anagnoct Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 kok1980 said: Και στο δικό μου κίτρινη είναι και γράφει lg g5 πάνω της... Α ενταξει, σ'ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pki Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 θήκες παίρνει τις ίδιες με το g5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 pki said: θήκες παίρνει τις ίδιες με το g5? για κάτι χιλιοστά όχι ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 pki said: θήκες παίρνει τις ίδιες με το g5? Δεν νομίζω να κυκλοφορούν θήκες αποκλειστικά για SE. 3 θήκες G5 που έχω δοκιμάσει (original LG, nilkin & spigen), κάνουν και στo SE. To SE είναι λιγότερο από μισο χιλιοστό λεπτότερο οπότε δεν δημιουργείται πρόβλημα. Αν ήταν παχύτερο ίσως να μη ταίριαζαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημέρα. Παρατηρώ ότι το κινητό μου δεν συνδέεται αυτόματα στο WiFi μου όταν αυτό βρίσκεται εντός εμβέλειας. Εμφανίζει μήνυμα που λέει ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο αλλά αν δεν το επιλέξω, τίποτα! Any Ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutchmaster Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Το ελυσα τελικα με τις εξης ρυθμίσεις: - Μετάβαση σε δικτυο κινητης τηλεφωνιας OFF Wifi για Προχωρημένους: - To Wifi να παραμενει σε λειτουργια στη διάρκεια υπνου ΟΝ -Passpoint ON Επιλογές προγραμματιστή: -Δυνατή μετάβαση απο Wifi στο δικτυο κινητης τηλεφωνιας OFF -Η μετάδοση μεσω κιν. τηλεφωνιας να ειναι παντα ενεργη OFF προφανως δεν ειναι ολες οι ρυθμίσεις απολυτα σχετικες αλλα με αυτο τον συνδυασμο σε καθε περιπτωση λυθηκε το προβλημα μου οποτε τα αφησα ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση! Φαίνεται να λειτουργεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει εαν είναι αυτή η τελευταία έκδοση του λογισμικού; ευχαριστώ http://oi65.tinypic.com/2zzqj9l.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Υποθέτω πως ναι, κι εγώ αυτή έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 aggmanos said: Υποθέτω πως ναι, κι εγώ αυτή έχω. ευχαριστώ.. κι εκεί θα μείνουμε υποθέτω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 ΤΟ κινητο δεν εχει UFS2.0 , εχει απλη emmc με write 52.73 & read 219.73 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Νεο update 20D Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Εχει φλασαρει κανεις καμια ρομ εδω περα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pki Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Με την 20D τo blueborne scanner δειxνει safe το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 παιδια Καλημερα!τωρα πλεων κατοχος και εγω g5 se (αφου το flex 2 τα κακαρωσε)πολυ ωραιο κινητο επεξεργαστης και ταχυτητα που με ικανοποιουν δεν ειμαι σκληρος χρηστης ουτε παιχνιδια παιζω!μια ερωτηση θα ηθελα να κανω το κινητο δουλευει με τελευταιο λογισμικο( v20d) ..μετα απο ενημερωση του facebook(προ 3 ημερων) απο το playstore αρχισει να κολλαει η εφαρμογη ασχημα κ ωρες ωρες δεν βγαινει κιολα:angry:ς..το παθατε και εσεις? ολες οι αλλες εφαρμογες νερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 και το Νοτε 8 να ειχες παλι θα κολουσε, μπαινε απο τον browser Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπέρα. Έχει κανένας θέμα με τα Bluetooth? Συγκεκριμένα, όταν κάνω ζεύξη του αυτοκινήτου μου με το κινητό δουλεύουν όλα ρολόι. Αν κάνω αποσύνδεση και μετά να επιχειρήσω επανασύνδεση, δεν γίνεται με τίποτα, πρέπει να κάνω διαγραφή και ζεύξη εκ νέου. Το παραπάνω δεν συμβαίνει με καμία άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 μια ερωτηση!η εφαρμογη facebook απο το playstore δεν ενημερωνεται?ετυχε και μπηκα στις ενημερωσεις της lg κα την βρηκα εκει και μαλλον την τελευταια φορα απο εκει ενημερωθηκε!:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Ήρθε ενημέρωση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 magos_88 said: Ήρθε ενημέρωση λογισμικού. επιβεβαιώνω.. V20e με επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Νοεμβρίου δεν είδα κάποια διαφορά προς το παρόν Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Παιδιά αν ενδιαφέρεται κανείς για G5 Όχι se πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλησπερα μουχε πεσει το κινητο και εχει σπάσει /ραγισει η οθονη αλλα λειτουργει κανονικα.μετσ σπο κανα 2 μηνο μου φενετσι να κολλαει λιγο και καποιες φορές στην οθονη ενσ τετραγωνσκι εχει σλλο χρωμα αλλα δεν ειναι παντα μηπως ξερετε τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagg3_ Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Antretng said: Σωστα εχεις διαβασει. Γενικα οσο πιο προς τα ακρα εχεις την μπαταρια τοσο μεγαλυτερη η φθορα. Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν γράφω σωστά (εννοώ στο σωστό μέρος), μόλις έγινα μέλος στο forum. Σήμερα πήρα τη συσκευή lgg5 Se 200 ευ από χέρι σφραγισμένο. Τέλεια Οθόνη, απίστευτη κάμερα. Όσο αναφορά τη μπαταρία δεδομένου το ότι δεν κρατάει παρά πολύ, έπεσε στα 15% και μόλις το έβαλα να φορτίσει για να πάει στο 20-22%,έκανε πάνω από μισή ώρα. Είναι φυσιολογικό αυτό; περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετά από πόση ώρα, είναι ακόμα στο 24% της φόρτισης. Που είναι η γρήγορη φόρτιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Vagg3_ said: Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν γράφω σωστά (εννοώ στο σωστό μέρος), μόλις έγινα μέλος στο forum. Σήμερα πήρα τη συσκευή lgg5 Se 200 ευ από χέρι σφραγισμένο. Τέλεια Οθόνη, απίστευτη κάμερα. Όσο αναφορά τη μπαταρία δεδομένου το ότι δεν κρατάει παρά πολύ, έπεσε στα 15% και μόλις το έβαλα να φορτίσει για να πάει στο 20-22%,έκανε πάνω από μισή ώρα. Είναι φυσιολογικό αυτό; περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετά από πόση ώρα, είναι ακόμα στο 24% της φόρτισης. Που είναι η γρήγορη φόρτιση;;; Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Λογικά εάν δεν το χρησιμοποιείς ενώ φορτίζει, πρέπει να δουλεύει η γρήγορη φόρτιση. Ο φορτιστής είναι σίγουρα quick charge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Μόλις μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts