεβρουάριο 2016. Αρχικά όλα καλά, μετά από μήνες άρχισε να μην ανάβει η οθόνη και να φαίνεται μόνο μια λεπτή μοβ γραμμή ψηλά κάποιες φορές που πήγαινα να το ξεκλειδώσω ή όταν το είχα στην τσέπη και με παίρνανε τηλέφωνο (οπότε δεν μπορούσες να δεις ποιος σε καλεί). μετά από κάποια λεπτά επανερχόταν μόνο του. Όλο έλεγα να το στείλω για επισκευή αλλά το ανέβαλα συνεχώς. Χτες στα καλά καθούμενα, και ενώ η μπαταρία του δεν έδειχνε να έχει θέμα, κρατούσε κανονικά όπως πάντα και έχοντας γύρω στο 60%, το κινητό απλά έσβησε απροειδοποίητα. Προσπάθησα να το ανάψω, αλλα τίποτα. Με τα πολλά με τα λίγα από τότε καταφέρνω να το ανάψω για λίγο πατώντας volume down kai power, μπαίνει στο boot και είτε σβήνει μετά από λίγο, είτε μπαίνει στο android κανονικά και σβήνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το ερώτημά μου τώρα, είναι το "κλασικό" πλέον πρόβλημα της μπαταρίας, οπότε να πάρω μια και να την αλλάξω μόνο μου (για να μην πληρώνω κερατιάτικα 30€+ και περιμένω τόσες μέρες) ή αφού η μπαταρία φαινόταν να είναι άψογη μέχρι χτες, είναι θέμα πλακέτας; Και στην περίπτωση αυτή, τι κάνω που είμαι root και xposed? Θα το πάρει χαμπάρι κανείς ή δεν θα εντοπιστεί; Πόσο καιρό όμως θα κάνει η επισκευή/αντικατάσταση πλακέτας; Τα φώτα σας... :O
  16. Ε αμα ειναι αυτο, κλαιν! παω να σβησω τις γυμνες φωτογραφιες μου... :p:lol::whistle:
  17. Είμαι με V30B ιταλική Open απο την πρωτη στιγμη με καθαρο install, oneclickroot και TWRP Recovery και μεχρι τωρα όλα καλά. Κανενα κολλημα, η μπαταρια εχει ερθει στα ισα της παλι και γενικα το κινητο φυσαει (antutu score 42074). Χτες μου εβγαλε για πρωτη φορα κατι που δεν εχω ξανασυναντησει: ειδοποιηση πανω στο statusbar με το "κατσαριδακι",οπως στο USB Debugging, που ελεγε κατι για bugreport και με προετρεπε να το μοιραστω/κοινοποιησω. Επελεξα κοινοποιηση με εμαιλ και το εστειλα στον εαυτο μου για να δω τι μηνυμα ειναι αυτο που θα εστελνε, μιας και ελεγε οτι περιεχει προσωπικα δεδομενα και να προσεχω με ποιον θα το μοιραστω κλπ. Τελικα στο εμαιλ που μου ηρθε είχε τα εξής: Θεμα: bugreport-2015-05-14-20-00-32.txt Κειμενο: g2_open_com-user 5.0.2 LRX22G 151070125729c release-keys συνημμένα: 1) bugreport-2015-05-14-20-00-32.txt (13,2mb) 2) bugreport-2015-05-14-20-00-32.png (1,3mb) Στο txt εχει ατελειωτες πληροφοριες μεσα που δεν πολυβγαζω ακρη, ενω στην jpg εχει απλα ενα screenshot απο την αρχικη μου οθονη, οπου το περιεργο ειναι απλως οτι το ρολοι στο statusbar δειχνει 20:00 ενω το wigdet του καιρου 20:01. το κινητο ηταν απλα σε αδρανεια με σβηστή οθονη και οταν το ξελειδωσα καποια στιγμη μου εβγαλε αυτο το μηνυμα. Κανεις καμια ιδεα; Το κινητο λειτουργει κανονικα και απο τοτε δεν ξαναεκανε τιποτα περιεργο...
  18. Παιδιά με την Lollipop υπάρχει δυνατότητα να κάνει το κινητό προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας όπως με την kitkat? Στο lg backup δεν βρίσκω αντίστοιχη ρύθμιση. Μεγάλη βλακεία αν έκοψαν και αυτό. Όπως επίσης και το slide aside που χρησιμοποιούσα αρκετά.
  19. δοκιμασες με το PC SUITE να κανεις "Αποκατασταση σφαλματων αναβαθμισης";
  20. Χρησιμοποιησε το γνησιο καλωδιο. Κανε εγκατασταση τα drivers και χρησιμοποιησε την ιδια θυρα που χρησιμοποιησες για να μπεις στο download mode. Σβήνεις το κινητο και μετα απο λιγα δευτερολεπτα κρατας πατημένο το volume UP και βαζεις το καλωδιο στο κινητο, εννοειται το αλλο ακρο να ειναι στην θυρα του υπολογιστη. Λογικα θα μπει στο download mode. Αν οχι, τοτε εχει καποιο σφαλμα μαλλον απο προηγουμενη ΟΤΑ αναβαθμιση. Ανοιγεις το PC Suite και επιλεγεις: "Κινητη Συσκευη -> Αποκατασταση Σφαλματων Αναβαθμισης" Οταν τελειωσει ολη η διαδικασια κανε μια επανεκκινηση και ξαναδοκιμασε, θα δουλεψει.
  21. Ρε παίδες μια ερώτηση: Έχω ένα πολύ σπαστικό πρόβλημα με το κινητό από την πρώτη μέρα. Βασικά δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή απλά ισχύει για κάθε G2: Όποτε χρειαστεί να σφηνώσω το κινητό στον ώμο μου, δηλαδή να το κρατάω με τον ώμο και το αυτί γιατί χρειάζομαι τα χέρια μου ελεύθερα, ο συνομιλητής δεν με ακούει. Παραμορφώνεται λένε η φωνή μου και δεν καταλαβαίνουν τίποτα απ όσα είπα. Ενώ εγώ ακούω τον συνομιλητή μου κανονικά. Το έχει προσέξει άλλος κανείς; Τα ευρωπαϊκά D802 πόσα noise canceling μικρόφωνα έχουν; Βλέπω ότι τα αμερικάνικα G2 έχουν άλλη μια τρυπούλα δίπλα στο φλας. Παίζει και το δικό μας να έχει εκεί τίποτα (χωρίς τρύπα βέβαια) και όταν το σφίγγω με τον ώμο μου να προκαλώ το πρόβλημα αυτό; Έχω απενεργοποιημένη την βελτίωση φωνής από τις ρυθμίσεις κλήσεων, αλλά και όταν την είχα ενεργοποιημένη το ίδιο πρόβλημα είχα. Τα φώτα σας...
  22. Απλά μπήκα στη σελίδα της LG και δεξιά κάτω μου βγήκε pop up αν θέλω να επικοινωνήσω με το live chat.
  23. Θα μας βγάλουν το λάδι μέχρι να μας την δώσουν... :mad:
  24. Ενδιαφέρουσα ερώτηση! Όταν έρθει ο καιρός, να κάνουμε αναβάθμιση ΟΤΑ όπως μέχρι τώρα ή με το suite? Οι γνώστες ας δώσουν τα φώτα τους.
  25. το πηρα και εγω τωρα 160€ απο γερμανια,αλλα με ενοχλει που δεν εχει ελληνικα. υπαρχει καποιοσ τροπος? Εστω κανενα add-in για symbian τουλαχιστον να μπορω να γραφω ελληνικα και ας μην ειναι ελληνικο το μενου?
×
×
  • Create New...